شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناهید
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 1419

شاخص نزولی شد
    در پایان معاملات امروز بورس شاخص به روند کاهشی خود ادامه داد و پس از کاهش 2/571 واحدی به رقم 25 هزار و 290 واحد رسید که نسبت به روز گذشته 21/2 درصد سقوط کرد.

،سهام شرکت سرمایه گذاری صنعت نفت با 49/0 واحد، سیمان شاهرود با 32/0 واحد، معادن بافق با 27/0 واحد و ریخته گری تراکتور سازی ایران با 12/0 واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.

درعین حال سهام شرکت پالایش نفت تبریز با 52/3 واحد ،گسترش سرمایه‎گذاری ایران خودرو با 46/3 واحد و سهام مارگارین با 8/1 واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشتند.

بر اساس این گزارش شاخص بازار اول همچون شاخص کل در پایان معاملات امروز روند نزولی در پیش گرفت و پس از کاهش 7/509 واحدی معادل 32/2 درصد کاهش را تجربه کرد و به رقم 21 هزارو 431 واحد رسید.

شاخص بازار دوم نیز بر خلاف روزهای گذشته روندنزولی داشت و به رقم 30 هزارو 848 واحد رسید که این رقم در پی کاهش 1/490 واحدی معادل 56/1 درصد ایجاد شد.

شاخص صنعت نیز با توجه به کاهش 7/477 واحدی به رقم 19 هزارو 487 واحد رسید که نسبت به روز گذشته 39/2 درصد کاهش را در کارنامه خود ثبت کرد.

شاخص 30 شرکت بزرگ بورس امروز نیز همچون سایر شاخص ها به روند نزولی ادامه داد و پس از کاهش 2/38 واحدی به عدد یک هزارو 595 واحد رسید . شاخص آزاد شناور نیز جزء شاخص های نزولی امروز بود و پس از کاهش 7/732 واحدی که معادل 17/2 درصد بود به عدد 32 هزارو 998 واحد رسید.

در نتیجه معاملات امروز 852 میلیون سهم و حق تقدم به ارزش 2 هزارو 922 میلیارد و 178 میلیون ریال در بازار داد و ستد شد.

کارگزاران بورس اوراق بهادار امروز در حالی دست از کار کشیدند که با توجه به 16 هزارو 378 معامله صورت گرفته نسبت به روزگذشته با کاهش 26میلیاردو 724 میلیون ریال مواجه شد.

ارزش بازار درپایان معاملات امروز به یک هزارو 180 میلیاردو 497 میلیون ریال رسید .
    حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
    خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
    خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

شاخص کل

به شیوه کانال کشی ان دقت کنید اگر شاخص در برخورد به کف کانال واکنش نشان داد و حرکت رو به بالایی داشت و این حرکت از 61.8 ret موج قبل بیشتر بود انرا موج x یه اصلاح مرکب در نظر بگیرید .

از انجاییکه موج b بیش از 61.8 موج a را ریتریس نموده امکان شکل گیری c در تراز 127.2 ret موج a معادل 24070 و تراز 138.2 معادل 23840 و 23300 معادل 161.8 موج a وجود دارد.

[/URL][/IMG]

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در ضمن حمایتها بر سر راه افت:

25100 , 24880, 24650 و 24250

نظر

• ناهید
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 1419

يك كارشناس بازار سرمايه تشريح كرد:
          4 عامل مؤثر در افت شاخص بورس

خبرگزاري فارس: يك كارشناس بازار سرمايه چهار دليل عمده و مؤثر در افت شاخص بورس را اعلام كرد و گفت: افت فعلي شاخص چندان غير طبيعي نيست.

امير افسر در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي فارس در خصوص وضعيت فعلي شاخص و افتهاي قابل توجه در اين متغيير اظهار داشت: با توجه به اينكه شاخص در ابتداي سال رشد زيادي را تجربه كرد و ركوردهاي متعددي را به ثبت رساند، وضعيت فعلي بهدليل اين است كه بازار در حال جواب پس دادن به رشدهاي ابتداي سال است.
          وي با اشاره به اينكه افت فعلي شاخص چندان غيرطبيعي نيست، افزود: يكي ديگر از عواملي كه در افت بازار بيتأثير نبوده، بهبود بازار مسكن است، زيرا چهارشنبه هفته گذشته قيمت حق تقدم تسهيلات مسكن رشد قابلتوجهي داشت.
          اين كارشناس بازار سرمايه با بيان اينكه رشد قيمت حق تقدم تسهيلات مسكن نشاندهنده اين است كه جايگزيني براي بورس پيدا شده و بهدنبال خروج سرمايههاي خود هستند، گفت: زماني كه بازار دچار افتهاي سنگين ميشود، يك عامل اثرگذار نيست بلكه چندين عامل در كنار يكديگر قرار گرفته و بر بازار اثر ميگذارند.
          افسر تصريح كرد: سومين دليلي كه ميتوان آن را در افت شاخص مؤثر دانست، تقويت بازار ارز و طلاست. با توجه به اين مسئله بازار طلا تبديل به يك بازار جايگزين براي سرمايهگذاري شده و در هفته گذشته نيز شاهد افزايش قيمت قابلتوجه اين كالا بوديم و اجراي ماليات برارزش افزوده سكه نيز يكي از دلايل رشد سكه در روزهاي اخير بوده است.
          اين كارشناس بازار سرمايه درخصوص چهارمين عاملي كه در افت شاخص دخيل بوده، گفت: مسائل سياسي اخير در كشور آخرين عاملي است كه نتايج آن را در روزهاي اخير مشاهده ميكنيم.
          وي اظهار داشت: چشم اندازهاي بازار در حال حاضر چندان شفاف و قابلپيشبيني نيست
          حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
          خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
          خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jun 2025
            • 1113

بنام خدا
            شاخص کل شاید مشغولیت ذهن اکثر فعالان بورس باشه و هر کدوم از دوستان و تحلیلگران هم به یک نحو و یک احتمال اونو بررسی میکنند ،با احترام به نظر تمام اساتید و دوستان ، به اعتقاد من شاخص رو میتونیم به شکل زیر هم در نظر بگیریم :
            ابتدا یک نمای کلی از شاخص از سال 1993 تا کنون خدمتتون تقدیم میکنم (با تشکر از بابک عزیز که دیتا کامل شاخص رو در اختیارم گذاشتند)

همونطور که دوستان میدونند در سال 87 فرمول محاسبه شاخص تغییر پیدا کرد که تقریبا سال 2008 خواهد شد و از اون از فرمول شاخص و بازده نقدی به جای فرمول شاخص استفاده شد ،حالا ما اگه به نمودارمون نگاه کنیم نموداری داریم که تا یک مقطع با یک فرمول هست و از یک مقطع دیگه با فرمول دیگه و ظاهر امر اینه که هر دو شاخص هست ولی عملا این محاسبه باعث تفاوت شده ،به همین دلیل شخصا ترجیح میدم نمودار شاخص رو از جایی بررسی کنم که فقط یک فرمول در ساختش بکاررفته ،که اگر در تصویر بالا دقت بفرمایین بخشی رو که بررسی خواهم
            کرد در سمت راست خط چین مقسم قرارگرفته ......

اما موج شماری شاخص :

در تصویر بالا نمودار رنکو رو هم ضمیمه کردم که اونهم تاییدی بر شمارش موجود هست

اما اتفاقاتی که برای شاخص میتونه بیوفته :
            به نظر من بهترین اتفاقی که ممکنه برای شاخص بیوفته اینه که به شکل زیر تشکیل یک مثلث بده

در طول مثلث ،شاخص میتونه هم ظرف زمان رو پر کنه و هم افت زیادی نداشته باشه و هم کم کم خودشو به ضلع مقابل کانال نزدیک کنه ،از طرفی مطلب مهم اینه که تا سطح فراکتالی 24685 نشکسته هنوز می میتونیم بگیم روند نزولی شروع نشده و امید به ادامه روند صعودی داشته باشیم ......
            حسن دیگه مثلث اینه که تکلیف مارو تاحدی برای آینده روشن میکنه و میتونیم پیش بینی در این قالب داشته باشیم ولی اگر از این حالت دربیایم اون موقع میتونیم اصلاحات کمپلکسی رو داشته باشیم که کاررو برای حدی و گمان مشکل میکنه ...... (تصویر زیر یکی از احتمالات موجود و صورتی از یک اصلاح سادست )

امااگر این اتفاق افتاد و این سطح شکست ،حمایت های خوبی که میتونه جلوی ریزش سهم رو بگیره حمایت AB=CD هست و همچنین ترکیب سطوح فیبو که بین 23500-24000 واحد قرار داره

اما در پایان جناب ماینر یک سری جداول داره که در اون جداول توضیحات خوبی در ارتباط با مشخصات موجها وجود داره که توسط دوست عزیزمون جناب کمالخانی بصورت پی دی اف در اختیار دوستان قرار گرفته که همینجا از زحمت ایشون تشکر میکنم ،ماینر ذکر میکنه معمولا،
            درصد تصحیح موج چهارم نسبت به موج سوم معمولا کمتر از نسبت تصحیح موج دوم به موج اول هست یا
            W4:w3 < W2:W1
            اگر به درصد تصحیح موج دوم نسبت به اول دقت کنیم میبینیم که کمتر از 38.2 % هست با توجه به مورد ذکر شده درصد تصحیح موج چهارم به موج سوم رو اگه بخواهیم کمتر از اون درنظر بگیریم نسبت 23.6 برای ما بدست میاد که اگر بخواهیم مطابق با مقدار عددی شاخص کنیم باید بگیم بطورت معمول ،هدف حدود 23000 واحد خواهد بود .......
            اما پس از این طی این دوره برای صعود باید آماده شد که با توجه به این موج شماری حداقل 28000 رو میبینم و دقیقتر اون رو بعد از ایجاد زیرموجهای صعودی میشه تخمین زد.
            البته این بین یک شمارش الترناتیو دیگه هم وجود داره که اون رو هم در آینده تقدیم خواهم کرد.
            اما سئوال اصلی اینه ،که آیا افت و خیز شاخص نمایانگر وضعیت بورس ماست ؟
            متاسفانه من شخصا پاسخم به این سئوال منفی هست .....
            همونطور که در بالا عرض کردم ،بهترین اتفاق برای شاخص تشکیل مثلث در معاملات فرداست که امیدوارم این اتفاق بیوفته و در غیر اینصورت هم شرایط رو عرض کردم اما همینطور که در مسیر زمان جلو میریم ،علائمی بوجود خواهد آمد که برای مشخص کردن دقیق انتهای اصلاح کمک کننده خواهد بود ،که حتما توسط اون علائم این تحلیل رو تکمیل خواهم کرد .
            برای دوستان آرزوی سلامت دارم
            آخرین ویرایش توسط HOLY؛ 2011/05/28, 22:00.
            سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

اینطور که از ظواهر امر پیداست اگه شاخص کل کف قبلی رو هم بشکنه (بدون نوسان +) هنوز در a بزرگ هستیم (5 موجی)و فرصت خروج در موج b بزرگ وجود داره.

مطمئنا بزودی این وضعیتو درمانی سر پایی و موقتی میکنن( که فرصت خروجه) و دوباره رهاش میکنن(موج c)

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

تشکیل الگوی گارتلی صعودی در نمودار شاخص کل

بنابراین اصلاح نهایی شاخص کل در سطح 23300 در تشکیل نقطه D الگوی گارتلی و برخورد به کف کانال صعودی شاخص کل به احتمال زیاد پایان میابد.
                مگر اینکه هیجانی کف کانال رو بشکنه و برای تراز بعدی گارتلی یعنی 78.6 یا حتی بات نزول بیشتری بکنه .هر چند حمایت جدی کف کانال رو نمیتوان نادیده گرفت.

[IMG][/IMG]

نظر

• امیر2309
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2127

۸ خرداد ۱۳۹۰ (۱۱:۵۶ق.ظ)

رفتار احساسي، شاخص بازار سرمايه را منفي کرده است
                  خبرگزاري موج - پتانسيل بالاي بازار سرمايه نسبت به بازارهاي طلا و ارز منجر به ورود سرمايه گذاران جديدي به بازار سرمايه شده است که فاقد تخصص و اطلاعات لازم و کافي از اين بازار مي باشند.

فريبرز پرنا مديرعامل شرکت کارگزاري اميد سهم، در گفتگو با خبرنگار موج از ابهامات و نگراني ها در خصوص معاملات عمده شرکت هاي خودرويي، قيمت خوراک پتروشيمي ها و پالايشگاه ها به عنوان دلايلي نام برد که شاخص بورس اوراق بهادار تهران را از ماه گذشته با افت مواجه کرده است.
                  وي اظهار داشت: اين در حالي است که توجه به شرايط مناسب داخلي شرکت ها و قيمت بالاي نفت و فلزات بايد سبب متعادل شدن بازار سرمايه شود.
                  وي به سياست دولت مبني بر حمايت از بازار سرمايه به منظور جلوگيري از ورود سرمايه هاي سرگردان به سمت بازارهاي کاذب و موازي ازجمله طلا و ارز اشاره کرد.
                  به گفته مديرعامل شرکت کارگزاري اميد سهم، افت شديد قيمت ها با توجه به درآمد بالاي صادرات نفت و شرايط مناسب فضاي کسب و کار شرکت هاي پذيرفته شده در بورس، منعکس کننده وضعيت واقعي شرکت هاي بورسي نيست.
                  وي، صف هاي فروش در بازار سرمايه را عمدتا ناشي از برخي شايعات و ابهامات غير واقعي در حوزه سياست داخلي عنوان کرد.
                  پرنا با تاکيد بر ثبات سياسي و اقتصادي کشور نسبت به کشورهاي منطقه، به نزديک شدن به زمان برگزاري مجامع عمومي شرکت هاي بورسي اشاره کرد که با تقسيم سود آنها، جو احساسي حکمفرما بر بورس به زودي به شرايط مثبت و بانشاط در بازار سرمايه تبديل خواهد شد.
                  وي به پيش بيني تحليلگران بين المللي مبني بر شتاب رشد اقتصادي در دنيا در شش ماهه دوم سال ميلادي 2011 اشاره کرد که به تبع آن کمبود مواد اوليه و فلزات اساسي، رشد قيمت مواد خام و فلزات اساسي از قبيل نفت، فولاد، مس و ساير فلزات اساسي را اجتناب ناپذير خواهد کرد.
                  به گفته مديرعامل شرکت کارگزاري اميد سهم، حدود 40 درصد از شرکت هاي پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران از قيمت هاي جهاني تاثير مي پذيرند که بر اين اساس رشد اقتصاد جهاني و افزايش قيمت مواد خام و فلزات طبعا در رشد سهام اين شرکت ها تاثير گذار خواهد بود.
                  وي از حجم بالاي نقدينگي هاي سرگردان، رکود بازارهاي موازي و پتانسيل بالاي بازار سرمايه به عنوان دلايلي نام برد که در شرايط پايين بودن قيمت سهام شرکت ها توجه سرمايه گذاران بسياري را به بورس اوراق بهادار تهران جلب کرده است.
                  پرنا ادامه داد: بر اين اساس مي توان يکي از دلايل تشکيل صف هاي فروش در بازار سرمايه را رفتار هيجاني و احساسي سرمايه گذاران تازه جلب شده به اين بازار حرفه اي عنوان کرد.
                  وي با تاکيد بر تخصصي بودن اين بازار، به سرمايه گذاران جديد پيشنهاد داد که با توجه به لزوم وجود تخصص لازم براي تصميم گيري در خصوص خريد و فروش سهام، اين سرمايه گذاران در بدو ورود به بازار سرمايه، فعاليت خود را از صندوق هاي سرمايه گذاري آغاز کنند.
                  مديرعامل شرکت کارگزاري اميد سهم خاطرنشان کرد: اين سرمايه گذاران مي توانند پس از کسب دانش و مهارت کافي نسبت به خريد و فروش سهام در بازار سرمايه به صورت انفرادي اقدام کنند.
                  www.mahak-charity.org

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                    تشکیل الگوی گارتلی صعودی در نمودار شاخص کل

بنابراین اصلاح نهایی شاخص کل در سطح 23300 در تشکیل نقطه d الگوی گارتلی و برخورد به کف کانال صعودی شاخص کل به احتمال زیاد پایان میابد.
                    مگر اینکه هیجانی کف کانال رو بشکنه و برای تراز بعدی گارتلی یعنی 78.6 یا حتی بات نزول بیشتری بکنه .هر چند حمایت جدی کف کانال رو نمیتوان نادیده گرفت.

[img][/img]

فقط ذکر یک نکته را فراموش کردم و اونم اینکه گارتلی صعودی غالبا در انتهای روند نزولی شکل میگیرد...
                    اگه به این غالبا اهمیت بدیم باید bat بگیریم.

با تراز 161.8 ext بازوی bc یعنی 23700 برای الگوی bat

چون تراز 88.6 در bat کف کانال رو میشکنه و من به شکست کف کانال صعودی معتقد نیستم..
                    آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/05/29, 13:26.

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Jun 2025
                      • 1113

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                      بنام خدا
                      اما اتفاقاتی که برای شاخص میتونه بیوفته :
                      به نظر من بهترین اتفاقی که ممکنه برای شاخص بیوفته اینه که به شکل زیر تشکیل یک مثلث بده

در طول مثلث ،شاخص میتونه هم ظرف زمان رو پر کنه و هم افت زیادی نداشته باشه و هم کم کم خودشو به ضلع مقابل کانال نزدیک کنه ،از طرفی مطلب مهم اینه که تا سطح فراکتالی 24685 نشکسته هنوز می میتونیم بگیم روند نزولی شروع نشده و امید به ادامه روند صعودی داشته باشیم ......
                      حسن دیگه مثلث اینه که تکلیف مارو تاحدی برای آینده روشن میکنه و میتونیم پیش بینی در این قالب داشته باشیم ولی اگر از این حالت دربیایم اون موقع میتونیم اصلاحات کمپلکسی رو داشته باشیم که کاررو برای حدس و گمان مشکل میکنه ......
                      برای دوستان آرزوی سلامت دارم
                      با سلام خدمت دوستان
                      بعد از چند وقت بازار امروز تونست بالاخره رنگ سبز رو در نمادهای خودش ببینه ،
                      حقیقت امر اینه که با توجه به دلایلی که روی تعداد زیادی سهم داشتم بیشتر توقع داشتم دیروز این اتفاق بیوفته منتها خوشبختانه هنوز در وضعیت خوبی قرار داریم ، بهترین حالت این بود که در عدد بالاتر از 24685 این اتفاق بیوفته حال اینکه در 24600 این اتفاق افتاد که البته 85 واحد ناقض تشکیل مثلث نیست و هنوز میتونیم این اتفاق رو ،اتفاق خوب قلمداد کنیم ....
                      در تحلیل شاخص عرض کرده بودم بهترین اتفاق برای شاخص و سرمایه گذاران از یکطرف و تحلیلگران از طرف دیگه اینه که پترن مثلث تشکیل بشه ،برای این عرض دلایل متعددی دارم،اما مهمترینش برای سهامداران اینکه ،مثلث اصلاح عمیق نیست و بیشتر بعد زمانی داره تا قیمتی و برای تحلیلگران اینکه نوع اصلاح مشخصتر هست و نیازنیست دنبال الگوهای بسیار پیچیده باشیم و....

اما مطلب مهمی که باید بهش عنایت ویژه بشه اینه که ما فعلا یک واکنش به ضلع تحتانی داریم و این به معنی تشکیل مثلث کامل نیست و احتمال شکست الگو با حتی یک کندل وجود داره ،باید اجازه بدیم یه مقدار زمان بگذره تا این سطح تبدیل به پیوت و بعد فراکتال بشه و هرچه به این سمت پیش بریم خاطرجمعتر خواهیم بود (البته برای اینکه مثلثمون ،مثلث الیوت باشه سوای بسته شدن مطمئن کف ،به یک واکنش دیگه هم در سقف نیاز داریم ....)

پس فعلا تا اینجا میتونیم بگیم با واکنش به این سطح ، نور امیدی ایجاد شده که بتونه از ریزش بیشتر توسط این پترن ممانعت بوجود بیاد ،اما فعلا فقط در حد نور امید و نه بیشتر .......

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

ممنون استاد هالی.

احتمال الگوی کنج صعودی (گوه ) هم وجود داره.که طبق موج شماری خوبتون (4 از 3 اصلی) تو موج ها و ریز موجهای 4 گوه هم پیش میاد که به دلیل ماهیت استراحتی و شیب کندش میتونه مورد توجه قرار بگیره.الگوی مثلث هم خیلی قابل توجهه, منم تو تاپیکم شنبه شب به احتمال این الگو هم اشاره کردم.یا bat که میتونه نهایت اصلاح باشه و دیروز از اقای درخشانی سوال کرده بودم .

ولی همه این الگوها همانطور که ذکر کردید به گذشت زمان و خصوصا تشکیل پیوت سقف جدید برای نتیجه گیری نیازمنده.

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Jun 2025
                          • 1113

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                          ممنون استاد هالی.

احتمال الگوی کنج صعودی (گوه ) هم وجود داره.که طبق موج شماری خوبتون (4 از 3 اصلی) تو موج ها و ریز موجهای 4 گوه هم پیش میاد که به دلیل ماهیت استراحتی و شیب کندش میتونه مورد توجه قرار بگیره.الگوی مثلث هم خیلی قابل توجهه, منم تو تاپیکم شنبه شب به احتمال این الگو هم اشاره کردم.یا bat که میتونه نهایت اصلاح باشه و دیروز از اقای درخشانی سوال کرده بودم .

ولی همه این الگوها همانطور که ذکر کردید به گذشت زمان و خصوصا تشکیل پیوت سقف جدید برای نتیجه گیری نیازمنده.
                          درود بر پانی عزیز
                          پانی جان ،منظورتون اینه ما ابتدا ،ای و بی موج چهارم رو بزنیم و بعد در موج سی بریم برای گوه یا به عبارت الیوتی اندینگ دیاگونال ،یا اینکه امواج اصلاحی با یا بدون امواج ابتدایی موج بعدی ایمپالسیو شکل گوه به خودش بگیره دیگه ، چون مستقیما در امواج اصلاحی الیوت که بهتر از من میدونین یا فلت یا زیگزاگ یا مثلث بیشتر نداریم (سوای یه تقسیم بندی جدید که میگه ایریگولار جداست) ،بله اگه از مثلث بیایم بیرون بعد خیلی اتفاقات میتونه بیوفته که همونطور که فرمودین این هم میتونه باشه ....
                          بله همونطور که میفرمایین فعلا مثلث شاید انتخاب بهتر باشه ،چون ما پیوت 24685 هنوز نشکسته(حتی با ضریب حداقل 1% کوتاه مدت)،و این 85 تا ناقض مثلث هم نمیتونه باشه......
                          البته همونطور که هم بنده تاکید داشتم و هم شما ،هنوز هیچ چیز مشخص نیست و فقط یک نور امید و نه بیشتر ...
                          موفق باشین پانی عزیز

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

سلام استاد هالی.
                            منظورم خود موج c است که با شیب کمتری نزول کنه.یعنی به نظر من امروز رو شروع موج b بگیریم که انتظار سه موجی ازش داریم و بعد که c میشه با شیب کمتری نزول کنه مثل گوه.
                            امکانش هست؟(در ضمن استاد aبصورت 5 موجی بوده پس فعلا فلت از گردونه مسابقات حذف شد میمونه پهنه مثلث زیگزاگ.که با توجه به میزان صعود b یک مورد فقط میمونه.صحیحه؟)

نظر

• amir3236
                              عضو عادی
                              • Feb 2011
                              • 266

شاخص محصولات فلزی(فاذر وفاراک) پولبک کرده به الگوی مثلث .شاخص رشد بسیار خوبی خواهدکرد.

نظر

• HOLY
                                عضو فعال
                                • Jun 2025
                                • 1113

سلام بر دوستان عزیز
                                دوستان من ،حقیقتش احساس میکنم باید یک توضیح ضروری رو اینجا اضافه کنم ،امشب که وارد سایت شدم دوستان عزیزی ،پی ام داده بودند و صحبت از مثلث و امواج صعودی و ....
                                دوستان عزیز ،همونطور که اکثر اساتید الیوت ذکر میکنند ،موج چهارم موج واقعا مرموزی هست ،بهش موج تیک پرافیت هم میگند به عبارتی موجی که در این موج سرمایه گذاران سودهایی که در موج سوم گرفتند رو نقد میکنند و چون این اتفاق ناگهانی نمیوفته و هر فرد یا گروهی از افراد بر مبنای شرایط زمانی به این نتیجه میرسه که باید نقد بشه ،لذا اشکال موج 4 متفاوت خواهد بود ،از یک abc ساده تا یک موج کامپلکس ،در این بین اگر مشخص بشه موج مثلث هست ،کار ما برای تصمیم گیری راحت خواهد شد و وارد موجهای پیچیده ترکیبی که از ترکیب دو یا سه موج اصلی بوجود میاد نخواهیم شد ،اما برای این اتفاق بیوفته ما هنوز خیلی راه داریم ، و فعلا هیچ چیز مشخص نیست ،اگر کسی به من بگه از الان موج 4 ما قطعا مثلث هست من میگم دوست من شما دارین وارد حیطه پیش گویی میشین برای انجام این کار نیاز به خیلی اتفاقات دیگر وجود دارد به طریق اولی هیچ گاه ممکن نیست بنده چنین اظهار نظری کنم ،نظر بنده در ارتباط با شاخص همون هست که کاملا در پست 82 عرض کردم ......
                                اما در ارتباط با اتفاق امروز در شاخص ،اگر شاخص ریزشی بود ،میتونستیم احتمال بالا بدیم که مثلث در این سطح تشکیل نخواهد شد (حال اینکه در سطحی پایینتر تشکیل شود یا خیر باز به آینده برمیگشت)اما اکنون که ریزشی نبود ،میتوان گفت ،امید به این پترن در این سطح هنوز از بین نرفته است ،از طرفی چون سطح فراکتالی ما نشکسته (با ضریب نفوذ ) این فعلا جای خوشحالی دارد ......
                                اما برای اینکه بگوییم زمان صعود ادامه دار فرا رسیده یا مثلث تشکیل شده بسیار زود است و مجددا تاکید میکنم نظر بنده در ارتباط با شاخص کماکان پست 82 میباشد ،تا اینکه رفتار بازار ما را متقاعد به الگوی خاصی نماید که هرگاه چنین اتفاقی افتاد ،عرض خواهم کرد .........

نظر

در حال کار...
                                X