شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali30
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1940

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
    با سلام دوستان به هیچ وجه دنبال حاشیه نباشند اگر روند بازار بخواهد برگرد به روند مثبت صعودی کار به نظر یک شخص و چند نفر ندارد و مسیر خود را طی می کند و همه دوستان در حال حاضر می داند که فعلا وقت خرید قطعی نرسیده و بازار از امنیت کامل بر خوردار نیست پس لازم نیست بیایم به دیگران بگویم خرید نکنید چون زمان خرید نیست همه ما دیگه کاملا آگاه هستیم لطفا از حاشیه پردازی خود داری کنیم مثلا اگر بنده نمی خواهم خرید کنیم و پول نقد دارم نباید بیایم فقط اخبار بد از انعکاس دهم فعلا اجازه دهیم زمان طی شود همان طوری که بیشتر افراد با تجربه در شاخص 89 هزار واحدی غافلگیر شده اند ممکنه در این زمان کنونی هم غافلگیر شوند با تشکر
    سلام جناب اکبری عزیز
    البته نظر بنده در مورد شاخص اینکه یک صعود موقتی تاحولی70000-71300 داشته باشیم........وفعلا بنظرم فرصت خرید هست بصورت موقت................بنظر در منفی شنبه -یکشنبه
    در مورد اینکه دوستان تابیک را به حاشیه نکشونند با شما موافق.........وقصد من از نوشتن بست قبلی همین بود.

موفق باشید
    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• بهزاد بهزادی
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 494

عصر دوستان بخیر،

ضمن عرض پوزش از مدیریت محترم سایت بورسی به دلیل این پست نامرتبط...

از اونجایی که در جریان هستم عده ای از دوستانی که دسترسیشون در انجمن همسایه مسدود شده در این انجمن هم قلم می زنند، خواستم اطلاع رسانی کنم که به مناسبت ولادت امام حسن عسکری کلیه آی دی های مسدود شده، رفع انسداد شدند... امیدوارم همیشه فضاها در انجمن ها به گونه ای باشه که بر خلاف میل باطنی مجبور به انسداد افراد نشویم...

روز همه عزیزان بخیر- بهزاد

نظر

• safaklar
        ستاره دار(14)
        • Sep 2011
        • 626

پاسخ : رویارویی با یک ریسک بالقوه...

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
        شب عزیزان بخیر

امروز اختلاف دیدگاه هایی در مورد موضوع تنش میان حزب الله و اسراییل و تاثیر اون در بازار بورس وجود داشت...

از دید بنده درگیری فعلی در سطحی نیست که به عنوان یک ریسک سیستماتیک بازار رو تحت تاثیر قرار بده... با این حال این به معنای عبور از این ریسک احتمالی نیست... آنچه شاهد هستیم یک ریسک بالقوه هست که با توجه به اینکه به درجه فعلیت نرسیده علی القاعده نباید تاثیری منفی روی بازار بگذارد...

به نظر نمیرسه در شرایط فعلی نه حزب الله و نه اسراییل خواهان ورود به جنگی تمام عیار مشابه جنگ 33 روزه باشند و بر همین اساس احتمال فعال شدن این ریسک برای بازار کمی دور از ذهن هست مگر اینکه تنش ها اوج بگیره و به یک رویارویی نظامی جدی بدل بشه که در اون صورت ریسک به فعلیت خواهد رسید...

در این مرحله صرفا باید اخبار مرتبط با تنش ها رو پیگیر باشیم تا ببینیم آیا قائله در همین مرحله ختم به خیر خواهد شد یا خیر... اگر اتفاق نوینی نیفته بعید هست بازار بخواهد از اتفاق امروز تاثیر منفی بگیره...

ارادتمند- بهزاد
        با سلام و عرض ادب..
        اینکه شما بعد از چند ماه دوری از فروم بورسی و در زمانی که شاخص در حوالی حمایت و فیبوی معتبری قرار داره و همچنین در زمانی که اخبار مثبت هسته ای و امیدوار کننده اضافه شده و مصادف شدن این موارد با شکست مهم داعش در کوبانی شما تشریف آوردید و در مورد یک موضوع نچندان با اهمیت اینگونه بزرگنمایی میکنید و جنگ احتمالی مابین لبنان و اسرائیل رو ریسک مهمی برای بازار میدونید جای تامل داره .
        بازاری که بقول یکی از دوستان در جنگ 33 روزه واکنشی به این مساله نشان نداد چطور انتظار دارید که امروز و در شرایطی که سهام به پی بر ایی های قابل توجهی رسیدند و تقریبا اشباع فروش توی همه ی سهم ها مشهوده به این جنگ احتمالی واکنش منفی نشون بده . یادمه زمانی تسخیر تک تک شهرهای عراق و سوریه رو توسط داعش ریسکهای بزرگی محسوب میکردید ولی امروز هیچ صحبتی از آزاد سازی کوبانی و تضعیف داعش (ریسک یزرگ قبلی) صحبتی نمیکنید .
        روزانه پستهای بی تحلیل , مغرضانه , بچگانه و پوچ زیادی تو این فروم و دیگر فرومها میبینیم ولی نویسنده اون مطالب افرادی هستند که ارزش پاسخگویی و نقد پستهاشون رو ندارند . ولی از فردی مثل جنابعالی که از تحلیلگران برتر بازار شناخته شده اید و اخلاق عمومی و حرفه ای بالایی دارید انتظار بیشتری داشتیم .
        این روزها فرصت بسیار مناسبیه برای افرادی که قصد خرید سهام برای بلندمدت رو دارن و به نظر حقیر حداکثر افت 10-15 درصدی از کف های این روزها خواهیم داشت. اگه بخواهیم ریسکهای موجود در کشورمون رو بررسی کنیم و به تک تک اونها اهمیت بدیم و حاضر به تقبل ریسکهای موجود نباشیم باید بازار بورس رو به عنوان یکی از گزینه های سرمایه گذاری از ذهنمون پاک کنیم . شما فرض کنید توافق هم کاملا انجام بشه و یا شاخص تا 40000 سقوط کنه , باز هم احتمال وقوع اتفاقات انتحاری و غیر مترقبه و غیر عادی مثل شروع جنگ با یک موشک اشتباهی وجود داره چون ما در ایران و خاورمیانه زندگی میکنیم که اگر غیر این بود سهمهای بازار ما هم مثل سهام کشورهای توسعه یافته و امن با پی بر ایی تحلیلی بالای 30 در حال معامله بودند. بنده منکر این نیستم که یک سرمایه گذار باید اخبار و ریسکهای احتمالی رو بررسی کنه ولی درجه اهمیت این اخبار و ریسکها متفاوته و هر خبری رو بعنوان ریسک احتمالی به سهامداران کم تجربه و تازه وارد تلقین نکنیم.
        موفق باشید

نظر

• بهزاد بهزادی
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 494

پاسخ : رویارویی با یک ریسک بالقوه...

در اصل توسط safaklar پست شده است View Post
          با سلام و عرض ادب..
          اینکه شما بعد از چند ماه دوری از فروم بورسی و در زمانی که شاخص در حوالی حمایت و فیبوی معتبری قرار داره و همچنین در زمانی که اخبار مثبت هسته ای و امیدوار کننده اضافه شده و مصادف شدن این موارد با شکست مهم داعش در کوبانی شما تشریف آوردید و در مورد یک موضوع نچندان با اهمیت اینگونه بزرگنمایی میکنید و جنگ احتمالی مابین لبنان و اسرائیل رو ریسک مهمی برای بازار میدونید جای تامل داره .
          بازاری که بقول یکی از دوستان در جنگ 33 روزه واکنشی به این مساله نشان نداد چطور انتظار دارید که امروز و در شرایطی که سهام به پی بر ایی های قابل توجهی رسیدند و تقریبا اشباع فروش توی همه ی سهم ها مشهوده به این جنگ احتمالی واکنش منفی نشون بده . یادمه زمانی تسخیر تک تک شهرهای عراق و سوریه رو توسط داعش ریسکهای بزرگی محسوب میکردید ولی امروز هیچ صحبتی از آزاد سازی کوبانی و تضعیف داعش (ریسک یزرگ قبلی) صحبتی نمیکنید .
          روزانه پستهای بی تحلیل , مغرضانه , بچگانه و پوچ زیادی تو این فروم و دیگر فرومها میبینیم ولی نویسنده اون مطالب افرادی هستند که ارزش پاسخگویی و نقد پستهاشون رو ندارند . ولی از فردی مثل جنابعالی که از تحلیلگران برتر بازار شناخته شده اید و اخلاق عمومی و حرفه ای بالایی دارید انتظار بیشتری داشتیم .
          این روزها فرصت بسیار مناسبیه برای افرادی که قصد خرید سهام برای بلندمدت رو دارن و به نظر حقیر حداکثر افت 10-15 درصدی از کف های این روزها خواهیم داشت. اگه بخواهیم ریسکهای موجود در کشورمون رو بررسی کنیم و به تک تک اونها اهمیت بدیم و حاضر به تقبل ریسکهای موجود نباشیم باید بازار بورس رو به عنوان یکی از گزینه های سرمایه گذاری از ذهنمون پاک کنیم . شما فرض کنید توافق هم کاملا انجام بشه و یا شاخص تا 40000 سقوط کنه , باز هم احتمال وقوع اتفاقات انتحاری و غیر مترقبه و غیر عادی مثل شروع جنگ با یک موشک اشتباهی وجود داره چون ما در ایران و خاورمیانه زندگی میکنیم که اگر غیر این بود سهمهای بازار ما هم مثل سهام کشورهای توسعه یافته و امن با پی بر ایی تحلیلی بالای 30 در حال معامله بودند. بنده منکر این نیستم که یک سرمایه گذار باید اخبار و ریسکهای احتمالی رو بررسی کنه ولی درجه اهمیت این اخبار و ریسکها متفاوته و هر خبری رو بعنوان ریسک احتمالی به سهامداران کم تجربه و تازه وارد تلقین نکنیم.
          موفق باشید
          سلام،

پست بنده موید این موضوع هست که درگیری بین لبنان و اسراییل ریسک بالفعل محسوب نمیشه... نمی دونم شاید منظورم رو در پست بد رسانده باشم...

امروز هم که عملا با توجه به قطعا شدن درگیری ها و تصمیم اسراییل به عدم ادامه رد و بدل آتش و همچنین اعلام حزب الله به عدم تمایل به ورود به جنک با اسراییل موضوع عملا خاتمه یافته هست... بعنی اینکه ریسکی بالقوه قبل از رسیدن به فعلیت از بین رفت...

در انتهای پستم اشاره کردم که باید اخبار دو سه روز آتی رو دنبال کرد که خدا رو شکر همه چیز حاکی از آرامش داره... بنابراین این موضوع هیچ تاثیری در بازار روز شنبه ندارد...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 494

یک مورد ذیگر هم اشاره کتم...

بنده احساس می کنم گاها از بنده نقل قول هایی جهتدار میشه...

فکر می کنم از حدود دو سه هفته پیش اشاره کرده ام که بازار به شرایط ایده آل نزدیک هست.... البته معتقدم برای یک حرکت شارپ نیاز به یک داده بنیادی قوی در سطح کلان هست که ان شالله با توافق احتمالی در ماه مارس صورت می گیره...

این رو از این حیث گفتم که بنده هیچ زمان روی هیچ بازاری نه دید منفی دارم و نه دید مثبت... آنچه به آن نگاه می کنم فرصت های ایجاد شده توسط بازارهاست و معمولا به دلیل روحیه شخصی بیشتر به دنبال روندهای چندماهه هستم تا چند هفته ای...

خلاصه بنده روی بازار بدبین نیستم اما برای ورود منتظر دلیلی محکم هستم... دیدگاه سایر عزیزانی هم که از همین الان شروع به چیدمان سبد سهام خود می کنند بسیار قابل احترام هست... درجه ریسک پذیری افراد فرق می کنه و قرار نیست همه در بازارها مانند هم رفتار کنیم...

ضمنا توان مالی بنده در بازار بسیار محدود تر از این هست که با گفته های من نوعی بازار بخواهد واکنشی نشان دهد... این رو از این حیث گفتم که بازار بدون توجه به اینکه بهزادی سرمایه اش کجاست جرکت خود را خواهد داشت و این ذهنیت که پست های بنده در راستای ایجاد جو برای سایرین است به کل اشتباه هست...

خدا رو شکر در زندگیم به اندازه یک ریال مال حرام وارد نشده... اگر پستی می زنم صرفا به منظور اشتراک دیدگاه با سایر دوستان هست نه چیزی بیشتر... اگر علم یا دانشی در بازار بلد هستم اون رو مدیون خیلی ها هستم و اگر مطلبی رو به اشتراک میگذارم به این دلیل هست که به دادن زکات علم معتقد هستم...

اینکه برخی دوستان برداشت های عجیبی از پست های بنده دارند گاها باعث ناراحتی بنده میشه اما خیلی زود فراموش می کنم چون می دونم شرایط بازار گاها به گونه ایست که فشار ذهنی روی همه ما زیاد هست و ممکن هست مطالبی رو درج کنیم که واقعا از ته قلبمان نباشد...

در هر حال سایت بورسی انجمن خوبی است... بنا به یک دلیل شخصی مدتی در اینجا پست ها رو نمی گذاشتم اما مجددا تحلیل های کلان رو هم دراینجا قرار می دهم... به نظرم سایر دوستان هم به جای اسپم باران کردن تاپیک با کنایه هایی که هیچ نتیجه ای در برنداره دیدگاه تحلیلی خودشون رو برای اشتراک سایرین بگذارند...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 494

پاسخ : شکارچی صبور باشید...

[QUOTE=H.samimi;584740]
              در اصل توسط hector پست شده است View Post
              احتمالا جناب دكتر همين روزاست كه به بازار ورود كنن و اينكه در چند تا انجمن همزمان فعاليتشون زياد شده بخاطره همينه تا بقول خودشون ريسك سيستماتيكشون و پايين بيارن و ملت و ترغيب به خريد كنن
              سلام جناب صمیمی

بنده هیچ زمان کسی رو ترغیب به خرید نخواهم کرد... دلیل اینکه از بنده پستی تحلیلی برای نمادی نمی بینید هم همین است که اعتقاد به اینجور حرکت ها ندارم...

ضمنا معتقدم نقدینگی اصلی که بورس رو به جرکت درخواهد آورد در این انجمن ها نیست و پست های کاربران اینجا رو نمی خونه...

موفق باشید- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 494

[QUOTE=hector;584713]
                در اصل توسط mey پست شده است View Post

درود خدمت دوستان بورسی
                یکبار این موضوع رو اینجا باز کردم و دیگه نمیخواستم ادامه بدم،اما حالا که دوستان دوباره موضوع رو باز کردم میگم
                واقعا برای همچین برخوردهایی متاسفم،جناب بهزادی هم بر خلاف حرفی که زدند بنده هنوز مسدود هستم!!البته شاید دلیلش اینه که ترسیدند حرف های این جا رو اونجا هم بزنم
                نترسید اگه مطرح شد راحت میتونید حذف کنید!!

یک مطلبی هم در مورد اون سایت بگم این آقایونی که الان دارن اونجا جولان میدند و به لایک های زیر پست هاشون مینازن همه اینا رو مدیون سید جعفر(پر ریسک)هستند وگرنه اینارو کسی نمیشناخت
                حالا بگذریم ................

تصمیم دارم تا در بورس هستم در مورد تحلیل هایی که کاملا به نقد بودن و سهم بودن وابستگی کامل داره و بیشتر جنبه ترسوندن یا ترغیب کردن عموم رو داره روشنگری کنم
                البته تعدادشون کم نیست اما این کار رو خواهم کرد

@};-@};-
                هکتور عزیز،

در مورد اون بخشی که بولد کرده ام مطلبی رو می خواهم ارایه دهم...

اگر بنده تحلیلم این باشه که بازار شرایط مناسبی نداره و سهامدار نباشم مسلما نقد هستم و اگر بنده تحلیلم این باشه که بازار شرایط ایده آلی داره سهامدار هستم...

بنابراین کاملا طبیعیه که اونهایی که بازار رو منفی تحلیل می کنند نقد هستند و اونهایی که مثبت سهامدار... اگر جز این باشه باید شک کرد...

نقد بودن و سهامدار بودن بر اساس تحلیل شخصی هست که نتیجه همان تحلیل و دیدگاه فردی است... من فکر نمی کنم حتی یک نفر برای اینکه پولش نقد باشه بخواهد بازار رو منفی تحلیل کنه... یعنی ورود به بازار تا به این حد دشواره؟ دلیل اینکه طرف همچنان نقد هست اینه که اعتقاد داره بازار شرایط ایده آل رو بر اساس استراتژی اش پیدا نکرده...

در هر حال این جمله نقد هستی رو بنده بالای 100 بار شنیده ام... معلومه که هر فردی بر اساس تحلیلش نقد و یا سهامدار هست... مگر قراره جز این باشه... خرید و فروش سهم اونقدر ساده هست که نه اونی که سهامداره پولش بلوکه میشه و نه اونی که نقد هست توان خرید ازش گرفته میشه...

دلیل نقد بودن و یا سهامدار بودن افراد به دلیل دید منفی یا مثبت به بازار هست.. پس طبیعیه دید منفی اگر درج بشه نگارنده آن نقد هست و اگر دید مثبت درج بشه نگارنده آن سهامدار هست... قرار نیست که همیشه نقد باشیم و یا همیشه سهامدار...

بنده اگر اعتقاد به خرید و فروش سهم نداشتم مگر دیوانه بودم در این بازار باشم.... نقد بودن من در ماه های گذشته بر اساس دید کلانم بوده و بهم ضرری نرسانده...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

[QUOTE=وارن بافت;584737]
                  در اصل توسط ali30 پست شده است View Post

استاد نشات با الف و همزه است نه با ع.
                  آقاي بهزادي هم با پوندهايي كه تو كف خريدن ميروند انگليس و به دموكراسي مورد نظرشان زير سلطه پير كثيف استعمار مي رسند. سايتش هم به خاطر زدن مطالب سخيف سياسي به زودي ...
                  سلام

مهاجرت در دین اسلام اگر به منظور پیشرفت در امور زندگی باشه امری پسندیده است... من فکر نمی کنم اینکه فردی قصد مهاجرت به کشوری دیگر رو داشته باشه به معنای زیر سلطه رفتن باشه... با این حساب این همه دانشمندان ایرانی و انسان های فرهیخته ایرانی که در خارج از ایران هستند و برای کشور افتخار آفرین، انسانهای بدی هستند؟

در مورد انجمنی که اشاره فرمودید اون انجمن متعلق به بنده نیست و بنده یکی از مدیران اون انجمن هستم و برای سایر مدیران اونجا هم احترام زیادی قائل هستم... در طوا دورانی که در بازارها بوده ام همیشه با نام و نام خانوادگی اصلی بوده ام... ایمیل بنده و شماره تماس بنده رو همه دوستان دارند... مسلما اگر ریگی به کفشم بود با هویت اصلی فعالیت نمی کردم...

در اون انجمن هم تا جایی که بنده اطلاع دارم هیج مطلب سخیف سیاسی زده نشده و نمیشه... البته گاها با افرادی که قصد تندروی داشته و بی توجه به واقعیت های جامعه هستند برخورد شده... در آدان اجازه دلواپسی به کسی داده نمیشه چون انجمن یک انجمن اقتصادی است نه سیاسی...

ارادتمند- بهزاد
                  آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2015/01/29, 18:41.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

قیمت جهانی نفت چند روزه دیگه اون منفی های تند و تیز رو نمیخوره و بجاش اندک اندک مثبت میخوره ،کم کم هم داره به نزدیک اولین مقاومتش میرسه،،احتمال اینکه مقاومتش رو بشکنه، وجود داره.
                    امیدوارم بشکنه این میتونه برای صعود شاخص محرک خوبی باشه.
                    هر چند بدون قیمت جهانی نفت هم ،اخبار خوب دیگه ای برای صعود شاخص در بازار وجود داره ولی افزایش قیمت جهانی نفت میتونه راه رو هموارتر کنه.
                    شنبه برخی از سهام روی مقاومت قرار میگیرند ولی بمحض اینکه شاخص بتونه سبزی خودش رو حفظ کنه خریدارها دل و جرات بیشتری خواهند یافت.
                    من همچنان خوشبین و امیدوار به صعود شاخص هستم.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mehdi2000
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 115

[QUOTE=بهزاد بهزادی;584801]
                      در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post

بهزاد بهزادی

بنده هیچ زمان کسی رو ترغیب به خرید نخواهم کرد... دلیل اینکه از بنده پستی تحلیلی برای نمادی نمی بینید هم همین است که اعتقاد به اینجور حرکت ها ندارم...

ضمنا معتقدم نقدینگی اصلی که بورس رو به جرکت درخواهد آورد در این انجمن ها نیست و پست های کاربران اینجا رو نمی خونه...

موفق باشید- بهزاد
                      دوست عزیز شما که میگی من هیچ زمانی کسی رو ترغیب به خرید فروش نمیکنم مگه شما نبودین 3هفته پیش سیگنال خرید دلار میدادی من امروز دلار و پوند خرید کردم شاید از دلار جا بمونم اما از بازار بورس جا نمیمونم خوب به این چی میگن مطمئن باش با هرف شما خیلیها رفتن دلار خریدن
                      یادمه دور قبل که شما سهم داشتی هر روز هر روز میگفتین بازار بر میگرده یه خبر مهمی دارم فردا میگم فردا میگم ....باور کن بیشترین ضرر رو من اون موقع کردم
                      آخرین ویرایش توسط mehdi2000؛ 2015/01/29, 20:10.

نظر

• mehdi2000
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 115

[QUOTE=mehdi2000;584822]
                        در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post

دوست عزیز شما که میگی من هیچ زمانی کسی رو ترغیب به خرید فروش نمیکنم مگه شما نبودین 3هفته پیش سیگنال خرید دلار میدادی من امروز دلار و پوند خرید کردم شاید از دلار جا بمونم اما از بازار بورس جا نمیمونم خوب به این چی میگن مطمئن باش با هرف شما خیلیها رفتن دلار خریدن
                        یادمه دور قبل که شما سهم داشتی هر روز هر روز میگفتین بازار بر میگرده یه خبر مهمی دارم فردا میگم فردا میگم ....باور کن بیشترین ضرر رو من اون موقع کردم
                        این نزول ها برنامه ریزی شده هست.... رانتی ها کاملا در جریان اتفاقات هسته ای قرار گرفته اند و بازار با درز خبر ورود به مرحله تدوین توافق صعودی میشه... طبیعیه که این روزها تا می تونند قیمت رو پایین بیارن که با صعود چندماهه پیش رو جیب مبارکشان پرپول تر بشه...

کسی که الان تو بازاره تو این قیمت ها نفروشه.... مذاکرات فردا شروع میشه و از شنبه بازار در صف های خرید قفل میشه... این فشار نهایتا همین چند روزه هست...

دلیل عدم دخالت صندوق هم همین عامل قوی بنیادی مذاکرات هست.... ضمنا از روز شنبه همین رانتی هایی که نزول های اخیر رو باعث شده اند به شدت بازار رو صعودی می کنند...

بیجهت به هراس نیفتید و بدونید ریزش های سنگین این چنینی در پشت پرده دلیلی داره و اون چیزی نیست جز اشتهای سیری ناپذیر رانت بازها و کلاهبردارانی که سرمایشون از جیب ملت تامین میشه...

آخرین روزهای نزول بازار در سال 93 هست و با ورود به ماه تیر و خرداد شاخص به شدت صعودی میشه.... انتهای تیرماه شاخص رو بالای 100 هزار واحد ببینید....

ارادتمند- بهزاد

نظر

• H.samimi
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 2092

[QUOTE=بهزاد بهزادی;584801]
                          در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post

سلام جناب صمیمی

موفق باشید- بهزاد
                          جناب بهزادی سلام
                          میشه اون پستهایی رو که دوستان در ادان به اشتراک گذاشتن و بخاطرشون مسدود شدن رو اینجا بذارید.
                          اینطور ما خودمون میتونیم قضاوت کنیم

نظر

• amir alii
                            عضو عادی
                            • Apr 2014
                            • 251

سلام با عرض پوزش ازاساتيد

فكر كنم اينطوري اگه پيش بريم اسم اين تاپيك رو بايد عوض كرد به : بحث ميان سهامداران و .......
                            ول كنيد تو رو خدا ما همه اينجاييم تا به هم كمك كنيم نه بپريم به هم...
                            [B]
                            [FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]

نظر

• علی بابا
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 972

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              قیمت جهانی نفت چند روزه دیگه اون منفی های تند و تیز رو نمیخوره و بجاش اندک اندک مثبت میخوره ،کم کم هم داره به نزدیک اولین مقاومتش میرسه،،احتمال اینکه مقاومتش رو بشکنه، وجود داره.
                              امیدوارم بشکنه این میتونه برای صعود شاخص محرک خوبی باشه.
                              هر چند بدون قیمت جهانی نفت هم ،اخبار خوب دیگه ای برای صعود شاخص در بازار وجود داره ولی افزایش قیمت جهانی نفت میتونه راه رو هموارتر کنه.
                              شنبه برخی از سهام روی مقاومت قرار میگیرند ولی بمحض اینکه شاخص بتونه سبزی خودش رو حفظ کنه خریدارها دل و جرات بیشتری خواهند یافت.
                              من همچنان خوشبین و امیدوار به صعود شاخص هستم.
                              با سلام ...
                              دور نمایی از شاخص می دهید؟
                              هرچند دراین بازار نمی شود زیاد دور رفت ولی فرض را بگذاریم که بازار برگشت بزند؛ ایا بعد از ان برگشتی به زیر 65 هزار بدون پالایشی ها متصورید ؟!
                              ممنون
                              سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• بهزاد بهزادی
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 494

شب عزیزان بخیر،

در هفته ای که گذشت رفتار بازار تا حدودی بیانگر این واقعیت هست که قیمتها تا حدودی در محدوده کف خود قرار گرفته اند... درواقع انتظار ریزش سنگین قیمتها رو در این محدوده چندان متصور نیستیم و اگر هم شاخص ریزشی در دل داشته باشد مربوط به بازگشایی نمادهای بسته پالایشگاهی است که امیدوارم این مهم در بهمن ماه اتفاق بیفتد...

با این حال این توقف ریزش بیش از اینکه به معنای صعودی شدن شاخص باشد به معنای معتدل شدن شاخص هست... البته قابل انتظار هست که با نزدیک شدن به ماه مارس اونهایی که ریسک گریزتر هستند با خرید سهام باعث افزایش سطح تقاضاها شوند اما بنده تصور می کنم رشد اصلی شاخص منوط به ظهور داده های کلان اقتصادی خواهد بود...

تصور می کنم شاخص در حال حاضر این پتانسیل رو داره تا رشدی آرام و آهسته و در عین حال محتاطانه داشته باشه اما برای اینکه چنین رشدی ادامه دار بشه قطعا نیار به داده های کلان اقتصادی موثر هست... اما این داده ها چه می تواند باشد؟

1- کاهش نرخ بهره بانکی: قطعا یکی از ترمزهای اصلی بازار بورس هست... نرخ بالای بهره در کنار سود بالای بانکی عملا تولید رو فلج کرده است... در کوتاه مدت انتظار کاهش نرخ سود رو نداریم و این مهم در بهترین حالت بعد از اردیبهشت سال بعد اتفاق می افتد...

2- توافق هسته ای: شاید محتمل ترین گزینه برای به حرکت در آوردن بازار باشد... تقریبا غالب تحلیل ها و دیدگاه ها حکایت از انجان توافق سیاسی در روزهای پایانی ماه مارس دارد... با این حال تصور می کنم از اول مارس باید اتفاقات هسته ای رو به شدت رصد کنیم.... انتظار انجام شدن این توافق رو در بازه 10 اسفند تا 10 فروردین دارم و اگر این اتفاق نیفتد کمی وضعیت پیچیده خواهد شد...

3- افزایش قیمت نفت: با توجه به ادامه سیاست های عربستان فعلا بعید هست قیمت نفت افزایش معناداری پیدا کنه... اگرچه به جهت تکنیکال ریزش سنگین ماه های اخیر نیاز به استراحت و اصلاح داره اما در بعد بنیادی هنوز دلیلی برای افزایش قیمت نفت نیست و به نظر میرسه نفت در همین حوالی سطح فعلی نوسانی بدون جهت معین خواهد داشت...

از دید بنده هر یک از سه اتفاق بالا بیفتد به منزله ایجاد پتانسیلی خوب برای رشد بازار خواهد بود... با این حال در شرایط حاضر با توجه به اینکه هنوز اتفاقی بنیادی نیفتاده رصد کردن بازار رو ترجیح می دهم با این توضیح که احتمال اینکه شاخض رشدی محدود رو در بهمن ماه تجربه کند هست اما ریسک سرمایه گذاری همچنان بالاست...

ارادتمند- بهزاد

نظر

در حال کار...
                                X