شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • esi_mohammadi
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 1105

شاخص خودرو
    از ریتم و حرکت کند و فرسایشی قیمت در اصلاح به نظر میرسه که روی تراز 127 درصد در اشباع از فروش قرار داریم و احتمال تشکیل یک الگوی ab=cd دو سویه وجود دارد

لینک تصویر
    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3024

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      صبح همگی سرورانم بخیر

عبور از 32000 با تعدیل های پیشرو خیلی راحت خواهد بود مقاومت چندانی محسوب نمیشود

عجب روزهایی بود ..........................

شاخص و نوع روند

بطور کلی شاخص روند صعودی خواهد داشت

باتوجه به نقدینگی زیاد و توافقات پیش رو در عرصه سیاست های خارجی و نزدیکی فصل مجامع صعود شاخص حتمیست

عده ای از نوسانگیران که فقط مارکت و چند کلمه خارجی را در نوشته های خود مصطلح کرده اند همیشه گنجشک روزی !!! بوده و خواهند بود در

زمانیکه شاخص 24000واحد بود و ناله و ............ این افراد بلند بود عرض کرده بودم که شاخص 40000واحد را خواهد دید که دید .......

والان هم عرض میکنم که شاخص تا نزدیکی مجامع صعودی خواهد بود و بعد از آن اصلاح موقت و ادامه رشد تا پایان سال را خواهیم داشت .

باتوجه به نقطه اشباع خرید در بازار مسکن و ارز و ............. رشد شاخص حتمیست .........

صنایعی که میتوانند مورد توجه قراربگیرند

صنعت مالی (بانک و بیمه) در بانکی ها وبملت و و پارس و در بیمه ای ها دانا وآسیا باتوجه به افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها

صنعت تجهیزاتی در بلند مدت صدرا بیشترین بازدهی را باتوجه به استراتژیک بودن این شرکت و حیاتی بودن انجام قراردادها برای کشور عزیزمون ایران

و افزایش قراردادها باتوجه به متغیرات پیش رو خواهد داد ............... مخالفین صدرا از مبانی تحلیل های اتی غافلند و..........

در کوتاه مدت و میانمدت فاذر و مپنا و فاراک ونفت ...............البته لازم بذکر است که اهداف بلند مدتی سهام مذکور خیلی بالاتر از تصورات بازاراست .

خودرویی

گروه خودرویی کوتاه مدت میتونه سود خوبی داشته باشه ........................ خگستر و وساپا را بیشتر میپسندم

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        عجب روزهایی بود ..........................

شاخص و نوع روند

بطور کلی شاخص روند صعودی خواهد داشت

باتوجه به نقدینگی زیاد و توافقات پیش رو در عرصه سیاست های خارجی و نزدیکی فصل مجامع صعود شاخص حتمیست

عده ای از نوسانگیران که فقط مارکت و چند کلمه خارجی را در نوشته های خود مصطلح کرده اند همیشه گنجشک روزی !!! بوده و خواهند بود در

زمانیکه شاخص 24000واحد بود و ناله و ............ این افراد بلند بود عرض کرده بودم که شاخص 40000واحد را خواهد دید که دید .......

والان هم عرض میکنم که شاخص تا نزدیکی مجامع صعودی خواهد بود و بعد از آن اصلاح موقت و ادامه رشد تا پایان سال را خواهیم داشت .

باتوجه به نقطه اشباع خرید در بازار مسکن و ارز و ............. رشد شاخص حتمیست .........

صنایعی که میتوانند مورد توجه قراربگیرند

صنعت مالی (بانک و بیمه) در بانکی ها وبملت و و پارس و در بیمه ای ها دانا وآسیا باتوجه به افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها

صنعت تجهیزاتی در بلند مدت صدرا بیشترین بازدهی را باتوجه به استراتژیک بودن این شرکت و حیاتی بودن انجام قراردادها برای کشور عزیزمون ایران

و افزایش قراردادها باتوجه به متغیرات پیش رو خواهد داد ............... مخالفین صدرا از مبانی تحلیل های اتی غافلند و..........

در کوتاه مدت و میانمدت فاذر و مپنا و فاراک ونفت ...............البته لازم بذکر است که اهداف بلند مدتی سهام مذکور خیلی بالاتر از تصورات بازاراست .

خودرویی

گروه خودرویی کوتاه مدت میتونه سود خوبی داشته باشه ........................ خگستر و وساپا را بیشتر میپسندم
        با سلام بنده هم نامی از یک تهدید بزرگ در کنار تحلیل شما قرار دهم که اسم این نابود گرد تولیدو صنعت و بورس کسی نیست جز این دولت خدمتگذار احودی نژاد با رفتن این آقا بازار به ارامش می رسد و هم وضع اقتصادی و سیاسی داخلی و شاید بتوان با جرات بیان کرد که شاخص تا سال 93 بتواند مرز 80 الی 100 هزار واحد را لمس کند چون شرکت ها بزرگی داریم که به زمان بهره برداری آنها نزدیک می شود و سود سازی خیلی قوی دارند مثل شرکت مس کگل فولاد و شرکت پالایشگاهها با تشکر
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
          شاخص قندی
          یک سطح مهم ریورس داریم که محدوده 4178 واحد می باشد که شکست پر قدرت این سطح همراه با حجم بالای معاملات سیگنال خرید را صادر خواهد کرد .

زمان 9 آوریل را در ذهن داشته باشید

لینک تصویر
          طبق این تحلیل عبور شاخص از 4178 رشد خوبی را برای گروه به همراه خواهد داشت .

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

رشد شاخصهای بورس مقطعی و زودگذر است!

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، با اشاره به رشد شاخص بورس در روزهای ابتدایی سال، گفت: با توجه به رشد نقدینگی در کشور، نمیتوان انتظار داشت شاخصهای بورس روند صعودی خود را تکرار کرده و یا رکورد شکنی جدیدی داشته باشد، لذا این افزایش شاخصها مقطعی و زودگذر است.

محمدحسین حسینزاده بحرینی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اینکه تحولات بازار بورس وابسته به شرایط اقتصادی کشور است، گفت: نوسانات بازار بورس جدا از دیگر تحولات اقتصادی کشور نیست، لذا هرگونه تغییر و تحول در شرایط اقتصادی، شاخصهای بورس را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، با بیان این موضوع که ادامه روند رشد شاخصهای بورس امری مثبت اما ناپایدار است، افزود: رشد شاخصهای بورس مثبت بوده اما به نظر نمیرسد با وضعیت موجود اقتصادی در کشور این امر تداوم داشته باشد.
            وی رشد شاخصهای بورس را از عملکرد مثبت اقتصادی دولت ندانست و تصریح کرد: بازار بورس به عنوان عرضه کننده محصولات مالی در کشور محسوب شده که در سال گذشته نیز شاهد افزایش شاخصهای آن بودیم، اما نباید رشد شاخصهای بورس را که در ابتدای سال جدید نیز تکرار شد از عملکردهای مثبت اقتصادی دولت تلقی کرد. حسینزاده بحرینی سودآوری بورس را باعث افزایش بهرهوری دانست واظهار داشت: افزایش سودآوری در بورس به رشد بهرهوری منتهی خواهد شد، امری که تا به حال در بورس کشور مشاهده نشده است. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، خاطر نشان کرد: با توجه به رشد نقدینگی در کشور، نمیتوان انتظار داشت شاخصهای بورس روند صعودی خود را تکرار کرده و یا رکورد شکنی جدیدی داشته باشد، لذا این افزایش شاخصها مقطعی و زودگذر است./
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ماهور
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1239

بزرگترین صعود بورس در سال 92؛
              شاخص 1،3 درصد رشد کرد

شاخص بورس تهران در معاملات امروز تحت تاثیر شرکتهای پتروشیمی و پالایشگاهی 538 واحد رشد کرد و به کانال 40 هزار و 606 واحد رسید.

به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، شاخص بورس تهران که از ابتدای سال روند رو به رشد خود را آغاز کرده و موفق به عبور از کانالهای 39 و 40 هزار واحدی شده است، در معاملات امروز به رشد خود ادامه داد و با افزایش 1،34 درصدی مواجه شد.
              چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
              گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• aravil
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 234

باسلام و شب بخیر خدمت دوستان- همانطور که قبلا هم گفتم گروه ساختمان به زودی رشدش را اغاز کرده است و بیشترین بازدهی و صعود قیمتی از این پس از ان ساختمانی ها خواهد بود. در بین ساختمانیها هم ثشرق بهترین ساختمانی است. ثشرق منو یاد مارگارین 180 تومان چند ماه پیش میندازه- سایر ساختمانیها هم ارزشمندند اما انتخاب ارزشمندترین و پربازدهترین شرط موفقیت در بورس است. سرمایه گذاری مسکن شمال شرق با ناو حداقل 800 تومانی و 250 میلیارد تومان پروژه 100 تکمیل شده بدون هزینه با مالکیت هتل 3 ستاره امید به مساحت 11000 متر زیربنا بهترین شفافترین پر بازده ترین و سوداورترین و کم هزینه ترین ساختمانی بورس هستش- ثشرق پارسال در گزارش 3 ماهه با فروش 10 میلیارد تومانی 12 تومان سود محقق کرده بود که امسال با فروش کمتر( 8 میلیارد تومان) توانسته سود بیشتری از پارسال 14 تومان محقق کند با فرض همان بودجه فروش 40 میلیارد تومانی بدون افزایش قیمت فروش ثشرق حداقل70 تومان سود خواهد ساخت با فروش هتل ثشرق امسال بالای 100 خواهد ساخت و با فروش دوبرابری بالای 100 تومان و نزدیک قیمتش سود خواهد ساخت حتی بدون فروش هتل- بعد از ثشرق ثتران رو مستعد صعود میبینم و البته بخواهین نخواهیم ثباغ وساخت ا س پ هم رشد خواهند کرد اما بیشترین رشد با کمترین ریسک از ان ثشرق خواهد بود -
                ثشرق تنها ساختمانی بورس هستش که 5 برابر ارزش بازار خود و 8 برابر سرمایه خود پروژه تکمیل شده اماده فروش با حاشیه سود بالای 50 درصد دارد- تحقیق کنید ببینید کدام شرکت ساختمانی بدون بدهی 5 برابر ارزش بازارش پروژه تکمیل شده اماده فروش سوداور با حاشیه سود بالا دارد- قطعا هیچ ساختمانی قابل مقایسه با ثشرق نیست

نظر

• morteza93
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 516

بسلامتی و میمنت شاخص خط روندشو شکست و از این بلندگوی دستی خارج شد... امیدوارم دوام بیاره...
                  بنظرم حالا حالاها مثبت باشه... هم سطوح چنگال اندرو تاییدش میکنه هم استوکاستیک...

شاخص غذایی بجز قند و شکر هم در محدوده سقف قبلیشه... با توجه به اندیکاتورهای دیگه بنظرم بتونه هدف مشخص شده رو فتح کنه...

شاخص انبوه سازی هم بالاخره مقاومتشو شکست و در آستانه ورود به روند صعود قرار گرفت...
                  یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• esi_mohammadi
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 1105

یه سوالی فنی از دوستان عزیزم دارم در مورد سهام های قندی
                    فارغ از بحث بنیادی فقط روی چارت میخوام بررسی کنم
                    این چارت شاخص گروه قندی است که معکوس شده یا به عبارت دیگر جای کف و سقف ها را من به حالت معکوس در اوردم ( بالاخره اینم یه روشی است !!!)

حالا سوالم اینه با توجه به این چارت معکوس شده و مکدی متناسب با آن، آیا شما الان خریدار هستید یا فروشنده ؟

لینک تصویر
                    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• niki
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 248

براساس این نمودار برعکس
                      من خریدارم

نظر

• داروساز
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 603

من نیستم روند سهم نزولیست.... با بهبود یک اندیکاتور که ادم خرید نمیکنه....البته من این نمودار معکوس میگم....
                        آخرین ویرایش توسط داروساز؛ 2013/04/10, 11:29.

نظر

• تاران
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 958

بنده که خریدارم
                          شاخص قند در تایم هفتکی صعودیه
                          هم مکد و هم rsi

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

این چارت شاخص گروه قندی است که معکوس شده یا به عبارت دیگر جای کف و سقف ها را من به حالت معکوس در اوردم ( بالاخره اینم یه روشی است !!!)

حالا سوالم اینه با توجه به این چارت معکوس شده و مکدی متناسب با آن، آیا شما الان خریدار هستید یا فروشنده ؟

لینک تصویر
                            جناب محمدی طبق تحلیلهایی که قبلا از شما دیدم ، تحلیل گر قابلی هستی . این سوال پرسیدن نداره کاملا مشخصه و مثل روز روشنه که روند قندی ها صعودی شده ، هر منفی از این گروه را فرصت خرید می دانم .

خودم الان 70 درصد سبدم قندی هستش و 30 درصد دیگر را هم اگر بیان پایین تر جایگزین می کنم . همان خبری که باعث شد گروه دارویی صف خرید شوند برای قندی هم باید همان تاثیر را می گذاشت و باید تمام

قندی ها امروز صف خرید می شدند ولی ..........

فعلا هر منفی در گروه قندی را فرصت خرید می دانم .

نظر

• شاهین محلوجی
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 2050

لینک تصویر
                              روند نزولی
                              واگرایی + و تقریبا خرید و در چارت بر عکس بلعکس;)
                              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• amir2003
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1125

شاخص قند آماده برگشته و دوباره مثبت میشن ولی اینم اسی جان از کارهای جالب بود تا حالا امتحان نکرده بودم نمودار را برعکس کنیم و و از برهان خلف قضیه را اثبات کنیم.

- - - Updated - - -

شاخص قند آماده برگشته و دوباره مثبت میشن ولی اینم اسی جان از کارهای جالب بود تا حالا امتحان نکرده بودم نمودار را برعکس کنیم و و از برهان خلف قضیه را اثبات کنیم.
                                اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                                "دیوید ویسکات"

نظر

در حال کار...
                                X