شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ammar
    عضو عادی
    • Jul 2014
    • 95

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط yahya پست شده است View Post
    سلام
    دومین روز منفی رو هم سپری کردیم یه مقداری دیگه نقد شدم با قناعت به سود کمتر الباقی همون یه پله دیروز مونده که امروز به پله بعدی نرسیده
    الان دیگه باید بعضی ها از راه برسند با نمودارها حمایت های شاخص را اطلاع رسانی کنن چرا که دیر خرید کردند و رفتن تو ضرر
    پالایشی ها باز گشایی نشدن و خودروح خریداری نداره
    قبلن وقتی شاخص این حوالی بود عرضه شسپای بی سر و پا از راه رسید و بازار رو به هم ریخت و حالا لیدر و حق تقدمش
    باید منتظر ماند؛ ببینیم مهندسین شاخص قصد مداوای این مریض را دارند یا نه؟

فکر من اما همه این است که این فقط اصلاح است باز بعضی نگویند ریزش
    با آرزوی شکستن مقاومت 75 هزار و خورده ای ( خورده اش بین علمای تکنیکالیست اختلاف است) پس از اصلاح ~^o^~

الحمد لله رب العالمین@};-
    بازار روند طبیعی گرفته اگر اصلاح نمی کرد واقعاً غیر منطقی بود!! حرکت از 70 هزار تا 75 هزار بدون اصلاح!!!!!!!!!!!!!!
    1 از 4 رشد کرد!! بازار امروز نشان داد فروشنده ها مثل قبلا هیجانی دست به فروش نمی زنند!!
    شرایط بازار خوب شده!!
    [CENTER][SIZE=3][B][COLOR=#000080][/COLOR][/B][COLOR=#000080][I][FONT=Tahoma]نبوغ چيزي نيست، مگر استعداد فراوان در صبر و شكيبايي...[/FONT][/I][/COLOR][B][COLOR=#000080]
    [/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]

نظر

• هوای آفتابی
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 184

رسماً فردا و پس فردا زمان مهمی برای بازار هست اگر برگرده اوضاع خوب میشه ولی اگر نه کمی تا قسمتی میریم تو فاز منفی ، حمایتهای فیبیوناچی که این گفته رو تایید می کنند :

در نمودار زیر هم مشخصه که به کف ابر ایچیکومو چیزی باقی نمونده و البته مشخصات دیگر هم نشان از منطقه حمایتی میده: (تایم فریم روزانه)

اکثر سهمها امروز در منفی خرید و فروش شدند ولی همچنان خریدار (بخصوص حقوقی در بازار) به وفور مشاهده میشه در این میان انبوه سازان وضعیت کاملاً قابل قبولی داشتند ، بخصوص این که در آخر وقتی خوب به قیمتهای روز گذشته برگشت داشتند ، عاقلانه اینه که وضعیت بنیادی بازار بیشتر بررسی بشه تا خدای ناکرده غافلگیر نشیم.
      [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• Ammar
        عضو عادی
        • Jul 2014
        • 95

اینکه هر روز گله و شکایت کنیم دردی از ما دوا نمی کند!! اصلاً گله و شکایت در بازار بورس کاری کاملاً بی معنی است!! بازار دچار هیجان شد به هزار و یک دلیل( به نظر من دلیل اول تغییر جریان سیاسی در کشور و ابهام در روند مذاکرات هسته ای) و دلایلی که برای آینده کشور تاثیر گذار بود!!
        من کاری به دلیل ندارم به هر دلیل روند بازار به این شکل شد! شما فکر می کنید این اتفاقات فقط در بازار ایران است!! پس فکر می کنید اینهمه اصول بازار و اصول تکنیکال ، امواج الیوت، فروش هیجانی ، خرید هیجانی،حمایت ، مقاومت و...... از کجا آمده؟؟
        فکر می کنید این اصول از تجربیات بازار ایران است؟!؟! نه دوست من بازار ایران یک نوجوان 13 ساله است که باید سرد .و گرم بچشد!! این تجربیاتی است که از 100 سال پیش در جهان اقتصاد بدست آمده!! تمام بالا و پایین های بازار در همه جا بوده ، هست و خواهد بود!! اگر می خواهیم به بازار بورس نگاه واقع بینانه داشته باشیم باید اینگونه تفکرات را از ذهن دور کنیم!!
        این جمله ها برای شما آشنا نیست؟؟! باروند نجنگید!! با روند دوست باشید!! در روند نزولی از بازار خارج شوید!! هر رشدی اصلاح دارد!! و.............
        تا وقتی به اصول بازار احترام نگذاریم و تا وقتی بخواهیم شانسی و با خرید و فروش های بی منطق و بی نظم بدون هیچ استراتژِی و بدون داشتن سیستم برای شرایط مختلف بازار معامله کنیم همین آش است و همین کاسه!! هرچه دلمان می خواهد می توانیم تقصیر را سر دولت، نظام ،حقوقی ها ،سهامداران عمده و.. بیاندازیم ولی اینها برای ما پول نمی شود!! پر چونگی مرا ببخشید ولی این مشکلاتی است که من شخصاً خودم در معامله دارم و می دانم تنها راه غلبه بر آن روزی حداقل 8 تا 10 ساعت مطالعه و تلاش منظم و حساب شده است!! کار هر کسی نیست!! به همین خاطر است میلیاردر شدن کار هر کسی نیست!!

می دانستید 90% افراد در بازار ضرر می کنند؟؟ چون 90% به خاطر تنبلی و یک شبه پولدار شدن وارد بازار می شوند، غافل از اینکه 10 % در کمین تنبلی همین 90% هستند تا...
        [CENTER][SIZE=3][B][COLOR=#000080][/COLOR][/B][COLOR=#000080][I][FONT=Tahoma]نبوغ چيزي نيست، مگر استعداد فراوان در صبر و شكيبايي...[/FONT][/I][/COLOR][B][COLOR=#000080]

نظر

• yahya
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 334

برادر گرامی یک مطلب را در تاپیک های مختلف کپی نکنید
          در یک تاپیک کفایت می کند تا تقریبا تمام اعضای سایت ببینند
          با تشکر
          (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• Ammar
            عضو عادی
            • Jul 2014
            • 95

برادر گرامی یک مطلب را در تاپیک های مختلف کپی نکنید
            در یک تاپیک کفایت می کند تا تقریبا تمام اعضای سایت ببینند
            با تشکر
            یکی از دلایل بدبختی ما اینه که عادت داریم اصل موضوع رو می ندازیم کنار به بهانه گیری می پردازیم!! مثل قوم بنی اسرائیل!! تو که به خودت زحمت دادی مطلب زدی لااقل یه اظهار نظر می کردی به درد 2 نفر بخوره!!
            من و یا شما یا هر کسی دیگه مطلبی بزنه که به درد حتی 1 نفر بخوره یعنی یه کار مفید کردیم!! این مطلبی که گذاشتم واسه من خیلی مهم بود دوست داشتم خیلیا بخونن شاید مثل خودم نگاهشون به بازار عوض شه!! نیت من پیش خودم ارزش داشت ولی نیت امثال شما چیه خدا می دونه!! من پیش خودم فکر کردم اگه این مطلب رو در 4 تاپیک بزارم احتمال خوندن افراد بیشتری وجود داره !! احتمال که خوندی کاملا مشخصه که اینجوری احتمال خوندن افراد بیشتری وجود داره!! من واسه خودم یک استدلال مفید داشتم که شاید یک نفر از آن سود می برد!! ولی مطلب شما چی؟؟ جز اینه که شما با زدن این مطلب به اندازه حتی 1% من رو از مطلبتون آزرده کنید!!؟؟(هرچند داریم تو دنیایی زندگی می کنیم که ملت آزرده شدن دیگران واسشون مهم نیست!) مقصود من نیستم این نوع رفتارها شاید ناخواسته خیلی از شرایط رو تغییر بده که با ذهن کوته بین قابل تصور نیست!! مطمئن باشید افرادی مثل شما به خودت ضرر می زنی نه امثال من!!
            آخرین ویرایش توسط Ammar؛ 2014/08/03, 16:57.

نظر

• Ammar
              عضو عادی
              • Jul 2014
              • 95

سعی کنید این گونه باشید
              برای من که خیلی سخته ! اما سعی میکنم !!! حداقل سعی کنید !!! همین نقد بودن با این قیمتها خودش یک جور تمرین است !!!
              گاهی هیچ کاری نکردن بهترین کار است !!!!
              صبر کنید 1 ماه ، 2 ماه ، 3 ماه !!! بلاخره روزهای خوب میرسد !!! نترسید !!! از سودهای فضایی جا نخواهید ماند !!!!!!

نظر

• PETROLEUM
                Banned
                • May 2014
                • 853

توی اون دنیا که جنابعالی مثال می زنید ، نمیان اطلاعات شرکتها رو قبل از انتشار بفروشند یا واگذار کنند به بقیه !!! اونهم توسط سازمان دولتی !
                توی اون دنیا نمیان مصاحبه های الکی و فریبکارانه بکنند و به رئیس جمهور خط بدهند که فلان موقع توی پیک قیمت برو مردم رو تشویق کن به آوردن پول توی بورس !!
                توی اون دنیایی که شما مثال میزنی نمیان سهمهای با ضرر انباشته رو باد کنند و بندازن به مردم !
                توی اون دنیا نمیایند صورتهای مالی قلابی منتشر کنند !
                توی اون دنیا اگر کارمندان سازمان ، اطلاعات شرکتها رو قبل از انتشار واگذار کنند ، جرایم سنگین کیفری دارد
                توی اون دنیا ، اگر قانونی وضع شده همه شون پایبند هستند و نمیاد خود اون قانونگذار بورس ، خودش قانون خودش رو نقض کنه !!!
                لطفا" آدرس اشتباه ندهید و ریسک سیستماتیک بازار ، یعنی فساد گسترده سازمان و تفسیر من درآوردی قانونهای مرتبط ، عدم اجرای متن صریح قانون ، بستن طولانی مدت نمادها و هزاران مشکل دیگر را لاپوشانی نکنید با این متنهای رمانتیک !!!!! این متنهای رمانتیک برای اونور خوبه !!!

نظر

• Ammar
                  عضو عادی
                  • Jul 2014
                  • 95

در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
                  توی اون دنیا که جنابعالی مثال می زنید ، نمیان اطلاعات شرکتها رو قبل از انتشار بفروشند یا واگذار کنند به بقیه !!! اونهم توسط سازمان دولتی !
                  توی اون دنیا نمیان مصاحبه های الکی و فریبکارانه بکنند و به رئیس جمهور خط بدهند که فلان موقع توی پیک قیمت برو مردم رو تشویق کن به آوردن پول توی بورس !!
                  توی اون دنیایی که شما مثال میزنی نمیان سهمهای با ضرر انباشته رو باد کنند و بندازن به مردم !
                  توی اون دنیا نمیایند صورتهای مالی قلابی منتشر کنند !
                  توی اون دنیا اگر کارمندان سازمان ، اطلاعات شرکتها رو قبل از انتشار واگذار کنند ، جرایم سنگین کیفری دارد
                  توی اون دنیا ، اگر قانونی وضع شده همه شون پایبند هستند و نمیاد خود اون قانونگذار بورس ، خودش قانون خودش رو نقض کنه !!!
                  لطفا" آدرس اشتباه ندهید و ریسک سیستماتیک بازار ، یعنی فساد گسترده سازمان و تفسیر من درآوردی قانونهای مرتبط ، عدم اجرای متن صریح قانون ، بستن طولانی مدت نمادها و هزاران مشکل دیگر را لاپوشانی نکنید با این متنهای رمانتیک !!!!! این متنهای رمانتیک برای اونور خوبه !!!
                  یک دنیا بیشتر وجود نداره!! من همین دنیا رو مثال زدم! تمام این چیزهایی که شما گفتین فقط قسمت کوچکی از بازار هست به نام رانت! که دنبال رانت بودن جز ضرر های هنگفت هیچ نتیجه ای نداره!!
                  بنده اصلاً رمانتیک صحبت نکردم!! من نمی دونم اگه واقعاً شما اینطور فکر می کنید پس چرا وارد بازار بورس ایران شدید!؟ برو فارکس خب!!!! اتفاقاً به نظر کارشناسها بازار ایران بهترین جای میلیاردر شدن هست چون بازار ما خدای نوسان هست!! تئوری آشوب رو شنیدی؟؟؟ هیجان رو شنیدی؟؟؟
                  این جمله رو شنیدی؟ اصول فنی تنها راه اندازه گیری اجزای احساسات بازار است!!
                  اجزای احساسات چیه می دونی؟؟ همین تفکرات شما!!!!! فکر می کنی این اصول رو از بازار ما استخراج کردند؟؟؟؟؟ اگه هیجان ، رانت ، دروغ، مکر ، حیله ، در اون دنیا که شما می گید نبود این اصول از کجا اومد؟؟
                  اصلاً فکر نکن من در حمایت از نظام سییاسی و این حرف های بی معنی مطلب می زنم! من نقطه هدفم و آرزویی که می خوام بهش برسم راه یافتن به بازار بورس دنیاست!! اگه سرگذشت معامله گران بزرگ رو بخونی متوجه میشی همه این وقایع در تمام بازارها وجود داره!! عیناً هم نصداق های زیادی هست!! من اصلا ایده آلی حرف نمی زنم این واقعیت هایی هست که مشهور ترین معامله گران دنیا در کتاب ها شون گفتند!!
                  اصلاً تمام تحلیل برای مقابله با این چیزهایی هست که شما بعنوان دشمنان معامله نام بردید!! اگه این چیزها نبود و ما 5 تا موج داشتیم که 3 سوت می شد در موج 3 و 5 سود های خفن گرفت که همه مولتی میلیاردر بودیم!!
                  فقط یک سوال از شما دارم شما چند ساعت در روز در مورد تحلیل بازار و بورس ، تکنیکال و .. مطالعه و بررسی می کنی؟؟؟؟؟
                  اگه کمتر از 5 ساعت مطالعه می کنی انتظار هیچ سودی نداشته باش!! اگه روزی حداقل 8 ساعت بطور مداوم وقت می زاری انتظار میلیاردر شدن داشته باش وگرنه خودت رو خسته نکن!!!

نظر

• yahya
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 334

چاهست و راه و دیده‌ی بینا و آفتاب * تا آدمی نگاه کند پیش پای خویش
                    چندین چراغ دارد و بیراه می‌رود * بگذار تا بیفتد و بیند سزای خویش
                    با دیگران بگوی که ظالم به چه فتاد * تا چاه دیگران نکنند از برای خویش
                    گر گوش دل به گفته‌ی سعدی کند کسی * اول رضای حق طلبد پس رضای خویش

غرور و تعصب به داشته ها و دانسته ها چاه بزرگی ست
                    الحمد لله رب العالمین -ارسال شده با تپاتاک-
                    آخرین ویرایش توسط yahya؛ 2014/08/03, 18:51.

نظر

• ابوذر
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 614

چاهست و راه و دیده‌ی بینا و آفتاب * تا آدمی نگاه کند پیش پای خویش
                      چندین چراغ دارد و بیراه می‌رود * بگذار تا بیفتد و بیند سزای خویش
                      با دیگران بگوی که ظالم به چه فتاد * تا چاه دیگران نکنند از برای خویش
                      گر گوش دل به گفته‌ی سعدی کند کسی * اول رضای حق طلبد پس رضای خویش

غرور و تعصب به داشته ها و دانسته ها چاه بزرگی ست
                      ضرب المثلی است که میگوید هر چیزی از نازکی پاره میشود الا آدمیزاد که از کلفتی پاره میشود.!!!

نظر

• بابک پناهی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 3208

امیدوارم صادرات زیر 818 نیاد والا کل بازار میاد پائین...
                        یه نگاه به گروه دارو بانک سرمایه گذاری خودرو غذایی و ... بندازید حتما!

شاخص گروه بانکی

نظر

• PETROLEUM
                          Banned
                          • May 2014
                          • 853

جالبه ! بازار ایران خدای نوسان هست ؟!! اونم با اعمال حجم مبنا و دستکاری های قیمتی و نوسان چهاردرصدی روزانه ؟!!!!!!
                          پس اگر توی بورسهای دیگر دنیا بودید چه می گفتید که توی یک روز 30 درصد نوسان دارند ؟
                          عامل رانت و فساد را با تجارت شرافتمندانه و قانونی قاطی نکنید ! اگر بنا باشد رانت و فساد ، امتیاز محسوب گردد پس دزدی که از دیوار مردم بالا میره از همه زرنگتره چون بلده قفل رو باز کنه و میتونه یک شبه میلیاردر بشه !

اگر بیل گیتز هم می خواست بگه سابقه اش کمتر از بقیه هست ! نمی تونست یک شرکت مایکروسافت بزنه با سود خالص 21863 میلیون دلاری (سال 2013) !!!! ( ر.ک به آدرس مقابل http://www.microsoft.com/investor/re...hts/index.html )

بقالی سر کوچه ما هم سابقه عمرش بیشتر از من هست !
                          آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/08/03, 20:02.

نظر

• yahya
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 334

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                            امیدوارم صادرات زیر 818 نیاد والا کل بازار میاد پائین...
                            یه نگاه به گروه دارو بانک سرمایه گذاری خودرو غذایی و ... بندازید حتما!

شاخص گروه بانکی
                            با توجه به سیاست های دولت برای خروج از رکود و عرضه سهام بانکها
                            مهندسین شاخص اجازه افت آنچنان نباید بدهند و فردا و نهایتن پس فردا باید شاخص مثبت شود و اصلاح تمام

نظر

• Ammar
                              عضو عادی
                              • Jul 2014
                              • 95

بحث بی نتیجه ای هست بهتر ادامه ندهیم!!
                              یا من درست می گویم یا شما ! راه دیگری نیست!!
                              اگر حق با شماست که باید از بازار خداحافظی کرد!! اگر اینطور است پس شما اصلاً چرا در تاپیک های بورسی مطلب می زنید و مطلب می خوانید!!؟؟

اگر حق با من است که راه مشخص است!! خیلی پیچیده مطلب نزدم ادعایی هم ندارم همه ما تازه در ابتدای راهی سخت هستیم ولی مطمئن هستم به همان اندازه که زحمت بکشید دست مزد میگیرید!!
                              با شانس و تنبلی هیچکس میلیاردر نشده!!

نظر

• anahita
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 769

در اصل توسط Ammar پست شده است View Post
                                بحث بی نتیجه ای هست بهتر ادامه ندهیم!!
                                یا من درست می گویم یا شما ! راه دیگری نیست!!
                                اگر حق با شماست که باید از بازار خداحافظی کرد!! اگر اینطور است پس شما اصلاً چرا در تاپیک های بورسی مطلب می زنید و مطلب می خوانید!!؟؟

اگر حق با من است که راه مشخص است!! خیلی پیچیده مطلب نزدم ادعایی هم ندارم همه ما تازه در ابتدای راهی سخت هستیم ولی مطمئن هستم به همان اندازه که زحمت بکشید دست مزد میگیرید!!
                                با شانس و تنبلی هیچکس میلیاردر نشده!!
                                این اقا مشکل دارن ، با همه درگیر هستن :))))) یکی نیست بشون بگه شما نمیخواد نگران ما سهامدارا باشی . ممنون ، !!!
                                آخرین ویرایش توسط rajabnejad؛ 2014/08/04, 07:57.
                                *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

در حال کار...
                                X