شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

    #886
    پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

    ظاهرا" عرضه اولیه نفت سپاهان هم که چهارشنبه بوده کنسل شده ,گزارش هلدینگ بزرگ پتروشیمی فارس هم اومد رو کدال وتاثیر خوبی رو شاخص می زاره واتحادیه اروپا هم که یه سری از تحریمها رو به حالت تعلیق

    در آورده پس میشه امیدوار بود که فردا شاخص بر می گرده
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

    نظر

    • ali30
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1940

      #887
      پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

      کف و سقف بورس تهران
      كف 76 هزار، سقف 110 هزار واحد
      به عقيده تكنيكاليست‌ها شاخص از اواسط اسفندماه برمي‌گردد
      هديه لطفي: شاخص بورس تهران كه از ابتداي سال جاري با صعودهاي پي در پي به فتح قله‌هاي جديد دست يافته بود و تنها چندين گام تا شكست ركورد تاريخي و ورود به مرز 90 هزار واحد فاصله داشت، ناگهان از اوايل هفته گذشته با سقوط 7/2 درصدي شاخص مواجه شد و هرچند در معاملات روز بعد صعود قدرتمند 2 درصدي را به ثبت رساند و در جبران افت مزبور تلاش كرد، اما در روزهاي متوالي همچنان به روند نزولي خود بازگشت تا به اين ترتيب دماسنج بازار سرمايه با احتساب افت 1/5 واحدي روز گذشته به محدوده 83 هزار و 641واحدي كاهش يافت.
      شايعات منتشرشده درباره مديران سازمان بورس، ايجاد تقاضاي جديد در بازار مسكن در پي افزايش وام، ابهامات موجود در بودجه 93، احتمال افزايش نرخ حامل‌هاي انرژي، ارائه گزارش‌هاي 9ماهه ضعيف‌تر از حد انتظار بازار توسط شركت‌ها به همراه چند عامل ديگر مهم‌ترين نقش را در افت‌هاي پي‌در‌پي شاخص داشتند.

      اما در اين ميان سوال مطرح شده اين است كه وضعيت دماسنج بازار سرمايه در روزهاي آتي چگونه خواهد بود و آيا به دوران طلايي رشد و صعود خود بازخواهد گشت و همچنين رالي جديد بورس از چه زماني آغاز خواهد شد؟ براي پاسخ به اين سوال و پيش‌بيني روند آتي بازار سرمايه نظر تكنيكاليست‌هاي بازار را در زمينه وضعيت آتي شاخص جويا شديم؛ آنها معتقدند: در حال حاضر با توجه به اخبار و حواشي پيرامون بازار سرمايه و همچنين شكسته شدن سطح حمايتي 87 هزار و 200 واحد، شاخص عملا در موج اصلاحي قرار دارد و در اين شرايط مهم‌ترين تكنيك مشخص كردن نقطه پايان اين اصلاح است و چنانچه شاخص بخواهد اصلاح عميق‌تري را تجربه كند محدوده 82 هزار واحد با نوسان 500 واحدي مي‌تواند به عنوان كف تكنيكي شاخص كل عمل كند.اما در مجموع مي‌توان گفت كه بازار در دوره آينده رفتار نوساني خواهد داشت و در بازه زماني بلندمدت و تا فصل مجامع به محدوده 110 هزار واحدي صعود كند.جزئيات بيشتر را در گزارش زير مي‌خوانيم:
      فراز و فرودهاي شاخص
      در اين ميان مهرداد خالقي از تحليلگران تكنيكال بازار سرمايه در گفت‌وگو با «دنياي اقتصاد» معتقد است: از اواسط مرداد ماه سال 1391 شاخص كل پس از مدت‌ها روند خنثي و حركات نوساني، رشد خيره كننده‌اي را تجربه كرد، به طوري كه شاخص بورس اوراق بهادار در مدت 18 ماه حدود 300 درصد رشد را در كارنامه خود به ثبت رسانده است.وي در ادامه اظهاراتش رشد 300 درصدي مزبور را در قالب سه دوره زماني تقسيم‌بندي كرد و گفت: دوره اول پس از افزايش نرخ دلار و رشد سود آوري شركت‌ها رقم خورد، به طوري كه سود شركت‌هاي صادرات محور با افزايش سه برابري نرخ ارز دستخوش تغييرات عمده‌اي شد و همين امر فنر فشرده شده بازار سرمايه را براي صعود آزاد كرد.وي ادامه داد: در مرحله دوم در حالي كه بازار رفته‌رفته با تشديد عرضه‌ها مواجه مي‌شد، ‌انتخابات رياست جمهوري و پيروزي كانديداي مد نظر بازار سرمايه باعث يك جهش خيره كننده ديگر شد.بنا به گفته خالقي مرحله سوم نيز پس از اعلام توافق هسته‌اي در ژنو رخ داد.وي در ادامه توضيح داد: همين سه عامل باعث شد بازار در يك سال و نيم اخير از 23 هزار واحد تا يك قدمي 90 هزار واحد حركت كند و خاطرات شيريني را براي فعالان بازار سرمايه رقم بزند.بنا به عقيده اين تحليلگر در حال حاضر عوامل مختلفي باعث شده تا عرضه‌ها در بازار تشديد شود و خريداران به صورت جدي وارد گود نشوند تا بازار بورس اين روزها دچار چالش شود، همچنين رشد نسبتا مناسب بورس در ماه‌هاي اخير باعث شده تا بسياري از فعالان بازار خصوصا سهامداران تازه وارد دچار سردرگمي شوند و اين شائبه براي قديمي‌هاي بازار ايجاد شود كه خاطرات سال‌هاي 84–83 در حال تكرار است.
      ابهامات لايحه بودجه 93، احتمال افزايش نرخ حامل‌هاي انرژي، ارائه گزارش‌هاي 9 ماهه ضعيف‌تر از حد انتظار بازار توسط شركت‌ها، در پيش بودن بودجه سال 93 شركت‌ها، افزايش سقف تسهيلات مسكن، زمزمه‌هايي از تغيير مديريتي در سازمان بورس، رو شدن پرونده برخي از مفسدان اقتصادي توسط قوه قضائيه، تاثيرات ناشي از عرضه‌هاي اوليه از جمله تپيكو، نفت سپاهان و فولاد هرمزگان و برخي از تصميمات خلق‌الساعه متوليان بازار سرمايه از جمله عرضه‌هاي سنگين خصوصي‌سازي يا انتقال تعدادي از شركت‌هاي بازار پايه به بازار توافقي از مهم‌ترين عوامل تاثيرگذار در تلاطم اين روزهاي بازار سرمايه از ديدگاه اين تحليلگر بوده است.
      خالقي در ادامه توضيح داد: همه اين عوامل دست در دست هم داده تا خبر لغو برخي تحريم‌ها در 30 دي ماه كه اين روزها تنها برگ برنده بازار است رنگ ببازد، البته از اين نكته نبايد غافل شد كه در فصل پاييز بازار به اين خبر واكنش نشان داد و حال با لغو تحريم‌ها منتظر تاثير اين خبر در عملكرد و سود شركت‌ها است.
      وي در ادامه افزود: از طرفي ديگر نشانه‌هايي از تلاش دولت براي خروج بازار مسكن از ركود رويت مي‌شود كه همين امر مي‌تواند بخشي از نقدينگي موجود در جامعه را به سمت اين بازار سوق دهد.خالقي در ادامه اظهاراتش به نقش صنايع مختلف در رشد يا افت شاخص پرداخت و گفت: در ماه‌هاي اخير به جرات مي‌توان گفت كه گروه پالايشي بار اصلي شاخص را در رشد شاخص به دوش كشيده كه اكنون با ابهامات به وجود آمده براي اين گروه، مدت‌ها است كه گروه پالايشي به حاشيه رانده شده است؛ صنعت پتروشيمي هم به‌رغم اينكه لغو تحريم‌ها مي‌تواند باعث افزايش توليد و فروش شركت‌هاي اين گروه شود، به دليل ابهامات موجود در نرخ خوراك در كوتاه مدت پتانسيل چنداني براي رشد نخواهد داشت و به اين ترتيب اين گروه نيز به حاشيه رانده شده است. وي ادامه داد: گروه معدني با افزايش نرخ بهره مالكانه مورد بي‌مهري بازار قرار گرفته و صنايع انرژي‌بر نيز منتظر تعيين تكليف نرخ حامل‌هاي انرژي هستند.وي در ادامه گفت: بنابراين از ميان نمادهاي شاخص ساز تنها گروه بانكي و خودروسازان در حال حاضر در حاشيه امن هستند كه از خودروسازان هم نمي‌توان انتظار خاصي در گزارش‌هاي 9 ماهه و حتي 12 ماهه داشت. خالقي با اشاره به صنعت بانكداري، افزود: اما در گروه بانكي مي‌توان به گزارش‌هاي 9 ماهه اميد داشت و مي‌توان پيش‌بيني كرد كه در ميان كليه صنايع بورس، بانكي‌ها مي‌توانند بهترين گزارش‌ها را به خود اختصاص دهند.وي در ادامه اظهاراتش از لحاظ تكنيكي رشد شاخص كل را در 18 ماه اخير در قالب موج 3 اليوتي توجيه كرد و افزود: ابتدا افت و خيزهاي شاخص كل را در اين بازه زماني در داخل يك كانال صعودي محصور مي‌كنيم كه نوسانات بازار خود امواجي از درجه پايين‌تر را تشكيل مي‌دهند، به طوري كه رشد شاخص از مرداد 91 تا اواخر بهمن همان سال را مي‌توان موج 1 از 3 اليوتي ناميد. خالقي ادامه داد: در آن برهه از زمان با اخبار ضد و نقيض از عرضه هلدينگ خليج فارس و به تعويق افتادن اين عرضه بازار دچار مشكل شد و با تشديد عرضه‌ها روبه‌رو شد. وي در ادامه تصريح كرد: همين افت و خيز شاكله موج 2 از 3 اليوتي را پي‌ريزي كرد و سپس با آغاز سال جديد بازار با يك شيب منطقي به رشد خود ادامه داد تا در اواخر ارديبهشت‌ماه با رد صلاحيت يكي از كانديداهاي انتخابات رياست جمهوري كه مورد نظر بازار سرمايه بود شاخص مدتي در روند نزولي قرار گيرد. اين افت و خيز عملا موج 1 و 2 از سري امواج 3 از 3 اليوتي را شكل داد تا اينكه با پيروزي يك چهره تكنوكرات در انتخابات رياست جمهوري يكي از قوي ترين موج صعودي بازار يعني 3 از 3 بزرگ شكل بگيرد. تا اينكه در شهريور 92 با بروز تنش در سوريه اين موج خاتمه يافت و شاهد اصلاح موقت بازار در قالب موج 4 از 3 از بزرگ بوديم.
      اين تحليلگر خاطرنشان كرد: در ادامه با آرام‌تر شدن فضاي سياسي در سوريه و تزريق خبر توافق هسته‌اي در ژنو، بازار رالي ديگري را در قالب موج 5 از 3 آغاز كرد كه عملا بيشترين بازدهي را براي فعالان بازار به همراه داشت.
      وي در ادامه گفت: در حال حاضر به نظر با حواشي پيرامون بازار و همچنين شكسته شدن سطح حمايتي 87 هزار و 200 واحد، شاخص عملا در موج 4 اصلاحي قرار دارد؛ در شرايط كنوني مهم‌ترين تكنيك، مشخص كردن نقطه پايان موج 4 اصلاحي است. اگر با نمودار يك سهم يا يك كالا مواجه بوديم، ترازهاي 2/38 درصد و 50 درصد فيبوناچي اصلاحي، محتمل ترين نقطه براي پايان اصلاح بودند، اما بررسي رفتار گذشته شاخص كل نشان داده كه تيپكس در اصلاح‌ها رفتار خاص خود را دارد.
      خالقي در ادامه تصريح كرد: با نگاهي به گذشته بازار به اين نتيجه مي‌رسيم كه در امواج هم درجه با موج كنوني شاخص معمولا بين 5 تا 10 درصد از ارزش خود را از دست داده است و چندين بار اين اصلاح پس از 8 درصد عقب نشيني شاخص از ارزش سقف خود به پايان رسيده است.
      اين تكنيكاليست در ادامه افزود: شاخص كل در روز دوشنبه 16 دي سقف 89723 واحد را در كارنامه خود ثبت كرده است كه اگر 8 درصد پيك شاخص را محاسبه كنيم و با كسر عدد فوق از قله تاريخي شاخص، كل رقم 82143 واحد خواهد شد.
      خالقي در ادامه خاطرنشان كرد: نكته جالب اينكه تراز 100درصد فيبوناچي app اصلاح اخير شاخص كل نيز در اين محدوده قرار دارد. نكته ديگر اينكه ميانگين متحرك 50 روزه نيز در همين محدوده طي طريق مي‌كند. بنا به عقيده خالقي محدوده 83400 واحد اولين حمايت جدي شاخص كل براي برگشت است و در شرايطي كه بازار بخواهد اصلاح عميق‌تري را تجربه كند محدوده 82000 واحد با تلورانس 500 واحدي مي‌تواند به عنوان كف تكنيكي شاخص كل عمل كند.
      فتح قله 110 هزار تا فصل مجامع
      اما در اين ميان نكته مهم ديگر زمان برگشت بازار است. آيا پس از رسيدن بازار به محدوده ياد شده شاهد واكنش مثبت شاخص كل و آغاز يك رالي جديد خواهيم بود؟
      خالقي در جواب اين سوال گفت: با بررسي گذشته نمودار شاخص كل اصلاح‌هاي اين چنيني در حدود 30 تا 35 كندل به طول مي‌انجامند، بنابراين با فرض اينكه هر ماهه 20 تا 22 روز كاري را شامل مي‌شود، اگر 16 دي ماه را به عنوان نقطه آغاز اصلاح شاخص در نظر بگيريم مي‌توان گفت كه بازار تا اواسط اسفند ماه در فاز اصلاح به سر خواهد برد.
      وي خاطرنشان كرد: بنابراين رسيدن به نقاط حمايتي ذكر شده دال بر آغاز رالي جديد نخواهد بود؛ بلكه بازار در يك الي يك و نيم ماه آينده رفتار نوساني خواهد داشت.
      خالقي در جمع‌بندي اظهاراتش عنوان كرد: انتظار داريم شاخص كل به سطوح حمايتي ذكر شده واكنش مثبت نشان دهد و سپس يك برگشت تا حوالي 89000 واحد داشته باشد در ادامه بازار براي خالي شدن از فروشندگان افراطي و جمع كردن پتانسيل كامل براي يك رالي صعودي ديگر مي‌تواند تا حوالي كف قبلي (82000 – 83400) اصلاح داشته باشد.
      وي خاطرنشان كرد: با پايان موج 4 اصلاحي شاهد آغاز به كار موج 5 از 3 صعودي خواهيم بود؛ در قالب همين موج شاخص مي‌تواند حداقل تا 98000 و حداكثر تا 110000 واحد تا فصل مجامع صعود كند.
      اين تحليلگر تكنيكال بازار سرمايه در ادامه با توصيه به سهامداران گفت: به سهامداران، خصوصا تازه‌واردهاي بازار سرمايه توصيه مي‌شود كه شرايط كنوني ديدگاه خود را به ميان‌مدت تغيير دهند، از معاملات هيجاني و خريد و فروش‌هاي مكرر (خصوصا خريد در صفوف خريد و فروش در صفوف فروش) خودداري كنند و در خريد سهام حتما به وضعيت بنيادي توجه كنند.
      به گفته خالقي با ديد ميان مدت گروه بانكي، بيمه‌اي و حمل‌و‌نقل به همراه صنايعي چون پتروشيمي، پالايشگاهي و حتي نمادهاي خودرويي مي‌توانند بازدهي مناسبي را براي سهامداران به ارمغان بياورند.
      اصلاح بازار به زماني ديگر موكول خواهد شد
      احسان حاجي از ديگر تحليلگران تكنيكال بازار سرمايه نيز در گفت‌وگو با خبرنگار ما، هفته گذشته را هفته‌اي نااميدكننده براي بازار دانست و گفت: شايعات منتشر شده درباره مديران سازمان بورس كه بلا‌فاصله تكذيب شد، حرف‌هايي در مورد نرخ خوراك پتروشيمي ها، ايجاد تقاضاي جديد در بازار مسكن در پي افزايش وام خريد، عواملي بودند كه طي هفته گذشته دامان بورس را گرفتند.
      وي ادامه داد: هرچند اين اخبار و شايعات مي‌توانند تاثير منفي در يك بازار با شرايط نرمال داشته باشند، اما فضاي هفته گذشته بورس نشان داد كه اين ترس از ريزش است كه بر قلب معامله‌گران حكمفرما است.
      وي معتقد است: خاصيت بازار همين است و تحليل تكنيكال نيز بر همين اساس شكل گرفته است، تكنيكال يعني تحليل ذهن و روان آحاد سرمايه‌گذاران و معامله‌گران موجود در بازار اعم از حرفه‌اي و با تجربه يا تازه‌كار و هيجان زده.
      به عقيده حاجي حجم نقدينگي وارد شده به بازار، نبود فضاي مناسب سرمايه‌گذاري خارج از بازار سرمايه به عنوان رقيب بورس، بهبود فضاي كسب و كار با شروع دولت جديد و سياست‌هاي اقتصادي نسبتا معقول در مقايسه با گذشته و از همه مهم‌تر مسير رو به جلوي مذاكرات و توافقات ژنو و اميد به رفع تدريجي تحريم‌ها همگي باعث خواهند شد تا اين ريزش به زودي پايان پذيرد و آن اصلاح كذايي كه همگان منتظر هستند يعني اصلاحي در حد حداقل 38 يا 50 درصد صعودهاي گذشته با توجه به شرايط حال حاضر بازار به زماني بعدتر موكول شود.وي در ادامه خاطرنشان كرد: اما با نگاهي جزئي‌تر به روند حركت شاخص طي چند روز گذشته افت تقريبا 6 درصدي را در دماسنج اقتصاد كشور شاهد هستيم؛ ريزشي كه البته با ركورد حجم معاملات در تاريخ بورس همراه بود. اين تحليلگر در ادامه افزود: همانطور كه در نمودار شماره 1 نيز قابل مشاهده است شاخص بعد از رسيدن به مرز 90 هزار قدرت خود را از دست داد و عرضه‌هاي بيش از توان بازار باعث شد ذهنيت بازار عوض شده و ترس معامله‌گران را به همراه داشته باشد تا با افت 5600 واحدي تا پايان وقت معاملات روز دوشنبه، رقم حداقل 83 هزار و 641 واحدي را ثبت كند.
      حاجي ادامه داد: بنابر اين پايان يكشنبه گذشته را مي‌توانيم پايان موج اول از سه موج ريزشي بازار تصور كنيم؛ با همين تئوري برگشت كوتاه مدت بازار طي روزهاي دوشنبه و سه‌شنبه (و شايد موقعيت مناسب خروج براي بسياري از معامله‌گران كوتاه‌مدت) و افزايش 2500 واحدي شاخص، موج دوم از سه موج ريزشي رقم خورد و سپس از روز چهارشنبه شروع موج جديد كاهش از محدوده 87 هزار واحدي را موج C از امواج ABC ريزشي مي‌دانيم.
      وي در ادامه گفت: اما طبيعي است كه همه به دنبال يافتن محدوده دقيق اين كف جديد هستند؛ با رسم نمودار لگاريتمي شاخص مي‌توان محدوده 83 هزار و 500 واحد را به عنوان اتمام موج سوم تخمين زد. به عقيده حاجي اين محدوده مواجه است با خط روند هشت ماهه صعودي شاخص كه خود مي‌تواند حمايت و مانعي براي ريزش بيشتر باشد.
      وي در ادامه تصريح كرد: هر‌چند كه ادامه افت 700 واحدي شاخص در روز شنبه و شكست كف يكشنبه هفته قبل (85400واحد) راه را براي ريزش‌هاي بيشتر باز گذاشته است اما چند مورد نسبتا با اهميت مي‌تواند روز دوشنبه و هفته پيش‌رو را زماني مناسب براي تغيير فاز بازار قرار دهد.
      بنا به گفته اين تحليلگر افت مجموعا 6 درصدي طي يك هفته گذشته، كم شدن از موج كاهشي طي روز آغازين هفته جديد، اتمام عرضه‌هاي بازار ناشي از تسويه معاملات اعتباري پايان ماه، ورود شركت بزرگ تيپيكو به مجموعه شركت‌هاي بورسي و كمك به بهبود جو بازار در روز دوشنبه و شروع مرحله اجرايي توافق‌نامه ژنو از 30 دي‌ماه همگي مي‌توانند به تغيير جهت بازار و متقاعد كردن معامله‌گران به خروج از صف‌هاي منفي بازار طي هفته جاري كمك كنند.
      بازگشت خريد به بازار
      وي در ادامه به بررسي وضعيت شاخص از منظر تكنيكال پرداخت و گفت: با توجه به منطقه اتمام موج سوم ريزشي، نزديكي به كف (البته نه چندان مستحكم) پيشين، برخورد به ابرهاي ايچيموكو و همچنين نزديكي به ميانگين متحرك پنجاه‌روزه مي‌توان محدوده 83 هزار و 500 واحدي را براي شاخص كل محدوده حمايتي تصور كرد. بر اين اساس هفته پيش رو مي‌تواند زمان مناسبي براي برگشت بازار و شروع تمايلات خريد باشد.حاجي در ادامه تصريح كرد: اين نكته نيز قابل ذكر است كه با احتمال كمتر در صورتي كه به‌رغم وجود عوامل ذكر شده طي روزهاي پيش رو شاهد برگشت مثبت و تغيير فاز بازار نباشيم و رقم شاخص كل به علت كثرت فروشندگان از محدوده زرد‌رنگ مشخص شده در نمودار شماره2 به سمت پايين عبور كند بنابر‌اين بايد منتظر يك حركت ريزشي ديگر و ادامه كاهش شاخص تا پايين‌تر از مرز 80 هزار واحدي باشيم.
      وي ادامه داد: در صورت وقوع چنين حالتي محدوده زرد رنگ دوم در 76 هزار و 500 واحد مي‌تواند حمايت بعدي دماسنج اقتصاد ايران قرار باشد.
      انتظار براي ركوردهاي جديد در بلندمدت
      شايان كرمي از ديگر تكنيكاليست‌هاي بازار سرمايه نيز معتقد است: شاخص بورس اوراق بهادار در هفته‌هاي گذشته يك روند كاهشي داشت، به طوري كه بالاترين مقدار خود يعني 89 هزار و 723 واحد را به ثبت رساند و كاهش يافت. اما به‌طور كلي شاخص قيمت سهام در همه بازارهاي جهاني به گونه‌اي طراحي شده است كه حركت‌هاي قيمتي سهام معامله شده را بر‌اساس ساز و كار عرضه و تقاضا نشان دهد؛ شاخص بورس اوراق بهادار همواره پس از افزايش سرمايه شركت‌ها از محل آورده نقدي يا افزايش و كاهش شركت‌ها در بورس تعديل مي‌شود و پرداخت سود نقدي هم با توجه به استفاده از TEDPIX به جاي TEPIX در ساليان گذشته در محاسبه شاخص آورده مي‌شود. وي ادامه داد: اما رويدادهايي هم چون افزايش سرمايه از محل سود انباشته يا عرضه سهام جايزه در فرآيند تعديل شاخص قيمت سهام در نظر گرفته نمي‌شود، پس شايد برخي از حركات قيمتي در بورس اوراق بهادار همچون دلايل فوق ناشي از عرضه و تقاضا نباشد.
      كرمي خاطرنشان كرد: به عبارت ديگر تكنيكاليست‌ها بايد توجه داشته باشند كه همواره برخي از تغييرات قيمت شاخص سهام در بورس تهران ممكن است از رويدادهاي تفكيك پذير از حركت‌هاي قيمتي عرضه و تقاضاي بازار سرچشمه گرفته باشد، در صورتي كه در تحليل تكنيكال حتما بايد قيمت‌ها بر‌اساس عرضه و تقاضا شكل گرفته باشد.
      وي ادامه داد: افزون بر اين با توجه به روند حركتي شاخص بورس اوراق بهادار بهترين ابزار تكنيكال براي تحليل اين شاخص امواج اليوت است كه اين نوع تحليل نيز برگرفته از سناريوهاي مختلف براي موج شماري است، پس در اين تحليل سعي بر آن است كه محتمل‌ترين سناريو در نظر گرفته شود.
      اين تحليلگر در ادامه به بررسي وضعيت شاخص از اين ديدگاه پرداخت و گفت: با توجه به نمودار شماره 3 كه به بررسي كوتاه‌مدت شاخص بورس بر اساس الگوي روزانه پرداختيم پس از يك واگرايي در انديكاتور MACD و شكست خط روند رسم شده شاخص، كاهش قيمت را تجربه كرده؛ حال سوال اينجاست كه محدوده كف قيمتي براي شاخص با توجه به حركت نزولي و همگرايي ريزشي با MACD، چه مقدار است؟ بر‌اساس فيبوناچي اكسپنشن حركت نزولي، مقدارهاي 85000، 83450، 82400، 81000، 79400 و 76850 مي‌تواند محدوده كف براي شاخص بورس در ميان مدت يا كوتاه مدت باشد. كرمي ادامه داد: بررسي نمودار شماره 4 نيز كه به صورت هفتگي به موج شماري شاخص به صورت هفتگي پرداخته شده است، نشان از اتمام 5 موج صعودي شاخص بورس اوراق بهادار از سال گذشته دارد و در موج 5 يك الگوي پوشاي نزولي ايجاد كرده است و در انديكاتور MACD و اسيلاتور RSI سيگنال ريزشي نشان داده مي‌شود.
      وي خاطرنشان كرد: اما در نمودار شماره 5 كه به بررسي مدت زمان بيشتري از شاخص با تناوب هفتگي پرداخته شده است نشان مي‌دهد كه پايان موج 5 نمودار شماره 4 در اصل پايان موج 3 نمودار شماره 5 است كه با بررسي اين موج كاملا مشخص است كه اين موج خصوصيات موج 3 را دارد چون هم شيب بسيار زيادي دارد و هم اينكه ممتد شده است. پس با توجه به نمودار‌هاي فوق مي‌توان نتيجه‌گيري كرد كه امكان دارد شاخص در ميان مدت دچار روند حاشيه‌اي شود و موج 3 خود را اصلاح كند و در نهايت موج 5 بلندمدت خود را آغاز خواهد كرد و باز هم شاهد ركوردهاي جديد از شاخص بورس اوراق بهادار در بلندمدت باشيم.
      اين تكنيكاليست در ادامه با توصيه به سرمايه‌گذاران گفت: اما با توجه به شرايط فعلي و همچنين رشد بسياري از سهام‌هاي بورسي بهتر است تا سرمايه‌گذاران تازه‌وارد به بازار سرمايه از طريق صندوق‌هاي سرمايه‌گذاري، سرمايه خود را وارد اين بازار كنند.









      نظرات بینندگان:
      بسمه تعالی
      بازاری که مبتنی بر اطلاعات رانتی وووو... باشد نه تکنیکال می‌شناسد و نه فاندامنتال. تو قهوه‌خانه مش قنبر دارند برای بورس تصمیم میگیرند.

      این شاخص بااین طرز محاسبش رو چطور به پای بازدهی بورس میزارید؟



      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

      نظر

      • ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

        #888
        پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

        در گفتگو با مدیر عامل کارگزاری سهام پویا عنوان شد:
        یک پیش بینی از دورنمای پنج صنعت بورسی
        در مواقعی که بازار سرمایه، براساس اخبار و اتفاقات اقتصادی رشد کند این حرکت به صورتی خواهد بود که در حد فاصل روزهای صعود شاخص بورس، روزهایی نیز شاهد روند اصلاحی و شاخصی باشیم بطوریکه هیچگاه این روند به صورت دفعتی و یکباره نخواهد بود. بحث بودجه، نرخ خوراک پتروشیمی ها، بهره مالکانه، افزایش هزینه صنایع انرژی بر از مواردی است که می تواند بازار را در برهه هایی وادار به عقب گرد کند.
        در مواقعی که بازار سرمایه، براساس اخبار و اتفاقات اقتصادی رشد کند این حرکت به صورتی خواهد بود که در حد فاصل روزهای صعود شاخص بورس، روزهایی نیز شاهد روند اصلاحی و شاخصی باشیم بطوریکه هیچگاه این روند به صورت دفعتی و یکباره نخواهد بود. بحث بودجه، نرخ خوراک پتروشیمی ها، بهره مالکانه، افزایش هزینه صنایع انرژی بر از مواردی است که می تواند بازار را در برهه هایی وادار به عقب گرد کند. به نظر می رسد بازار به دلیل گزارشات 9 ماهه نیز نتواند چندان رشد کند زیرا اطلاعات شرکت ها اغلب پیشخور شده اند و احتمالاً بازار سرمایه در روزهای آتی روندی منفی خواهد داشت ولی به تدریج این روند ملایم تر خواهد شد.
        مسعود عموزاده مدیر عامل شرکت کارگزاری سهام پویا در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز ضمن بیان مطالب فوق افزود: بازار سرمایه در حال نوسان است بطوریکه از 26 آذر ماه تا 21 دی ماه شاخص کل در 88 هزار واحد باقی مانده و منتظر خبر بنیادی دیگری برای رشد است. البته اخبار خوبی در رابطه با صندوق ها و پروژه ها به گوش می رسد که نمی تواند چندان محرک باشد و بایستی به ظرفیت محدود بازار نیز توجه نمود.
        قیمت خوراک پتروشیمی ها منصفانه تعیین می شود
        عموزاده در خصوص وضعیت صنعت پتروشیمی در بورس اعلام کرد: این دولت و اعضای کمیسیون تلفیق و کمیسیون انرژی و مدیران پتروشیمی با توجه به صادرات این صنعت، به مزیت رقابتی آن توجه می کنند و تصمیمی نخواهند گرفت که باعث شود کارخانجات و شرکت ها به تعطیلی کشانده شوند و قطعاً قیمت خوراک را منصفانه تعیین می کنند چراکه یکی از بخش های مهم صادراتی کشور در صنعت پتروشیمی است.
        قیمت سهام خودروی ها پیشخور شده است
        وی در خصوص صنعت خودرو نیز بیان کرد: قیمت های این گروه بسیار خوشبینانه است، چراکه سهام ایران خودرو قبل از تحریم ها در قیمت 3500 ریال به صورت متعادل معامله می شد اما الان نیز که هنوز تحریم ها لغو نشده در این قیمت ها معامله می شود و به نظر می رسد بازار سرمایه قیمت سهام خودرویی ها را تا چند سال پیش خور کرده است.
        وی در خصوص اخبار منتشر شده در خصوص فروش بلوک پارسیان توسط "خودرو" افزود: این سودها یکبار اتفاق می افتد و تداوم نخواهد داشت البته اگر این سودهای ایجاد شده پس از پرداخت بدهی ها در طرح های توسعه و افزایش سرمایه لحاظ شود و حجم تولیدات را بالا ببرد می تواند برای شرکت سودآور باشد.
        سهام بانکی پتانسیل رشد را دارد
        مدیر عامل شرکت کارگزاری سهام پویا با اشاره به آینده صنعت بانکداری تصریح کرد: نظر من روی آینده سهام بانکی ها مثبت است اگر فشار عرضه ها زیاد باشد به دلیل عدم مرغوبیت این صنعت نیست بلکه به دلیل نیاز مبرم این صنعت به نقدینگی است.
        وی در خصوص موقعیت سرمایه گذاری در این صنعت افزود: در صورت رفع تحریم وضعیت بانکی ها بهتر هم می شود و مبادلات پولی آنها افزایش می یابد اگر هم رفع تحریم به زودی انجام نشود تأمین مالی شرکت ها و وام اختصاص داده به صنایع مختلف می تواند صنعت بانک را پرپتانسیل برای رشد باقی نگه دارد و در کل این صنعت کم ریسک و مطمئن است.
        وی با تقسیم بانک ها به دو بخش دولتی و خصوصی به ذکر خصوصیت های هر بخش پرداخت و خاطر نشان کرد: در بانک های دولتی به سرگروهی بانک تجارت و ملت شاهد افزایش سرمایه و دارایی های بسیاری هستیم.
        اما در بانک های خصوصی اگرچه دارایی سرمایه ای زیادی ندارند ولی استانداردهای جدید بکار گرفته شده در این شعبات، فعالیت های مکانیزه، انجام خدمات نوین تر، جذب نقدینگی بالاتر و بطور کلی چابک بودن بانک های خصوصی عاملی است که در صورت عدم تغییر سیاست از جانب همتای دولتی آنها، می تواند در بلندمدت بازده های بهتری را از بانک های دولتی نصیب سرمایه گذارانشان کند.
        منتظر افزایش مجدد نرخ دارو نباشید
        عموزاده در خصوص روند اخیر سهام شرکت های دارویی و اقبال بازار به این صنعت گروه دارویی گفت: امسال به دلیل شرایط خاص ارز که سبب بالا رفتن بهای تمام شده داروها شد اغلب شرکت های دارویی افزایش نرخ گرفتند که در گزارشات 6 ماهه این افزایش نرخ تأثیرگذار واقع شد و شاهد تعدیلات چشم گیری در این صنعت بودیم اما در گزارشات 9 و 12 ماهه شاهد این چنین تعدیلات سودی از سوی تمامی شرکت های این گروه نخواهیم بود چراکه اداره برنامه ریزی و نهادهای ذی ربط به دلیل آنکه دارو نقش حیاتی در زندگی مردم بازی می کند اجازه افزایش نرخ مجدد را به دارو نخواهند داد.
        مدیر عامل شرکت کارگزاری سهام پویا در پایان با بیان این مطلب که گروه سیمانی مظلوم ترین گروه بازار است، قیمت های این گروه را با توجه به افزایش هزینه همچنان آماده رشد دانست و گفت: اما این صنعت با دید بلندمدت می تواند سرمایه گذاری کم ریسکی به حساب آید اغلب شرکت های گروه سیمانی نسبت به قیمت های سال گذشته افزایشی نزدیک به 100 درصدی داشته اند این صنعت نمی تواند جزو صنایعی باشد که سفته بازان را ترغیب کند زیرا در صورت عدم افزایش نرخ سیمان، صنعت سیمان در کوتاه مدت نمی تواند حرکت خاصی کند. البته امیدها به آن است که دولت به کمک شرکت های سیمانی بیاید و با توجه به نقش پررنگ سیمانی ها در بودجه عمرانی قسمتی از یارانه ها به این شرکت ها اختصاص پیدا کند.

        نظرات بینندگان:
        درسته صنعت خودرو تمام خوش بینیهی آینده رو پیشخور کرده وضمنا باتوجه به کاهش دلار سال آینده نیزافزایش نرخ ندارن وضمنا مشکل فروش هم دارند فروش اقساطی پارس خودرو هم یه دلیل کوچک بر این ادعا
        فقط بانکیها خصوصا ملت . پاسازگاد و تجارت را در یابید
        مجتمع گلستان وبیمه فروخته شد ...
        مجتمع گلستان وبیمه فروخته شد ...
        مجتمع گلستان وبیمه فروخته شد ...
        مجتمع گلستان وبیمه فروخته شد ...
        مجتمع گلستان وبیمه فروخته شد ...

        بازار نیاز به اصلاح دارد واین اصلاح هر چه زودتر انجام شود به جلوگیری از خروج نقدینگی از بازار کمک می کند
        با تغییر مدیر عامل بانک ملت و امدن مدیرت جدید اقای ساروخانی که رییس صبا تامین نیز میباشد افزایش سرمایه قطعیست توصیه میشود غافل نشوید خود دانید
        شایعه نکن! تا حالا چند بار شنیدیم مجتمع گلستان فروخته شده!
        استناد به قیمت قبل از تحریم ها اشتباهه!
        نماد خودرو رو در نظر بگیرید:
        ارزش جایگزینی این شرکت برای هر سهم حداقل بالای هزار تومنه باید باشه!
        در ضمن با فروش وپارس می تونه همین امسال از زیان دربیاد و سال دیگه اگر به اندازه سال 89 یا 90 تولید کنه سود نزدیک به 100 تومن برای هر سهم خواهد کرد که با p/e بازار، قیمتش بیش از دو برابر قیمت فعلی خواهد بود!

        در کل پرتفوی طلایی بنده این هست:
        - خودرو ، شپنا، حپترو، تاپیکو، مخابرات

        ((کسی با این تحلیل بنده اقدام به خرید نکنه، این فقط نظر شخصی یک فعال بازار سرمایست))

        قيمت سهام نياز به اصلاح بيشتري دارد
        با سلام
        فکر کنم اين دوستمون که صنع خودرو رو و بخصوص ايران خودرو رو تحليل کردند جند تا موضوع رو در نظر نگرفتند:
        1) تمام سهام هاي ساير شرکت ها حدود P/E 8.5-9 رو دارند در صورتي که با فرض پيش خوري خوش بيني هاي خودرو، بايد فرض کرد که اين نسبت براي خودرويي ها هم حدود8.5 باشد که با سود 50 تومني ايران خودرو اين مبلغ حدود 422.5 خواهد شد که الان 343مي باشد.
        موضوع دوم در خصوص بلوک پارسيان که فروش اين بلوک قطعي شده و حدود 100 تومن سود براي هر سهم خواهد داشت. درسته اين سود مقطعي است ولي همين صد تومن با فرض ايجاد فقط يک بار (چون مقطعي است) قيمت رو به ميزان 100 تومن مي بره بالا يعني حدود 522.5
        و اما در نهايت دوستانمون حواسشون باشه که همون تورم اين چند ساله ارزش دارايي هاي سرمايه اي ايران خودرو رو حداقل 3 برابر کرده است. يعني قيمت سهام هم حدودا همين نسبت رو بايد داشته باشد. و يادمون نرفته که در سال 90 و 89 هم ايران خودرو با همين 350 تومن معامله مي شد. پس منتظر صعود خودرو باشيد.

        امیدواریم همینطور که فرمودید باشد و نمایندگان بزرگوار خانه ی ملت راضی به این نشوند که در درجه ی اول ،سود آورترین صنعت که همانا پتروشیمیها هستند زمینگیر شوند و بازار صادرات به کام همسایگان بخیلمان بشود و یکه تازی کنند و در درجه ی دوم کارمندی که به جای دلالی در بازار ،با خرید سهام این شرکتها خاسته به رشد و شکوفایی مملکتش کمک کند ،متضرر شود و سرمایه اش را از بورس بیرون بکشد
        یا علی

        فقط مپنا رو دریابید رو این قیمتها واقعا مفته مفته
        از کرامات شیخ ما این است که شیره را خورد گفت شیرین است ، گروه پتروشیمی که درگیر نرخ خوراکند ، معدنی که درگیر نرخ بهره مالکانه اند ، خودروییها هم که زیان ده هستند ، فلزی ها هم حاملهای انرژی تاثیر گذارند، داروییها و غذاییها هم افزایش قیمت ندارند ، رایانه هم که تحریم تکنولوژی هست ، صنعت کاشی وسرامیک هم که وا ویلا ، پس کدوم گروه مانده ، اگه ایشون میگفت همه از بورس برن بیرون تا ما کل شرکتها رو هاپولی کنیم بهتر بود ، بجای این حرفها ایشون عملکرد شرکتها رو ببینند که مثلا دارویی ها فعلا بهترین بودن و از مفروضات بوجه اکثرا جلوتر هستند
        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

        نظر

        • ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

          #889
          پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

          در گفتگو با مدیر سرمایه گذاری صندوق یکم سامان پیش بینی شد:
          رشد سال 93 بورس بر دوش بنیادی ها
          در وضعیت کنونی بازار سرمایه سهامدارانی موفق تر عمل خواهند کرد که با دید بلند مدت وارد بازار بورس شوند، چرا که ریسک سرمایه گذاری با هدف نوسان گیری و کوتاه مدت بالا رفته است.
          با توجه به توافقات صورت گرفته در خصوص برداشته شدن بخشی از تحریم ها، انتظار می رود صنایعی که بیشترین آسیب را از این تحریم ها پذیرفته اند بتوانند با رفع موانع موجود در مسیر سود آوری قرار گیرند و بازدهی قابل قبولی را در آینده نصیب سهامداران خود کنند.
          مدیرسرمایه گذاری صندوق سرمایه گذاری یکم سامان با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: در وضعیت کنونی بازار سرمایه سهامدارانی موفق تر عمل خواهند کرد که با دید بلند مدت وارد بازار بورس شوند، چرا که ریسک سرمایه گذاری با هدف نوسان گیری و کوتاه مدت بالا رفته است.
          نوید ملایی ادامه داد: رشد زیاد شاخص کل طی سال جاری سبب شده فعالان بازار سرمایه نسبت به اخبار و شایعات حساسیت بیش از حد نشان داده و به دنبال بهانه ای برای اصلاح و منطقی کردن شاخص باشند. بطوریکه بسیاری از سرمایه گذاران در سود خوبی هستند و برای حفظ آن به هر خبر وشایعه ای واکنش نشان می دهند.
          وی در خصوص فشار فروش سهام حاکم بر بازار بورس در چند روز گذشته ابراز داشت: عوامل دیگری غیر از عرضه های صورت گرفته توسط سازمان خصوصی سازی و برخی شایعات وجود دارد که باعث افزایش فشار فروش سهام در بازار گردید که از آن جمله این عوامل می توان به ثبت رکوردهای تاریخی پی در پی شاخص کل طی سال جاری و عدم اطمینان سرمایه گذاران نسبت به وقوع اتفاقات بنیادین مثبت در صنایع و شرکت ها در آینده نزدیک متناسب با رشد نماگر بازار و همین طور لحاظ شدن آثار ناشی از گشایش های روابط بین المللی را بر شمرد.
          این کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند حرکت صنایع مختلف اظهار کرد: در صنعت خودرو با لغو تحریم های بین المللی مشکل تأمین قطعات مورد نیاز شرکت های گروه رفع خواهد شد و با توجه به اینکه این شرکت ها در چند ماه اخیر اقدام به تأمین نقدینگی از روش های مختلف نموده اند می توان امیدوار بود با ورود نقدینگی جدید مشکلات مالی و هزینه های سنگین این گروه از بین رفته و در نتیجه شاهد افزایش تیراژ تولید و افزایش سودآوری آنها باشیم؛ لذا این گروه توانایی افزایش نسبت سود برآوردی خود را در سال آینده خواهند داشت.
          وی همچنین پیرامون صنعت پتروشیمی و بحث تصمیمات دولتی درباره نرخ خوراک گازی که همچنان بلاتکلیف مانده، گفت: فعالان بازار سرمایه به این پارامترها وزن بیش از اندازه داده اند، به این دلیل که مدیران شرکت های پتروشیمی تلاش می کنند شرایط سودآوری خود را دشوارتر از آنچه که هست نشان دهند تا هم قابلیت های مدیریتی خود را ثابت کنند و هم اینکه انتظار سهامدارانشان را برای تقسیم سود در مجامع کاهش دهند.
          ملایی در خصوص صنعت بانکداری نیز ابراز داشت: رفع تحریم ها در کوتاه مدت می تواند اثر روانی مثبت بر شرکت های این گروه داشته باشد، ولی در بلند مدت باید منتظر عملکرد های واقع بینانه درجهت افزایش سودآوری گروه بانکداری بود.
          مدیر صندوق سرمایه گذاری مشترک یکم سامان پیرامون صنایع انرژی بر عنوان کرد: در صنعت سیمان بحث افزایش قیمت حامل های انرژی مطرح است که منوط به اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها می باشد که این امر از عوامل ایجاد کننده جو منفی اثرگذار بر این گروه است. از طرفی مطرح شدن بحث آزاد سازی قیمت سیمان و پتانسیل افزایش قیمت فروش محصول از عوامل ایجاد جاذبه برای سرمایه گذاری در این گروه است. بنا براین در صنعت سیمان طی بازه زمانی بلند مدت با مشکلی از لحاظ عملکردی مواجه نخواهیم بود.
          وی در مورد گروه فلزات اساسی تصریح کرد: این گروه بیشتر تابع قیمت های جهانی می باشد و با توجه به افزایش واردات چین در ماه های اخیر و کاهش موجودی انبارهای جهانی نگرانی، خاصی در مورد فروش شرکت های فعال درگروه فلزات اساسی متصور نیست.
          این کارشناس بازار سرمایه افزود: در مورد نرخ بهره مالکانه نیز باید گفت که سال هاست این صحبت ها در زمان هایی مطرح می شود تا عده ای بتوانند از فرصت خرید بدست آمده نهایت استفاده را ببرند بنابراین تصور بر این است که نرخ بهره مالکانه در حدی تصویب شود تا منجر به رضایت نسبی شرکت های صنعت مذکور باشد.
          ملایی در خصوص روند ماه های پایانی سال92 و چشم انداز سال 93 بورس گفت: انتظار می رود بازار سرمایه به زودی به روند صعودی برگشته و با سرعتی متعادل تر به حرکت خود ادامه دهد. بنابر این توصیه من به سرمایه گذاران این است که در شرکت هایی که از لحاظ فاندامنتال قوی هستند، با دید بلند مدت سرمایه گذاری کنند تا در نوسانات شدید بازار سرمایه متضرر نشوند.
          وی در خاتمه سخنان خود تصریح کرد: سال 93 سال بازدهی سهام شرکت هایی است که از لحاظ فاندامنتال در شرایط مطلوبی باشند و درجهت سودآوری هرچه بیشتر خود برنامه ریزی کنند. همچننی شرکت هایی که طرح های توسعه جدیدی را در دست تنظیم داشته باشند نیز می توانند پربازده شوند.



          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

          نظر

          • علی علیزاده
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1159

            #890
            پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

            در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
            با سلام...
            شاخص 83500 الی83600 حمایت داره...قایدتا شاخص باید فردا برگردد یا حداقلش منفی نشه و رنج باشه...اگه فردا منفی چند صدتایی داشتیم و حمایت گفته شده شکسته شه امکانش هس که تا 80000 ریزش داشته باشیم....به امید روزای خوب برای سهامداران و جبران زیان سهامداران توی این چند روز گذشته....یا حق/:.rolleyessmileyani
            :.thumbsupsmileyanim
            یا غنی....

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #891
              پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

              ۱۳۹۲/۱۰/۲۷, ۱۰:۴۹ #864








              پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
              با سلام به نظر میرسد که بازار دیگه تا چند ماه آینده بر همین روال باقی بماند و حرکت خاصی نداشته باشد چند دلیل وجود دارد

              1 گزارش بوجه سال 93 که برای پتروشمی هاافزایش نرخ گاز را دارد حالا با فرض خوش بینانه نگاه کنیم 10 درصد سودسال 93 کم کنند با رفع تحریم ها که اثرش را از بین می برد صادرات را زیاد می کند و اثر خنثی دارد این گروه یا باید طرح توسعه داشته باشند و یا افزایش قیمتهای جهانی به کمک شان باید تا بتواند تعدیل مثبت دهند تا انگیزه خرید وجود داشته باشد
              2 گروه معدنی و سنگ آهن هم همین طور ولی این گروه امسال بهره مالکانه را کمی کم تر پرداخت می کنند از 6 درصد شمش شده 30 درصد قیمت کنسانتره این گروه در میان مدت و بلند مدت می تواند با طرح های توسعه به رشد سود آوری هم برسد
              3 گروه خودرو هم تمام امید خود به رفع تحریم ها داشته که از 3 روز دیگه رفع تحریم های شروع می شود همکاری خوب با غرب تمام این قیمتها پیش خور شده و دلیلی از این بابت نمی ماند برای رشد حالا ممکنه بلوک بانک پارسیان و دارای های مازاد خود را این گروه به فروش برساند و تا پایان سال زیانی نداشته باشند و از سال آینده به سود آوری برسند
              4 گروه برقی هم ماندگروه خودرو امید به رفع تحریم هادارند

              ولی این بازار یک خبر بسیار بنیادی می خواهد تا بتواند از قیمتهای کنونی که تمام موارد لحاظ شده دلیل بشتری برای یک رشد بسیار خوب با رشد شاخص 50 درصدی همراه باشد وبه نظر می رسد که اگر ایران و غرب بتواند آن تفافق اصلی هسته ای را که در 6 ماه آینده قرار است امضا کند محقق شود قیمت سهم های خودروی بانکی برقی و گروه های خاص راحت می تواند 2 برابر شود حالا ممکنه تا خرداد بازار کمی بالا و کمی پایین داشته باشد ولی باید منتظر گذشت زمان بود با تشکر
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

                #892
                پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                ۱۳۹۲/۱۰/۲۷, ۱۰:۴۹ #864
                ...
                ولی این بازار یک خبر بسیار بنیادی می خواهد تا بتواند از قیمتهای کنونی که تمام موارد لحاظ شده دلیل بشتری برای یک رشد بسیار خوب با رشد شاخص 50 درصدی همراه باشد وبه نظر می رسد که اگر ایران و غرب بتواند آن تفافق اصلی هسته ای را که در 6 ماه آینده قرار است امضا کند محقق شود قیمت سهم های خودروی بانکی برقی و گروه های خاص راحت می تواند 2 برابر شود حالا ممکنه تا خرداد بازار کمی بالا و کمی پایین داشته باشد ولی باید منتظر گذشت زمان بود با تشکر
                خبر بنیادی بخوره تو سر این بازار!
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #893
                  پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                  با سلام دوستانی که تازه وارد این بازار شده اند اول باید به فکر اصل سرمایه خود باشند و به نظر می رسد که بازار توان بالا رفتن ندارد وفتی قیمتها پر باشد و انگیزه بالا رفتن نباشد ریزش می کنند و حتما فکری به حال سرمایه گذازی خود کنند از ما گفتن چون این بازار هیجانی بالا و پایین می شود فقط بعد افسوس نماند پول در اوردن خیلی مشکل ولی ضرر کردن خیلی آسان می باشد با تشکر
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • vet
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1504

                    #894
                    Re: شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                    آقا من که ترسیدم
                    باز داره شاخص نزول میکنه
                    نصف سرمایه نقد شد
                    توکل به خدا
                    فواره چون بلند شود سرنگون شود

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #895
                      پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                      در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                      خبر بنیادی بخوره تو سر این بازار!
                      با سلام همیشه همین طور بوده !!! با تشکر
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • علی نظامی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1033

                        #896
                        پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                        آخه این شاخص واقعا چیو نشون میده؟ وقتی 10% اصلاح میشه همه حداقل 30% سرمایشون دود میشه میره هوا وقتی 10% رشد میکنه ملت فوقش 15-20% سود میکنن. حالا هی میان اینور و اونور تو بوق و کرنا که آی شاخص رکورد زد آی شاخص سقوط کرد. وقتی یه سهامدار بدبخت با سهمایی مثل ثغرب، وساخت، ورنا و ........ میره مجمع واقعا به چه جرمی سهمش باید بعد بازگشایی 10-20% منفی بخوره در حالیکه سهامدارای بقیه سهمای اون گروه حداقل شانس خروج روی قیمت های بالاتر رو داشتند؟؟!! فرض کنید حالا 10% سبدشم بوده باشه یعنی تو یه لحظه یکی دو درصد سرمایش غیب میشه!!!! حالا من پولی ندارم ولی واسه بعضیا شاید حقوق چند ماهشونم بشه! واقعا باید به حال این وضعیت یه فکری کرد. بعضی وقتا دیگه از تحمل خارج میشه
                        حالا یه عده میان تکنیکال و فاندامنتالم تحلیل میکنن که واقعا دیگه خنده داره X-( 8-}

                        نظر

                        • A-Mohammadi
                          کاربر فعال
                          • Feb 2013
                          • 341

                          #897
                          پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                          یه بررسی اجمالی بر روی شاخص با توجه به روند نزولی دو هفته گذشته شاخص از منظر سیستم معاملاتی ایچیموکو با توجه به kijun flat در محدوده 82500 واحدی که تقریباً همپوشانی با سطح senkouspan A دارد به نظر میرسه در این محدوده از شدت روند نزولی کاسته شود یا حداقل روند بصورت خنثی عمل کنه.



                          از منظر امواج الیوت با توجه به شرایط اسیلاتور الیوت ( عدم وجود واگرایی در گذشته ) به نظر شاخص در موج 4ام اصلاحی خود قرارداره و حمایت کانال رگرسیون را در محدوده 81700 واحدی در پیش رو دارد که میتونه اتمام اصلاح شاخص در موج 4ام الیوت باشه.

                          در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

                          نظر

                          • zafar3000
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1243

                            #898
                            پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                            دوستان یادتان نرفته که این ماه ،ماه پیروزی خون بر شمشیر است به همین علت امروز را هم رنگ خون در بورس به استقبال این ماه رفتیم
                            سلام بر بزرگان سازمان بورس که این استقبال جانانه را رقم زدند

                            نظر

                            • کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

                              #899
                              پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                              اگر قرار باشه روی اعداد شاخص بعنوان برگشت بازار حساب کنم ، حمایتهایی که بعضی دوستان رو حوالی 83400 گفتند واسه من بی معنی بود!
                              واسه من اگر قراره فردا بازار برگرده باید از 82200 و اگر بنا باشه شنبه این اتفاق بیافته از 82400 باید رخ بده
                              ولی به عقیده من برای ادامه روند صعود طلاییش نباید هیچوقت 85400 را رو به پایین میشکست ، و اگر به سلامتی بازار برگردد و مجدد هم بیافتد روی غلطک صعود نمی توانم بیش از 89000 براش بالاتر متصور باشم.
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

                              نظر

                              • "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

                                #900
                                پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                                در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                                اگر قرار باشه روی اعداد شاخص بعنوان برگشت بازار حساب کنم ، حمایتهایی که بعضی دوستان رو حوالی 83400 گفتند واسه من بی معنی بود!
                                واسه من اگر قراره فردا بازار برگرده باید از 82200 و اگر بنا باشه شنبه این اتفاق بیافته از 82400 باید رخ بده
                                ولی به عقیده من برای ادامه روند صعود طلاییش نباید هیچوقت 85400 را رو به پایین میشکست ، و اگر به سلامتی بازار برگردد و مجدد هم بیافتد روی غلطک صعود نمی توانم بیش از 89000 براش بالاتر متصور باشم.
                                سلام کیوان جان
                                بنده آنچنان از تکنیکال سواد ندارم ولی فکر کنم بازار رفت تو کما تا عید نظرت؟
                                روند اکثر سهم ها نزولی شده
                                هر روز هم یه عده ی جدید قصد خروج از بازار میکنند امروز یکی فردا دیگری و ...این رفتار در روند نزولی نمود پیدا یکنه
                                بنده فعلا نظاره میکنم

                                نظر

                                در حال کار...
                                X