شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فری زبل
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 860

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
    عجب کلک خوبی زدند : اول سکه های طلا رو توی قیمت 1400000 تومان انداختند : بعدش تبلیغات فله ای و بسیار گسترده واسه بورس کردند و توی پیک قیمت ، یک مشت برگه های کاغذپاره بی ارزش رو انداختند به مردم :: اومدن بعدش فروش مسکن مهر رو آزاد کردن (تا افتاد دست دلالها) :: در حالی که میگفتن مسکن مهر بدردنمیخورد !!!

حالا هم این فلان فلان شده عبده تبریزی نقشه ریخته که با یک وام 80 میلیونی کمر مردم رو بشکنه با قسط ماهیانه یک میلیون تومانی که هرچی خونه و املاک و مسکن مهر توی دستشون هست با وام بلند مدت و بهره بالا بندازن به مردم ::

جالبه اینا میگن تورم کم میشه و وعده تورم تک رقمی تا دوسال دیگه دادند ولی از اینور دارن زور میزنند که وام بلند مدت با بهره سنگین بدن به خریدار تا مردم فکر کنند صاحبخانه می شوند : ولی در اصل دارند زیر یوغ بانکها میروند

میگفتن خزانه خالی تحویل گرفتیم ولی دارن از اینور فشار میارند که یارانه وام مسکن 80 میلیون تومانی (اختلاف وام 14 درصد و 25 درصدی) را از خزانه دولت تیغ بزنند !

بهرحال شرطهای انتخاباتی که بعضی از همین آدمها از حامیان مالی خودشون گرفتند ، باید تحقق پیدا کنه ::
    اونایی که اسپانسر و تامین کننده مالی انتخابات ریاست جمهوری بودند ، باید حق حسابهای خودشون رو بگیرند اینهایی که پول دادند برای تبلیغات انتخاباتی دولت معتدل ، باید دیر یا زود سبیلشون چرب بشه و حق چای رو بگیرند

خاک بر سر دولتی که عرضه نداره خانه های خالی رو بگیره از احتکار کنندگان خانه
    و از آنور ادعا میکند که اراده جدی برای مبارزه با فساد داره !
    :)
    عزیزمییی
    دیروز رادیو یه صحبت از نوبخت پخش کرد که منابع مالی دولت 50 درصد افزایش پیدا کرده
    شمافکر میکنی این منابع از کجا تامین شده ؟
    فرقی که این دولت با دولت قبل داره اینه که با خنده همون کارا انجام میشه و دلالی رو فقط مختص خودشون کردن درحالی که دولت قبلی مردم هم سوار موجها میشدن
    آقا تعارف نداریم که مملکت خرج داره و به لطف تحریمها دخل نداره و حساب دودوتا چارتاست و این خرج باید از جیب خود مردم تیغیده بشه
    پس درماهیت هیچ اتفاقی نمیوفته تا اوباما لطفشو شامل این مردم بکنه
    /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

در اصل توسط فری زبل پست شده است View Post
      عزیزمییی
      دیروز رادیو یه صحبت از نوبخت پخش کرد که منابع مالی دولت 50 درصد افزایش پیدا کرده
      فرقی که این دولت با دولت قبل داره اینه که با خنده همون کارا انجام میشه و دلالی رو فقط مختص خودشون کردن درحالی که دولت قبلی مردم هم سوار موجها میشدن
      آقا تعارف نداریم که مملکت خرج داره و به لطف تحریمها دخل نداره و حساب دودوتا چارتاست و این خرج باید از جیب خود مردم تیغیده بشه

با سلام خیلی ها در شرایط کنونی نگران باز گشت احمدی نژاد هستند می گویند چه ریس جمهوری خیرش به همه رسیده ای کاش دوباره کاندید بشه !!!! تا از این وضعیت خلاص بشیم !!! باتشکر
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• غفران
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 1123

دوئل جناح بازی رو بگذارید کنار
        اینطور که بنظر میاد شنبه شاخص وارد کانال71000خواهد شد
        تکنیکالیست ها در مورد نمودار شاخص لطفا نظرشونو اعلام کنند
        ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

• فری زبل
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 860

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

با سلام خیلی ها در شرایط کنونی نگران باز گشت احمدی نژاد هستند می گویند چه ریس جمهوری خیرش به همه رسیده ای کاش دوباره کاندید بشه !!!! تا از این وضعیت خلاص بشیم !!! باتشکر
          سلام
          بله این فکر تو مردم تقویت میشه ولی مطمئنا هم خود احمدی نژاد میمونه تو آب نمک تا این اختلاسهایی که فقط میشنویم تا سال 1400 تطهیر بشه و آب پاکی روش ریخته بشه
          هم اینکه دکترین نظام مطمئنا برگ برنده ای برای کشاندن مردم به پای صندوقها در سال 96 دارن که من احتمال آزادی میرحسین و کروبی در سال 95 رو میدم تا مجدد ورق بیاد سمت حسن
          حفظ نظام از واجباته و به بهترین نحو ممکن مردم رو بازی میدن

نظر

• فری زبل
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 860

در اصل توسط غفران پست شده است View Post
            دوئل جناح بازی رو بگذارید کنار
            اینطور که بنظر میاد شنبه شاخص وارد کانال71000خواهد شد
            تکنیکالیست ها در مورد نمودار شاخص لطفا نظرشونو اعلام کنند
            یادمه چندروز از ریزش شاخص گذشته بود تو بورکس رضا لفظ 70000 رو اومد و منم این چارتی که الان میبینیم گذاشتم و کف کانال رو اون موقع 69000 دیدم و باهم هم نظر بودیم
            ولی به جون بچم که میخوام دنیاش نباشه 1 درصد فکرشو نمیکردم برسه و بزنه و همچنان سهم موندم وفک کنم خودرضام سهم شد یا موند و تزریق نقدینگیم کردم ولی خب اینم درسیه واسه همه
            الان شاخص رسیده یا نزدیکه به کف کانال و اکثر تکنیکی کارها حالا با تلورانس 400 - 500 واحد هم نظریم که تو ماهیت فرقی نداره
            تو چارت زیر آراس آی هم مشخصه 2 تا حمایت داره که تا یکشنبه میتونه به حمایت آبی رنگ بخوره وبرگشت رو بزنه
            مظمئنا فروشهای هیجانی زیادی روز شنبه و شاید یکشنبه رو تو اکثرسهمها ببینیم
            حالا یه چارت دیگه هم من مدنظر دارم که زیرش گذاشتم
            اگر خط حمایتمون واکنش نشون بده و برگشت پرقدرت رخ بده شاخص 117-120 هزار
            اگر خط حمایتمون بشکنه این سری فرار میکنم و تردید ندارم چون میره برای ضلع پایین چنگال محدوده 57-58 هزار واحد

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

یادمه چندروز از ریزش شاخص گذشته بود تو بورکس رضا لفظ 70000 رو اومد و منم این چارتی که الان میبینیم گذاشتم و کف کانال رو اون موقع 69000 دیدم و باهم هم نظر بودیم
              ولی به جون بچم که میخوام دنیاش نباشه 1 درصد فکرشو نمیکردم برسه و بزنه و همچنان سهم موندم وفک کنم خودرضام سهم شد یا موند و تزریق نقدینگیم کردم ولی خب اینم درسیه واسه همه
              الان شاخص رسیده یا نزدیکه به کف کانال و اکثر تکنیکی کارها حالا با تلورانس 400 - 500 واحد هم نظریم که تو ماهیت فرقی نداره
              تو چارت زیر آراس آی هم مشخصه 2 تا حمایت داره که تا یکشنبه میتونه به حمایت آبی رنگ بخوره وبرگشت رو بزنه
              مظمئنا فروشهای هیجانی زیادی روز شنبه و شاید یکشنبه رو تو اکثرسهمها ببینیم
              حالا یه چارت دیگه هم من مدنظر دارم که زیرش گذاشتم
              اگر خط حمایتمون واکنش نشون بده و برگشت پرقدرت رخ بده شاخص 117-120 هزار
              اگر خط حمایتمون بشکنه این سری فرار میکنم و تردید ندارم چون میره برای ضلع پایین چنگال محدوده 57-58 هزار واحد

با سلام همه این تحلیل ها زمان 3 ماهه می خواهد تا تکلیف مسیر رشد یا ریزش معلوم بشه !!با تشکر آقا فرید
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• فری زبل
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 860

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

با سلام همه این تحلیل ها زمان 3 ماهه می خواهد تا تکلیف مسیر رشد یا ریزش معلوم بشه !!با تشکر آقا فرید
                ایرج گل من اون زمان 3 ماهه که منظور همون توافقات هسته ایه رو تو شکل 2 بین خط قرمز حمایت و خط میانی چنگال میبینم یعنی عبور از خط میانی چنگال میتونه مصادف بشه با توافق
                یعنی برگشت از خط حمایت قرمز شاخص رو تو این بین تا آذر ماه نوسان رو به بالا میده
                کلا جای حساسیه بورس ایران و فک میکنم همه تکنیکیا موافق باشن
                فرشادم داداش
                عزیزمییی

نظر

• لولی بربط زن
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1862

پذیره نویسی نسیم با فروش فقط 15 میلیون سهم به مبلغ 15 میلیارد تومان به پایان رسید. حالا سه کله پوک طیب نیا- عبده تبریزی- صالح ابادی میخوان با این 15 میلیارد تومان به مسکن رونق بدن. جوک روزگارن این دانشمندا. :.thumbsupsmileyanim
                  ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• mnm
                    عضو عادی
                    • Jun 2013
                    • 155

فقط خدا کنه شنبه و یکشنبه خشگل بریزه تا تکلیفمون معلموم شه منم71500نقطه برگشت میبینم اگه 2روز کاری بعدی بریزه و انشاالله از همین جا هم یواش یواش نقدینگی وارد بازار میشه حداقل تا مذاکرات خودمونو ببندیم ! بعدشم خدا بزرگه .با آرزوی سلامتی و پرسودی تمام سهامداران

نظر

• madio
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 390

من کلا زیاد با تکنیکال ارتباط برقرار نمیکنم
                      هرکیم یه چیزی میگه اخرشم همه یه نمودار بالا میارن که دیدی گفتم
                      بنظر من اگه از مذاکرات اخبار مثبت برسه گروه خودرو لیدر میشه و بازار رو را میندازه
                      ولی در شرایط فعلی نزول ادامه داره
                      این بازار یه شک میخواد جهت عوض کنه، خط و اندیکاتور اینا چارش نیست(البته تکنیکال علمه و من ازش بی بهرم)

نظر

• madio
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 390

عزیزمییی
                        خدمت شما و کاربر عزیز پترولیوم
                        درامد دولت فقط از فروش دلار بیشتر بدست اومده یا میتونه بیاد
                        سایر منابع عددی نیستن!
                        دوما تو شرایطی که تورم رو به کاهشه افراد دلال و قشر بالاتر جامعه متضرر میشه

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

اما در همین شرایط هنوز امیدواری و نقطه روشنی در دورنمای بورس برای اهالی بازار وجود دارد. چراکه اغلب نگاه ها به خارج از مرزهای ایران و مذاکرات هسته ای دوخته شده، نقطه امیدی که خیلی از اهالی تالار نسبت به آن خوشبین هستند و معتقدند که آخرین گزینه موجود برای بازگشت جان به بدن بی رمق بورس توافق در مذاکرات هسته ای می باشد موضوعی که می تواند مجدد علائم حیات را به بورس بازگرداند.

نظر

• شاهین محلوجی
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 2050

بنظر هفته آينده آخرين منفيهاى شاخص كل را شاهديم كه البته اگر حجم مبناى شاخص سازها به گفته خودشان كم ميشد و نوسانها به ٥ درصد تغيير ميكرد ! شاهد اصلاح زوتر بازار بوديم نه اصلاح فرسايشى فعلى كه همگان را خسته كرده ...
                            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

بانک صادرات خيلي ارزنده است بنظرم الان بايد قيمتش بالاي 200تومان باشه .
                              ....................................
                              ولي با اين برنامه اي که با بازار سرمايه پيش گرفته اند و حجم معاملات از 8ماه پيش که بالاي 500ميليارد توان بود به زير 100ميليارد تومان رسيده است هر بي سوادي هم ميتونه پيش بيني کنه که بانک صارات بسمت قيمتهاي پايين تر هم خواهد رفت.
                              چون در بازار پول نمياييد لذا تقاضاي خريد نيست.
                              بانک صادرات اگر بخواهد بطرف 100تومان برود بايد حداقل 1ميليارد سهم تو مثبت معامله بشه و همچين احتمالي اصلا وجود ندارد چون در بازار پول نمياد.
                              بايد از سهام بزرگ مثل بانکها -فلزات-معدن-پترو-پالايشگاه-نيروگاه-سرمايه گذاري و...دوري کرد .
                              فقط گروههاي کوچک را بخريم مثل کاني غير فلزي-ساختمان-تجهيزات و ماشين الات-برقي-بيمه-غذايي-و.........
                              شاخص اين گروهها هم خيلي شبيه هم هستند اکثرا از کانال نزولي خارج شده اند.ولي بقيه گروهها نه.
                              رفقا شاخص گروههاي مختلف بورسي انهايي که از کانال نزولي خارج شده اند را بگند کدامها هستند.
                              بانکها
                              فلزات
                              معدن
                              سيمان
                              پترو
                              پالايشگاه
                              کاني غير فلزي
                              ساختمان
                              تجهيزات و ماشين الات
                              بيمه
                              غذا
                              قند
                              برقي
                              لاستيک
                              خودرو
                              قطعات اتومبيل
                              و......
                              .......................................

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11255

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post

با احترام به نظر همه دوستان ولیکن تمام نمودارها واندیکاتورها نشان از ادامه موج4را طی1-1.5سال اتی را می دهند

اگر به زمان موج ها دفت کنیم معمولا بازه زمانی موج3 و4تقریبا طی10سال اخیر برابر بوده

موج3بازار حدودا18 ماه طول کشیده وبازار هم از6ماه قبل وارد موج 4شده واحتمالا تا یکسال اتی این موج ادامه داره ولیکن باشیب پایین

همچنان معتقدم دنبال تک سهم ها باشید تا بتوانید به سودهای مورد نظرتان برسید

بدرود
                                باسلام خدمت دوستان عزیز

این پست را مدتی قبل زدم زمانی که دوستان بسیاری معتقد به صعود بازار بودند ولیکن زود این تاپیک را رها کردند

بارها عرض کردم ام امسال سال تک سهم هاست ودر نمادهایی باشناوری بالا هیچ خبری نخواهد بود

روند فعلی به صورت فرسایشی ادامه خواهد داشت و طبق مطلب ذکر شده هیچ صعود همگانی در بازار طی بازده اعلام شده شاهد نخواهیم بود

اخرشهریورماه عرضه های بر روی شرکت های بزرگ افزایش پیدا خواهد کرد وباافت قیمتی مواجه خواهند شد

دراین بازار به دنبال تک سهم های ناب باشید تک سهم هایی که بابررسی های فراوان میتوانند بازدهی درخور سال گذشته داشته باشند

بدرود

نظر

در حال کار...
                                X