شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farshidu
    کاربر ویژه بورسی
    • Apr 2014
    • 2222

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط farshidu پست شده است View Post
    شاخص کل

در کوتاه مدت در آستانه یک اصلاح رو به بالا قرار داریم که بسته به شرایط میزان رشد متغییر است. توانایی رشد تا 72500 وجود دارد.

در میان مدت اما فارغ از عددی که برای کف شاخص بتوان اعلام نمود تا خرداد ماه 94 توان رشد قدرتمند و پایداری در بازار نمی بینم.

Trade Mindfully

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
      سلام تمام عزیز
      البته از اینکه شما خریدهاتون را کردین یا دارین میکنید نظر شخصی شماست وقابل احترام
      ولی از اینکه چون شما با تحلیل خودتون خرید کردین نباید انتظار داشته باشین بازار هم با نظر شما بایین وبالا بره
      بنظرم هر تحلیلگری در مواقعی میتونه درست یا غلط تحلیل کنه...........................
      چیزی که خیلی از دوستان نمیتوانند درک کنند.
      منظورم شما نیستین.
      موفق باشید
      مورد خروج از بازار که درست تحلیل کردم و صادرات رو در 96تومان خزامیاد در 182 و خودرویی در 290 و تجارت در 113 تومان و ثعمرا رو در 304 تومان خارج شدم
      الان اینا میانگین 20% ریختن و الان هم با همون تحلیل که فروختم در حال خریدم
      فعلا
      خرید

خزامیاد
      فنرسازی زر

رو شروع کردم

منتظرم ولغدر کمی پایین بیاد روی 220 بخرم
      خرید بعدی بنده صادرات در 75 و خرید ثعمرا در 230 است
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• milad97
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 2520

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
        دقیقا .... چقدر تو بوق کردن افزایش 30% نان برای کمک به مخارج نانواها است که پول بیمه و سوختشون گران شده (که واقعا شده بود) ولی به فاصله چندروز ارد را 50 درصد گران کردن برای نانواها .... نوع عمل مهم که خیلی زشته ... حالم از دروغ و بی اعتمادی به هم می خورد ..... الانم قضیه بانک ها .... خوب مردم خرکه نیستند شما هی بیا اعلام کن نرخ ها شده 10% ..... وقتی بانک بالای 20% روزشمار می دهد یا شریک دزدی یا پخمه
        ......
        یارانه را هم که دارند قطع می کنند.....یکی از نکات مثبت محمود همین یارانه بود.....پولی را از دهان اختلاسگران گرفت و به پا برهنگان تاریخ داد
        علاوه بر دروغگو ترسو هم هستن.....محمود شجاع بود
        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          مورد خروج از بازار که درست تحلیل کردم و صادرات رو در 96تومان خزامیاد در 182 و خودرویی در 290 و تجارت در 113 تومان و ثعمرا رو در 304 تومان خارج شدم
          الان اینا میانگین 20% ریختن و الان هم با همون تحلیل که فروختم در حال خریدم
          فعلا
          خرید

خزامیاد
          فنرسازی زر

رو شروع کردم

منتظرم ولغدر کمی پایین بیاد روی 220 بخرم
          خرید بعدی بنده صادرات در 75 و خرید ثعمرا در 230 است
          فقط میشه گفت احسنت برشما
          موفق باشید
          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• amir alii
            عضو عادی
            • Apr 2014
            • 251

بنظرم روند شاخص رو ميشه اينطوري پيش بيني كرد.....
            [B]
            [FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]

نظر

• arminfar
              عضو فعال
              • Mar 2014
              • 479

توهم شاخص
              ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• arminfar
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 479

دوستان عذرخواهی میکنم تاریخ رو اشتباه تایپ کردم ، یازدهم دیماه صحیح میباشد

نظر

• arminfar
                  عضو فعال
                  • Mar 2014
                  • 479

نظر

• bourse
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1346

من اگه قرار باشه علت ریزش بازار را درصد بندی کنم 20 درصد را تکنیکالی 30 درصد رو عدم نتیجه مذاکرات اذر ماه و 50 درصد رو ریزش قیمت نفت میدونم . دوستانی که خبرگزاری ها رو دنبال میکنن حتما اطلاع دارن حال پادشاه عربستان بسیار وخیمه و حتما اینم میدونن در صورت مرگ این ملعون یه شوک بزرگ به بازار نفت زده میشه و حداقل قیمت نفت به 100 دلار هم میتونه پرتاب بشه و اینجوری ریسک اصلی بازار سرمایه برطرف میشه و یه جورایی مسیر تکنیکال شاخص و مذاکرات رو هم هموار کنه . امیدوارم منطورمو درست رسونده باشم . یاعلی

پ ن : چند ماه قبل که قیمت نفت بالای 100 دلار بود بنده از کسانی بودم که اعتقاد داشتم تو شروع موج سی با هدف 40 دلاری هستیم منتهی باید در نظر داشته باشیم که با مرگ پادشاه عربستان شرایط به کلی تغییر میکنه و میشه اصلاح نفت رو تموم شده دونست .

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1952&page=13

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35711

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
                      من اگه قرار باشه علت ریزش بازار را درصد بندی کنم 20 درصد را تکنیکالی 30 درصد رو عدم نتیجه مذاکرات اذر ماه و 50 درصد رو ریزش قیمت نفت میدونم . دوستانی که خبرگزاری ها رو دنبال میکنن حتما اطلاع دارن حال پادشاه عربستان بسیار وخیمه و حتما اینم میدونن در صورت مرگ این ملعون یه شوک بزرگ به بازار نفت زده میشه و حداقل قیمت نفت به 100 دلار هم میتونه پرتاب بشه و اینجوری ریسک اصلی بازار سرمایه برطرف میشه و یه جورایی مسیر تکنیکال شاخص و مذاکرات رو هم هموار کنه . امیدوارم منطورمو درست رسونده باشم . یاعلی

پ ن : چند ماه قبل که قیمت نفت بالای 100 دلار بود بنده از کسانی بودم که اعتقاد داشتم تو شروع موج سی با هدف 40 دلاری هستیم منتهی باید در نظر داشته باشیم که با مرگ پادشاه عربستان شرایط به کلی تغییر میکنه و میشه اصلاح نفت رو تموم شده دونست .

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1952&page=13
                      من بعید میدونم با مرگ پادشاه عربستان اتفاق خاصی بیفته برای نفت، البته اینها اگر طرف بمیره هم چند سالی جسدش رو نگه میدارن و میگن زنده هست و اوضاع رو سر و سامان میدن

در مورد شارون هم همین کار رو انجام دادن

به نظرم این خبری که منتشر شده یه جورایی برای مدیریت افکار عمومی هست و ایجاد نوعی امیدواری برای بازگشت قیمت نفت

کلا میشه گفت عربستان در شرایطی نیست که برای غرب قابل کنترل نباشه و با کمترین هزینه میتونن اوضاع رو کنترل کنن

نظر

• علی نظامی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1033

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        من بعید میدونم با مرگ پادشاه عربستان اتفاق خاصی بیفته برای نفت، البته اینها اگر طرف بمیره هم چند سالی جسدش رو نگه میدارن و میگن زنده هست و اوضاع رو سر و سامان میدن

در مورد شارون هم همین کار رو انجام دادن

به نظرم این خبری که منتشر شده یه جورایی برای مدیریت افکار عمومی هست و ایجاد نوعی امیدواری برای بازگشت قیمت نفت

کلا میشه گفت عربستان در شرایطی نیست که برای غرب قابل کنترل نباشه و با کمترین هزینه میتونن اوضاع رو کنترل کنن
                        موافقم. دلیلش فقط یه چیز هست و اونم فقر تحلیل.

نظر

• وحید نصیری
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 594

این اصلاح احتمالی رو به بالا فرصت خروج هست به نظرم ...

کمبود بودجه از محل نفت برای همه تقریبا عیان هست برای تامین این کمبود از هیچ روزنه ای دریغ نمی کنند ... حتی قیمت برق که بر خلاف بنزین و گازوئیل فاصله زیادی داره با قیمت جهانیش لذا حواستون به شرکتهای انرژی بر گروه فلزات باشه

از سهام گروه روی آلومنیوم و فولاد مس ترجیحا دوری کنید تا قیمت برق بودجه تعیین تکلیف بشه ...

من که از بیرون بازار رو تماشا میکنم و یه خورده سهم دارم و کاری بهش ندارم این افت بازار یه دست گرمی بوده ...

الان فقط جو روانی یک موضوع هست که کلیت بازار رو تکون میده (یا توافق یا مدیر یا تبصره ی خاص یا .... ) نه اتفاق بنیادی مناسب که سود شرکتی رو تحت الشعاع قرار بده ...

شرکتای تولیدی و بنگاه ها از کمبود کار می نالند و تخفیف در قیمت خدماتی که ارائه میدن از خیلی وقته شروع شده و این خودش قسمت زیادی از درآمد رو برای حفظ سهم بازار از بین میبره
                          به عنوان مثال پاکشو 20 درصد از سود خالص خودش رو برای حفظ سهم بازار تخفیف میده و چه بسا با کاهش قیمت نفت افزایش تعداد رقبا هم داشته باشیم که در نهایت تخفیف بیشتر و سود کمتر

در سطح جامعه پول نزول دادن بسیار زیاد شده نسبت به قبل
                          در بازار کالا اتفاقات جالبی داره صورت میگیره ...
                          نقدینگی در یک محل غیر تولیدی و مضر داره جریان پیدا میکنه
                          آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2015/01/02, 20:01.
                          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• b-asgharne
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1055

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            در مورد شارون هم همین کار رو انجام دادن به نظرم این خبری که منتشر شده یه جورایی برای مدیریت افکار عمومی هست و ایجاد نوعی امیدواری برای بازگشت قیمت نفت
                            سلام
                            پادشاه عربستان رو یا کلا عربستان رو با اسرائیل مقایسه نکنید
                            پادشاه عربستان اگر بخواهید برادراش و برادر زاده هاش رو به خاطر بسپارید حتما نیاز به یک کامپیوتر دارید ضمنا تا برادر ها هستند (بنا به منشور بابای پادشاه عربستان که اسمش خاطرم نیست) نوه ها یا همون برادرزاده های پادشاه نمی تونند به پادشاهی انتخاب شوند همه برادرها سنشون بالای 70(واحتمالا 80 هست) یعنی اون ها هم وضعیت خوبی ندارند بنابراین رقابت میان نوه ها( یا همون برادرزاده های پادشاه فعلی هست) که اکثرشون پست های مهم نظامی امنیتی رو با خروارها پول مفت نفت و پول زیارت کنندگان خارجی در اختیار دارند و می خوان بابای خودشون رو به قدرت بنشونند تا بعدش قدرت به اونا برسه حالا حسابشون بکن(اعراب هم که تو جمعیت خانوار ماشاالله) چند تا از این نوه های به ظاهر ساکت جون همدیگه بیافتند کشور عربستان آشوب به پا میشه

البته عربستان کشور قبیله ای هست و اگر جنگی در بگیره ظرف یک سال با حمایت امریکا از یک طرف موضوع خاتمه پیدا می کنه ولی اگر مثلا روسیه یا چین و کشورهای منطقه وارد این بازی بشند اون وقت خیلی خیلی خطرناک خواهد شد

نظر

• m.hossein
                              Banned
                              • Nov 2013
                              • 3031

تحلیل تکنیکال شاخص کل

نوشته شده توسط گروه تکسهم در جمعه 12 دی 1393 19:31:12.

شاخص کل
                              شاخص هم اکنون در محدوده حمایتی خود بر روی فیبوی 61.8% و ترند لاین نزولی خود (خط آبی رنگ) خود قرار دارد و انتظار میرود در این منطقه مورد حمایت قرار گیرد.
                              اما در صورتی که شاخص در این محدوده مورد حمایت قرار نگیرد انتظار میرود شاخص بر روی ترند لاین نزولی خود ( خط آبی رنگ) و در بدترین شرایط بر روی چنگال فیبوی بلند مدت خود (چنگال سبز رنگ) روند نزولی فرسایش را پیش بگیرد چرا که حقیقتا قیمتهای کنونی اجازه ریزش بیشتر را به شاخص نمیدهند.
                              کف قبلی شاخص در 70300 واحد همچنان مقاومت اصلی شاخص محسوب میگردد.

اندیکاتورها:

MACD:
                              در مکدی شاهد کوتاه شدن هیستوگرام ها در زیر 0 و تمایل خط سیگنا به به خروج از داخل هیستوگرام و جهت گیری آن به سمت صفر میباشیم که حکایت از احتمال بازگشت روند دارد.
                              RSI:
                              بهترین سیگنال بازگشت شاخص از ابتدای ریزش ها تاکنون بیان میکند که شاخص نمیتواند مدت زیادی در این محدوده بماند و قدرت روند بالاست و اشبع فروش بخوبی مشخص است.
                              CCI:
                              سی سی آی سیگنالی مبنی بر ورود یا خروج صادر نمیکند اما محدوده کنونی اندیکاتور حکایت از سنگینی کفه افزایش تقاضا در بازار دارد.
                              STOCH:
                              در استوک بوضوح سیگنال ورود مشخص میباشد.

نکته مهم:
                              در نمودار شاخص کل نیز اندیکاتورها در بازه زمانی هفتگی بمراتب سیگنال قویتری صادر مینمایند.

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3238

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
                                تحلیل تکنیکال شاخص کل

نوشته شده توسط گروه تکسهم در جمعه 12 دی 1393 19:31:12.

شاخص کل
                                شاخص هم اکنون در محدوده حمایتی خود بر روی فیبوی 61.8% و ترند لاین نزولی خود (خط آبی رنگ) خود قرار دارد و انتظار میرود در این منطقه مورد حمایت قرار گیرد.
                                اما در صورتی که شاخص در این محدوده مورد حمایت قرار نگیرد انتظار میرود شاخص بر روی ترند لاین نزولی خود ( خط آبی رنگ) و در بدترین شرایط بر روی چنگال فیبوی بلند مدت خود (چنگال سبز رنگ) روند نزولی فرسایش را پیش بگیرد چرا که حقیقتا قیمتهای کنونی اجازه ریزش بیشتر را به شاخص نمیدهند.
                                کف قبلی شاخص در 70300 واحد همچنان مقاومت اصلی شاخص محسوب میگردد.

اندیکاتورها:

MACD:
                                در مکدی شاهد کوتاه شدن هیستوگرام ها در زیر 0 و تمایل خط سیگنا به به خروج از داخل هیستوگرام و جهت گیری آن به سمت صفر میباشیم که حکایت از احتمال بازگشت روند دارد.
                                RSI:
                                بهترین سیگنال بازگشت شاخص از ابتدای ریزش ها تاکنون بیان میکند که شاخص نمیتواند مدت زیادی در این محدوده بماند و قدرت روند بالاست و اشبع فروش بخوبی مشخص است.
                                CCI:
                                سی سی آی سیگنالی مبنی بر ورود یا خروج صادر نمیکند اما محدوده کنونی اندیکاتور حکایت از سنگینی کفه افزایش تقاضا در بازار دارد.
                                STOCH:
                                در استوک بوضوح سیگنال ورود مشخص میباشد.

نکته مهم:
                                در نمودار شاخص کل نیز اندیکاتورها در بازه زمانی هفتگی بمراتب سیگنال قویتری صادر مینمایند.
                                به نظر من بسیاری از سهام واقعا به کف قیمتی خودشون رسیدند و فقط احتمال داره نوسان جزیی را تجربه کنند .به علاوه ، شاید مرتبط دانستن شاخص به قیمت مابقی سهام کار چندان درستی نباشه چون شاخص بیشتر متاثر از سهام شرکتهایی مثل فارس، رمپنا ...هستش.تصور من اینه که بازار آماده یک گام بلند صعودی هستش و فقط نیاز به یک محرک بنیادی قوی داره
                                Honesty is the best policy

نظر

در حال کار...
                                X