شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گرگین خان
    عضو فعال
    • Oct 2010
    • 1095

شاید گفتن این جمله لزومی نداشته باشه وجزو اسرار موسسین سایت باشد
    اما بنده میخواهم خدمت دوستان وسروران این فروم عرض کنم
    در زمان تاسیس فروم،دغدغه اصلی ما نبود چند کاربر همه فن حریف برای سایت بود.بسیار فکرکردیم تا کسی امور علمی ومدیریتی را برعهده بگیرد تا بین همه ی کاربران بورسی چهره ایی محبوب ودوست داشتنی وقابل اعتماد وموجه باشد.
    من باب همین موضوع به چند تن درخواست دادیم که میسرنشد(از این بابت خرسندیم)
    تا اقای جمالی به دکتر فرزاد گرامی درخواست دادند.
    ایشان هم درکمال فروتنی درخواست اقای جمالی را پذیرفته ودر فروم فعال شدندو....
    نتیجه این تلاش را میتوان در پستهای تقدیری کاربران که به حق ارادت در تک تک نوشته ها مشهوداست،یافت.
    بنده از همین جا به فرزاد عزیز بابت داشتن چنین شخصیت گرم وقابل احترامی تبریک گفته وبرای ایشان وخانواده گرامیشان ارزوی بهترینها را از ایزد منان دارم.

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

الحق كه ايشان بهترين هستند براي مديريت اين فضاي خوب.
      سفر بي خطر استاد
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jun 2025
        • 1113

بوف عزیز و بزرگوار ،سپاسگزارم و ارادتمند
        vet عزیزم شرمنده محبتهاتون هستم
        علامه عزیز ،از لطف بی حدتون سپاسگزارم
        استاد طیب عزیز ،دوستتان دارم و خیلی ارادتمندم
        اراک بورس عزیز ،از اطف شما ممنونم

دوستان عزیز از همه شما بزرگواران ممنونم ،بزرگواران و دوستان عزیز ،باور بفرمایین قصد نداشت بقول خانم احمدی خودم برای خودم آش پشت پا بپزم ،صرفا حقیقت این بود که با وجود محبتی که از دوستان سراغ دارم و ارادتی که من به این بزرگواران دارم ،دلم نیامد بدون خداحافظی از شما عزیزان جداشوم .
        از تک تک دوستان این فروم متشکرم و همگی را به خداوند منان میسپارم
        سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Jun 2025
          • 1113

در اصل توسط گرگین خان پست شده است View Post
          شاید گفتن این جمله لزومی نداشته باشه وجزو اسرار موسسین سایت باشد
          اما بنده میخواهم خدمت دوستان وسروران این فروم عرض کنم
          در زمان تاسیس فروم،دغدغه اصلی ما نبود چند کاربر همه فن حریف برای سایت بود.بسیار فکرکردیم تا کسی امور علمی ومدیریتی را برعهده بگیرد تا بین همه ی کاربران بورسی چهره ایی محبوب ودوست داشتنی وقابل اعتماد وموجه باشد.
          من باب همین موضوع به چند تن درخواست دادیم که میسرنشد(از این بابت خرسندیم)
          تا اقای جمالی به دکتر فرزاد گرامی درخواست دادند.
          ایشان هم درکمال فروتنی درخواست اقای جمالی را پذیرفته ودر فروم فعال شدندو....
          نتیجه این تلاش را میتوان در پستهای تقدیری کاربران که به حق ارادت در تک تک نوشته ها مشهوداست،یافت.
          بنده از همین جا به فرزاد عزیز بابت داشتن چنین شخصیت گرم وقابل احترامی تبریک گفته وبرای ایشان وخانواده گرامیشان ارزوی بهترینها را از ایزد منان دارم.
          جناب گرگین عزیز و بزرگوار
          سعادت با بنده قرین بود که توانستم خدمت ناچیزی در این سایت انجام دهم ،بزرگواری شما و جناب جمالی و خیلی از دوستان از قبل بر بنده معلوم بود ولی حضور در سایت عاملی شد که لطف و محبتتان را با تمام وجود احساس کنم ،از شما و جناب جمالی و سایر عزیزان ممنونم که در ارتباط با بنده ظن نیک داشتید و از دوستان محترم قدیمی و جدید سپاسگزارم که همیشه مشوق این حقیر بودند .
          ارادتمندتمامی دوستان هستم

نظر

• اقلیدس
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 219

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post

اما علاوه بر مورد فوق میخواستم خدمت دوستان عرض کنم ،مسافرت کاری در پیش دارم که حدود یک هفته تا 10 روز طول خواهد کشید ،البته حدود دو روزی هست که باید میرفتم ولی سعی کردم مقداری مسافرت رو عقب بندازم تا روزهای منفی در خدمت دوستان باشم شاید بتونم با حرفی ،تحلیلی ،دلگرمی کمکی کنم و الان که خوشبختانه بازار تغییر جهت داده ،شاید حضور من دیگه ضرورتی نداشته باشه،
            لذا تمام دوستان عزیز رو به خدا میسپارم و برای همه آرزوی سلامت و سود دارم .
            دوستان موفق باشید

[/B](البته سعی میکنم تا آخر شب یک تحلیل دیگه هم قرار بدم )
            اقای HOLY واقعا خیلی ba HOLY . دوست دارم. دوست داریم. دوست دارند.
            وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
            در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jun 2025
              • 1113

در اصل توسط اقلیدس پست شده است View Post
              اقای HOLY واقعا خیلی ba HOLY . دوست دارم. دوست داریم. دوست دارند.
              ممنون و متشکر از اقلیدس عزیزو بزرگوار
              بنده هم ارادتمند و هم دوستدار هم علاقمند به جنابعالی و دوستانم (شما فعل رو سه بار صرف کردین ،بنده سه فعل رو هر کدوم یک بار صرف کردم) :)
              درود بر شما دوست من

نظر

• Captain Nemo
                مدیر
                • Dec 2010
                • 2933

جناب هولی
                دلمون براتون خیلی تنگ میشه
                سفرتان بی خطر
                به امید دیدار مجدد شما
                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• amir3236
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 266

holyجان سفر بخیر .

نظر

• ناهید
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 1419

در معاملات امروز شاخص کل بورس ایران ۰.۶۹% نسبت به روز معاملات قبل افزایش یافت. طی معاملات امروز شاخص کل بورس با ۱۷۲ واحد افزایش به رقم ۲۵۲۱۱ واحد رسید.
                    حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                    خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                    خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• arak_bourse
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 3802

به نظر مياد فردا روز باقي فرضه ها باشه و اگر ريسك شرايط سياسي را بپذيريم ميشه خريدهايي در بعضي سهم هاي خوب انجام ديد.
                      استاد هولي عزيز منتظر بازگشت شما از سفر هستيم. سفر بي خطر باشد
                      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• ناهید
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 1419

طی معاملات امروز بازار شاخص کل بازار با ۱.۲۳درصد افزایش نسبت به روز معاملات قبلی مواجه بود. شاخص کل بورس امروز با ۳۱۰ واحد افزایش به ۲۵۵۲۰ واحد رسید. ارزش معاملات بازار طی ساعات معاملاتی امروز به ۹۵۰ میلیارد ریال رسید

نظر

• ناهید
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 1419

شاخص بورس دوباره به كانال 26 هزار واحدي بازگشت
                          تهران - شاخص كل بورس با رشد 249 واحدي دوباره وارد كانال 26 هزار واحدي شد.

به گزارش روزسهشنبه ايرنا، در ادامه روند مثبت روزگذشته معاملات بازار سهام، امروز هم قيمت سهام اغلب شركت هاي بزرگ با افزايش قيمت داد و ستد شدند.
                          اين در حالي است كه 9 روزكاري پيش شاخص بورس با افت 491 واحدي به كانال 25 هزار واحدي نزول كرد و حتي در 11 ارديبهشت ماه با سقوط بي سابقه 636 واحدي، اين متغير مهم در عدد 24 هزار و 685 واحدي به ثبت رسيد.
                          اين جهش در نتيجه اثر مثبت شركت هاي فولادمباركه، سرمايه گذاري غدير، چادرملو، گل گهر، بانك ملت، توسعه معادن و فلزات، سرمايه گذاري سايپا، حفاري شمال و ايران ترانسفو، شاخص بورس رخ داده است.

نظر

• بوف کور
                            Banned
                            • Jun 2025
                            • 1422

کسی از اقا فرزاد عزیز خبر نداره ؟
                            جاشون خالیه
                            یکم طولانی نشد سفرشون ؟

نظر

• ناهید
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 1419

اثر دو عامل در شكستن خط مقاومت 26 هزار واحدي شاخص بورس

خبرگزاري فارس: رشد قيمتهاي جهاني فلزات بر سهام شركت هاي معدني و فلزي و اجماع عمومي اكثر فعالان به بهبود شرايط منجر شد تا در برابر صف هاي فروش سهام شركت خودرويي، شاخص كل به مدد شركت هاي فلزي و معدني با 215 افزايش بارديگر خط مقاومت 26 هزار واحدي را بشكند.

بازار سهام كشور در حالي هفته گذشته با افت قيمت سهام اكثر شركت ها و كاهش ارقام شاخص نتوانسته بود كام سهامداران را شيرين كند كه در آخرين روز از دومين ماه سال نشانه هايي از بهبود اوضاع بورس در روزهاي آينده به نمايش گذاشت.
                              بر اساس اين گزارش، در آغاز هفته جاري برخي از سهامداران با ابراز نگراني از مواضع رئيس جمهور آمريكا و همچنين مخالفت شوراي نگهبان با سرپرست شدن رئيس جمهور در وزارت نفت و ديگر مسائل ، در همان شروع معاملات اقدام به فروش و خروج از سهام تعدادي شركت ها كردند تا به گمان تكرار روند نزولي بازار در روزهاي آينده بارديگر موفق به خريد ارزانتر سهام شوند.
                              اما اين رفتار كه عمدتا " ناشي از تجربه روزهاي شروع هر هفته و نداشتن افق سرمايه گذاري روشن در روزهاي بعد شروع هر هفته بود، در ساعات مياني معاملات نه تنها از فكر و ذهن عمده سهامداران رخت بربست بلكه اثر رشد قيمت هاي جهاني محصولات فلزي بر بخشي از صنايع و شركت هاي بورسي منجر به تشكيل صف هاي خريد و رشد قيمت سهام شركت هاي حاضر در گروه هاي فلزي و معدني شد.
                              اين عامل بيروني يعني افزايش قيمت هاي جهاني محصولات فلزي كه مي تواند در روزها و هفته هاي آينده با تعديل سود هر سهم شركت ها فلزي و معدني و يا حداقل اميد به رشد قيمت سهام اين دو گروه و همچنين سهامداران عمده آنها مانند سرمايه گذاري توسعه معادن و فلزات همراه شود منجر به جناح بندي بازار شد. چرا كه در برابر اقبال سهام اين دسته از شركت ها، سهام شركت هاي خودرويي كه در روزها و هفته هاي گذشته از گزنيه هاي اصلي خريد بودند با صف هاي فروش، افت محسوس بهاي هر سهم روبرو شدند.
                              اين وضعيت ناشي از ابهامات مربوط به آينده معاملات عمده سهام شركت هاي خودرويي بود و اكثر سهامداران ترجيح دادند به جاي حضور نامعلوم و احتمالا " با زيان درشركت هاي خودرويي به سمت ديگر گروه ها حركت كنند.
                              اين جريان غالب و مغلوب در كنار اجماع عمومي فعالان به بهبود شرايط بازار سهام در روزهاي آينده و همچنين رفتار تكنيكي شرايط درنهايت با رشد 215 واحدي شاخص همراه شد تا دماسنج بازار سهام بارديگر موفق به شكستن خط مقاومت 26 هزار واحدي شده و در عدد 26 هزار و 155 واحد به ثبت برسد.
                              در اين جهش قابل توجه كه منجر به قوت قلب گرفتن سرمايه گذاران خصوصا " سرمايه گذاران تازه وارد شد، شركت هاي ملي مس،فولاد مباركه ، چادرملو ، مخابرات ، گل گهر ، سرمايه گذاري غدير و توسعه معادن و فلزات با اثر مثبت 65 تا 11 واحدي نقش بسزايي داشتند. در عوض شركت هاي سايپا، ايران خودرو و صندوق بازنشستگي كه با عدم اقبال بازار و افت قيمت هرسهم روبرو شده بودند به ترتيب 26، 15 و 11 واحدي در عدم رشد بيشتر ارقام اثر محسوسي داشتند.
                              آمار پاياني معاملات سهام شركت ها هم نشان مي دهد بيش از 238 ميليون سهم عادي و حق تقدم به ارزش 103 ميليارد تومان داد وستد شد كه بيشترين حجم معاملات هم به شركت هاي فولادمباركه با 59.2 ميليون سهم ، سرمايه گذاري غدير با 19 و سرمايه گذاري سايپا و ملي مس هر كدام با بيش از 12 ميليون سهم اختصاص داشت.

نظر

• ناهید
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 1419

امروز شاخص با ۵۷۱ واحد ریزش، پس از ریزش ۶۳۷ واحدی که در یازدهم اردیبهشت ماه متحمل شده و از ۲۵۳۲۲ واحد به ۲۴۶۸۵ واحد تنزل یافته بود افت دیگری را در کارنامه خود به ثبت رساند.

نظر

در حال کار...
                                X