کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان عزیز مظنه بازار را با نفت برنت می سنجند ... مهم اینکه این قیمت به زیر 50 نره...
فعلا هم که بالای 55 دلاره ... به امید خدا این قیمت صبح شنبه با رویت 60 دلار تحرک خوبی را در بازار ایجاد خواهد کرد و تنگ نظران را پشیمان ...
طوری که همان لحظه تشریف برده بانک و پول خود را برای سرمایه گذاری در بورس خارج کنند... اشتباه آنان این است که بازار را نوسانی می بینند در صورتیکه روند مثبت شروع شده و برگشت ناپذیر است...
اطمینان میدهم بازار به روزهای منفی برنخواهد گشت ...
خدا رو شکر من فول سهم هستم .ایشالا این هفته دیگه یه گین خوب بگیریم.امیدوارم هفته سبزی باشه.شاخص DXY هم که پایین اومد که یعنی ارزون شدندلار.اگه این نقدینگی وارد بازار بشه شرایط بهتر از این هم رقم خواهد خورد.بهر حال باید منتظر شنبه بمونیم و ببینیم چی پیش میاد.
51.46 خیلی خوب داره بالا میره.ببینیم میشه به قیمتای بالاتر برسه؟ تداوم حضور نفت در قیمتای بالاتر از 50 ، باعث کاهش دلار خواهد شد که اینم برای بورس خوبه.دوستان شنبه مثبته.درصورت افزایش حجم عرضه، دوستان فریب نخورند و اجازه ندهند رینج منفی بشه.فکر کنم اگر از حجم عرضه در شنبه و یکشنبه عبور کنیم ، یک کف مستحکم در این محدوده ساخته میشه
تحلیل گران برتر بیایند نظرشان را تغییر بدهند شنبه رشد شاخص کل را داریم
چه خوبه که همین طور نظر و حرف باد هوا تحویل ندیدم چون باعث میشه به خودمان ضرر بزنیم !!!
من به شخصه از مثبت شدن بازار و بالا رفتن شاخص استقبال میکنم و بالا رفتن قیمت نفت رو هم تهدید نمیدونم !
اما توجه به چند نکته ضروری هست ،
آخر سال قاعدتا بخشی از نقدینگی بازار کم میشه !
سودهای اعلامی شرکتها برای سال 94 با شرایط فعلی و چشم انداز موجود، به نظر نمیاد بیشتر از سود سال 93 باشه ! (البته سود تعدیل شده با تورم)
بنابراین با اعلام سودهای سال 94 ممکنه نسبت p/e فعلی که حول و حوش 5 هست با همین قیمتهای فعلی سهام، بره بالای 6 یا 7 !!
نکته دیگه اینکه تا دیروز که مسئولان دولت میگفتن کاهش شاخص بورس بخاطر کاهش قیمت نفت بوده، اغلب دوستان میگفتن که این حرف غلطی هست و البته درست هم بود و این فقط توجیهی بود برای آقایون ! اما اگر الان بگیم که شاخص بورس با افزایش قیمت نفت باید بره بالا ، معناش اینه که کاهش شاخص در هفته های اخیر به دلیل کاهش قیمت نفت بوده ! یعنی همونی که مسئولان میگفتن
البته من هم قبول دارم که کاهش قیمت نفت آثار روانی خودشو بر اقتصاد و بازار کشور داشته و طبیعی هم هست، اما همه اتفاقات بورس و شاخص مربوط به کاهش قیمت نفت نبوده و در افزایش قیمت نفت هم همینه، بدیهی هست که تثبیت روند صعودی قیمت نفت میتونه از ترس خریداران کمتر کنه و آثار روانی مثبتی داشته باشه برای بازار
نکته آخر اینکه یادمون باشه چه نفت بالا باشه چه پایین، چه توافق بشه چه نشه، و ....... هنوز ریسکهای اصلی بازار با قدرت سرجاشون هستن، نقدینگی که اجازه ورود به بورس رو نداره و نرخ سود بانکی بالا ! مخصوصا با این چاپ پول بدون پشتوانه ای که دولت کرده و احتمالا یک جنب و جوش توخالی در بازار پول رو تقویت کرده !
از اونطرف تحولات بازار ارز هم جای بررسی داره، هنوز کسی نمیدونه با این فشاری که به اونجا دارن میارن باید انتظار چه چیزی رو داشت، داغون شدن بازار یا منفجر شدن اون !
با همه این حرفها امیدوارم هرچه زودتر اعتماد به بازار برگرده و هیجانات کاذب و ساختگی چه مثبت و چه منفی از دستور کار آقایون حذف بشه
اون تحلیل گر بزرگ سایت آدان که نقد هم هستن و تمایلی برای رشد شاخص و کاهش زیان دوستان ندارند ، در این موارد نا پدید می شوند
روند برگشت بازار کاری به حرفهای من و آن شخص تحلیل گر برتر ندارد بلکه مسیر رو به رشد خود را طی می کند 20 الی 30 درصد بالاتر بعد آن خبر اصلی که باعث همین رشد قیمت 20 درصدی شده نمایان می شود !! آن تحلیل گر برتر که اعلام می کند کاهش قیمت نفت باعث ریزش شاخص کل می شود بیاید و اعلام کند که قیمت نفت در هفته گذشته که 7 دلار رشد داشته آیا در گروه یتروشیمی ما صف خرید سنگین داشتم مثلا 10 میلیون صف خرید فارس یا تاپیکو که حتی حجم مبنا را نمی داند حالا نفت به اصلاح 7 دلار اصلاح کرده باید شاهد صف فروش باشیم برای گروه پتروشیمی بنده نمی توانم قبول کنم که سهم ها اصلاح شدید دارند اصلاح دیگه شامل گروهی میشه که پیش بینی سال 94 با تعدیل منفی بالای 20 درصد را بدهند مثل گروه پتروشیمی و پالایش -معدنی و فولاد همین گروه ها با مهندسی شاخص کل بتواند 3هزار اصلاح کنند شاهکار کرده اند ولی مهندسی شاخص کل می گوید زمانی سهم ها را باز می کنم که شاخص کل با افزایش 200 الی 400 واحدی رو به رو بشوند باز گشای صورت می گیرد تا بار تعدیل منفی پیش بینی سال 94 را خنثی کند آن هم حداکثر 2 نماد در یک روز تا بار منفی شاخص کل بالاتر از 100 واحد حداکثر نباشد باز هم منتظر گذشت زمان می مانیم با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
درود نگران نباشید فعلا سهامداری کنید.
بازار برای پایین اومدن نیاز به محرک های خیلی قویی علاوه بر افت چند دلاری قیمت جهانی نفت داره،در صورتی بازار میتونه تنها به قیمت جهانی نفت واکنش منفی نشون بده که نفت بیاد کف قبلی رو بشکنه و بیاد زیر 40دلار.
گرچه برای این چند روز سبزی شاخص ،قیمت جهانی نفت توانست یکی از محرک های بازار باشه ولی برای ریزش و منفی های بلند شاخص ،به نتیجه مذاکرات هسته ای وابسته خواهد بود.
پس این چند دلار افت و خیز قیمت نفت رو بیخیال بشید (مگر اینکه بیاد زیر 40دلار)و منتظر اخبار نتیجه مذاکرات هسته ای باشیدکه بنظر میاد احتمالا در این دوره یه توافق حداقل روی کلیات داشته باشند.
البته قیمت جهانی نفت از دیروز هرچقدر اومده بود پایین ،دوباره امروز حداقل بیشتر راه رو برگشته
سجاد جان با کلیت صحبتت موافقم ولی به نظرم در کوتاه مدت بازار خیلی چشمش به قیمت نفته و اثرگذاری افتش بیش ازون چیزیه که گفتی، شما معاملات روز 4شنبه رو که نگاه کنی ( اگه اشتباه نکنم تایم فریم رو ) وقتی روی 15min کف قبلی روند صعودی شکست خیلی از صفای خرید رو دادن. این به نظر من یعنی الان در کوتاه مدت تاثیرپذیری بازار از روند نفت خیلی بالا هست. حداقل تا قبل اعلام نتیجه این مذاکرات .
همه اینا که گفتم صرفا نظر و برداشت شخصیمه از وضعیت موجود .
وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
نظر