شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : شکارچی صبور باشید...

[QUOTE=وارن بافت;584586]متاسفانه به علت وجود دموكراسي من را هم مسدود كردند آن هم به دليل بحث بجايي كه در مورد لحن بي ادبانه يكي از اعضاي سايت داشتم و چون اثر نكرد مثل خودشان حرف زدم. همچنين كاربر مورد نظر با اعلام تارگتهاي نابجا بارها ضرر سهمگيني به سهامداران حقيقي زده است... طرف در 270 تومان داشت وپترو خالي مي كرد و تارگت بالاي 320 مي داد و وساخت را حباب اعلام مي كرد حالا برويد وپترو را ببينيد... چند بار هم اين مطالب را در آنجا گفتم ولي خوب برخي حاميان دموكراسي ديگران را مسدود مي كنند و به منافع خويش مي انديشند.
    يك نكته واقع بينانه اينكه بسياري افراد تحليل گر و بزرگ و همچنين پرتفو گردانها را مي شناسم كه اصلاً اين تاپيكها را نمي شناسند و معدودي هم كه مي شناسند فقط خواننده هستند آن كه يك نفر آنقدر در 24 ساعت وقت براي بحث اصلي و يا حل دهواهاي حاشيه اي داشته باشد خو مي تواند جاي تامل داشته باشد...

من خودم ادعايي ندارم ولي همان شب كه پايش آقاي عسگري ماراني را دعوت كرده بود اكثر سوالات اساسي را من طرح كرده بودم و حتي به اسم خودم سوالات را پرسيدند در حاليكه معمولاً سوالات را به اسم مطرح نمي كنند و خيلي فعاليت هاي ديگر هم دارم ولي لازم نيست كه بخواهم فخر فروشي كنم و داستان از رفت و آمدهايم با آقاي ماراني بگويم.

وساخت 290 خريدم و تا 550 رفت و در برگشت حدود 490 فروختم ولي ايشان همچنان نقد بودند. باما را هم كه قرار بود 40 درصد بدهد اعلام كردند و فردايش 3 تا مثبت خورد و ريخت!!!
    بحث هم كه مي كني مي گويند من اين هستم و جواب درست نمي دهند. با نفرات بي نزاكت سايتشان هم برخورد نمي كنند. بارها اعتراض كرده ام كه شما كه مدير فلان سايت هستيد و دائم اعلام خطر مي كنيد چرا فلان كاربر را اجازه مي دهيد هي تشويق به خريد كند... مگر سال قبل آنقدر آبروريزي نشد كه تاپيك طرف را مدتها بستيد؟!

خداوند همه ما را هدايت كند...[/QUOTE
    خدا پیغمبری سگه بورکس..بورسی..میارزه به صد تا ادان...........قبل رشد دفعه پیش.....مینوشتم از صعود بازار....یه بابایی بی ادبی کرد....ما هم جواب دادیم........چون دیدم مخالف این بنده خدا بود..........ما رو هم مسدود کرد............کلا شبیه فالس نیوزه سایتش............یا با منی...یا بر علیه من
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

این خبر تكمیل می شود
      سرانجام جایگزین ابوطالبی در نیویورک منصوب شد
      بعد از انتصاب حمید ابوطالبی به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل جنجال ها ی فراوانی شكل گرفت. امریکایی ها در یک اقدام که البته در گذشته نیز مسبوق به سابقه بود؛ به آقای ابوطالبی به جهت اینكه در حادثه تسخیر لانه جاسوسی حضور داشته است ویزا نداد و عملا وی نتوانست به امریکا برود.
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• بهزاد بهزادی
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 494

رویارویی با یک ریسک بالقوه...

شب عزیزان بخیر

امروز اختلاف دیدگاه هایی در مورد موضوع تنش میان حزب الله و اسراییل و تاثیر اون در بازار بورس وجود داشت...

از دید بنده درگیری فعلی در سطحی نیست که به عنوان یک ریسک سیستماتیک بازار رو تحت تاثیر قرار بده... با این حال این به معنای عبور از این ریسک احتمالی نیست... آنچه شاهد هستیم یک ریسک بالقوه هست که با توجه به اینکه به درجه فعلیت نرسیده علی القاعده نباید تاثیری منفی روی بازار بگذارد...

به نظر نمیرسه در شرایط فعلی نه حزب الله و نه اسراییل خواهان ورود به جنگی تمام عیار مشابه جنگ 33 روزه باشند و بر همین اساس احتمال فعال شدن این ریسک برای بازار کمی دور از ذهن هست مگر اینکه تنش ها اوج بگیره و به یک رویارویی نظامی جدی بدل بشه که در اون صورت ریسک به فعلیت خواهد رسید...

در این مرحله صرفا باید اخبار مرتبط با تنش ها رو پیگیر باشیم تا ببینیم آیا قائله در همین مرحله ختم به خیر خواهد شد یا خیر... اگر اتفاق نوینی نیفته بعید هست بازار بخواهد از اتفاق امروز تاثیر منفی بگیره...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• hector
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 1764

در اصل توسط hector پست شده است View Post
          این متن ارسالی من تو انجمن بوده
          هیچ مورد بی ادبی در اون دیده نمیشه

با اهدای سلام
          بنده در این انجمن زیاد مطلب نمیزنم بیشتر خواننده مطالب دوستان هستم و اما بعد ........
          یکی از مشکلات جامعه بورسی ما عدم وجود تحلیل گران و بزرگانی دلسوز است،و متاسفانه هر کس با توجه به وضع خودش(نقد بودن یا سهم بودن و درصد آن)دست به تحلیل و برداشت از موضوعات مختلف میزند
          جناب دکتر بهزادی بیاد دارم که در ریزش گذشته که جنابتان فول سهم بودید و در بازار حضور داشتید تشویق به هرگونه عمل اعتراضی و زدن تاپیک اعتراضی و غیره می کردید
          حال چه شده است که هرگونه اعتراض بی فایده شده و بازار محکوم به ریزش است؟؟
          تا دیروز همه چیز نشان از به توافق رسیدن میداد،اما بعد از خروج شما از بازار هیچ نشانی از توافق وجود ندارد!!
          البته این مشکل کلیت بازار ماست و متاسفانه ما به این باور که در یک کشتی نشسته ایم نرسیده ایم
          موفق باشید

واینک مسدود شدیم!!دوست دارم دوباره تشریف بیارن این جا حداقل این همه خارج بودن یکم آزادی بیان بهمون یاد بدند ;)

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
          دسترسیتون رو به اون انجمن مجددا باز می کنم تا دقایقی دیگر...

انتظار بنده این هست که بحثی رو که بیفایده هست در اونجا ادامه ندهیم...

ممنون- بهزاد
          در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
          نکته ی مهم تر اینکه ایشون خودش رو علامه ی دهر می دونه و در تاپیک اختصاصی خودش هر کی نظر مخالف با ایشون داشته باشه بلافاصله مسدود اونم نه از نوع موقت بلکه از نوع دائم میشه ،
          ایشون خیلی دوس دارن بازار تا موقع ورود ایشون پایین بمونه تا ایشون بتونن سود بیشتری بکنن این حجم عظیم وقت گذاشتن و بازی تبلیغاتی هم برای به حداقل رسوندن پیشخور شدن نتیجه ی مذاکراته
          در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
          با جناب رجبی کاملا موفقم من در سایت آدان
          فقط نوشتم روحانی از 51 میلیون حق رای 19 میلیون
          رای موافق داره 32 میلیون رای مخالف
          گفتم با رفراندوم روحانی این 19 میلیون به چقدر میرسه
          مسدود شدیم/:.nono.://:.nono.://:.nono.:/
          کلا سایتش خیلی در پیته
          در اصل توسط علی نظامی پست شده است View Post
          صحبتهای اصلی در مورد فلسفه تحلیلی ایشون در صفحات قبل به طور کامل بحث شده. نقد بودن یا نبودن، مساله اینست
          [QUOTE=mey;584589]
          در اصل توسط وارن بافت پست شده است View Post
          متاسفانه به علت وجود دموكراسي من را هم مسدود كردند آن هم به دليل بحث بجايي كه در مورد لحن بي ادبانه يكي از اعضاي سايت داشتم و چون اثر نكرد مثل خودشان حرف زدم. همچنين كاربر مورد نظر با اعلام تارگتهاي نابجا بارها ضرر سهمگيني به سهامداران حقيقي زده است... طرف در 270 تومان داشت وپترو خالي مي كرد و تارگت بالاي 320 مي داد و وساخت را حباب اعلام مي كرد حالا برويد وپترو را ببينيد... چند بار هم اين مطالب را در آنجا گفتم ولي خوب برخي حاميان دموكراسي ديگران را مسدود مي كنند و به منافع خويش مي انديشند.
          يك نكته واقع بينانه اينكه بسياري افراد تحليل گر و بزرگ و همچنين پرتفو گردانها را مي شناسم كه اصلاً اين تاپيكها را نمي شناسند و معدودي هم كه مي شناسند فقط خواننده هستند آن كه يك نفر آنقدر در 24 ساعت وقت براي بحث اصلي و يا حل دهواهاي حاشيه اي داشته باشد خو مي تواند جاي تامل داشته باشد...

من خودم ادعايي ندارم ولي همان شب كه پايش آقاي عسگري ماراني را دعوت كرده بود اكثر سوالات اساسي را من طرح كرده بودم و حتي به اسم خودم سوالات را پرسيدند در حاليكه معمولاً سوالات را به اسم مطرح نمي كنند و خيلي فعاليت هاي ديگر هم دارم ولي لازم نيست كه بخواهم فخر فروشي كنم و داستان از رفت و آمدهايم با آقاي ماراني بگويم.

وساخت 290 خريدم و تا 550 رفت و در برگشت حدود 490 فروختم ولي ايشان همچنان نقد بودند. باما را هم كه قرار بود 40 درصد بدهد اعلام كردند و فردايش 3 تا مثبت خورد و ريخت!!!
          بحث هم كه مي كني مي گويند من اين هستم و جواب درست نمي دهند. با نفرات بي نزاكت سايتشان هم برخورد نمي كنند. بارها اعتراض كرده ام كه شما كه مدير فلان سايت هستيد و دائم اعلام خطر مي كنيد چرا فلان كاربر را اجازه مي دهيد هي تشويق به خريد كند... مگر سال قبل آنقدر آبروريزي نشد كه تاپيك طرف را مدتها بستيد؟!

خداوند همه ما را هدايت كند...[/QUOTE
          خدا پیغمبری سگه بورکس..بورسی..میارزه به صد تا ادان...........قبل رشد دفعه پیش.....مینوشتم از صعود بازار....یه بابایی بی ادبی کرد....ما هم جواب دادیم........چون دیدم مخالف این بنده خدا بود..........ما رو هم مسدود کرد............کلا شبیه فالس نیوزه سایتش............یا با منی...یا بر علیه من
          درود خدمت دوستان بورسی
          یکبار این موضوع رو اینجا باز کردم و دیگه نمیخواستم ادامه بدم،اما حالا که دوستان دوباره موضوع رو باز کردم میگم
          واقعا برای همچین برخوردهایی متاسفم،جناب بهزادی هم بر خلاف حرفی که زدند بنده هنوز مسدود هستم!!البته شاید دلیلش اینه که ترسیدند حرف های این جا رو اونجا هم بزنم
          نترسید اگه مطرح شد راحت میتونید حذف کنید!!

یک مطلبی هم در مورد اون سایت بگم این آقایونی که الان دارن اونجا جولان میدند و به لایک های زیر پست هاشون مینازن همه اینا رو مدیون سید جعفر(پر ریسک)هستند وگرنه اینارو کسی نمیشناخت
          حالا بگذریم ................

تصمیم دارم تا در بورس هستم در مورد تحلیل هایی که کاملا به نقد بودن و سهم بودن وابستگی کامل داره و بیشتر جنبه ترسوندن یا ترغیب کردن عموم رو داره روشنگری کنم
          البته تعدادشون کم نیست اما این کار رو خواهم کرد

@};-@};-

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

[QUOTE=hector;584713]
            در اصل توسط mey پست شده است View Post

درود خدمت دوستان بورسی
            یکبار این موضوع رو اینجا باز کردم و دیگه نمیخواستم ادامه بدم،اما حالا که دوستان دوباره موضوع رو باز کردم میگم
            واقعا برای همچین برخوردهایی متاسفم،جناب بهزادی هم بر خلاف حرفی که زدند بنده هنوز مسدود هستم!!البته شاید دلیلش اینه که ترسیدند حرف های این جا رو اونجا هم بزنم

یک مطلبی هم در مورد اون سایت بگم این آقایونی که الان دارن اونجا جولان میدند و به لایک های زیر پست هاشون مینازن همه اینا رو مدیون سید جعفر(پر ریسک)هستند وگرنه اینارو کسی نمیشناخت

تصمیم دارم تا در بورس هستم در مورد تحلیل هایی که کاملا به نقد بودن و سهم بودن وابستگی کامل داره و بیشتر جنبه ترسوندن یا ترغیب کردن عموم رو داره روشنگری کنم

@};-@};-
            سلام دوست عزیز
            با نظر شما در مورد بعضی افراد موافقم.........................که شاید تحلیلشون از نقد بودن یا سهم بودم نشعت میگیره.....................
            ولی در مورد همگی این چنین نیست......................
            بنظر بنده با تحلیل ونظرات وبستهای من وشما بازار تکان هم نمیخوره........................این را با تجربه 4ساله خود میگویم
            در مورد شخص مورد نظر شما جناب بهزادی بنظر بنده انسانی توانمند در مورد تحلیلهای کلان بنیادی وتکنیکی بسیار باتجربه هستن......................
            هر تحلیلگری در دنیا امکان اشتباه در صحبها ونظرات تحلیلیش وجود دارد.......................من وشما وجناب بهزادی هم همیطور
            بس بهنره تحلیها ونظرات خودمون را در مورد بازار بزاریم............حالا با هر دیدگاه وسلیقه..........زمان مشخص میکند که چه خواهد شد
            قصد دفاع از کسی را ندارم..............................ولی این سایتها فقط جای تحلیل تکنیکی -بنیادی است چه در بعد سیاسی-اقتصادی
            موفق باشید93/11/9
            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• hector
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1764

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
              سلام دوست عزیز
              با نظر شما در مورد بعضی افراد موافقم.........................که شاید تحلیلشون از نقد بودن یا سهم بودم نشعت میگیره.....................
              بنظر بنده با تحلیل ونظرات وبستهای من وشما بازار تکان هم نمیخوره........................این را با تجربه 4ساله خود میگویم
              در مورد شخص مورد نظر شما جناب بهزادی بنظر بنده انسانی توانمند در مورد تحلیلهای کلان بنیادی وتکنیکی بسیار باتجربه هستن......................
              هر تحلیلگری در دنیا امکان اشتباه در صحبها ونظرات تحلیلیش وجود دارد.......................من وشما وجناب بهزادی هم همیطور
              بس بهنره تحلیها ونظرات خودمون را در مورد بازار بزاریم............حالا با هر دیدگاه وسلیقه..........زمان مشخص میکند که چه خواهد شد
              قصد دفاع از کسی را ندارم..............................ولی این سایتها فقط جای تحلیل تکنیکی -بنیادی است چه در بعد سیاسی-اقتصادی
              موفق باشید93/11/9

درود
              جناب علی بحث تخصص و تحلیل گر بودن رو ما مطرح نکردیم،بله در این که ایشون تحلیل گر هستند اختلاف نظری نیست
              آدما رو اگر بخوای بر اساس تخصص و تعهد به 4 قسمت تقسیم کنی
              تخصص دارد تعهد دارد
              تخصص دارد تعهد ندارد
              تخصص ندارد تعهد دارد
              تخصص ندارد تعهد ندارد
              اون چیزی که خطرناک و میتونه آسیب برسونه اون کسی نیست که نه تعهد داره و نه تخصص
              همیشه باید مواظب کسانی بود که تخصص دارند و تعهدی ندارند
              موضوعی هم که مطرح شد اصلا تحلیلی نبود،صنفی بود
              سوال واضح بود چرا تا چند وقت پیش که شما در بازار بودید و فول سهم بودید حق گرفتنی بود و هر کاری برای تغییر روند بازار انجام میدادید
              حال که نقد هستید چرا سهامداران رو به خاطر اعتراض سرزنش میکنید،و حالا بعدش هم که موضوع حذف پست و مسدود کردن کاربری در انجمن دیگری پیش اومد که البته بعد متوجه شدم فقط بنده نبودم و مدیران آن انجمن توانایی زیادی در مسدود کردن کاربر ها با کوچک ترین انتقاد دارند

همه باید کمک کنیم که این بازار رو به بهبود بره،و از اونایی که مطالبشون خواننده بیشتری داره این انتظار بیشتر
              آخرین ویرایش توسط hector؛ 2015/01/29, 13:08.

نظر

• rajabi
                عضو فعال
                • Dec 2014
                • 936

[QUOTE=ali30;584721]
                سلام دوست عزیز
                موفق باشید93/11/9
                جناب میرزایی بحث فقط در مورد تحلیل ها بر مبنای نقد بودن یا نبودن نیست ، بحث سر دیکتاتوریست
                خودش در خیلی موارد نظریه های سیاسی خودش رو مطرح می کنه تا کسی میاد نظری میده که بر خلاف نظر ایشون هست متهم به اسپم گذاشتن و انحراف تاپیک میشه، نکته ی جالب تر اینکه بعدش بدون تذکر مسدود دائم می کنه در صورتی که اگه یک مقدار ظرفیت مدیریت در کسی وجود داشته باشه ابتدا مسدود موقت می کنه و بعد چن بار تذکر مسدود دائم می کنه
                ایشون خیلی ژست روشن فکری و آزادی بیان می کنه ولی در عمل به شدت دیکتاتور هستش ، هر کسی بیشتر از ایشون تعریف کنه مصون تره
                اون به همراه مدیران دیگه ی اونجا فکر کردن مدیر کل دنیا هستن و برای خودشون قلمرو درست کردن

نظر

• omidvar
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 796

پاسخ : رویارویی با یک ریسک بالقوه...

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                  شب عزیزان بخیر

امروز اختلاف دیدگاه هایی در مورد موضوع تنش میان حزب الله و اسراییل و تاثیر اون در بازار بورس وجود داشت...

از دید بنده درگیری فعلی در سطحی نیست که به عنوان یک ریسک سیستماتیک بازار رو تحت تاثیر قرار بده... با این حال این به معنای عبور از این ریسک احتمالی نیست... آنچه شاهد هستیم یک ریسک بالقوه هست که با توجه به اینکه به درجه فعلیت نرسیده علی القاعده نباید تاثیری منفی روی بازار بگذارد...

به نظر نمیرسه در شرایط فعلی نه حزب الله و نه اسراییل خواهان ورود به جنگی تمام عیار مشابه جنگ 33 روزه باشند و بر همین اساس احتمال فعال شدن این ریسک برای بازار کمی دور از ذهن هست مگر اینکه تنش ها اوج بگیره و به یک رویارویی نظامی جدی بدل بشه که در اون صورت ریسک به فعلیت خواهد رسید...

در این مرحله صرفا باید اخبار مرتبط با تنش ها رو پیگیر باشیم تا ببینیم آیا قائله در همین مرحله ختم به خیر خواهد شد یا خیر... اگر اتفاق نوینی نیفته بعید هست بازار بخواهد از اتفاق امروز تاثیر منفی بگیره...

ارادتمند- بهزاد

با سلام

جناب بهزادی ایا جنگ 33روزه بر بورس ایرا ن اثری داشته بعید است چه ربطی ؟ دور تا دور این کشور هر روز جنگ است بازارکه نمیتواند به خبر هایی از این دست واکنش نشان بدهد البت بنده تقریبا نقد میباشم ولی بجهت تصلی خاطر دوستانی که فعلا نقد نیستن این پیام را میدهم که بهیچ عنوان این اتفاق در انسوی مرزهای ایران عزیز نمیتواند اثری بر بازار سرمایه داشته باشد از این دست اتفاقات مرگ پادشاه عربستان خیلی با اهمیت تر میبود ولی مشاهده نمودید که بی اثر بود البته اینگونه خبرها بهانه میتواند باشند ولی باید علت اساسی واصلی را ریشه یابی کرد که تقریبا همه اهالی بازار از ان اگاه هستند وان وضعیت نا بسامان اقتصادی کشور میباشد که ان نیزخود هزارا ن علت ومعلول سیاسی اقتصادی اجتماعی وحتی فرهنگی را میتواند داشته باشد
                  شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• وارن بافت
                    عضو عادی
                    • Jul 2012
                    • 240

[QUOTE=ali30;584721]
                    سلام دوست عزیز
                    موفق باشید93/11/9
                    استاد نشات با الف و همزه است نه با ع.
                    آقاي بهزادي هم با پوندهايي كه تو كف خريدن ميروند انگليس و به دموكراسي مورد نظرشان زير سلطه پير كثيف استعمار مي رسند. سايتش هم به خاطر زدن مطالب سخيف سياسي به زودي ...

نظر

• H.samimi
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 2092

[QUOTE=hector;584713]
                      در اصل توسط mey پست شده است View Post

درود خدمت دوستان بورسی

@};-@};-
                      احتمالا جناب دكتر همين روزاست كه به بازار ورود كنن و اينكه در چند تا انجمن همزمان فعاليتشون زياد شده بخاطره همينه تا بقول خودشون ريسك سيستماتيكشون و پايين بيارن و ملت و ترغيب به خريد كنن

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

با سلام دوستان به هیچ وجه دنبال حاشیه نباشند اگر روند بازار بخواهد برگرد به روند مثبت صعودی کار به نظر یک شخص و چند نفر ندارد و مسیر خود را طی می کند و همه دوستان در حال حاضر می داند که فعلا وقت خرید قطعی نرسیده و بازار از امنیت کامل بر خوردار نیست پس لازم نیست بیایم به دیگران بگویم خرید نکنید چون زمان خرید نیست همه ما دیگه کاملا آگاه هستیم لطفا از حاشیه پردازی خود داری کنیم مثلا اگر بنده نمی خواهم خرید کنیم و پول نقد دارم نباید بیایم فقط اخبار بد از انعکاس دهم فعلا اجازه دهیم زمان طی شود همان طوری که بیشتر افراد با تجربه در شاخص 89 هزار واحدی غافلگیر شده اند ممکنه در این زمان کنونی هم غافلگیر شوند با تشکر
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• شکار حرفه ای
                          عضو عادی
                          • Jan 2015
                          • 124

سلام.خب همانطور که پیشبینی شده بود بازار چند روزی بهتر شد.البته همانطور که قبلا گفته شد, این صعود سهم ها رو صرفا فرصتی برای نقد شدن در قیمت های بهتر میدانم,تا زمانی که شاخص به بالای 66700 بره و به اصطلاح زیرش سفت بشه.البته هیچ جای نگرانی نیست,ما بر حسب قدرت شاخص به حالت تهاجمی و یا دفاعی در می اییم و همیشه با تمام نیرو به کار خودمون ادامه نمیدیم.از خیلی وقت قبل که پیشبینی میشد شاخص افت زیادی رو داشته باشه نقدینگیمون رو به 70 درصد افزایش دادیم و منتظریم که با حرکت مطمئن شاخص, ما هم با قدرت بیشتری وارد شویم.همیشه در بورس شما نباید با تمام قوا وارد شوید و همیشه نباید یک استراتژی رو مد نظر داشته باشید ,باید همیشه انعطاف پذیر باشید و بسته به شرایط بازار حرکت دفاعی یا تهاجمی رو انتخاب کنید.این چند وقت که بازار وضعیت مناسبی نداشت سیگنالها صرفا بر اساس گزارش ها و سود مجامع انتخاب شدند و سعی کردیم که سهم هایی رو مد نظر قرار دهیم که پیشبینی میکردیم سود بهتری رو بدهند و بعد مجمع وضعیت بهتری داشته باشند که خب موفق هم بودیم.این جزئی از همون استراتژی انعطاف پذیری هست که خدمتتون عرض کردم,همیشه علم تکنیکال جوابگو نیست,همیشه علم فاندامنتال جوابگو نیست,علم روانشناسی بازار(که مورد تایید بنده است) نیز به همین شکل.شما زمانی میتونید در هر شرایطی بهترین تصمیم رو بگیرید که واقعیت هر زمان از بازار رو پذیرفته و بر اساس همون واقعیت تصمیم به ورود,خروج,کم کردن میانگین,و یا نگهداری کنید.در صورتی که به یک حرفه ای تبدیل شوید در بازار سرمایه بیشتر از هر جای دیگه ای میتونید سود کنید,واگه به کارتون تسلط نداشته باشید اینجا بیشتر از هر جای دیگه میتونید ضرر کنید.
                          دوستان "نمابورس" که یک پله ولساپا رو یک ماه قبل خریدند در حال حاضر میتونن خرید دوم رو انجام دهند.همانطور که یک ماه قبل گفتیم فعلا هدف 192 رو دنبال میکنه و برای دید بلند مدت اهدافی بالاتر از 400 رو براش میبینم.البته دوستان نمابورس کاملا آموختن و الان میدونن که چه زمان احتمالا سهم صرفا به هدف اول میرسه و چه زمان احتمالا به اهداف بالاتر.
                          (جهت یاداوری مطلبی رو که در مورد بازدهی گروه و قرار گرفتن سهم در گروه ویژه, رو مجددا مطالعه فرمایید)
                          شکار حرفه ای

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                            با این جنگی که حزب الله شروع کرده دیگه از شنبه نباید انتظاری از بازار داشت
                            بیچاره اونهایی که توی صف خرید نشسته بودن و خریدن
                            فکر کنم شنبه اگر جنگ شددت بگیره شنبه تمام بازار با صف فروش باز بشه

این که خبر خوبیه ، حزب الله قدرتش را به رخ کشیده و نشان داده که اسراییل هیچ پخی نیست ، مردم لبنان ریختند توی خیابان ها شادی می کنند ، شاخص شنبه میخواست 500 تا مثبت بشه با این خبر 600 تا مثبت میخوره .

نظر

• hamzeh
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 397

واگرایی RD+ تو RSI و MACD که میتونه توانایی رشد شاخص دو چندان کنه.
                              توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• گیلان
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 2178

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                                این که خبر خوبیه ، حزب الله قدرتش را به رخ کشیده و نشان داده که اسراییل هیچ پخی نیست ،...

:-B
                                هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

در حال کار...
                                X