شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
    شرمنده دلواپسان اکثرا در فرابورس سهامدار هستند بفرمایید دوستان دل گنده زحمت حجم مبنا رو بکشند
    دوستان دل گنده زحمت کشیدن و حجم دادن . ولی بهتر بود کامل حجم ها را میدادن . :D

نظر

• H.samimi
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 2092

شباهت معامله گر با گرگهای قطب شمالارسال شده توسط: مدیر در داستانها و مصاحبه ها ۱۳۹۳/۱۱/۱۴ ۱۰ نظر ١,٧۴٣ بازدیدامروز قصد تعریف کردن داستان جالبی را برای شما دارم که حکایت خیلی از افراد در دنیای معامله گری است، این داستان واقعیت تاسف بار معامله گران در بازارهای مالییست.ﺩﺭ ﻗﻄﺐ ﺷﻤﺎﻝ شکارچی ها روشی ابداع کرده اند برای شکار ﮔﺮﮒ ﻫﺎ، به اینصورت که ﺭﻭﯼ ﺗﯿﻐﻪ ﺍﯼ برنده مقداری ﺧﻮﻥ می ریزند ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﯾﺨﯽ ﻗﺮﺍﺭ داده ﻭ ﺩﺭ جای مناسبی ﺭﻫﺎ می کنند. ﮔﺮﮒ از بوی خون به سمت آن جذب شده و ﺁﻥ ﺭﺍ می بیند، یخ را به طمع ﺧﻮﻥ ﻟﯿﺲ ﻣﯿﺰﻧﺪ، ﯾﺦ روی تیغه کم کم ﺁﺏ می شود ﻭ ﺗﯿﻐﻪ تیز، ﺯﺑﺎﻥ سرد و بی حس شده ی ﮔﺮﮒ ﺭﺍ می بُرد.ﮔﺮﮒ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ می بیند ﻭ به ﺗﺼﻮﺭ و خیال این که ﺷﮑﺎﺭ و طعمه ﺧﻮﺑﯽ پیدا کرده ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻟﯿﺲ می زند، اما نمی داند یا نمی خواهد بداند که با آن حرص وصف ناشدنی و شهوت سیری ناپذیر، دارد ﺧﻮﻥ ﺧﻮﺩش ﺭﺍ می خورد! ﺁﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ آن ﮔﺮﮒ زبان بسته ﺧﻮﻥ می رود تا به دست خودش کشته می شود. نه گلوله ای شلیک می شود، و نه حتی نیزه ای پرتاب! اما گرگ با همه غرورش سرنگون میشود!اما گرگ با همه غرورش سرنگون میشود!این دقیقا حال روز خیلی از معامله گران بازارهای مالیست، که به دست خودشان به هلاکت میرسند، و به سرنوشت این گرگهای قطب شمال گرفتار می شوند. معامله گر وقتی در ضرر فرو میرود و یا حتی کل سرمایه خود را را از دست می دهد گویی مغز او یخ زده و بی حس میشود و به جای اینکه خود را از این هلاکت رهایی بخشد به معاملات پر ضرر خود ادامه میدهد و یا باز با زحمت و قرض و اعتبار سرمایه ی جدید به حساب خود تزریق می کند غافل از اینکه این تیغه ی تیز در حال بریدن گردنش است.طمع، آرزوهای دور و دراز، زود ثروتمند شدن، تکبر، اعتماد به نفس کاذب، عدم مدیریت سرمایه، نداشتن حد ضرر، نبود سیستم معاملاتی درست و …. تمام شکارچیان معامله گران هستند و شما را به روش شکار گرگهای قطب شمال به هلاکت میرسانند.نویسنده: مدیریت ۲۴fx.irبا تشكر از نوام عزيز بابت معرفى سايت
      آخرین ویرایش توسط H.samimi؛ 2015/04/04, 14:25.

نظر

• H.samimi
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 2092

چندی پیش در یکی از تالارهای گفتگوی بازارهای مالی جهانی به این آدرس مقاله ای با نام “Letter from God to all market traders” منتشر شد. در این مقاله به طنز و با زیبایی تمام تاثیر و اراده خداوند را در بازارهای مالی بیان کرده و حاوی نکات ارزشمندی است که امیدوارم مورد توجه خوانندگان قرار گیرد.نامه خدا به معامله گرانمن بسیار خوشحال و خشنود هستم از این که نامه را به شما معامله گران بازارهای مالی می نویسم چرا که شما در گروهی هستید که بسیار اهل دعا و نیایش هستید علی الخصوص در زمان هایی که بازار بر خلاف معاملات شما حرکت می کند. همانا آگاه باشید که همزمان که بازار بر خلاف معاملات شما تغییر می کند و شما شروع به دعا و التماس به درگاه من می کنید که جهت حرکت بازار را به سود شما تغییر دهم، معامله گران دیگری هستند که در جهت مناسب معامله کرده اند و در حال شکر و سپاسگزاری می باشند و از سودی که از بازار می گیرند بسیار خشنودند. بسیاری از آنها همچنان از من خواهش می کنند که این حرکت همجهت با سود آنها بیشتر و بیشتر شود. به کدام گروه باید گوش فرا دهم؟ اگر شما در جایگاه من بودید چه می کردید؟ آیا برای راضی نمودن گروهی که در ضرر هستند جهت بازار را یکباره تغییر می دادید؟ یا برای بیشتر شدن سود گروه دیگر و ضرر نشدن معاملاتشان بازار را درجهت آنها مجبور به حرکت می کردید؟ من هیچ دخالتی نمی کنم! من همه چیز را بر پایه قوانین و مقررات و نظم خودش ایجاد و سازماندهی کرده ام. همه چیز، از کوچکترین ذره در هسته اتم ها، تا بزرگترین ستارگان و کهکشان ها بر پایه قوانین و مقرراتی که از ابتدای خلقت برای آنها قرار داده ام رفتار می کنند. همه می دانند چکار کنند چون قوانین را می دانند! الکترون ها، سیارات، ستارگان و … مسیر خود را بخوبی می دانند و هر روز در مورد آن از من سوال نمی کنند. زمانی که پرنده ای برای یافتن غذا به پرواز در می آید و همزمان بارش باران شروع می شود او از من تقاضای توقف باران را نمی کند چون می داند که باران شروع شده چون باید در آن زمان شروع می شد. این پرنده است که باید خود را با طبیعت و قوانین آن مطابقت دهد. قوانین طبیعت را برای راضی نمودن یک پرنده نمی توان تغییر داد. تمام قوانین و مقررات در همه عالم حتی در بازارهای مالی به همین صورت است. اگر قصد کسب درآمد دارید باید قوانین آن را بشناسید و دنبال کنید. بازار پیرو شما نیست، شما باید آن را تعقیب کنید. چنانچه پوزیشنی گرفتید و بازار خلاف جهت آن حرکت کرد از من نخواهید که آن را برگردانم چون من گوش نخواهم داد. حتی اگر عیسی مسیح هم پوزیشن اشتباه گرفته باشد توجهی نمی کنم چون این اشتباه خودش بوده. او هم اگر می خواهد تریدر خوبی شود باید قوانین آن را بیاموزد و دنبال کند. اگر شما سرمایه خود را از دست بدهید بدلیل این است که از قوانین و استراتژی ها سرپیچی می کنید، یا بخاطر این است که نمی دانید در هر معامله چقدر سرمایه وارد کنید و ریسک آن چقدر است، من را سرزنش نکنید و نگویید که دوستم ندارید. این خطای من نیست، بین بندگانم فرقی نمی گذارم و همه را دوست دارم. اما هر آن کس که پیرو مقررات باشد موفق می شود و کسانی که بر خلاف قوانین باشند متضرر می شوند. هرگز فراموش نمی کنم روزهایی را که قیمت برخلاف پوزیشن شما حرکت می کرد و شما دعا و نیایش کردید که جهت حرکت تغییر کند و تغییر کرد ( البته نه بخاطر اینکه من بخاطر شما تغییر دادم، بلکه چون زمان درست آن تغییر رسیده بود ) و ضرر شما به سود مبدل شد و ناگهان مرا فراموش کردید! التماس هایی که به درگاه من برای کمک به شما می کردید را از یاد بردید! و باز زمانی که بازار خلاف شما حرکت کرد دعاها را تکرار می کنید و قول می دهید که دیگر آن اشتباه را تکرار نکنید و اصول و مقررات را همیشه رعایت کنید! اما زمانی که بازار بر می گردد و شما سود می گیرید همه التماس ها و قول ها و قوانین را فراموش می کنید و دوباره همان اشتباه ها را تکرار می کنید. به جای اینکه چنین رفتاری کنید شروع به رعایت قوانین و آموختن تکنیکهای لازم نمایید. آگاه باشید و بخاطر داشته باشید که فقط پروردگار است که اشتباهی مرتکب نمی شود. حتی اگر همه قوانین و مقررات به همراه تکنیک های لازم را بیاموزید و چندین سال هم کسب تجربه کنید باز هم ممکن است اشتباه کنید. اما اشکالی ندارد، ابزاری وجود دارد به نام “حد ضرر”. این یکی از مهمترین و کاربردی ترین ابزار در تمام عالم است.من نیز نمونه های مختلف بسیاری از “حد ضرر” را در طبیعت قرار داده ام. به عنوان مثال سلول های بدن شما وقتی متوجه مشکلی می شوند و نمی توانند شرایط نامناسب بوجود آمده را کنترل کنند، برای صدمه ندیدن دیگر ارگان های بدن فعالیت های خود و زیرمجموعه های خود را “استاپ” می کنند. سلول هایی که این قانون را اجرا نمی کنند به سلول های سرطانی تبدیل می شوند! البته بدن شما زمانی که باید به نزد پروردگار بازگردد همه قوانین را فراموش می کند.با تشكر از نوام عزيز بابت معرفى سايت

نظر

• H.samimi
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 2092

پاسخ به ۳ سوال اساسی توسط پشوتن مشهوری نژادارسال شده توسط: مدیر در داستانها و مصاحبه ها ۱۳۹۴/۰۱/۱۵ ۳ نظر ٨٧١ بازدیدپشوتن مشهوری نژاد: یکی از دوستان سوالی پرسید که آیا از فروش فلان سهم با توجه به مثبت بودنش در روزهای اخیر پشیمان نیستی؟جواب ایشان را بصورت زیر و در قالب طرح چند پرسش ساده دادم که فکر میکنم ذکر مجددش برای شما هم احتمالا بتونه مفید باشه. با ذکر این نکته که سعی کنید جواب هرکدوم از سوالهای زیر رو ابتدا خودتون بدین و سپس جواب بنده را بخونیند.آیا سود و زیان یک معامله است که نشان میدهد آیا تصمیم ما درست بوده یا غلط؟جواب: قطعا خیر!سود و زیان یک معامله خاص هیچ ربطی به درست یا غلط بودن اون معامله نداره.بعنوان مثال فرض کنید من الان یک سکه رو شیر یا خط بندازم. و باخودم قرار بزارم که اگه شیر اومد برم فلان سهم رو بصورت چشم بسته بخرم! ایا اگه با خرید این سهم پولم دوبرابر بشه معنیش اینه که کارم درست بوده؟!! مسلما نه.کار درست در بورس یعنی کاری که اگه هزاربار انجامش بدی، برایندش باعث زنده موندنت در بازار و کسب سودبلندمدت بشه. سود و زیان یک معامله خاص به تنهایی هیچ اهمیتی ندارد.آیا سود و زیان یک معامله باید باعث خوشحالی یا ناراحتی ما شود؟جواب: قطعا خیر!یکی از مهمترین تعاریف ریسک پذیری که مثلا مارک داگلاس تعریف کرده همینه که سود و زیان یک معامله گر نباید باعث تغییر در حالات و احساسات او شوند.دقت کنید که آقای داگلاس این قانون رو بعنوان تعریف ریسک پذیری بیان کرده. یعنی اگه شما از ضرر یک معامله تون بیش ازحد ناراحت میشین معنیش اینه که آدم ریسک پذیری نیستین و طبیعتا بدرد این بازار نمیخورین.بسیاری از دوستان که اینجا هستند بنده را از نزدیک میشناسد، آیا تاحالا هیچوقت دیدید روحیه من ربطی به مثبت یا منفی بودن بازار داشته باشه؟! مسلما نه. حتی شاید برعکسش رو دیده باشین!! چون خیلی وقته که یاد گرفتم حال و احساسم با بازار بالا و پایین نشه.همه شماها که اومدین توی بورس خیال میکنید که لابد خیلی آدم ریسک پذیری هستین که وارد این بازار شده اید ، ولی آیا واقعا چند درصدتون طبق تعریف بالا، یک آدم ریسک پذیر محسوب میشین؟! متاسفانه آمار نشون میده که حداقل ۶۰ درصد از شماها فاقد چنین ویژگی هستین و در نتیجه کمتر از یکسال دیگه بورس رو با یک ضرر و زیان سنگین ترک خواهید کرد.یک بورس باز حرفه ای از چه چیزی باید خوشحال یا ناراحت شود؟!اگر سود و زیان یک معامله نشان دهنده درست یا غلط بودن اون معامله نیست، و اگر هرگز نباید سود و زیان باعث خوشحالی یا ناراحتی یک معامله گر بشه، پس بالاخره یک بورس باز حرفه ای از چه چیزی باید خوشحال یا ناراحت بشه؟!جواب: از اینکه آیا توانسته به اصول و قوانین معاملاتی خودش پایبند باشه یا نه. مستقل از سود یا زیانی که اون معامله خاص براش به ارمغان آورده باشه !دلیلش هم واضحه. چون سود یک معامله خاص نمیتونه ضامن موفقیت نهایی شما در درازمدت باشه. ولی اجرای اصول و قوانین قطعا میتونهپس الان دلیل این جمله رو میدونین که چرا حتی اگر اون سهم خاص ازین به بعد دو برابر هم بشه، که نمیشه، چرا بازم من از تصمیم خودم پشیمون نمیشمانتشار دهنده: ۲۴fx.irمدیرلطفا هنگام کپی مطالب با ذکر منبع به رشد و شکوفایی ما کمک کنید. استفاده از حاصل زحمات و دسترنج دیگران بدون اجازه و بدون ذکر منبع در نهایت باعث ترویج بی اعتمادی و ایجاد محیط ناسالم برای رقابت و کسب و کار خواهد شد.با تشكر از نوام عزيز بابت معرفى سايت

نظر

• H.samimi
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 2092

زمانی که در ضرر هستید تایم فریم خود را تغییر ندهیدارسال شده توسط: مدیر در روانشناسی معاملات ۱۳۹۳/۱۲/۲۰ ۶ نظر ١,٩٩۵ بازدیدبارها من شنیده ­ام، بسیاری از تریدرها زمانی­که در موقعیت ضرر هستند اقدام به تغییر تایم فریم خود می­کنند. برای مثال یک تریدر معامله ه­ای خود را در تایم فریم ۵ دقیقه­ باز می­کند و زمانی­که مارکت برخلاف پیش­بینی او و بر علیه او حرکت می­کند اقدام به تغییر تایم فریم خود در یک تایم بالاتر مثلاً تایم فریم ۱۵ دقیقه می­کند. و او چنین توجیهی دارد. ” اگر زمان بیشتری در معامله بمانم می­توانم امیدوار باشم که روند در جهت من پیش برود”.بعد از اینکه مارکت دوباره بر خلاف جهت او به حرکت ادامه داد او به چارت ساعتی ( ۱ساعته یا ۴ ساعته) نقل مکان می­کند دقیقاً به همان دلیلی که ذکر کرده بودم و ماکت همچنان به حرکت بر علیه او ادامه می­دهد و تریدر به امید اینکه دلیل مناسبی پیدا کند به چارت روزانه وارد می شود، فکر می­کنید چه اتفاقی می­ افتد؟ بله درست است در مرحله بعد او کل سرمایه اش را از دست میدهد، و دیگر سرمایه ­ای ندارد که بخواهد به معامله ادامه دهد.خوب حتماً فهمیدید قضیه از چه قرار است آن­ها این راه را برای این انتخاب می­ کنند که نمی­ خواهند بپذیرند که اشتباه کرده ­اند، اگر آن­ها با همان ضرر کوچک به کار خود خود پایان می­دادند مجبور نبودند این همه زمان صرف توجیهات بی­ دلیل کرده و نهایتاً سرمایه خود را از دست دهند، همیشه یادتان باشد که ضرر کردن بدین معنی نیست که شما نمی­دانید چکار کنید.خیلی از تریدرهای تازه کار فکر می­کنند شکست در یک معامله بدین معنی است که آنها یک بازنده هستند یا اینکه برای معامله به اندازه کافی باهوش نیستند ولی در واقع هیچ کدام از این فکرها حقیقت ندارد.تریدرهای حرفه ­ای می­دانند که وقتی معامله می­کنند ممکن است ضرر هم بکنند و این نتیجه تفکر و تعمق عمیق است. شما دوست ندارید که ضرر کنید اما باید بپذیرید که همه معاملات شما نمی­تواند با پیروزی همراه باشد. بالاخره ضرر کردن هم امکان دارد، کاری که شما باید بکنید این است که ضررهایتان را به همان میزان کوچک نگهدارید تا بتوانید با سودهایتان آن­ها را پوشش دهید. تغییر مداوم تایم فریم به امید سود کردن باعث می­شود که معاملات در ضرر شما کوچک باقی نماند و در عوض لحظه به لحظه بزرگتر شود. (مدیریت سایت ۲۴ اف ایکس . آی آر : البته مولتی تام فریم کار کردن بحث دیگری است ولی هدف مولف از این مقاله توجیه کردن ضرر است و از تایم فریمی به تایم فریم دیگر پریدن)راه دیگر این است که قبل از اینکه وارد یک معامله شوید ابتدا نقطه خروج خود را چه در ضرر و چه در سود تعیین کنید و به آن نیز پایبند باشید و نهایتاً اینکه از آغاز تا پایان یک معامله در یک تایم فریم مشخص باقی بمانید.صفحه آرایی :۲۴fx.ir | ترجمه: وحید اصغرنژاد | ایمیل مترجم: v.asgharnejad@gmail.comمدیرلطفا هنگام کپی مطالب با ذکر منبع به رشد و شکوفایی ما کمک کنید. استفاده از حاصل زحمات و دسترنج دیگران بدون اجازه و بدون ذکر منبع در نهایت باعث ترویج بی اعتمادی و ایجاد محیط ناسالم برای رقابت و کسب و کار خواهد شد.

نظر

• H.samimi
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 2092

سودهایی که ضرر می رسانند!ارسال شده توسط: مدیر در روانشناسی معاملات ۱۳۹۳/۱۲/۲۶ ۱۷ نظر ٢,۵۴٢ بازدیداین یکی از مقالات پنج ستاره سایت است و البته شاید با خواندن عنوان مقاله امروز کمی متعجب شوید، ولی تا آخر بحث با ما باشید تا تعجب شما بر طرف شود. چطور ممکنه سود باعث ضرر بشه؟ ماهیت سود یعنی رشد حساب پس چطور می تونه به شما آسیب برسونه.ما یه بحثی داریم در زمینه روانشناسی بازارهای مالی به نام اثر پول قمار یا پول باد آورده. اجازه بدهید مثالی برای شما بزنم، آخر هفته است و شما به یک مرکز تفریحی رفته اید و از اتفاق به سمت یکی از بازی های شرطی جذب شده اید، اگر صد هزارتومان در این بازی ها از دست بدهید برای بار بعدی با ریسک کمتر و با هوشیاری بیشتری ادامه میدهید، تا ضرر نکنید. ولی اگر صد هزارتومان بر حسب اتفاق برنده شده باشید در نوبت بعدی ریسک بیشتری می کنید و با دقت کمتری وارد بازی می شوید. و ممکن است چندین برابر پول اولیه خود را دست بدهید.اساس سیستم های شرط بندی و کازینو داری روی همین اصل مغزی کار می کنند و جیب شما را خالی می کنند. هیچ با خود اندیشیده اید چرا کازینو ها هیچ وقت ورشکسته نمی شوند و همچنین با خود اندیشیده اید که چرا در بازارهای مالی درصد زیادی بازنده هستند؟بله اصل داستان همین است، وقتی شما در بازارهای مالی سودی بدست می آوردید دچار اثر روانی پول قمار می شوید و به دنبال آن مغز شما دنبال راهی می گردد که این پول را به مارکت بازگرداند از همین رو در معاملات بعدی به طور ناخود آگاه به شما دستور می دهد که حجم معاملات را بالاتر ببرید (با سرمایه بیشتری وارد شوید) و همچنین دقت خود را پایین بکشید. این است که در معامله بعدی کل سود قبلی را از دست داده و حتی متضرر می شوید.پس مواظب سودهای سمی باشید. این یکی از ارکان اساسی روانشناسی معاملات و پیشرفت در بازارهای مالی است. هنگامی که سودی کسب کردید خود را مالک صد درصدی آن بدانید و به چشم یک پول بادآورده به آن نگاه نکنید تا دچار اثر روانی پول قمار در معاملات نشوید. وقتی سود چشم گیری می کنید برای مدتی دست از معامله بکشید تا این اثر روانی از شما دور شود و بتوانید در معاملات بعدی بازهم سود کنید.

نظر

• H.samimi
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 2092

موفقیت در یک قدمی ناامیدی استارسال شده توسط: مدیر در روانشناسی معاملات ۱۳۹۳/۱۲/۱۲ ۲۲ نظر ٢,٢٣۵ بازدیدامروز قصد دارم کمی با شما در مورد تلاش و پشتکار در بازارهای مالی و به طور عام در همه زمینه های زندگی صحبت کنم. بحث را با یک مثال شروع میکنم و ادامه میدهم، فرض کنید شما قصد دارید مهندس برق شوید، خوب این عالیست ولی چقدر و چه مقدار برای شما هزینه خواهد داشت؟در شرایط فعلی کسی اگر بخواهد مهندس برق شود باید حد اقل چهار سال در دانشگاه درس بخواند و دو سال هم در بازار کار به کسب تجربه بپردازد تا نهایت بعد از گذشت ۶ سال بتواند برای خود کسی شود و به درآمد و جایگاهی که مد نظرش بوده برسد. در این ۶ سال هزینه های دانشگاه، خرید کتاب، غذا، ایاب و ذهاب و … بالغ بر چندین ده میلیون برای شما هزینه خواهد داشت.حال شما چگونه تصور می کنید موفقیت در بازار سرمایه به عنوان بزرگترین مخزن و گردش مالی پول در دنیا به کمتر از این مقدار زحمت و تجربه نیاز دارد؟ چطور تصور میکنید با ۶ ماه زحمت و تلاش می توانید به درآمد ثابت برسید. اصلا راحت نیست و باید زحمت بکشید و البته نا امید نشوید.دوستان بسیاری دارم که ۴ سال فقط در این بازارها ضرر می دادند ولی رفته رفته تسلط لازم را بدست آوردند و در حال حاضر به استقلال و آزادی مالی رسیده اند. و این را مدیون ماندن و صبر و تلاش خود می دانند.افراد اعجوبه و نخبه در همه رشته ها وجود دارند و البته در بازارهای های مالی هم کم نیستند که با کمترین زمان به موفقیت رسیدند ولی من روی صحبتم با عموم شما معامله گران است نه آن دسته خاص. این راه مستلزم برنامه ریزی بلند مدت است و جواب خواهد داد. من و شما افراد موفق زیادی را سراغ داریم. پس دلسرد نشوید و روی شخصیت و روش معامله گری خود کار کنید. این نهال بلاخره روزی به ثمر خواهد نشست.زیاده خواهی و رویای سریع ثروتمند شدن از دشمنان شما در این راه هستند. با حوصله و قدرت به مسیر خود ادامه دهید. حکایت پیروزی در بازارهای مالی حکایت دوی ماراتن است نه دوی سرعت. پس پولهای خود را تمام نکنید تا بتوانید با حضور مداوم خود در این بازارها به تجربیات خود بیفزایید و چشم شما به بازی قیمت روی نمودارها عادت کند.موفقیت شاید در یک قدمی شما باشد.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10190

اگه بورس ایران محدودیت درصد نوسان نداشت در چنین روزهایی برخی سهم ها بالای 100درصد هم گین می دادند ولی حیف این محدودیت نوسان باعث هدر رفتن فرصت های ناب بازار برای سهامداران میشه.
                  شاخص دیروز 2100 واحد مثبت شد ،امروز هم تا اینجا 1400واحد مثبت تا آخر وقت هم ممکنه 2000 تا رو ببینه معنیش اینه که درسته روند قدرتمندی هست ولی هرچقدر شاخص در یک روز سریع حرکت کنه درصد گین کمتری از افزایش قیمت سهم ها نصیب سهامداران میشه.
                  اینجوری سریعتر به مقاومت ها میرسه ولی اروم حرکت میکرد گین بیشتری میداد.
                  72هزار مقاومت خیلی قویی هست قبل اون هم محدود 70000تا 71000 مقاومت قوی هست .
                  با این سرعتی که این شاخص میره خیلی زود به این مقاومت ها خواهیم رسید.باید دید که در برخورد با این مقاومت ها رفتار بازار چطور خواهد بود ،عرضه خیلی زیاد و اشباع تقاضا یا عرضه معمولی و تداوم تقاضا؟
                  البته هر چقدر هم روی مقاومت ها عرضه زیاد باشه بمعنای برگشت شاخص و اصلاح زیاد نخواهد بود بلکه یکی دو روز منفی یا نوسان خنثی سپس ادامه روند صعودی.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• گیلان
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 2178

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                    شاخص انبوه سازی اگر بخواهد موج صعودی خود را آغاز کند دیگر وقتش است ! یا به عنوان شروع موج 5 یا به عنوان c
                    به نظر من اگر حمایت کف مثلث و خط روند بلند مدت (سبز رنگ) از دست برود, برای صعود با مشکل مواجه خواهد شد!
                    شکست ضلع بالای مثلث با افزایش حجم معاملات نشانه یست دال بر اینکه حداقل تا 890 صعود خواهد کرد ...
                    .

پست بالا مربوط به 21 اسفند میباشد
                    و در ادامه ....:)

به نظر بنده مقاومت خط روند نزولی سطح 925 را عبور کند صعود خوبی خواهد نمود ...
                    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• لولی بربط زن
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1862

البته مقاومت اصلی روی 74500 هست
                      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

شاخص کل تمام تلاشش میکند بالای مقاومت خط روند نزولی داخلی قرار بگیرد ( آبی رنگ) , نفوذ کوچکی داشته است !
                        به نظر بنده تا زمانی که بالای این خط روند قرار دارد احتمال رسیدن به 69200 قدرت بیشتری دارد !
                        عدد شاخص 69300 میباشد
                        شاخص کل مقاومت مووینگ دوره 200 روزه را دارد(از لحاظ تکنیکال انتظار میرود عرضه های خوبی داشته باشیم) , در صورت عبور از این مقاومت و مقاومت کانال نزولی فرضی ما , 72000 و سپس 75750تارگتهای پیش روی شاخص میباشد .

هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• گیلان
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 2178

شاخص گروه بانکها در سطح تقریبی 700 تراکم مقاومتی کلاسیک داریم که انتظار میرود عرضه ها بیشتر شود .
                          به نظر من در صورت شکست خط روند نزولی rsi هفتگی , میتواند از سد 700 عبور نماید
                          خط روند نزولی قرمز رنگ که در چارت مشاهده میکنید مقاومت در نمودار خطی است که شکست آن میتواند زمینه را برای شکست سطح 700 مهیا کند !

شاخص بانک ها بروز شده !

نظر

• لولی بربط زن
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1862

خب دوستان، سهامداری کنید حداقل به مدت سه ماه

سرویس: اقتصادی ، تاریخ: ۱۶/فروردین/۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸ ، شناسه خبر: ۷۰۱۳۴۷

یک کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با تسنیم مطرح کرد
                            هیجان کاذب تا ۳ ماه آینده در کمین بورس
                            خبرگزاری تسنیم: یک کارشناس بازار سرمایه ضمن اعلام اینکه هیجان کاذب تا سه ماه آینده در کمین بورس خواهد بود، گفت: کمرنگ شدن ریسک تحریم‌ها، فصلی جدید را در حوزه سرمایه گذاری و ورود دوباره نقدینگی به بورس رقم زده است.

رضا امامی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم گفت: بازار سرمایه پس از تجربه یک دوره گذار از بیم و امید و نیز ضرر سهامداران در حال حاضر شاهد فصلی جدید در حوزه سرمایه گذاری و ورود دوباره نقدینگی به بورس به دلایل گوناگون از جمله کمرنگ شدن ریسک تحریم ها در بازار سهام است.
                            این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به این که پس از سالها مقاومت، سرانجام کشورهای مختلف واقعیت‌های هسته‌ای ایران را باور کرده‌اند و رهبران سیاسی دنیا نیز پذیرفته اند که دیالوگ دیپلماسی خود را از شعار و تهدید به سمت تعامل و واقع بینی هدایت کنند افزود: بورس تهران به عنوان آیینه تمام نمای اقتصاد کشور می تواند با اطمینان حداکثری از توافق جامع هسته ای، دوباره میزبان توده های چشم گیری از سرمایه گذاران در تالار شیشه ای باشد.
                            وی اضافه کرد: با این همه انتظار می رود با اعلام خبرهای ضد و نقیض دستکم در سه ماه آینده یعنی تا زمان موعد اعلام توافق جامع هسته ای ایران با قدرت‌های غربی، شاهد برخی هیجان کاذب در بازار سهام باشیم.
                            این کارشناس بازار سهام با اشاره به این که موضوع توافق نهایی و اصلی ایران با غرب در 11 تیرماه امسال از اهمیت بیشتری نسبت به توافق سیاسی کنونی برخوردار است اذعان داشت: بنابراین انتظار می رود بازار سرمایه به لحاظ روانی همچنان در شرایط انتظار و گمانه زنی، دستکم تا دو ماه و نیم آینده به سر برد.‏
                            وی در خصوص چرایی اهمیت توافق سیاسی و تلاش مذاکره کنندگان برای یافتن راه حل‌های برون رفت از بن‌بست‌های موجود در گفتگوهای هسته‌ای برای بازار سرمایه تصریح کرد: یکی از متغیرهایی که برای پاسخ به این پرسش می توان درنظر گرفت انتظار روانی سرمایه گذاران خسته از افت‌های پی در پی قیمت سهام از بهبود نماگرهای بورس و اقتصاد در افق پس از توافق هسته ای با غرب و البته کاهش تحریم‌ها است.
                            این کارشناس بازار سرمایه افزود: توافق هسته‌ای ایران با غرب و کاهش تحریم‌ها برای کشور و در پی آن بازار سرمایه موفقیتی بزرگ به حساب می‌آید.
                            امامی اضافه کرد: از طرفی با گشایش‌هایی که در زمینه های مالی و حمل و نقل با رفع تحریم‌ها در آینده ایجاد خواهد شد، انگیزه برای سرمایه‌گذاری در تولید و اشتغال و نیز بهبود رفاه در اقتصاد عمومی جامعه میسر می‌شود؛ از این رو بازار سرمایه به عنوان ویترین تولید و صنعت کشور با آرایش واقعی‌تری از صورت‌های مالی شرکت‌ها و صنایعی روبرو خواهد بود که با بکارگیری ظرفیت کامل تولید، رشد سود عملیاتی را مبنای مشارکت حقیقی سرمایه گذاران در اقتصاد کشور قرار داده است.
                            وی تاکید کرد: از طرفی دیگر دولت در این دوره می تواند با تعدیل نرخ سود و سپرده بانکی و از سوی دیگر اصلاح مدیریت ارزی علاوه بر تقویت تولید، برای خروج از رکود غیرتورمی نسبت به سرازیر شدن کالای وارداتی در بازار داخلی جلوگیری و امکان صادرات کالاها و خدمات ایرانی را با افزایش مزیت نسبی آنها فراهم کند.‏
                            انتهای پیام/
                            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• علی علیزاده
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1159

خیلی بد هس شاخص داره روزی دوهزار واحد مثبت میخوره ولی سهام ها نهایتا چهار پنج درصد،درصورتی که تو موج نزولی اگه شاخص دوهزار واحد افت میکرد حداقل ی هفته طول میکشید و حداقل دوازده درصد افت میکرد سهام ها،...واقعادشورشو دراوردن با ای شاخص مسخرشون،خدا لعنتشون کنه
                              یا غنی....

نظر

• Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

جناب علیزاده شما یک معذرت خواهی و حلالیت به بچه های فروم بورسی بابت چرندیات اول هفته قبلتون بدهکار هستید

نظر

در حال کار...
                                X