شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saeidm
    عضو جدید
    • May 2014
    • 3

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

با سلام
    خیلی کم کامنت می زارم
    خواستم بگم منم دیگه کلافه شدم ...............................................
    ..........................................

نظر

• b-asgharne
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1053

در اصل توسط saeidm پست شده است View Post
      با سلام
      خیلی کم کامنت می زارم
      خواستم بگم منم دیگه کلافه شدم ...............................................
      ..........................................
      بورس جای کلافه شدن نیست صبر داشته باشید
      والبته شدید هم نباید ناامید بشید فقط و فقط صبر

نظر

• b-asgharne
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1053

خلاصه تاپیک
        تا می خریم هزارتا دلیل میاریم اقتصاد رشد می کنه و دلیلی برای سقوط نداریم و غیره
        تا می فروشیم به فکر دلایل جدید هستیم که نه اشتباه کردیم اقتصاد وخیمه و از این حرفها دیگران هم بفروشند بلکه قیمت ها بیان پایین بیاد

مطلبی از سود بانکی
        رفتم اقتصاد نوین پونک بوستان
        گفتم آقا تکلیف ما رو روشن کنید اگر سود ۲۲ درصد قراره بشه ۱۰ درصد برم اوراق مشارکت بخرم طرف حسابم رو چک کرد منو حواله کرد به یه آقایی که از ایشون دقیق می تونید بپرسید چراشو نفهمیدم
        همین کارو کردم

- ایشون فرمودند شنیدیم که ابلاغیش قراره بیاد ولی نیومده .
        -خوب کی میاد
        -نمی دونیم
        -اگر اومد اطلاع رسانی می کنید
        -مشتری خیلی زیاده نمی تونیم آخر ماه اگه سودتون نصف شد متوجه میشید
        -اینم شد حرف موقع باز کردنش کلی تبلیغات می کنید
        ............
        آخرین ویرایش توسط b-asgharne؛ 2014/08/26, 19:21.

نظر

• PETROLEUM
          Banned
          • May 2014
          • 853

هفته قبل هم من رفتم موسسه عسکریه پرسیدم : گفت فعلا" هیچ چیز قطعی نمی تونیم بگوییم !
          اینکه شامل سپرده گذاران قبلی میشه یا نه ؟ (کاهش سود) :: اینکه اصلا" چقدر جدی هست این مصوبه ؟ همه اینا رو پرسیدم من

نظر

• بهزاد بهزادی
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 494

شب همه عزیزان بخیر،

امشب براتون سورپرایز دارم... اومدم تا از رفتن سخن بگم... رفتنی که شاید برگشتی در کوتاه مدت نداشه باشه...

بعد از سالها فعالیت در بازارهای مالی مختلف بهار سال گذشته متقاعد شدم که بورس ایران از بازارهای موازی عقب افتاده است و با یک تحلیل ساده و کلان که بالا رفتن قیمت دلار و عدم تاثیر پذیری کافی بورس از این مقوله بود کل سرمایه خودم رو وارد این بازار کردم... این مهم همزمان شد با اتفاقات سیاسی که حرکت بازار رو دو چندان کرد...

فعالیت من در بازارهای مالی همواره با دید بلند مدت بوده... به طور مثال زمانی که دلار در قیمت 990 تومان بود بر اساس فشردگی قیمتی و واگرایی حاصل شده بین تورم داخل و خارج به این موضوع پی بردم که دیر یا زود دلار رشد چند برابری می کند و کل سرمایه خودم رو به دلار تبدیل کردم و در قیمت 3500 تومان آنرا مجددا ریال کردم اگرچه تا مرز 4000 تومان هر رشد کرد...

در هر صورت تخصص تحلیلی من تحلیل بازارها در بلند مدت هست... در مورد وضعیت امسال بورس قبلا بارها صحبت کرده ام و معتقدم اگر کسی با دید چند ساله روی بورس سرمایه گزاری کنه متضرر نمیشه... اگر ایران به جامعه جهانی برگرده شاهد تک نرخی شدن تورم به مرور زمان خواهیم بود و به تناسب آن بازار رشد قابل توجهی می کنه... اما به نظر میرسه این مهم رو حداقل در ماه های پیش رو شاهد نباشیم... آینده بازار بورس ایران در گرو مذاکرات هسته ای و جزییات توافقی هست که صورت می گیره...

اما از قدیم گفته اند همیشه جایی سرمایه گزاری کنید که دسترسی ساده به سرمایه داشته باشید... حدود دو سال پیش سرمایه سنگینی رو وارد بازار کالا در سوییس کرده بودم و در مدت چند ماه سود خوبی بر اساس تحلیل کلانی که بر روی قیمت برخی کالاها داشتم بدست اوردم... زمانی که می خواستم از اون بازار خارج بشم به شدت به مشکل خوردم و نزدیک بود کل سرمایه من به دلیل موارد مالیاتی بلوکه بشه با وجودی که مستندات کافی برای پرداخت مالیات داشتم... در هر حال با هر زحمت و مشقتی بود این سرمایه رو به دبی و سپس ایران منتقل کردم و برایم درس تجربه شد که اگر در بازاری فعالیت می کنم بازاری نزدیک باشد...

اسفند ماه امسال عازم انگلستان هستم و از الان سرمایه من هم به تدریج به سمت بازارهای مالی این کشور سوق پیدا می کنه... هرچند در این چندماه احتمالا بخش عمده ای از اون رو در بانک قرار بدهم... اما با مهاجرتم ترجیحم بر این است که در بازار بورس لندن و بازار فلزات اونجا فعالیت داشته باشم...

به همین دلیل شاید دیگر شاهد ورود بنده به بازار بورس نباشید مگر اینکه اتفاقی بسیار مثبت در حوزه بنیادی در بازارها بیفتد که بنده رو مجاب به ریسک پذیری سرمایه برای مدتی کوتاه و زمان باقی مانده تا سفرم بکند... امری که تا حدودی محال است...

کار در بازار بورس ایران برای من تجربه خوبی بود... دوستان زیادی پیدا کردم که شما تک تک اونها هستید... این بازار تفاوت ماهیتی زیادی با سایر بازارهایی داشت که با اون کار کردم... در هر حال برای من احتمالا اینجا آخر خط برای فعالیت در بورس ایران در کوتاه مدت است... شاید سالهای بعد برگشتم و باز هم در این بازار فعال شدم...

کوچک تر از آن هستم که بخواهم توصیه کنم... اما برای کسب سرمایه عجله نکنید... زمانی در بازارها حضور داشته باشید که به وضوح وضعیت ایده آلی رو در بازار مشاهده می کنید... به تحلیل بنیادی اهمیت زیادی بدهید و از تحلیل تکنیکال به منظور بهینه کردن نقاط ورود به بازار استفاده کنید و نه تصمیم گیری های کلان... مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک رو در بازار جدی بگیرید و روانشناسی بازارهای مالی رو فرا بگیرید...

همه عزیزان رو به خدای بزرگ می سپارم و از تک تک دوستانی که در این مدت همراه من بودند تشکر می کنم...

بدرود- بهزاد

نظر

• yahya
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 334

سلام آقای بهزادی
              هر چند این چند ماه شما از حضور در بازار ضرر مادی کردید اما در روزهایی که خیلی از دوستان تحت شدیدترین فشار روحی بودن و نا امید و مستاصل شده بودند شما با مطالبی که نوشتید باعث کم شدن این فشار شدید و زمانی که جو غالب فرومها نزول شدید را پیشگویی می کردند و دوستان را نا امیدتر می کردند شما روزهای خوب را با توجه به اخبار و داده های بنیادی پیش بینی کردید و به هر حال پیش بینی محقق نشد اما از 70000 تا 75000 بعضی دوستان تونستن سود کسب کنند و برخی متاسفانه باز هم ضرر کردن که باید بررسی کنند چرا؟
              بازار است و کسب تجربه که گاهی بهای زیادی از ما می گیره! و متاسفانه بازاری که عمقی نداره و شدیدن کنترل میشه هیچ تحلیل و تجربه ای شاید درش بکار نیاید اما این نیز بگذرد شاید زمانی این تیم سر عقل بیاید و از دستکاری بازار دست بکشد شاید هم باید تا آمدن تیم جدید همین اوضاع را تحمل کنیم

با آرزوی سلامت و سعادتمندی برای شما و همه دوستان دیگر
              شب خوش
              ارادتمند - مرتضی

الحمد لله رب العالمین -ارسال شده با تپاتاک-
              (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• reza537
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 95

سلام جناب بهزادی عزیز
                برای شما آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم. امیدوارم هر جایی تشریف میبرید در پناه حق باشید و ایام به کامتان باشد
                صداقت در تمامی نوشته های شما موج میزد.ممنون از اینکه دانسته های خودتون رو به اشتراک میزاشتید.
                نحوه برخورد و اخلاق شما با مخالفین نظراتتون خودش برای بنده درس خوبی بود. کاش میشد تمام کاربران در دنیای مجازی رفتاری دوستانه و محبت آمیزمانند شما داشته باشند

نظر

• mehrdad70
                  عضو عادی
                  • Feb 2014
                  • 50

درود بر دکتر بهزادی بزرگوار

به جرات میتونم بگم جزو معدود کسانی هستید که از سال قبل تا به الان تمامی پستهایتان رو خوندم خیلی مطالب خوبی از شما یاد گرفتم

تشکر به خاطر تمامی مطالب تحلیلی و خوبتان

برایتان از صمیم قلب آرزوی موفقیت میکنم

متاسفم برای همچنین جامعه ای که موجب مهاجرت افرادی همچون شما میشه

بدرود بزرگوار @};-@};-@};-

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

با سلام فردا شاخص کل دلیل پیروزی غزه در نتیجه آتش بس مثبت خواهد بود چون ممکنه تحلیل گران برداشت اشتباه هم در مورد نتیجه مذاکرات هسته ای داشته باشند با تشکر
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• yahya
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 334

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                      با سلام فردا شاخص کل دلیل پیروزی غزه در نتیجه آتش بس مثبت خواهد بود چون ممکنه تحلیل گران برداشت اشتباه هم در مورد نتیجه مذاکرات هسته ای داشته باشند با تشکر
                      سلام
                      برداشت اشتباه نه برداشت مثبت!
                      شاید برداشتی درست باشد
                      در هر صورت امیدوارم فردایی سبز داشته باشیم که برای دوستان سودمند باشد

الحمد لله رب العالمین -ارسال شده با تپاتاک-
                      (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• moslem.zm2060
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 121

احتمالا دیگه بتونیم با غزه قرارداد های تجاری ببندیم و سرمایه گزاران غزه دیگه بتونن بیان ایران
                        Using Tapatalk

نظر

• reza537
                          عضو عادی
                          • Jan 2012
                          • 95

سلام جناب اکبری
                          بنده تحلیل گر نیستم !
                          ولی فکر میکنم نتیجه مذاکرات به احتمال بالای 90% مثبت باشه (به عبارتی راه معقول دیگری برای طرفین باقی نمانده)
                          به همین سبب سهامداری رو (نسبت به خروج از بازار بورس و رفتن به جایی دیگر) ترجیح میدم
                          فکر میکنم خبر های خوب در خلال این ماه یکی یکی (همانند همین خبری که اشاره کردید ) نمایان خواهد شد.
                          با آرزوی پیروزی و عزت و سربلندی برای کشورعزیزمان ایران /:.Heart.:/

نظر

• AkB@R
                            عضو عادی
                            • Dec 2013
                            • 264

ﺷﺎﻩ ﻋﺒﺎﺱ ﺍﺯ ﻭﺯﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﭘﺮﺳﻴﺪ:
                            "ﺍﻣﺴﺎﻝ ﺍﻭﺿﺎﻉ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﻱ ﻛﺸﻮﺭ
                            ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺍﺳﺖ؟"
                            ﻭﺯﻳﺮ ﮔﻔﺖ" :ﺍﻟﺤﻤﺪﺍﻟﻠﻪ ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍﻱ
                            ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﭘﻴﻨﻪ ﺩﻭﺯﺍﻥ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻨﺪ
                            ﺑﻪ ﺯﻳﺎﺭﺕ ﻛﻌﺒﻪ ﺭﻭﻧﺪ"!
                            ﺷﺎﻩ ﻋﺒﺎﺱ ﮔﻔﺖ":ﻧﺎﺩﺍﻥ!ﺍﮔﺮ
                            ﺍﻭﺿﺎﻉ ﻣﺎﻟﻲ ﻣﺮﺩﻡ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩ ﻣﻲ
                            ﺑﺎﻳﺴﺖ ﻛﻔﺎﺷﺎﻥ ﺑﻪ ﻣﻜﻪ ﻣﻲ ﺭﻓﺘﻨﺪ
                            ﻧﻪ ﭘﻴﻨﻪ ﺩﻭﺯﺍﻥ، ﭼﻮﻥ ﻣﺮﺩﻡ ﻧﻤﻲ
                            ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﻛﻔﺶ ﺑﺨﺮﻧﺪ ﻧﺎﭼﺎﺭ ﺑﻪ
                            ﺗﻌﻤﻴﺮﺵ ﻣﻲ ﭘﺮﺩﺍﺯﻧﺪ، ﺑﺮﺭﺳﻲ ﻛﻦ
                            ﻭ ﻋﻠﺖ ﺁﻥ ﺭﺍ ﭘﻴﺪﺍ ﻧﻤﺎ ﺗﺎ ﻛﺎﺭ ﺭﺍ
                            ﺍﺻﻼﺡ ﻛﻨﻴﻢ".
                            ﺗﺤﻠﻴﻞ ﺣﻜﺎﻳﺖ:
                            1-ﻳﻚ ﺷﺎﺧﺺ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻣﻲ ﺗﻮﺍﻧﺪ
                            ﺩﺭ ﻋﻴﻦ ﺳﺎﺩﮔﻲ ﺑﻴﺎﻧﮕﺮ ﻭﺿﻌﻴﺖ
                            ﻛﻞ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ.
                            2-ﺩﺭ ﺗﺤﻠﻴﻞ ﺷﺎﺧﺺ ﺑﺎﻳﺪ ﺟﻨﺒﻪ
                            ﻫﺎﻱ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺭﺍ ﺑﺮﺭﺳﻲ ﻧﻤﻮﺩ.
                            ﮔﺎﻫﻲ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﻧﺎﮔﻬﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺷﺎﺧﺺ
                            ﺑﻴﺎﻧﮕﺮ ﺭﺷﺪﻫﺎﻱ ﺳﺮﻃﺎﻧﻲ ﻭ
                            ﻧﺎﻣﻮﺯﻭﻥ ﺳﻴﺴﺘﻢ ﺍﺳﺖ
                            اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              اینو باید قبول کنیم ... اکثر شرکت ها تعدیل منفی دارند و دوباره پی به ای بازار میره رو 6.5 تا 7 ...

نمونه های تعدیل منفی بسیار زیاد هستند .. نمونه اش فخوز ... و بسیاری سهام دیگر ...سیمانی ها تا حدودی ... فولادی ها ... ساختمانی ها ....روغنی ها ...

از هر گروه تعداد محدودی سهام میتونیم پیدا کنیم که سود را بتونه پوشش بدهد یا تعدیل مثبت محدود بدهد. انها هم از جو منفی بقیه سهم های هم گروه و تعدیل منفی انها تحت تاثیر قرار میگیرند

این اقا سه ماه پیش گفت میخواهیم شاخص قیمتی را اعلام کنیم ..پس کجاس
                              در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
                              رفته گل بچینه
                              دوباره امروز هم با معاملات دوطرفه و بلوک زدن ، بازار را مثبت نشان دادند :: با حدود 6 میلیارد تومان معاملات کد به کد ، شاخص رو مثبت کردند !!
                              با اعلام همین شاخص قلابی ، لابد اعلام می کنند کی گفته بازار افت کرده ؟!!!
                              خاک بر سرها ، بازار الان سهم فولاد را با اینهمه ارزندگی و سود انباشته نمیخرد :: این سهم ، نماد بازار است و نشاندهنده سوء مدیریت تیم فاسد فعلی سازمان :: این مدیریت بی لیاقت بازار ، همه را نوسانگیر کرده : کاری کرده اند که حتی افرادی که تمایل به سهامداری دارند ، شیفت کنند به سمت سفته بازی : بزرگترین خیانت این تیم بی لیاقت سازمان همین است
                              بی شرفها تا کی باید بازار فدای منافع کارگزاری ها بشود ؟ تا خریدهای اعتباری اونها سود کنند ؟
                              اینهمه بانکها نقدینگی دارند ، چرا وارد بازار نمی کنند ؟

[B]کجا رفت اون 5000 میلیارد تومان که قرار بود بیاید برای حمایت بازار [COLOR=#008000][SIZE=3]؟

این نظر منه ممکنه اشتباه باشد ... وقتی میدانیم که بازار مشکل دارد و به این راحتی بهش پی میبریم ... چه اصراری داریم ...

وقتی با دوتا بلوک شاخص را 150 واحد مثبت میکنند و بعد از 15 دقیقه بازار تمایل واقعی خودشو نشون میده تصمیم گیری خیلی برایمان راحت تر میشود .

-----------------------

متوسط پي به اي(p/e) بازار در محدوده 5.6 قرار دارد يعني محدوده پي به اي تاريخي ...

اما با توجه به وضعيت شركت ها و ركود سنگين و عملكرد سه ماهه نخست ..پي به اي تحليل بازار همچنان در محدوده 6.5 قرار دارد که ميتواند دوباره خود را به سطوح 5.5 تحليل برساند يعني سطح 4.8 tse

يعني شاخص کل توان افت 14 درصدي را دارد !

بازار را وارد يک سيكل معيوب اصلاحي کرده اند ... اين روشي را که در بازار پياده کرده اند را نه ميشود گفت خوب است نه ميشود گفت بد!
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

امروز دوباره با خريد چند سهم شاخص ساز شاخص را سبز کردند.
                                ......................................
                                عجب سياستي؟
                                باريکا الله شعبون کدخدا باريکلا
                                بريکالله مرد با خدا باريکاالله
                                ......................................
                                خداوند اين عزيزان حامي بازار سرمايه را براي ما نگهدارد.

نظر

در حال کار...
                                X