شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35706

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط madio پست شده است View Post
    اینکه توافق باعث کاهش نفت بشه رو نمیشه قطعی فرض کرد همانظور که وقتی نفت ایران حذف شد هم افزایشی رخ نداد،متغیرهای اقتصاد جهانی تو این زمینه خیلی موثرترن
    ولی اگر ایران بتونه صادرات نفت رو دو برابر کنه مثل اینه که الان داره صد و بیست دلار میفروشه و تاثیر قابل توجهی داره
    و سود بانکی
    که بلا شک بعد توافق دچار کاهش میشه و میشه قطعی فرضش کرد
    اینکه میگید نفت ایران قطع شد، قطع که نشد نصف شد فروش نفت ایران، افزایشی که اون موقع میگفتن به خاطر بروز تنش سیاسی بود نه نصف شدن فروش نفت ایران

همه میدونیم که در بازار نفت فقط عرضه و تقاضا تعیین کننده قیمت نیست و مسایل سیاسی و منطقه ای و جهانی هم تاثیر داره

در مورد توافق ! هم توجه داشته باشید که من گفتم توافق ! سیاسی هست و معناش برداشته شدن تحریمها نیست، مثل توافق ! ژنو که تحریمی برداشته نشد

درضمن دبیرکل اوپک گفته بود که حتی با برداشته شدن تحریم ایران هم، 2 سالی طول میکشه تا فروش نفت ایران به سقف قبلی برگرده یا 2 برابر بشه، خود غرب هم اجازه نمیده به زودی این فروش 2 برابر بشه

تازه اگر در این وضعیت که همه مدعی هستن مازاد عرضه در بازار نفت هست، فروش نفت ایران هم به قول شما 2 برابر بشه (اونهم در صورت برداشته شدن تحریم نه فقط توافق سیاسی) باز هم نباید انتظار افزایش قیمت نفت رو داشت

در مورد سود بانکی نمیدونم با چه استدلالی اینطور محکم میگید که نرخ سود بلا شک ! بعد از توافق میاد پایین و قطعی می دونید

همین آقایان دولت فعلی سال 88 مدعی بودند "نرخ سود بانکی = 2 + نرخ تورم" باشه ! یک فرمول من در آوردی ، حالا همین را هم قبول ندارند خودشان

البته معلوم بود و هست که همه اینها بهانه بود برای بالا بردن نرخ سود و هیچ استدلالی هم پشت اون نیست

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      جناب اکبری صحبت من در مورد شاخص بود،

در مورد صنایع مختلف همونطور که اشاره کردید و بنده هم در پستهای قبلی گفتم اعلام سود 94 موثر هست

با اینحال ممنونم از توجه شما

با سلام حالا می خواهند با اصلاح شاخص کل باشه و یا بدون تغییر شاخص کل حالا می خواهند مذاکرات مثبت باشه یا نباشه حالا می خواهند حمایت واقعی از تغییر بوجه سال 94 باشه یا نباشه که اشتباه سال گذشته را تکرار نکند حالا می خواهند سود بانکی را کاهش بدهند یا ندهند حالا می خواهند پول به بازار بورس تزریق کنند یا نکند
      این دولت وقتی دیگه نداره و برای بقاه خود حتما در سال 94 حرکتی انجام می دهد که حداقل زیان سرمایه گذاران تا پایان سال 95 پوشش داده بشه و این وضعیت نمی تواند مانده گار باشد !!! با تشکر
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
        شاخص کل

شاخص از روی فیبوی 138 درصدی از موج1تا3 فرضی برگشته است وموج5 را تکمیل کرده
        اگر این موج شماری درست باشد...........................50تا78 درصد اصلاح دور از انتظار نیست...................
        یعنی بین فیبوی 23تا61 درصد برگشت میکند.........ان شاءالله

خبر خوب هم اینکه اگر این چنین شود..............................موجcیا موج3 قدرتمندی ( صعودی )در بیش خواهیم داشت
        علی میرزایی93/11/19
        موفق باشید

آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2015/02/08, 09:59.
        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3237

​ظاهرا که امروز حدود 300 تا 400 واحد ، شاخص منفی میشه.بازار ما هم که اینجوریه با یک مثبت همه میخرند با یه منفی میفروشند.
          Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10176

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
            ​ظاهرا که امروز حدود 300 تا 400 واحد ، شاخص منفی میشه.بازار ما هم که اینجوریه با یک مثبت همه میخرند با یه منفی میفروشند.
            فکر نکنم این حرف شما درست باشه.
            تو این مثبت دو هفته اخیر شاخص ،برخی سهم ها بالای 20درصد رشد کرده اند،الان هم منفی شاخص زیاده ،بخاطر همون سود شناسایی میکنند.
            بنظرم واکنش به مثبت و منفی شاخص امری طبیعی در معاملات هست.
            اصولا باید با روند دوست بود و نباید باهاش جنگید.
            روند کوتاه مدت دو هفته اخیر در برخی سهام صعودی بود و خرید برای نوسانگیری در اون هم امری طبیعی هست.
            من امروز تعویضی در سبد داشتم ولی هنوز در بازارم تا ببینم چی پیش میاد.تنها نگرانی من جو بازار در زمان بازگشایی پالایشیهاست وگرنه دلیلی برای منفی بلند نمی بینم
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• omidvar
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 796

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

با سلام حالا می خواهند با اصلاح شاخص کل باشه و یا بدون تغییر شاخص کل حالا می خواهند مذاکرات مثبت باشه یا نباشه حالا می خواهند حمایت واقعی از تغییر بوجه سال 94 باشه یا نباشه که اشتباه سال گذشته را تکرار نکند حالا می خواهند سود بانکی را کاهش بدهند یا ندهند حالا می خواهند پول به بازار بورس تزریق کنند یا نکند
              این دولت وقتی دیگه نداره و برای بقاه خود حتما در سال 94 حرکتی انجام می دهد که حداقل زیان سرمایه گذاران تا پایان سال 95 پوشش داده بشه و این وضعیت نمی تواند مانده گار باشد !!! با تشکر
              عزیز من جان من چی خیال کردی این دولت دل گنده تر از این حرفهاست که فکر میکنید اینا به تنها چیزی که فکر نمیکنن سود وزیان سرمایه کذارانه بورسه این همه وعده و وعید چی شد ؟ کسی رو توبیخ کردن وعده صد روزه چی شد ؟ اینا رای گرفتن که بتونن محاکمه مهدی هاشمی رو پودر کنن اختلاصهارو پنهان کنن اصلا براشون این فرمایشات شما اهمیتی نداره چند وقت دیگه یه توافق پوچ سیاسی انجام میدن بعدشم اوباما وحسن فریدون یه بهره برداری چند برابری هم ازش میکنن وبازم به رخ کشیدن شروع میشه مثل همین بهداشت ودرمان که شب و روز رسانه ها ازش تعریف وتمجید الکی میکنن تعرفه پزشکان رو بردن بالا به بهانه حذف زیر میزی مگه چند درصد پزشکان زیر میزی میگرفتن که حالا نرخ ویزیت همه رو بالا بردن که کسی جرات نمیکنه مریض بشه فعلا هم ایران فقط یه وزیر داره اونم وزیز بهداشته که قیافش رو همه ملت ایران از یاد نخواهند برد بقیه وزرا در حالت خواب عمیق زمستانی بسر میبرند شما هم از من میشنوی زیاد به این وعده های پوشالی دل خوش نکن ومراقب سرمایت باش که خدای ناکرده باد نبره امریکا واروپاچندگرمی از توافق رو گذاشتن واسه نیمه دوم بازی انتخابات دوره بعد که اگه حسن فریدون شدچند قرون از طلبهای بلوک شده قدیما روبدن دولت یهو فلج نشه بعدشم تبدیل شیب ملایم به شیب 90 درجه وتفسیر اون در برنامه 90 توسط فردوسی پور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              آخرین ویرایش توسط omidvar؛ 2015/02/08, 11:36.
              شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                عزیز من جان من چی خیال کردی این دولت دل گنده تر از این حرفهاست که فکر میکنید اینا به تنها چیزی که فکر نمیکنن سود وزیان سرمایه کذارانه بورسه این همه وعده و وعید چی شد ؟ کسی رو توبیخ کردن وعده صد روزه چی شد ؟ اینا رای گرفتن که بتونن محاکمه مهدی هاشمی رو پودر کنن اختلاصهارو پنهان کنن اصلا براشون این فرمایشات شما اهمیتی نداره چند وقت دیگه یه توافق پوچ سیاسی انجام میدن بعدشم یه بهره برداری چند برابری هم ازش میکنن وبازم به رخ کشی شروع میشه مثل همین بهداشت ودرمان که شب و روز رسانه ها ازش تعریف وتمجد الکی میکنن تعرفه پزشکان رو بردن بالا به بهانه حذف زیر میزی مگه چند درصد پزشکان زیر میزی میگرفتن که حالا نرخ ویزیت همه رو بالا بردن که کسی جرات نمیکنه واصلا نباید مریض بشه فعلا هم ایران فقط یه وزیر داره اونم وزیز بهداشته که قیافش رو همه ملت ایران از یاد نخواهند برد بقیه وزرا در حالت خواب عمیق زمستانی بسر میبرند شما هم از من میشنوی زیاد به این وعده های پوشالی دل خوش نکن ومراقب سرمایت باش که خدای ناکرده باد نبره امریکا واروپا حمایتهای اصلیشون رو گذاشتن واسه نیمه دوم بازی انتخابات دوره بعد که خدای ناکرده حسن بشه ومحمود نشه که اگه محمود بشه چی میشه کمترین اثرش نفت 200د لاریه

با سلام با تمام این گفته ها باز هم منتظر معجزه هستم !!! با تشکر :D
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• سرمایه گذار
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1925

از ما نه، از اونا آره، که بریم بورس بخریم. تو نمیری به موت قسم اصن ما تو نخش نبودیم، آره نه گاز دنده دم تالار حافظ اومدیم پایین.
                  تو چرا این ریختی شدی؟
                  قیصر: قصه‌اش درازه.
                  چطور؟
                  قیصر: هیچی بابا، من بودم، حاجی نصرت، رضا پونصد، علی فرصت، آره و اینا خیلی بودیم، کریم آقامونم بود.
                  کریم؟! کدوم کریم؟
                  قیصر: کریم سفته ­باز، میشناسیش؟
                  آره؟
                  از ما نه، از اونا آره، که بریم بورس بخریم. تو نمیری به موت قسم اصن ما تو نخش نبودیم، آره نه گاز دنده دم تالار حافظ اومدیم پایین.
                  پرسون پرسون یه چند طبقه­ ای رفتیم بالا. گفتیم میخوایم بورس بخریم. گفتن کد میخوات. شنوسنومه و کارد ملی میخواد. اینارم جورش کردیمو رفتیم گفتیم بورس میخوایم. گفتن بخرین.
                  ما هم خریدیم. اولی رو خریدیم یه کوچولو سود کردیم، فروختیم. دومیم خریدیم اونم خوب بمون حال داد یه 10 درصدی گرفتیم. سومی رو خودمون اومدیم بریم بخریم آکریم نامرد شاکی شد. گفت برین "زیگامبا "بخرین.
                  مام فرداش رفتیم تو صف و خریدیم. از فرداش گفتن سهمو بستن. خواستیم بریم دعوا سهما باز کنیم. گفتن صب کن بازش میکنن. مام یه ده پونزده روزی صب کردیم دیدیم بالاخره بازش کردن.
                  قیمتا دیدیم گرخیدیم. آکریم نامرد گفت بفروشین. مام خواستیم بفروشیم که گفتن نمیشه، گفتن صفیه نمیشه فروخت. تو نمیری به موت قسم خیلی تو لب شدم. تا پریروزم هر روز میرفتیم تو صف بفروشیم اما نامردا میگفتن نمیشه.
                  آخرش پریروز رو 95 تومن فروختمش بعدش شد 102 تومن. حالا ما به همه گفتیم سود کردیم، شمام بگید سود کرده، آره، واردی که، خوبیت نداره. حالا عوضش امروز رو 100 دوباره خریدمش ولی ضایع نکنیمون به کسی نگی یه موقع ....
                  آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• ali30
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 1940

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                    تو چرا این ریختی شدی؟
                    قیصر: قصه‌اش درازه.
                    چطور؟
                    قیصر: هیچی بابا، من بودم، حاجی نصرت، رضا پونصد، علی فرصت، آره و اینا خیلی بودیم، کریم آقامونم بود.
                    کریم؟! کدوم کریم؟
                    قیصر: کریم سفته ­باز، میشناسیش؟
                    آره؟
                    پرسون پرسون یه چند طبقه­ ای رفتیم بالا. گفتیم میخوایم بورس بخریم. گفتن کد میخوات. شنوسنومه و کارد ملی میخواد. اینارم جورش کردیمو رفتیم گفتیم بورس میخوایم. گفتن بخرین.
                    ما هم خریدیم. اولی رو خریدیم یه کوچولو سود کردیم، فروختیم. دومیم خریدیم اونم خوب بمون حال داد یه 10 درصدی گرفتیم. سومی رو خودمون اومدیم بریم بخریم آکریم نامرد شاکی شد. گفت برین "زیگامبا "بخرین.
                    مام فرداش رفتیم تو صف و خریدیم. از فرداش گفتن سهمو بستن. خواستیم بریم دعوا سهما باز کنیم. گفتن صب کن بازش میکنن. مام یه ده پونزده روزی صب کردیم دیدیم بالاخره بازش کردن.
                    قیمتا دیدیم گرخیدیم. آکریم نامرد گفت بفروشین. مام خواستیم بفروشیم که گفتن نمیشه، گفتن صفیه نمیشه فروخت. تو نمیری به موت قسم خیلی تو لب شدم. تا پریروزم هر روز میرفتیم تو صف بفروشیم اما نامردا میگفتن نمیشه.
                    آخرش پریروز رو 95 تومن فروختمش بعدش شد 102 تومن. حالا ما به همه گفتیم سود کردیم، شمام بگید سود کرده، آره، واردی که، خوبیت نداره. حالا عوضش امروز رو 100 دوباره خریدمش ولی ضایع نکنیمون به کسی نگی یه موقع ....
                    خیلی جالب بود..............................
                    این قصه خیلی از ماهست
                    موفق باشیم ان شاءالله
                    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

با سلام با تمام این گفته ها باز هم منتظر معجزه هستم !!! با تشکر :D

در دیدار با کارکنان و فرماندهان نیروی هوایی؛
                      رهبر معظم انقلاب: با توافقی که می‌خواهد انجام بشود، موافقم
                      :D

یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ -
                      ۱۱:۳۹

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10176

یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ -
                        خبر خوبیه.
                        محرک خوبی برای بازار فردا هست اگه بازار این دفعه مثبت بشه احتمالا مثبتش زیاد خواهد بود ولی اگه بازار فردا به این خبر عکس العمل مثبت نشون ندهد وضعیت قرمز میشه
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3237

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          خبر خوبیه.
                          محرک خوبی برای بازار فردا هست اگه بازار این دفعه مثبت بشه احتمالا مثبتش زیاد خواهد بود ولی اگه بازار فردا به این خبر عکس العمل مثبت نشون ندهد وضعیت قرمز میشه

​آخر وقت که خوب می خریدند.بعضی صفهای فروش هم جمع شد.
                          Honesty is the best policy

نظر

• علی نظامی
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 1033

یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ -
                            بنده با توافقی که بتواند انجام بشود موافقم البته با توافق بد موافق نیستم

بتواند هست نه می خواهد :D

نظر

• tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

رهبر معظم انقلاب: با توافقی که بتواند انجام شود، موافقم / اگر توافق می کنند، درباره کلیات و جزئیات در یک جلسه واحد تصمیم بگیرند
                              کارکنان و فرماندهان نیروی هوایی با حضرت آیت الله خامنه ای فرمانده کل قوا دیدار کردند.
                              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رهبر معظم انقلاب: با توافقی که می خواهد انجام بشود، موافقم / اگر توافق می کنند، درباره کلیات و جزئیات در یک جلسه واحد تصمیم بگیرند

کارکنان و فرماندهان نیروی هوایی با حضرت آیت الله خامنه ای فرمانده کل قوا دیدار کردند.

به گزارش «انتخاب»، رهبر معظم انقلاب در این دیدار با اشاره به مذاکرات هسته ای بیان داشتند: بنده با توافقی که بتواند انجام شود، موافقم، البته با توافق بد موافق نیستم.

ایشان افزودند: امریکایی ها مرتب می گویند توافق نکردن بهتر از توافق بد است، ما هم با این موافقیم.

حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه اضافه کردند: توافق نکردن بهتر از توافقی است که با منافع ملت ما در تضاد است.

ایشان در بخش دیگری بیان داشتند: این حرف را که می گویند، در یک برهه درباره «اصول کلی» توافق شود و بعد در باره جزئیات، نمی پسندم.

رهبر معظم انقلاب افزودند: اگر توافق می کنند، درباره کلیات و جزئیات در یک جلسه واحد تصمیم بگیرند.

ایشان همچنین خاطرنشان کردند: مذاکره‌کنندگان ما تلاش می‌کنند که حربه تحریم را از دست دشمن بگیرند، اگر توانستند که چه بهتر؛ اگر نتوانستند همه بدانند راه‌های فراوانی در کشور هست که این حربه را کُند می‌کند.
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

در اصل توسط علی نظامی پست شده است View Post

هر جور که برداشت می کنند نه نظر بنده مهم می باشد نه نظر افراد بدبین

فقط شرایط کنونی نشان می دهد که به زودی بازی تمام میشه و گفته های رهبری هم برای افراد تندرو ختم کلام می باشد که جلو تر از من شعار و حرف چرت تحویل ندهید بنده هستم !!!

نظر

در حال کار...
                                X