پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
Collapse
X
-
آخرین تغییرات شاخص بورس 14 فروردین
به گزارش اقتصاد آنلاین، از این پس میتوانید آخرین تغییرات شاخص بورس، 30 شرکت بزرگ، آزاد شناور، بازار اول، بازار دوم و صنعت را در این خبر مشاهده کنید.
آنچه در ذیل می آید جدول تغییرات روز جاری شاخص بورس و سایر شاخصهای عمده است. جدول زیر به همراه نمودار تغییرات یک ماه، چند ماه و چند سال گذشته شاخص ها (که با کلیک بر روی عنوان هر کالا قابل مشاهده است)، می تواند نوسانات دقیق بازار را به شما نشان دهد.
زندگی بدون تحریم سلام....
نظر
-
حد ضرر من بر روی شاخص، 80200 واحد می باشد.آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/04/03, 08:30."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postحد ضرر من بر روی شاخص، 80200 واحد می باشد.آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/04/03, 09:31."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط خیرالله پست شده است View Postشاخص اگر حمایت 80 هزار را از دست بده دیگه میره برای 78000
ولی برداشت من اینه که این روزها بازار اون قدرت روند صعودی سابق رو نداره و خیلی جوندار بالا نمیره.
تجربه بمن میگه که در روند های صعودی قوی ،پیش بینی موج های نزولی کوتاه خیلی سخته و درصد خطاش بالاست.
پس بنابر این هنوز سیگنال قطعی افت کاملا برای من محرز نشده، یا بهتر بگم هنوز به مرحله ای نرسیدیم که کاملا مطمئن بشیم که افتی داریم ولی من حد ضرر شاخص رو روی 80200 واحد گذاشته ام."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
فردا بازار مثبته
سال 95 هم سال نوسانی هستش تا برسیم به اسفند ماه و انتخابات 96 ریاست جمهوری
نظر
-
در اصل توسط linux_linda پست شده است View Postفردا بازار مثبته
سال 95 هم سال نوسانی هستش تا برسیم به اسفند ماه و انتخابات 96 ریاست جمهوری
همان چطور که شما بیان کردید سال 95 سال پر از نوسان می باشد ولی روند شاخص کل مثبت و قیمت سهم های بنیادی تا پایان سال 50 درصد و حتی در بعضی سهم ها تا
100 درصد رشد داریم بهترین حرکت جهت عقب نماندن از بازار تشکیل پرتفوی مناسب در سهم های بنیادی می باشد که رشد زیادی نداشته اند امسال از آخرین فرصتها
استفاده کنید چون ممکنه دیگه از این فرصت ها کم پیش اید مثل حرکت گروه خودروی در 3 ماه گذشته که باورش سخت می باشد !!!!بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postحد ضرر من بر روی شاخص، 80200 واحد می باشد.در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postو البته با توجه به منفی امروز بازار ،احتمال شکسته شدن این حمایت هم کم نیست.در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاعتقاد دارم در این مقطع از بازار ،پیش بینی افت شاخص بدلیل وجود روند صعودی قوی سه ماه پایانی سال گذشته خیلی سخته،ممکنه بازار با همین وضعیت باز هم بالا بره و ممکنه هم افتی داشته باشیم.
ولی برداشت من اینه که این روزها بازار اون قدرت روند صعودی سابق رو نداره و خیلی جوندار بالا نمیره.
تجربه بمن میگه که در روند های صعودی قوی ،پیش بینی موج های نزولی کوتاه خیلی سخته و درصد خطاش بالاست.
پس بنابر این هنوز سیگنال قطعی افت کاملا برای من محرز نشده، یا بهتر بگم هنوز به مرحله ای نرسیدیم که کاملا مطمئن بشیم که افتی داریم ولی من حد ضرر شاخص رو روی 80200 واحد گذاشته ام.
فعلا من خرید نمیکنم تا ببینم چی پیش میاد.
متاسفانه امسال (توی این بیست روزه)هر چی خریدم بیشترشون الان در پنج یا شش درصد منفی خریدمن هستند.
احتمالا شاخص تا 79500 واحد هم بره،اونجا رو هم بشکنه همه رو میفروشم.
در شروع روند میخرم.متاسفانه بازار خیلی نوسانی و بد قلق شده.آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/04/12, 10:21."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاومدیم زیر 80200 .
فعلا من خرید نمیکنم تا ببینم چی پیش میاد.
متاسفانه امسال (توی این بیست روزه)هر چی خریدم بیشترشون الان در پنج یا شش درصد منفی خریدمن هستند.
احتمالا شاخص تا 79500 واحد هم بره،اونجا رو هم بشکنه همه رو میفروشم.
در شروع روند میخرم.متاسفانه بازار خیلی نوسانی و بد قلق شده.
نفت کانال عوض کرد از کانال 30تا40 رفت 40تا50
نفت میره بطرف 50دلار
قیمت سنگ اهن-میلگرد و فولاد و.....بیشتر بالا میره
.......................
احتمال قوی گروه معدنی و فلزات و پالایشگاه حرکت کنه و گروه خودرو اصلاح
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postنفت 42دلار را شکوند شد 43.40دلار
نفت کانال عوض کرد از کانال 30تا40 رفت 40تا50
نفت میره بطرف 50دلار
قیمت سنگ اهن-میلگرد و فولاد و.....بیشتر بالا میره
.......................
احتمال قوی گروه معدنی و فلزات و پالایشگاه حرکت کنه و گروه خودرو اصلاح
من نظرم اینه که فعلا خریدی نکنم،تصور من اینه که گروه خودرو بالا نره ،ممکنه اون گروه ها هم زیاد بالایی نداشته باشند.
نمیدونم شاید هم من اشتباه میکنم.
بنظر میاد سال جدید با ما نساخته و زیاد رو فرم نیستم زیرا روند کوتاه مدت بازار از دستم در رفته.
بنابراین سعی میکنم بیشتر بازار رو تماشا کنم و اشکالاتم رو پیدا کنم.آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/04/12, 15:22."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
با سلام خدمت اساتید خوب تاپیک
تحلیل محتوای دوره ای
شاخص در 12 هفته اخیر از 61400 رسیده به 81800 یعنی 33% رشد در فقط و فقط 12 هفته
از این مقدار میتوان تحلیل کرد که شاخص میزان ورود نقدینگی و شاخص میزان قدرت خرید بسیار افزایش پیدا کرده .
یعنی قدرت شاخص بالاسات (این میزان نسبت به مدت مشابه از زمان اولین صعود از 25000 به 31000 ،22درصد قویتره
از لحاظ کلان اقتصادی قیمت نفت به یک سوم سال مبدا تحلیل رسیده و قیمت و ارزش بازار سهامهای مرتبط با این محصول در بورس ایران حداقل به همین میزان نزول داشته اند
در حالت کلی تحلیل من اینه که قدرت صعود شاخص بسیار بالاست و تازه اول راه این غول نقدینگی هستیم و از اون مهمتر، چیزی که اساتید به من آموختند """نباید با روند جنگید""
خوش رزق باشید
نظر
-
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود جناب کیانوش
من نظرم اینه که فعلا خریدی نکنم،تصور من اینه که گروه خودرو بالا نره ،ممکنه اون گروه ها هم زیاد بالایی نداشته باشند.
نمیدونم شاید هم من اشتباه میکنم.
بنظر میاد سال جدید با ما نساخته و زیاد رو فرم نیستم زیرا روند کوتاه مدت بازار از دستم در رفته.
بنابراین سعی میکنم بیشتر بازار رو تماشا کنم و اشکالاتم رو پیدا کنم.
بگمان یک ماه کار داره تا انجام میشه اما اگر نشد چی؟لذا باید از گروه خارج میشدیم .
از اونطرف نفت شد 45دلار و میره بطرف 50دلار و این یعنی رشد گروههای معدنی و فلزات و پالایشگاه و...
...........................
موقع برگشت خودروایها سود خوبی نصیب انهایی خواهد شد که بموقع وارد شوند.
نظر
نظر