کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
- در سفر اول به تهران تنها بودم اما امروز به همراه 7 کمیسر اتحاديه اروپا در حوزه های مختلف به اینجا آمده ام و بر طیف بزرگی از همكاری متمركز خواهیم بود.
- پیام من به مردم ایران این است که دیپلماسی ارزشش را داشت.
- من امروز از طرف 500 میلیون شهروند اروپایی سخن می گویم.
- روند اجرایی برجام به پایان نرسیده.
- بر تعهد فردی و حقوقی خودم در برجام تاکید می کنم.
- ایران و اتحادیه اروپا به تعهدات برجامی خود عمل کردند.
- اتحادیه اروپا از پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی حمایت می کنیم.
...............................
بازار بر میگرده.
فردا مثبت میشه ولی ممکنه زیر 100 یا 50 واحد مثبت بشه
یکشنبه سیاه و مثبت؟ فکر نمیکنم.
سوای از شوخی خیلی از اعتباری ها فکرشو نمیکردن امروز نتونن بفروشن اگه تسویه نکنن خاک عالم به سرشون میشه چی فکر کردید؟ میندازنشون زندان سفته امضا کردن. باید نقد کنن شده از جیب مایه بذارن باید فردا نقد کنن پس برادر بزرگوار اگه صبح خودرو را باز کردید 100 میلیون صف فروش داشت تعجب نکنید. از مایه ضرر دادن شرف داره به حبس و پرونده و دادگاه............
افرادی که اعتباری خریده بودند در یکی دو هفته قبل با توجه به جو منفی بازار فرصت خروج داشتند قرار نیست همه روز آخر بفروشند. بهرحال یا منفی امروز یه دلیل داره که ما هنوز نمی دونیم و روزهای آتی مشخص میشه یا اینکه امروز بازار بخاطر منفی روز چهارشنبه ترسیده بود و شروع به فروختن کرد. بهر حال فردا پس فردا بازار نشون میده کدوم طرفیه
واگرایی منفی شاخص کل حدود یک ماهی هست ظاهر شده در این مدت دوبار سیگنال خروج قطعی گرفتم. شاخص 20هزارتا رشد کرده بود دیگه باید اصلاحی می کرد. اما فارغ از همه این بحثهای تکنیکی بنظر میرسه خبرهایی در پشت صحنه هست که هنوز علنی نشده. مشکلات برجام و مسایل هسته ای و هسته معاملات :D همچنان پابرجاست.
اغلب اعتباریها یکساله هستند . متاسفانه سخنان سخیف سیف اونم تو قلب آمریکا و زدن زیرآب دولت مبنی بر اجرا نشدم سوییفت بهترین سلاح رو به مخالفین دولت داد . اینجاست که ضرب المثل دم خروس یا قسم حضرت عباس مصداق پیدا میکنه . دعوت خبرنگارن به اتاق سوئیفت هم دروغ دیگری از دولت پاکدستان بود که توسط سیف عزیز به بهترین نحو ممکن برملاگشت . راستی برجام نافرجام شد و دولت این 4 سال فقط رکود و فلاکت را به بهانه کاهش دروغین تورم برای مردم بدبخت ایران به ارمغان آورد . گرانی ، بیکاری ، رکود و ذلت دستاورد دولت در برجام بود .
منفی شاخص امروز دلیلش صحبتهای سیف بود من خودم دیروز پیش بینی میکردم امروز خیلی از سهمها با صف خرید ببندند بعضی از سهمها 10 دقیقه اول حتی تا محدوده مثبت هم رفتند مثل ذوب 10 دقیه اول مثبت هم شد اما صحبتهای امروز سیف باعث ایجاد فشار فروش شد در حقیقت یک خبری بود که باعث ایجاد رفتار هیجانی در سهامداران شد این خبر تاثیرش برای امروز بود و فردا اثرش خیلی کمتر میشه چون معمولا اخبار همان روز تاثیر زیاد ایجاد میکنند ، به نظر من فردا شاخص مثبته و امروز زیادی منفی خورد .
منفی شاخص امروز دلیلش صحبتهای سیف بود من خودم دیروز پیش بینی میکردم امروز خیلی از سهمها با صف خرید ببندند بعضی از سهمها 10 دقیقه اول حتی تا محدوده مثبت هم رفتند مثل ذوب 10 دقیه اول مثبت هم شد اما صحبتهای امروز سیف باعث ایجاد فشار فروش شد در حقیقت یک خبری بود که باعث ایجاد رفتار هیجانی در سهامداران شد این خبر تاثیرش برای امروز بود و فردا اثرش خیلی کمتر میشه چون معمولا اخبار همان روز تاثیر زیاد ایجاد میکنند ، به نظر من فردا شاخص مثبته و امروز زیادی منفی خورد .
شرایط کنونی که ما در آن قرار داریم یعنی برجام اجرایی شده با شرایط پایانی سال 92 و ریزش شدید آن سال قابل مقایسه نیست سود بانکی هم را حال کاهش می
باشد اگر این خبر ها نباشد چطور می خواهد بازار بورس واکنش نشان دهد بازار بورس یعنی بازار نقل انتقال خبر خوب و بد به همراه واکنش مثبت و منفی حالا دیگه خود
آقایان بیایید واقع بین باشیم.
آن هفته هایی که شنبه مثبت بود یکشنبه ها منفی میشد حالا که امروز چنین فشار فروشی داشتیم فکر میکنید فردا فشار فروش کم میشه؟ اصلا و ابدا.
بنظر من فردا عرضه ها 2 برابر خواهد شد. فردا خواهیم دید.
نظر