شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
Collapse
X
-
پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postشاخص گروه انبوه سازي يا ساختمان از 700عبور کرد.
مبارک سهامدارانش باشه.
لطفا دوستان تکنيکال برسي فرمايند.
ما که اضافه کرديم.
نظر
-
ارزش کاذب معاملات 327 میلیارد تومان
از این مقدار 45 میلیارد مربوط به اوراق اجاره بوده است : 84 میلیارد هم مربوط به معاملات بلوکی و کد به کد بوده است : 6 میلیارد هم مربوط به تسه تیرماه هست ! (بازی این تسه ها تموم شد) :: بماند که توی برخی نمادها ، خریدار خودش فروشنده هم بوده است ( کمک به شاخص !)
این مساله نشان می دهد که در شش ماه گذشته اگر سازمان و مافیای بازار ، اراده کرده بودند می توانستند بازار را از سقوط نجات دهند (همانطور که این چند روز انجام دادند) :: ولی واقعا" نخواستند
اگر مقادیر فوق را کم کنید میشه عدد 192 میلیارد تومان ارزش واقعی معاملات
نظر
-
در اصل توسط Metalman پست شده است View Post
درود
نظر
-
در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Postارزش کاذب معاملات 327 میلیارد تومان
از این مقدار 45 میلیارد مربوط به اوراق اجاره بوده است : 84 میلیارد هم مربوط به معاملات بلوکی و کد به کد بوده است : 6 میلیارد هم مربوط به تسه تیرماه هست ! (بازی این تسه ها تموم شد) :: بماند که توی برخی نمادها ، خریدار خودش فروشنده هم بوده است ( کمک به شاخص !)
این مساله نشان می دهد که در شش ماه گذشته اگر سازمان و مافیای بازار ، اراده کرده بودند می توانستند بازار را از سقوط نجات دهند (همانطور که این چند روز انجام دادند) :: ولی واقعا" نخواستند
اگر مقادیر فوق را کم کنید میشه عدد 192 میلیارد تومان ارزش واقعی معاملاتتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
من فقط آماری را نوشتم که واقعی بود : ارزش واقعی معاملات را نوشتم :: بنده هم سهام زیادی خریده ام و در همین یک ماه قبل سود خوبی کرده ام :: ولی دلیل نمی شود که در خصوص عملکرد ناسالم مسئولین مربوطه چیزی ننویسم :: باز هم تاکید می کنم که این رویه یک ماه گذشته نشان دهنده این هست که سازمان ناسالم بورس در شش ماه قبل واقعا" اراده کرده بود که بورس را ول کند و سرمایه های مردم را (که با تبلیغات مستقیم رئیس جمهور سرمایه گذاری کردند) ، به خاک و خون کشید تا سهامداران عمده پتروشیمی ها باج بگیرند . آنهم در شرایطی که همه میدانیم شرایط نقدینگی دولت مطلوب نبوده . دقت کنید که خیلی از افراد بازار هنوز سرمایه هایشان توی ضرر هست .
و قطعا" نشان داد که قیمت خوراک پتروشیمی ها فقط و فقط یک بهانه بود . و سرمایه مردم شده بازیچه دست یک تیم ناسالم در سازمان
و قطعا" نشان داد که اگر واقعا" سازمان اراده کرده بود در شش ماه قبل می توانست بازار را نجات دهد .
وقتی که با ده میلیارد تومان می شود بازار را مثبت یا منفی کرد ، پس حفظ شرایط بازار در شش ماه گذشته ، کار سختی نبوده است
نظر
-
پیش بینی من برای هفته پیش رو بازاری بسیار مثبت خواهد بود که خیلی ها را متحیر خواهد کرد
البته این پیش نهاد خرید نیست فقط پیش بینی من است که معمولا هم اشتباه است
عید همه مبارک
/:.Heart.:/
نظر
-
-
شاخص بخوایم و نخوایم شده اسباب بازی مهندسین شاخص ساز که جهتش را و عددش را می سازند
لیدر هم معمولن سهمی است که بوسیله همین مهندسین و سفته بازان مشخص میشود
این دو ابزاری است برای سو استفاده از سهامداران خرد
بازار خوب؛ بازاری که هر سهم باتوجه به وضعیت بنیادی و تکنیکال خودش معامله شود نه بر اساس شاخص و لیدر
بازاری بدون لیدر و بی خیال شاخص را آرزو ست
آرزو بر معامله گر مبتدی بی دانش عیب نیست(*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]
نظر
-
بله : بخاطر اینکه بتوانند گندکاری خودشون رو پنهان کنند این عدد من درآوردی شاخص رو ایجاد کردند تا واقعیت بورس رو قایم کنند : این شاخص رو خودشان تعریف کردند و نه یک نهاد دانشگاهی
صد البته بسیاری از نویسندگان این تاپیکها ، ابزار دست همون مافیا هستند که سهامداران خرد را بازیچه دست خودشون بکنند و مسیر انحرافی و آدرس انحرافی بدهند
من ایمان کامل دارم که پشت بسیاری از این آی دی های معروف انجمنها ، میلیاردها تومان وجود دارد
نظر
-
در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Postبله : بخاطر اینکه بتوانند گندکاری خودشون رو پنهان کنند این عدد من درآوردی شاخص رو ایجاد کردند تا واقعیت بورس رو قایم کنند : این شاخص رو خودشان تعریف کردند و نه یک نهاد دانشگاهی
صد البته بسیاری از نویسندگان این تاپیکها ، ابزار دست همون مافیا هستند که سهامداران خرد را بازیچه دست خودشون بکنند و مسیر انحرافی و آدرس انحرافی بدهند
من ایمان کامل دارم که پشت بسیاری از این آی دی های معروف انجمنها ، میلیاردها تومان وجود دارد
در هر بازاری پلشتی ها و مشکلاتی وجود دارد هیچ جا خبری از مدینه فاضله نیست مهم اینه که ما درست عمل کنیم و آلوده به پلشتی نشیم و از زیبایی ها و سود سالم بهره ببریم
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم سرزنشها کرد کند خار مغیلان غم مخور
اگر دایم این پلشتیها را ببینیم و فکر کنیم و حرفش را بزنیم خودمان را آزار می دهیم
در فرومها هم گیاهان مفید و معطر و میوهای خوشمزه وجود داره در کنار علفهای هرز و گیاهان سمی و هندوانه ابوجهل و. ...
گاهی هم سود در تلخی است مثل دارو و برای رسیدن به سود باید صبر و تحمل داشت
شاد و سلامت و پر سود باشید
الحمد لله رب العالمین -ارسال شده با تپاتاک-آخرین ویرایش توسط yahya؛ 2014/07/30, 11:04.(*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]
نظر
-
در اصل توسط ahmadreza پست شده است View Post
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Postكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
نظر