شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی نظامی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 1033

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    در سال رکود اقتصادی انتظار بازده بالا از بورس انتظاری عبث است و اتفاقا بازار ما با اعلام گزارش های سه ماهه نشان داد که مشکل بنیادی دارد
    گزارش ها در کدال موجود هستند بررسی بفرمایید متوجه عمق رکود خواهید شد.
    دقیقا حیدر جان. تا پاییز پارسال بازار نسبت به افزایش نرخ ارز داشت واکنش میداد که خیلی overreaction بود و باعث شد قیمتا غیرواقعی بشن. البته تا الان قیمتا تا حدود زیادی اصلاح شده ولی تا رکود اقتصادی حل نشه رکود بازار سرمایه هم حل نمیشه.

نظر

• محمدرضا 87
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1522

یکسری دوستان مثل اینکه بد جا موندن از شاخص 70300 .

هنوزم دیر نشده دوستان تو منفی های بازار میشه هنوز خرید به جای فاز منفی دادن .

ولی اینکه بیایم کل بازارو با یه چوب بزنیم کار بسیار غلط و غیر حرفه ای است.

گزارشات 3 ماهه یکسری از گروه ها مثل دارو یک سری از سیمانی ها یک سری از پترویی ها عالی بودن، حتی تعدیل مثبت هم دادند بعضی ها، یک سری از گزارش ها هم بد بود که همیشه بازار همین بوده و هیچوقت همه گروه ها باهم گزارشات خوب روانه بازار نکرده اند...

رکودم که دولت همونجوری که تورم آورد پایین به هر طریقی اینم از بین میبره جای نگرانی داره. توافق هم که بشه دیگه هیچی یک سری گروه ها پرواز میکنن.

نظر

• kaman
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 143

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
        دقیقا حیدر جان. تا پاییز پارسال بازار نسبت به افزایش نرخ ارز داشت واکنش میداد که خیلی overreaction بود و باعث شد قیمتا غیرواقعی بشن. البته تا الان قیمتا تا حدود زیادی اصلاح شده ولی تا رکود اقتصادی حل نشه رکود بازار سرمایه هم حل نمیشه.
        بازار شنبه یکشنبه مثبته ولی دوشنبه سشنبه ممکنه منفی باشه بازار در کل روند صعودی داره با افزایش نرخهای تصویب شده سود شرکتها تو 6 ماهه کاملا متفاوته فقط میمونه اینکه کدوم گروه اول افزایش نرخ گرفتن دولت به خاطر اینکه نقدینگی رو هدفمند کنه مجبور به این روش بود

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

با سلام بگذاریم این 5 ماه هم تمام شود وقتی دولت حمایت واقعی خود را در بوجه سال 94 کشور برای صنایع های مادر اعلام کند و مجلس هم تایید کند سهام تاثیر گذار مثل گروه پتروشیمی و معدن و کانی های فلزی و صنعت خودرو می تواند حرکت خوبی را شروع کنند بازار کم کم اعتماد از دست رفته خود را دوباره پیدا می کند و پولهای رفته برگشت به بازار خواهد کرد که تا آن موقع نتیجه مذاکرات هسته ای هم معلوم می شود تا پایان امسال اگر دولت همت واقعی داشته باشد می تواند کشور را از رکود منفی به رشد اقتصادی برساند بالای مثبت 1 درصد هر حرکت قابل توجه در بورس از فصل 3 ماهه آخر سال 93 شروع می شود به امید شاخص بالای120 هزار واحدی در سال 94 اگر شرایط خوب باشد به نظر می رسد شاخص بتواند تا 4 ماه آینده به 89 هزار واحد برسد با تشکر
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11251

باسلام خدمت دوستان
            یک نکته کوتاه عرض کنم وتاپیک را دراختیار دوستان قرار دهم
            به نظر بنده موج شماری شاخض وتکنیکال و... درشاخص کل هیچ اثری ندارد
            سهمی چون فارس که طی 3هفته گذشته بیش از1000واحد باعث افزایش شاخص شده ودر رشد اخیر نیز
            که حدود6درصد بوده 1درصد ان متعلق به این سهم بوده قابل تحلیل نیست

روند صعودی بازار از دید بنده قطعی است وخیلی ازنمادها ازقیمت های فعلی50درصد تاپایان سال بازدهی خواهند داشت
            برخی نمادها هم باتغییرات سریع بنیادی وتحولات جدید بسیار فراتز از انتظارات عمل می کنند
            به نظر بنده دیگر نه نزول های20-30درصدی داریم ونه ان بازدهی های سال92

شخصا امسال هدف بنده حداقل کسب بازدهی 50درصدی وحداکثر 100درصدی است وبه بالاتر ازان هم فکر نمی کنم
            هم اکنون تعداد زیادی از سهم های بازار میتوانند انتظارات حداقلی را براورده کنند ولیکن برای انتظارات حداکثری تک سهم ها را زیر نظر داشته باشید

شاخص تا اخرسال دوباره 90هزار را درنرمال ترین شرایط و104هزار را دربهترین شرایط خواهد دید و دربدترین شرایط زیر69هزار نخواهد امد

امسال هم همچون روال10سال گذشته 3گروه در راس بازار قرار دارند که تقریبا 2گروه از لیدرهای بازار مشخص شده وگروه سوم هم کم کم نشانه هایی از خود بروز می دهند

باسهم های بنیادی -اینده دار-بدون حاشیه-پرپتانسیل-افق سوداوری و... سهامداری کنید هیچ بازاری نمیتواند تا سال های درازی هم پای بازار رشد داشته باشد

بدرود

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

سلام یک موج شماری جدید از شاخص کل بزودی آبدیت میکنم تا دوستان منفی باف وغافل یا با نیت سو...........................هم بیندکه شاخص قراره 140000 هزار که هیچ تا280000-300000 هزار تا برج94/8/30 میتواند حرکت داشته باشد.........................حالا حی بخندین سهام نخرین یا نوسان گیری کنین.93/5/3
              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                سلام یک موج شماری جدید از شاخص کل بزودی آبدیت میکنم تا دوستان منفی باف وغافل یا با نیت سو...........................هم بیندکه شاخص قراره 140000 هزار که هیچ تا280000-300000 هزار تا برج94/8/30 میتواند حرکت داشته باشد.........................حالا حی بخندین سهام نخرین یا نوسان گیری کنین.93/5/3
                با سلام بنده نمی خندم ولی !! /:.wacsmiley.:/:O'@-@%-( با تشکر
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mnm
                  عضو عادی
                  • Jun 2013
                  • 155

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                  با احترام به شما علی جان ولی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته 140000میشه امید داشت ولی اعداد بعدی اونم تا94/8/30کمی#:-S
                  یعنی ما موج اصلاحی اصلی نداریم؟!!!!!!!!

نظر

• لولی بربط زن
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1862

معاون بورس: گزارش ۳ ماهه شرکت‌ها فراتر از انتظار بود/ قیمت‌ها کمتر از این نمی‌شود

معاون بازار شرکت بورس با بیان اینکه گزارش ۳ ماهه شرکت‌ها فراتر از انتظار بود، تاکید کرد که بورس تهران از این پس روند مثبتی به خود گرفته و به زودی از بازدهی منفی خارج می‌شود.

به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا، علی صحرایی گفت: بورس اوراق بهادار تهران در چند ماه گذشته دچار افت شد اما انتشار اخبار سیاسی و اقتصادی و نیز انتشار گزارش ۳ ماهه شرکت‌ها موجب شد تا اوضاع بورس بهبود یابد بنابراین کسانی که منتظر هستند تا قیمت‌ها در بورس کاهش یابد، باید بدانند که قیمت‌ها به پایین‌تر از این میزان نمی‌رسد.

وی افزود: از سوی دیگر گزارش ۳ ماهه شرکت‌ها فراتر از انتظار بود و سودهای خوبی در مجامع شرکت‌ها تقسیم شد که این موضوع باعث می‌شود تا نگرانی سهامداران برطرف شده و دوباره به سمت بورس جذب شوند.

وی در خصوص انتشار اوراق تبعی گفت: در حال حاضر اوراق تبعی در بورس منتشر می‌شود ولی بنا به دلایلی سهامداران عمده با انتشار اوراق تبعی از صندوق توسعه خارج می‌شوند.

صحرایی به تاثیر بسته دولت برای خروج از رکود در بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: عمده صنایع فعال در بازار سرمایه صنایع تولیدی هستند که طرح خروج از رکود و یا ارائه تسهیلات در فرآیند سودآوری شرکت‌ها اثر مثبتی داشته و سودآوری شرکت‌ها را افزایش می‌دهد.

معاون شرکت بورس تصریح کرد: بنابراین حمایت‌های دولت از بازار سرمایه، انتشار اوراق تبعی، فضای مثبت سیاسی، چشم انداز آینده در خصوص کاهش سود سپرده‌های بانکی موجب شد تا اوضاع بورس بهبود یابد. به این ترتیب قطعا بازار سرمایه بهبود یافته و در آینده نزدیک از بازدهی منفی خارج می‌شود.

وی در خصوص عرضه اولیه سهام شرکت‌ها گفت: در حال حاضر علاوه بر توقف عرضه‌های اولیه، شرکتی برای عرضه در بورس نداریم.
                    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• arminfar
                      عضو فعال
                      • Mar 2014
                      • 479

با درود
                      علی آقا ، هنوز این موضوع که شاخص تو روند صعودی قرار گرفته و یا تو اصلاحه ( 5 ـ B ) مشخص نیست ، ضمن اینکه ، احتمال ادامه اصلاح (موج B) بیشتر میباشد .
                      در نهایت تحلیل شاخص ، مخصوصا بازار بورس تهران ، زیاد منطقی و قابل اتکا نیست .
                      علی جان منو ببخش .
                      البته این نظر شخصی این حقیر میباشد و ممکن است نظر من هم اشتباه باشد .
                      ارادتمند
                      آرمین فروهر
                      ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• hosseini
                        عضو عادی
                        • Jul 2025
                        • 39

ش ۳ ماهه شرکت‌ها فراتر از انتظار بود/ قیمت‌ها کمتر از این نمی‌شود

معاون بازار شرکت بورس با بیان اینکه گزارش ۳ ماهه شرکت‌ها فراتر از انتظار بود، تاکید کرد که بورس تهران از این پس روند مثبتی به خود گرفته و به زودی از بازدهی منفی خارج می‌شود.

به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا، علی صحرایی گفت: بورس اوراق بهادار تهران در چند ماه گذشته دچار افت شد اما انتشار اخبار سیاسی و اقتصادی و نیز انتشار گزارش ۳ ماهه شرکت‌ها موجب شد تا اوضاع بورس بهبود یابد بنابراین کسانی که منتظر هستند تا قیمت‌ها در بورس کاهش یابد، باید بدانند که قیمت‌ها به پایین‌تر از این میزان نمی‌رسد.

وی افزود: از سوی دیگر گزارش ۳ ماهه شرکت‌ها فراتر از انتظار بود و سودهای خوبی در مجامع شرکت‌ها تقسیم شد که این موضوع باعث می‌شود تا نگرانی سهامداران برطرف شده و دوباره به سمت بورس جذب شوند.

وی در خصوص انتشار اوراق تبعی گفت: در حال حاضر اوراق تبعی در بورس منتشر می‌شود ولی بنا به دلایلی سهامداران عمده با انتشار اوراق تبعی از صندوق توسعه خارج می‌شوند.

صحرایی به تاثیر بسته دولت برای خروج از رکود در بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: عمده صنایع فعال در بازار سرمایه صنایع تولیدی هستند که طرح خروج از رکود و یا ارائه تسهیلات در فرآیند سودآوری شرکت‌ها اثر مثبتی داشته و سودآوری شرکت‌ها را افزایش می‌دهد.

معاون شرکت بورس تصریح کرد: بنابراین حمایت‌های دولت از بازار سرمایه، انتشار اوراق تبعی، فضای مثبت سیاسی، چشم انداز آینده در خصوص کاهش سود سپرده‌های بانکی موجب شد تا اوضاع بورس بهبود یابد. به این ترتیب قطعا بازار سرمایه بهبود یافته و در آینده نزدیک از بازدهی منفی خارج می‌شود.

وی در خصوص عرضه اولیه سهام شرکت‌ها گفت:در حال حاضر علاوه بر توقف عرضه‌های اولیه، شرکتی برای عرضه در بورس نداریم.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35711

در اصل توسط hosseini پست شده است View Post
                          ش ۳ ماهه شرکت‌ها فراتر از انتظار بود/ قیمت‌ها کمتر از این نمی‌شود

وی در خصوص عرضه اولیه سهام شرکت‌ها گفت:در حال حاضر علاوه بر توقف عرضه‌های اولیه، شرکتی برای عرضه در بورس نداریم.
                          اون سودی که در مجامع تقسیم شده برای سال قبل هست و اکثر سهامی که تقسیم شود داشتن در مجمع، کاهش قیمتی که در سال قبل بویژه بعد از توافق ! ژنو و خروج هماهنگ نقدینگی متحمل شدن در قیمت سهامشون بیشتر از سودی هست که تقسیم کردن !!!

تقسیم سود در مجامع 92 با توجه به شرایط سال قبل و انتظار سهامداران در سال قبل بود اما با کاهش قیمت سهام ، سهامدارانی که حداقل از یک سال قبل با این شرکتها بودن و سهامداری کردن، با تقسیم سود هنوز از ضرر هم خارج نشدن چه برسه به اینکه سودی نصیبشون بشه.

در مورد گزارشهای 93 هم کجاش فراتر از انتظار بوده؟؟

اغلب شرکتهای عمده که در همون آخر سال 92، پیش بینی های 93 رو با کاهش نسبت به سود 92 یا نزدیک به سود 92 منتشر کردن

شرکتهای زیانده مثل خودرویی ها و برخی دیگر هم که تلاش کرده بودن با پیش بینی چند برابری در افزایش فروش 93 نسبت به 92 ، به سود برسن برای 93 هم، در گزارشهای 3 ماهه ای که منتشر کردن هنوز مشکل فروش براشون مشهوده و تقریبا هیچکدوم نتونستن پوشش خوبی از درصد فروش داشته باشن

رکود هم که ادامه داره !

بانکها هم که درعمل هیچ جوره حاضر نیستن به کاهش نرخ سود تن بدن !

ایشون گفتن قیمتها از این پایینتر نمیاد اما تا وقتی نقدینگی نیاد در بازار و برخورد کلیشه ای و شعاری دولت در مورد بورس ادامه داشته باشه پایینتر هم میاد هیچ تضمینی هم برای پایین نیومدنش وجود نداره

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35711

در اصل توسط H.samimi پست شده است
                            نگار خانم میناوی سلام
                            یه سوال دارم خدمتتون
                            الان شما سهامداری؟ یا که نقدی؟
                            دوست عزیز من در سبد مربوط به شخص خودم تقریبا نقدم، فقط سهامی مثل پلوله، صدرا و مقداری هم هپکو دارم که با اینکه در قیمتهای پایین خریدم و توی سود هستن هنوز نفروختم و نگه داشتم.

اما سبدهایی که برای دوستان و آشنایان حقیقی و حقوقی دارم همه نقد نشدن علیرغم اینکه پارسال به اونها هشدار دادم برای فروش. در مجموع از اون سبدها 25 درصد نقد شدن و الباقی موندن و در فاصله دی ماه پارسال تا الان هم خریدهای محدودی با توجه به نقدینگی که داشتن انجام دادم،

نکته جالبی که هفته پیش برخورد کردم بهش اینکه یکی از دوستان من که پزشکی خونده و الان چند ساله که مشغول کار هست اعتقادی به بورس نداشت تا اینکه توی سال 89-90 راضی شد بیاد سرمایه گذاری کنه تقریبا با 100 میلیون تومان نقدینگی وارد شد و منم براش کم کم خرید کردم و ابتدا بازدهی خوبی حاصل نشد به خاطر مسایل سال 90 اگه یادتون باشه. اما از اول شرط کرده بودم بلند مدت بمونه که اونم قبول کرده بود، با اینکه اولش هم با ضرر شروع کرد.

این بنده خدا سال 92 بعد از انتخابات گفت من میخوام همه پولمو، هرچی هست بفروش بده و ... گفتم چی کار میخوای کنی؟ گفت میخوام برم یک سهم جراحی از یک بیمارستانی که داره ساخته میشه توی تهران بخرم.

اون 100 میلیون سبدش رو نزدیک به 300 تومان فروختم و بهش دادم و خودشم یه مقداری روش گذاشته بود و نزدیک 450 میلیون پارسال همین موقع داده و یک سهم جراحی خریده از همون بیمارستانی که گفتم. هفته پیش زنگ زده بود که ببینه اوضاع بورس چطوره؟ پرسیدم مگه نقدینگی داری؟ گفت همون سهام جراحی رو گذاشتم برای فروش یک میلیارد تومان !!! و مشتری هم داره، میخوام ببینم پول فروشو میتونم بیارم اونجا سرمایه گذاری کنم یا ببرم بانک بذارم یا اصلا نفروشم ....

نظر

• azarpad
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 232

بانك ملت و فولاد مباركه عالي باز شدند مخصوصا بانك ملت . هر دو سهم فرصت خريد بودند . اين دو سهم ميتوانند شاخص را بالا ببرند .

نظر

• KEYAN5533
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 215

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                دوست عزیز من در سبد مربوط به شخص خودم تقریبا نقدم، فقط سهامی مثل پلوله، صدرا و مقداری هم هپکو دارم که با اینکه در قیمتهای پایین خریدم و توی سود هستن هنوز نفروختم و نگه داشتم.

اما سبدهایی که برای دوستان و آشنایان حقیقی و حقوقی دارم همه نقد نشدن علیرغم اینکه پارسال به اونها هشدار دادم برای فروش. در مجموع از اون سبدها 25 درصد نقد شدن و الباقی موندن و در فاصله دی ماه پارسال تا الان هم خریدهای محدودی با توجه به نقدینگی که داشتن انجام دادم،

نکته جالبی که هفته پیش برخورد کردم بهش اینکه یکی از دوستان من که پزشکی خونده و الان چند ساله که مشغول کار هست اعتقادی به بورس نداشت تا اینکه توی سال 89-90 راضی شد بیاد سرمایه گذاری کنه تقریبا با 100 میلیون تومان نقدینگی وارد شد و منم براش کم کم خرید کردم و ابتدا بازدهی خوبی حاصل نشد به خاطر مسایل سال 90 اگه یادتون باشه. اما از اول شرط کرده بودم بلند مدت بمونه که اونم قبول کرده بود، با اینکه اولش هم با ضرر شروع کرد.

این بنده خدا سال 92 بعد از انتخابات گفت من میخوام همه پولمو، هرچی هست بفروش بده و ... گفتم چی کار میخوای کنی؟ گفت میخوام برم یک سهم جراحی از یک بیمارستانی که داره ساخته میشه توی تهران بخرم.

اون 100 میلیون سبدش رو نزدیک به 300 تومان فروختم و بهش دادم و خودشم یه مقداری روش گذاشته بود و نزدیک 450 میلیون پارسال همین موقع داده و یک سهم جراحی خریده از همون بیمارستانی که گفتم. هفته پیش زنگ زده بود که ببینه اوضاع بورس چطوره؟ پرسیدم مگه نقدینگی داری؟ گفت همون سهام جراحی رو گذاشتم برای فروش یک میلیارد تومان !!! و مشتری هم داره، میخوام ببینم پول فروشو میتونم بیارم اونجا سرمایه گذاری کنم یا ببرم بانک بذارم یا اصلا نفروشم ....
                                باسلام
                                ممکنه سبد دوستتون رو بفرمائید؟
                                من حس مسکنم همش خصدرا تو قیمت65 بوده
                                باسپاس
                                آخرین ویرایش توسط KEYAN5533؛ 2014/07/25, 13:12.
                                /.:blushsmiley:./

نظر

در حال کار...
                                X