شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

با سلام اگر بتوانیم ماه شهریور را به همین روال تمام کنیم یعنی یک روز مثبت یک روز منفی تا پایان سال مالی بعضی از کارگزاری ها تمام شود به نظر میرسد که ماه مهر ماه خوبی برای بورس باشد به دلیل اینکه تا نیمه مهر ماه نتیجه سفر آقای روحانی به سازمان ملل در مورد مذاکرات هسته ای نتیجه ای با خود دارد دوم گزارش های 6 ماهه هم می اید وکاملا معلوم میشه چه گروه خوب کار کرده با تشکر
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• warrior
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 138

فارس چی میگه دیگه این وسط..؟ این همه مارادونا بلوک زد تا شاخص مثبت شه..غضنفر اومد با فارس ... به همه چی رفت..خخخخخخخخخخخخخخ
      :))
      [COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]

نظر

• علی علیزاده
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1159

شاخص کل:
        متاسفانه شاخص کل با شکوندن 73800 وارد کانال نزولی کوتاه مدت شده است اولین حمایت که حمایت ضعیفی هم هس 73500 واحد میباشد و حمایت بعدی که حمایت خوب و قوی میباشد 72000 واحد میباشد....بنده احتمال میدهم که به صورت فرسایشی تا 72000 واحد نزول کند شاخص....البته امیدوارم که از 73500 برگرده شاخص و میتونه صعود خوبی هم کنه....
        با ارزوی پرسودی و سبزی برای همه سهامداران
        یا غنی....

نظر

• Aiming
          ستاره دار(18)
          • Jul 2012
          • 2641

معرفی شاخص جدید برای بورس

آقای کوهن مبتکر شاخص درصد صعودی معتقد بود که شاخصهای بازار سرمایه گذاران را گمراه می کنند و هنگامیکه قیمت ها گران هستند، توصیه به خرید می کنند و در زمانی ارزانی سهام تصویری ترسناک از بازار ارائه می دهند.

شاخص درصد صعودی در بازارهای سرمایه جهان از اوایل دهه 1970 مورد استفاده محافل حرفه ای بازارهای سرمایه و کارآمد بوده است و هنوز جای آن در میان شاخصهای مورد استفاده در بازار ایران خالی است.

در نیمه اول قرن بیستم و پس از جنگ دوم جهانی نیاز به یک شاخص متفاوت در بازار که بتواند بدون وزن و تعلق شرایط بازار را ارزیابی کند احساس می شد، تا اینکه در 1955 آقای کوهن مفهوم درصد صعودی را ابداع نمود و با استفاده از این مفهوم، شاخصی حاصل شد که شیوه تعامل با بازار را به روشنی دیکته می نمود و مفهومی بسیار پراهمیت و حیاتی تلقی شد.

شاخصهای موجود در بازارهای سرمایه گر چه شرایط بازار را منعکس می کنند و نشان از شرایط اقتصادی و بازار دارند، اما در بسیاری مواقع نه تنها برای سرمایه گذاران پیامی ندارند، بلکه باعث ضرر و زیان او نیز گردیده اند. شاخصهای معمول دنیا بدرستی مورد استفاده محققین در تحقیقات اقتصادی قرار می گیرد، اما این بدان معنی نیست که می تواند مورد استفاده موثر سرمایه گذار نیز قرار گیرد. سهام موجود در شاخص ها هر یک دارای وزن متفاوتی هستند و به هر سهم یک شانس داده نمی شود.

حتی شاخصی مثل "دو- جونز 30" که دارای وزن حجمی نیست نیز برای هر سهم یک شانس قائل نیست و قیمتهای متفاوت سهام موجود در آن ایجاد وزن متفاوت می نمایند. مثلا اگر شرکت IBM رشد یا افت قیمت زیادی پیدا کند، به علت بالا بودن قیمت، تاثیر زیادی بر شاخص "دو- جونز" می گذارد که شاید نمایانگر واقعی شرایط کل بازار نباشد. اما شاخص درصد صعودی برای تمام سهام فعال در بازار امتیاز مساوی قائل است و طبیعتا تصویر واضح تری از بازار را به سرمایه گذار نشان می دهد.

گرچه شاخصهای معمول و مرسوم جهان هر یک مورد استفاده های خاص خود را در میان مردم و استفاده کنندگان دارند، اما از آنجا که روی سخن با سرمایه گذاران است باید گفت متاسفانه این شاخصها برای سرمایه گذاران و تصمیمات آنان در کنار فوایدشان متاسفانه ضرر و زیان نیز داشته اند.

شاخص های موجود در جهان، مصرف تحقیقاتی و اقتصادی دارند و نمی باید مورد استفاده سرمایه گذاران در تشخیص شرایط بازار و زمان یابی ورود و خروج از بازار قرار گیرند. شاخص درصد صعودی در 1955 برای سرمایه گذاران ابداع گردید و امروز کمتر سرمایه گذار حرفه ای است که از این شاخص بهره نگیرد. شاخص درصد صعودی به سرمایه گذار جهت می دهد که در مقابل بازار چگونه عمل نموده و با آن تقابل نماید.

مطالعات متعدد علمی و تجربی نشان داده اند که بیش از 80% ریسک هر ورقه سهم در بازار کل و بخش اقتصادی و صنعتی سهم نهفته است و تنها 20% از ریسک هر ورقه سهم مستقیما مربوط به کیفیت شرکت و عملکرد سهم می شود. این در حالی است که بسیاری از سرمایه گذاران 80% از وقت خود را صرف شناسایی سهام می کنند که 20% از پروسه انتخاب اصلح را پوشش می دهد.

قبل از آنکه فایده ها و سود نقدی های بیشتری از این شاخص را مطرح کنیم، اجازه دهید شیوه ساده محاسبه آن را به عرض برسانیم.

فرض کنید در بورس تهران و فرابورس در مجموع 400 سهم مورد معامله قرار می گیرند. در محاسبه شاخص، هر سهم دارای یک امتیاز است. حال اگر در پایان یک روز کاری 300 سهم رشد و 100 سهم کاهش قیمت داشته باشند، شاخص درصد صعودی از تقسیم تعداد سهامی که رشد قیمت داشته اند بر کل سهام موجود بدست می آید که به معنی عدد 75% است.

شاخص درصد صعودی در این روز کاری 75% است. بدین ترتیب هر روز دارای یک درصد صعودی هستیم که می تواند روی نمودار رسم شود.

توصیه می شود سرمایه گذاران حساب شاخص "درصد صعودی" را از شاخصهای معمول بازار جدا کنند، زیرا شاخصهای بازار عملکرد یک دسته سهام خاص را نشان می دهند. شاخص درصد صعودی به سرمایه گذار جهت می دهد که در تقابل با بازار چه نوعی از استراتژی های تدافعی یا تهاجمی را اتخاذ کند. این مفهوم بهترین شاخص و اندیکاتور بازارهای سرمایه محسوب می شود.

در سیستم مدیریت سرمایه از طریق تحلیل تکنیکال نقطه و شکل، شروع کار با شاخص درصد صعودی است که شرایط بازار را تعیین می کند و دو استراتژی تدافعی یا تهاجمی را توصیه می نماید.

درک این مفهوم برای سرمایه گذار بسیار سودآور و ضرورت دارد، زیرا درصد صعودی پیش قراول تحلیل تکنیکال نقطه و شکل است. سادگی مفهوم شاخص درصد صعودی در عین سودمندی حیرت انگیز است. به این عقیده تحلیلهای تکنیکال در بازار رکودی و یا صعودی استراتژی های متفاوتی را می طلبند. در بازار صعودی و در حال رشد، علائم خرید معتبر هستند و در بازار نزولی و رو به کاهش دارای اعتبار نیستند.

روند بازار جزرو مد دریا است که بالا که می آید تمام قایقها روی آب می آیند و پایین که می رود همه قایقها به پایین می روند. لذا اگر این واقعیت را در نظر داشته باشیم که 80% از شانس موفقیت شناخت شرایط بازار و بخش اقتصادی است، نتایج و بازده سرمایه گذاری هایمان کاملا و بطور محسوسی مطلوب تر و ریسک سرمایه گذاری بسیار کمتر خواهد بود.

اولین مرحله در سیستم مدیریت سرمایه از طریق تحلیل تکنیکال نقطه و شکل، بررسی و مطالعه شاخص درصد صعودی است که در اجرای کامل استراتژی چگونگی ورود به بازار را تعیین می کند.

بنابراین اولین اقدام یک سرمایه گذار آن است که تشخیص دهد بازار دارای روندی صعودی یا نزولی است که این شناسایی از طریق شاخص درصد صعودی امکان پذیر است.

آقای کوهن مبتکر شاخص درصد صعودی معتقد بود که شاخصهای بازار سرمایه گذاران را گمراه می کنند و هنگامیکه قیمت ها گران هستند، توصیه به خرید می کنند و در زمانی ارزانی سهام تصویری ترسناک از بازار ارائه می دهند.

شاخص "درصد صعودی" برخلاف خرد بازار و سرمایه گذار امروزی که منبعث از شاخصهای بازار است عمل می کند. سیستم تحلیل نقطه و شکل، روند را تعقیب نمی کند، بلکه تحلیل را از شاخص درصد صعودی که تعیین کننده استراتژی ورود به بازار است، آغاز می کند.

شاخص درصد صعودی سرمایه گذار را به سوی سهامی سوق می دهد که ارزش بازار آنها کمتر از ارزش ذاتی شان می باشد، شبیه به تحلیل های بنیادی "ارزش پایه" که بدنبال سهام زیر قیمت می گردد.

و کلام آخر آنکه در استفاده از شاخص "درصد صعودی" بخاطر داشته باشید که در حال ارزیابی ریسک بازار هستید و به ارزیابی عملکرد آن بپردازید.

هر روز یک تصویر از وضع بازار را شاخص درصد صعودی به ما عرضه می کند. در ایران به تجربه 14 ماهه گذشته، هر بار که شاخص صعودی از 80% بالاتر رفته است، توصیه شاخص درصد صعودی به فروش و زمانیکه شاخص درصد صعودی به زیر 20% بیاید، توصیه به خرید می کند.

برگرفته از مطلبی از بورس نیوز نوشته محمود گنابادی
          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• PETROLEUM
            Banned
            • May 2014
            • 853

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            این نظر منه ممکنه اشتباه باشد ... وقتی میدانیم که بازار مشکل دارد و به این راحتی بهش پی میبریم ... چه اصراری داریم ...

وقتی با دوتا بلوک شاخص را 150 واحد مثبت میکنند و بعد از 15 دقیقه بازار تمایل واقعی خودشو نشون میده تصمیم گیری خیلی برایمان راحت تر میشود .

-----------------------

متوسط پي به اي(p/e) بازار در محدوده 5.6 قرار دارد يعني محدوده پي به اي تاريخي ...

اما با توجه به وضعيت شركت ها و ركود سنگين و عملكرد سه ماهه نخست ..پي به اي تحليل بازار همچنان در محدوده 6.5 قرار دارد که ميتواند دوباره خود را به سطوح 5.5 تحليل برساند يعني سطح 4.8 tse

يعني شاخص کل توان افت 14 درصدي را دارد !

بازار را وارد يک سيكل معيوب اصلاحي کرده اند ... اين روشي را که در بازار پياده کرده اند را نه ميشود گفت خوب است نه ميشود گفت بد!
            مساله اینه که 99 درصد بازار خبر نداره که آقایان چه موقعی اراده می کنند بازار را منفی زورکی کنند و چه موقعی اراده می کنند که بازار را مثبت قلابی کنند
            ببینید امروز آقایان اراده کردند به هر زوری شده بازار را منفی زورکی کنند : چندتا بلوک منفی سنگین توی فخوز و وبملت و خودرو و فارس زدند :: این یعنی دستکاری قیمت ، بمنظور هرچه ارزان تر شده سهمها برای خرید خودی ها
            آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/08/27, 10:27.

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
              شب همه عزیزان بخیر،

امشب براتون سورپرایز دارم... اومدم تا از رفتن سخن بگم... رفتنی که شاید برگشتی در کوتاه مدت نداشه باشه...

بعد از سالها فعالیت در بازارهای مالی مختلف بهار سال گذشته متقاعد شدم که بورس ایران از بازارهای موازی عقب افتاده است و با یک تحلیل ساده و کلان که بالا رفتن قیمت دلار و عدم تاثیر پذیری کافی بورس از این مقوله بود کل سرمایه خودم رو وارد این بازار کردم... این مهم همزمان شد با اتفاقات سیاسی که حرکت بازار رو دو چندان کرد...

فعالیت من در بازارهای مالی همواره با دید بلند مدت بوده... به طور مثال زمانی که دلار در قیمت 990 تومان بود بر اساس فشردگی قیمتی و واگرایی حاصل شده بین تورم داخل و خارج به این موضوع پی بردم که دیر یا زود دلار رشد چند برابری می کند و کل سرمایه خودم رو به دلار تبدیل کردم و در قیمت 3500 تومان آنرا مجددا ریال کردم اگرچه تا مرز 4000 تومان هر رشد کرد...

در هر صورت تخصص تحلیلی من تحلیل بازارها در بلند مدت هست... در مورد وضعیت امسال بورس قبلا بارها صحبت کرده ام و معتقدم اگر کسی با دید چند ساله روی بورس سرمایه گزاری کنه متضرر نمیشه... اگر ایران به جامعه جهانی برگرده شاهد تک نرخی شدن تورم به مرور زمان خواهیم بود و به تناسب آن بازار رشد قابل توجهی می کنه... اما به نظر میرسه این مهم رو حداقل در ماه های پیش رو شاهد نباشیم... آینده بازار بورس ایران در گرو مذاکرات هسته ای و جزییات توافقی هست که صورت می گیره...

اما از قدیم گفته اند همیشه جایی سرمایه گزاری کنید که دسترسی ساده به سرمایه داشته باشید... حدود دو سال پیش سرمایه سنگینی رو وارد بازار کالا در سوییس کرده بودم و در مدت چند ماه سود خوبی بر اساس تحلیل کلانی که بر روی قیمت برخی کالاها داشتم بدست اوردم... زمانی که می خواستم از اون بازار خارج بشم به شدت به مشکل خوردم و نزدیک بود کل سرمایه من به دلیل موارد مالیاتی بلوکه بشه با وجودی که مستندات کافی برای پرداخت مالیات داشتم... در هر حال با هر زحمت و مشقتی بود این سرمایه رو به دبی و سپس ایران منتقل کردم و برایم درس تجربه شد که اگر در بازاری فعالیت می کنم بازاری نزدیک باشد...

اسفند ماه امسال عازم انگلستان هستم و از الان سرمایه من هم به تدریج به سمت بازارهای مالی این کشور سوق پیدا می کنه... هرچند در این چندماه احتمالا بخش عمده ای از اون رو در بانک قرار بدهم... اما با مهاجرتم ترجیحم بر این است که در بازار بورس لندن و بازار فلزات اونجا فعالیت داشته باشم...

به همین دلیل شاید دیگر شاهد ورود بنده به بازار بورس نباشید مگر اینکه اتفاقی بسیار مثبت در حوزه بنیادی در بازارها بیفتد که بنده رو مجاب به ریسک پذیری سرمایه برای مدتی کوتاه و زمان باقی مانده تا سفرم بکند... امری که تا حدودی محال است...

کار در بازار بورس ایران برای من تجربه خوبی بود... دوستان زیادی پیدا کردم که شما تک تک اونها هستید... این بازار تفاوت ماهیتی زیادی با سایر بازارهایی داشت که با اون کار کردم... در هر حال برای من احتمالا اینجا آخر خط برای فعالیت در بورس ایران در کوتاه مدت است... شاید سالهای بعد برگشتم و باز هم در این بازار فعال شدم...

کوچک تر از آن هستم که بخواهم توصیه کنم... اما برای کسب سرمایه عجله نکنید... زمانی در بازارها حضور داشته باشید که به وضوح وضعیت ایده آلی رو در بازار مشاهده می کنید... به تحلیل بنیادی اهمیت زیادی بدهید و از تحلیل تکنیکال به منظور بهینه کردن نقاط ورود به بازار استفاده کنید و نه تصمیم گیری های کلان... مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک رو در بازار جدی بگیرید و روانشناسی بازارهای مالی رو فرا بگیرید...

همه عزیزان رو به خدای بزرگ می سپارم و از تک تک دوستانی که در این مدت همراه من بودند تشکر می کنم...

بدرود- بهزاد
              سلام بهزاد جان
              خیلی متاسف شدم از اینکه ما را تنها میزاری ومیری
              وخیلی خوشحال هستم که با شما در این سایت آشنا شدم.
              میخواستم بگم که یک وبلاگ بزارین برای دل نوشتهاتون ونظرات وتحلیلهای بورس تهران-بورسهای خارجی..........................و
              اگر بشه خیلی ممنون میشوم فکر میکنم بقیه دوستان هم با این نظر من همراه باشند.......ما را از تحلیلهای خوبتون محروم نکنید.
              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• تاران
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 958

دیروز یک تحلیلی از دیدگاه موینگها در خصوص شاخص کل انجام شد
                http://forums.boursy.com/showthread....49&page=588.و حالا تطابق این تحلیل با دیدگاه کانالیزه کردن شاخص

دو نمودار کانالیزه شده در دو تایم فریم روزانه و هفتگی
                تایم ماهانه هم از این الگو تبعیت میکنه
                البته بصورت خطی است
                لگاریتمی کمی تفاوت داره
                عرض شد که حداکثر 4 هفته و میتونه تو یه هفته هم انجام بشه این اصلاح..
                سطح 71000 تا 71500 رو قوی ترین نقطه برای برگشت قوی بازار احتمال میدم
                روزانه...
                [IMG][/IMG]
                هفتگی
                [IMG][/IMG]

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                  دیروز یک تحلیلی از دیدگاه موینگها در خصوص شاخص کل انجام شد
                  http://forums.boursy.com/showthread....49&page=588.و حالا تطابق این تحلیل با دیدگاه کانالیزه کردن شاخص

دو نمودار کانالیزه شده در دو تایم فریم روزانه و هفتگی
                  تایم ماهانه هم از این الگو تبعیت میکنه
                  البته بصورت خطی است
                  لگاریتمی کمی تفاوت داره
                  عرض شد که حداکثر 4 هفته و میتونه تو یه هفته هم انجام بشه این اصلاح..
                  سطح 71000 تا 71500 رو قوی ترین نقطه برای برگشت قوی بازار احتمال میدم
                  روزانه...
                  [/URL][/IMG]
                  هفتگی
                  [/URL][/IMG]
                  با سلام این اعداد اعلامی و اصلاح شاخص به این مرز برابر باشه با تسویه حساب های آخر ماه و پایان سال مالی بعضی از کار گزاری ها و ماه مهر می تواند ماه نوید بخشی باشد با تشکر
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

شاخص تمايل شديدي به افت عظيم دارد زيرا در دوسال گذشته بسياري پولهاي كلاني وارد بورس كردند و حرفه ايها اين پولها را جمع كردند و حالا همونهايي كه با پولهاي كلان وارد شدند و جا مانده اند با پولهاي خرد دارند شاخص را نگه مي دارند بزودي اين مقاومت شكسته خواهد شد و شاخص بدليل ثبات اقتصادي و رفتن پولهاي كلان به سمت سرمايه گذاري هاي سرمايه اي ،افت بزرگي خواهد كرد به طوري كه به نظر بنده تا 50 درصد افت محتمل است يعني در حدود 40000واحد.
                    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• daryadel120
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 578

متاسفانه بازار بیش از حد تکنیکال زده شده است و همه دنبال سیگنال و ... می گردند...
                      و تاسف آورتر اینکه بسیاری از تحلیل گران مدعی ماه های قبل نیز هم اکنون جا زده اند و به جای تحلیل درست بازار به دنبال خروج از بازار هستند... البته کسی با خروج این افراد از بازار مخالف نیست ... چرا که بازار راه خود را خواهد رفت و آنچه که باید بشود خواهد شد ...

.................................................. .............................

یکی از فانتزی های من اینه که تحلیل تکنیکال در نهایت سادگی باشه /:.yead.:/

برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• شاهین محلوجی
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 2050

تغییرات مهم در حجم مبنا و دامنه نوسان شرکت های بورسی
                        منتشر شده در ۰۵ شهریور ۱۳۹۳
                        نسخه قابل پرینت

پتروتحلیل- طبق خبرهای اولیه دریافتی دامنه نوسان از هفته آینده برای شرکت های بورسی با یک درصد افزایش به ۵ درصد خواهد رسید و از این نظر دامنه نوسان شرکت های بورسی و فرابورس برابر خواهد شد.

به گزارش پتروتحلیل همچنین حجم مبنای ۳۰ شرکت بزرگ بورس به یک میلیارد تومان کاهش می یابد. انتظار می رود این تصمیم ،تاثیر مهمی در معاملات شرکت های بزرگ بورس برجای بگذارد.

اگر خبر واقعيت داشته باشد حجم مبنا برداشته شود و تمامى معاملات ٥ درصدى شود بايست منتظر تغيير اساسى در معاملات و شاخص كل باشيم ...
                        جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• daryadel120
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 578

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                          تغییرات مهم در حجم مبنا و دامنه نوسان شرکت های بورسی
                          منتشر شده در ۰۵ شهریور ۱۳۹۳
                          نسخه قابل پرینت

پتروتحلیل- طبق خبرهای اولیه دریافتی دامنه نوسان از هفته آینده برای شرکت های بورسی با یک درصد افزایش به ۵ درصد خواهد رسید و از این نظر دامنه نوسان شرکت های بورسی و فرابورس برابر خواهد شد.

به گزارش پتروتحلیل همچنین حجم مبنای ۳۰ شرکت بزرگ بورس به یک میلیارد تومان کاهش می یابد. انتظار می رود این تصمیم ،تاثیر مهمی در معاملات شرکت های بزرگ بورس برجای بگذارد.

اگر خبر واقعيت داشته باشد حجم مبنا برداشته شود و تمامى معاملات ٥ درصدى شود بايست منتظر تغيير اساسى در معاملات و شاخص كل باشيم ...

اقداماتی این چنینی دیر یا زود انجام خواهد شد که در اصل برای افزایش نقدشوندگی و زمینه ورود سرمایه گذاران خارجی است ...
                          برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• علی نظامی
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 1033

احتمالا یک نزول دیگه تا زیر 70000 واحد داشته باشه بازار. امیدوارم اشتباه باشه......

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 3356

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                              شاخص تمايل شديدي به افت عظيم دارد زيرا در دوسال گذشته بسياري پولهاي كلاني وارد بورس كردند و حرفه ايها اين پولها را جمع كردند و حالا همونهايي كه با پولهاي كلان وارد شدند و جا مانده اند با پولهاي خرد دارند شاخص را نگه مي دارند بزودي اين مقاومت شكسته خواهد شد و شاخص بدليل ثبات اقتصادي و رفتن پولهاي كلان به سمت سرمايه گذاري هاي سرمايه اي ،افت بزرگي خواهد كرد به طوري كه به نظر بنده تا 50 درصد افت محتمل است يعني در حدود 40000واحد.
                              این بود انشای من

نظر

• علی علیزاده
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1159

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                                متاسفانه بازار بیش از حد تکنیکال زده شده است و همه دنبال سیگنال و ... می گردند...
                                و تاسف آورتر اینکه بسیاری از تحلیل گران مدعی ماه های قبل نیز هم اکنون جا زده اند و به جای تحلیل درست بازار به دنبال خروج از بازار هستند... البته کسی با خروج این افراد از بازار مخالف نیست ... چرا که بازار راه خود را خواهد رفت و آنچه که باید بشود خواهد شد ...

.................................................. .............................

یکی از فانتزی های من اینه که تحلیل تکنیکال در نهایت سادگی باشه /:.yead.:/

با این حرفت که گفتی تکنیکال باید ساده باشه واقعا موافقم....جناب دریادل نظر شما رو برگشت شاخص چه عددی هست وبه نظر شما کی وارد موج 5 میشویم....یه تحلیل ساده و مختصر بزارید..
                                یا غنی....

نظر

در حال کار...
                                X