شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arash
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 819

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
    مشکل اصلی تحلیل های ایشان این هست که تحلیلشان با توجه به وضعیت خودشان هست (نقد بودن یا فول سهم بودن)

بیشتر تحلیل هاشون توهین به شعور خواننده هست
    نوشته های شما چطور
    منظورم نقد بودن یا سهم بودنه
    هر کسی در این بازار با منطق و تحلیل و استراتژی خودش در نهایت معامله می کنه
    ولی در شرایط فعلی من کاملا با بهزاد موافقم

نظر

• arash
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 819

نقل از مرتضی
      چهار شبنه بهترین زمان خرید بود (برای کسانی که درک واقعی تری از تحلیل خبر های روز داشتند ) ،
      این فرصت ممكنه صبح شنبه هم بدست بیاد ، و البته باز( برای افرادی که تحلیل واقع گرایانه تر از روند اتفاقات پیش رو داشته باشند ).

همیشه در بحث سرمایه گذاری ها ، سرمایه گذار خوب نسبت بازده سرمایه گذاری به ریسک رو مورد سنجش قرار می ده ، به یاد داشته باشیم که هیچ وقت بازده و یا ریسک در یک سرمایه گذاری صفر یا صد نیست .

پس آنچه که سرمایگذار خوب رو به سود می رسونه تحلیل درست وقایع و تخصیص درصد بالای بازده نسبت به ریسک می باشد .

بازار سرمایه ما هم ، امروز هم با ریسک مواجه هست هم با بازدهی . ولی آنچه مهم است این است که با توجه به تحلیل های درست سیاسی و اقتصادی ، مشخص می گردد که ، درصد بازدهی و برنده شده قطعا بیش از خطر سرمایه گذاری و زیان است .

پس همانطوری که احتمال شكست توافقات (بعنوان ریسک و خطر ) وجود دارد ، احتمال خیلی بیشتر از شكست ، مسلم بدانیم که پیروزی مذاكرات و بازدهی بسیار بسیار بالا تر از (زیان ) هم هست .
      امید وارم سرمایه گذاریهایتان به سودهای فراوان منتج بشه .
      خوش باشید

:x:x>:D<

نظر

• irandarab
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 860

چون بیشترین وزن بازار را پتروشیمی ها دارند و زنگنه با خراب کردن پتروشیمی با گاز 13 سنت و خراب کردن پالایشی ها به این زودی ها منتظر صعود شاخص نباشید که زنگنه و شاخص هر دو شرمنده ما میشوند پس زنگنه و طیب نیا باید بروند تا شاخص درست شود . با توافق که همین عید پیش امد طیب نیا نشان داد که با صعود شاخص مخالف است و با عجله به فکر عرضه اولیه وخراب کردن بازار بود. پس اگر میخواهید در بازار بمانید و سود کنید به فکر استیضاح این دو وزیر باشید

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در اصل توسط irandarab پست شده است View Post
          چون بیشترین وزن بازار را پتروشیمی ها دارند و زنگنه با خراب کردن پتروشیمی با گاز 13 سنت و خراب کردن پالایشی ها به این زودی ها منتظر صعود شاخص نباشید که زنگنه و شاخص هر دو شرمنده ما میشوند پس زنگنه و طیب نیا باید بروند تا شاخص درست شود . با توافق که همین عید پیش امد طیب نیا نشان داد که با صعود شاخص مخالف است و با عجله به فکر عرضه اولیه وخراب کردن بازار بود. پس اگر میخواهید در بازار بمانید و سود کنید به فکر استیضاح این دو وزیر باشید

دولت قبلی علاقه خواصی به شاخص سازی داشت با گروه پالایشگاهی و پتروشیمی و معدن داشت

در این دولت صنعت خودرو و بانک نگاه ویژه دارند !!! می بینیم که همیش در حال صحبت از این دو صنعت هستند و صنایع های دیگر در الویت بعدی قرار دارند

این دولت احتیاج به شاخص سازی فعلا نداره !!!!
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

مشکل اصلی تحلیل های ایشان این هست که تحلیلشان با توجه به وضعیت خودشان هست (نقد بودن یا فول سهم بودن)

درود

من زیاد مطالب ایشون رو نمیخونم چون هم طولانی هست هم من حوصله اش رو ندارم ،ولی قبل از توافق هسته ای ،یکی از حرف های ایشون برای من خیلی جالب و عجیب بود،اونم این بود که می گفت "بعد از توافق هسته ای بازار صعودی میشه و من وارد بازار خواهم شد" و جالبتر هم این بود شونصد نفر هم براش تشکر میزدند!
            خب برادر من توافق هسته ای بشه یه بچه دبستانی هم میدونه که بازار میره بالا ،این حرف شما چه تحلیلیه؟ تحلیلگر اونه که بازار رو خیلی قبلتر از بقیه متوجه بشه و سیگنال های ورود و خروج رو برای سایر دوستان اعلام کنه.یعنی وقتی سایر معامله گران در سود بالای ده درصد بودند ایشون تازه سیگنال ورود می دادند!
            اینکه یکی بیاد دویست خط مطلب بزنه،اخر حرفش هم این باشه که "بازار بعد از توافق صعودی میشه"،شرمنده ولی این تحلیل نیست.
            یه نکته هم اینه که ،نه تنها ایشون بلکه یه تعداد افراد دیگه هم هستند که اینها بجای تحلیل کردن ،بیشتر سعی در نشان دادن مهارت های نوشتاری با استفاده از واژه ها و کلمات گنده هستند ولی برداشت مطالب اونها برای خوانندگان، چیزی جز سردرگمی خواننده نمیشه.
            یعنی یکی بیاد بجای ایشون که دویست خط مطلب میزنه،بیاد در زمان مقتضی با استفاده از داده های تکنکیال یا بنیادی با یه خط کوتاه بگه که بنظر من سیگنال ورود و یا خروج از بازار داده شده ،خیلی بیشتر از به اصطلاح تحلیل های ایشون برای سایر کابران مفید و سودآور خواهد بود.
            من با ایشون هیچ گونه مشکل شخصی ندارم ولی با احترام فراوان ،ایشون رو یه تحلیلگر نمیدونم بلکه ایشون رو یه انشاءنویس بورسی یا چیزی در این حدود میبینم.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود

من زیاد مطالب ایشون رو نمیخونم چون هم طولانی هست هم من حوصله اش رو ندارم ،ولی قبل از توافق هسته ای ،یکی از حرف های ایشون برای من خیلی جالب و عجیب بود،اونم این بود که می گفت "بعد از توافق هسته ای بازار صعودی میشه و من وارد بازار خواهم شد" و جالبتر هم این بود شونصد نفر هم براش تشکر میزدند!
              خب برادر من توافق هسته ای بشه یه بچه دبستانی هم میدونه که بازار میره بالا ،این حرف شما چه تحلیلیه؟ تحلیلگر اونه که بازار رو خیلی قبلتر از بقیه متوجه بشه و سیگنال های ورود و خروج رو برای سایر دوستان اعلام کنه.یعنی وقتی سایر معامله گران در سود بالای ده درصد بودند ایشون تازه سیگنال ورود می دادند!
              اینکه یکی بیاد دویست خط مطلب بزنه،اخر حرفش هم این باشه که "بازار بعد از توافق صعودی میشه"،شرمنده ولی این تحلیل نیست.
              یه نکته هم اینه که ،نه تنها ایشون بلکه یه تعداد افراد دیگه هم هستند که اینها بجای تحلیل کردن ،بیشتر سعی در نشان دادن مهارت های نوشتاری با استفاده از واژه ها و کلمات گنده هستند ولی برداشت مطالب اونها برای خوانندگان، چیزی جز سردرگمی خواننده نمیشه.
              یعنی یکی بیاد بجای ایشون که دویست خط مطلب میزنه،بیاد در زمان مقتضی با استفاده از داده های تکنکیال یا بنیادی با یه خط کوتاه بگه که بنظر من سیگنال ورود و یا خروج از بازار داده شده ،خیلی بیشتر از به اصطلاح تحلیل های ایشون برای سایر کابران مفید و سودآور خواهد بود.
              من با ایشون هیچ گونه مشکل شخصی ندارم ولی با احترام فراوان ،ایشون رو یه تحلیلگر نمیدونم بلکه ایشون رو یه انشاءنویس بورسی یا چیزی در این حدود میبینم.
              اروم جون.... این بنده خدا تو این مدت که همه حداقل 25 سود کردن......کمترینشون خودم که روز بعد توافق وارد شدم 19.4......البته غیر بازدهی خفن شبلی بعد مجمع............تونسته به بازدهی خیره کننده 4.5 درصدی برسه...........:D
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• H.samimi
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 2092

همچنین گفت تیر ماه پارسال
                اگه از بازار بورس بیرون بیاد دیگه هرگز وارد بورس ایران نخواهد شد.

نظر

• azarpad
                  عضو عادی
                  • Jun 2013
                  • 232

شاخص يه اصلاح ديگر دارد .

نظر

• علی علیزاده
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1159

67620باید برگرده
                    یا غنی....

نظر

• علی علیزاده
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1159

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                      67620باید برگرده
                      شایدم 67380....ولی اه برنگرده رو اعداد گفته شده نزول شدیدتری شاخص میکنه
                      یا غنی....

نظر

• علی نظامی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1033

شاخص کل به سقف اول آذر 93 حتی نزدیک هم نشد. 70000 سقف محکمی شده واسه بازار.

به قول تکنیکالا مشکوک به سقف دو قلو شده. توافق هم بشه تیر باز میاد رو همین سقف نهایتا میشه سقف سه قلو :D

تا نگاه دولت به بورس اینجوری باشه تا سقف ده قلو هم جا دارن اکثر سهام :D:D:D:D

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                          شایدم 67380....ولی اه برنگرده رو اعداد گفته شده نزول شدیدتری شاخص میکنه
                          فردا تکلیف شاخص کل معلوم میشه با این شرایط بازار با صف فروش شبندر و منفی گروه بانکی و پتروشیمی احتمالا شاخص کل برگردد به 63 هزار فعلا که دوباره اعتماد از بازار دور شده مگر اینکه خبر بسیار خوبی بیاید !!
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• azarpad
                            عضو عادی
                            • Jun 2013
                            • 232

شاخص ممكنه زير 65 هزار واحد را هم ببينه .

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                              فردا تکلیف شاخص کل معلوم میشه با این شرایط بازار با صف فروش شبندر و منفی گروه بانکی و پتروشیمی احتمالا شاخص کل برگردد به 63 هزار فعلا که دوباره اعتماد از بازار دور شده مگر اینکه خبر بسیار خوبی بیاید !!

اجرای توافقات جدید از اردیبهشت/
                              توافق بانک‎ها برای کاهش سود بانکی/سود سپرده‌های یکساله ۲۰ درصد شد

نظر

• daylaq
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 292

توجه و ارجاع زیاد به شاخص ساختگی، پدر ما را در آورده. وقتی 20 درصد میره بالا سهمها تنها 7 یا 8 درصد رشد میکنه اما اگه 30 درصد افت کنه، که افتاد و خیلیها رو بیچاره کرد، چون افرادی بودند که حتی 70 درصد ضرر کردند. این بازی تنها به منظور عوامفریبی و دزدی سرمایه های مردم طراحی شده و بس!!
                                ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

نظر

در حال کار...
                                X