شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X
Collapse
+ گزینه های بیشتر
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vet
    عضو فعال
    • ۱۳۹۰ آبان
    • 1504

Re: پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
    شنیدم که اصول گرا ها گفتن شاخص آبادی محرم ماست اگه بهش دست بزنید بازار رو به آتیش می کشیم.
    چرا شایعه درست میکنین؟؟؟
    همین کارها رو میکنین ی عده ماهی میگیرن اونم با توووووووووووووووور
    فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• asir
      ستاره دار(4)
      • ۱۳۹۱ دی
      • 416

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

عزیز اگه با همون سرعت شاخص رشد میکرد تعجب داشت هرچیزی باید معقول باشد اشکال اینه که بورس ایران با هیجان بالا وپایین میشه شما صبور باشین وبقول یه معتاده داش شما اشلا خودشو ناراحت نکن واشه قلبت خوب نیش
      حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• samanmba
        عضو فعال
        • ۱۳۹۲ مرداد
        • 450

با سلام
        به نظرم همچنان فشار فروش بالاست و حمایت 82000 رو از دست دادیم و رفتیم واسه 77000!!!
        خوش رزق باشید
        فقط امیدوارم که همه با هم منفی باشن تو دو روزه بهش برسیم!!!
        اینجوری ما هر روز داریم -4 میخوریم شاخص کل -1!!!!!!

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • ۱۳۹۲ تیر
          • 2201

80 هزار رو یادتونه باشه...شاخص روی 80 هزار باید برگرده

نظر

• tom cruise
            عضو فعال
            • ۱۳۹۰ اسفند
            • 4756

شاخص تا خط دوم حمایتش که در قتلگاه75000 است توان ریزش دارد ....چنان عقب می رود انگار لشگر کائوکائو دنبالش است ....
            در واقع سریع عقب می رود از ترس فروشندندگان جدید
            حالا با تعیین خوراک تحول و بهره مالکانه میزان ریزش مشخص می شود....البته جالب است گروههای غیر مرتبط با این بحث نیز فشار فروش دارند
            pحمایت اولش 75000و دومش69000است..این را دیگر بودجه بندی مجلس تعیین میکند در سه بحث گفته شده
            شنبه هم یک حمایت کوچک در ار اس ای دارد طبق شکل ...قبلا هم حمیات دیگر داشت خوب حمایت نکردند باید یدد این دفعه هم ول میکنند یا نه

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
            شاخص کل از پس سقف دو قلو برامد ولی خورد به خط روند بلند مدت که در نمودار قبلی هم زدم و ریخت ار سا ای هم شکست....
            به نظر با قمیت خوراک و طرح تحول یکم منفی باشد...

اگر چنین ریزشی زمان محمود شاه می شد ملت فحش بود که نثارش میکردند....در واقع دولت جدید تدبیر امید..خوب تدبیر کرد نقدینگی را وارد بورس کردند بعد هم یهو ریختند...سهام را....الان بسیاری از سرمایه های حقیقی ....کاهش یافت....و افراد مجبورند ماهها صبر کنند تا به قیمت خرید در سقفشان برسد....یا زیان شناسایی کند در واقع ملتی که می خواستند یک سودی بالای تورم کسب کنند بعد بروند پی زندگیشان الان یا باید زیان شناسایی کند یا داراییشان تا مجامع بلوک می شود به اصلش برسند...مثلا سهمی که30درصد ریخت بعدا شاید 40درصد رشد کند تا برسد قیمت خریداران که بعد از ژنو و شعار شکست تحرمی امدند...
            الان ارزش و عظمت دلار مشخص می شود که چقدر افراد کوتاه بین تبلیغ میکردند خردیاران دلار نقره داغ می شوند....در هر سقفی که دلار زد باز به ان رسید در فرصتخروج داد و یا بک کرد اوباما انتخاب شد ..صالحی امد سال قبل همینقدر از صلح گفت روحانی امد انتخابات شد و مذاکره شد و اجرا شد...دلار تنها یک اصلاح20درصدی کرد انهم بدون صف فروش بیش از سه روز....در هر ریزش یک هفته ای برگشت و بک کرد....و فرصت خروج داد...تازه بنیادیش عیان بود..یعنی وقتی روحانی امد مشخص بود میریزد و راحت3300میتوانست طرف خارج شود...الان ملت میگویند فلانم سهم ارزنده اس هر روز صف فروش است ...
            حالا سیل ابطال صندوقها بیاید نور علی نور شود...
            آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/01/22, 18:34.
            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
            tom cruise in face book

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • ۱۳۹۲ مرداد
              • 1940

شاخص ......................../:.offtopic.:/
              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• vet
                عضو فعال
                • ۱۳۹۰ آبان
                • 1504

Re: شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                خوب از روی شعر دل بردی از من به یغمااااا ای ترک غارت گر من یک چند بند شعر برای بورس گفتم
                اگه حال داشتم تکمیل میکنم و الا خودتون تکمیل کنین
                باشد که مرهمی باشد بر این اوضاع و احوال نا بسامان
                (خدایش من راضی ام همینجوری سقوط کنه)
                پول بردی از من به یغماااااااا ای بورس غارت گر من
                دیدی چه آوردی ای بورس از شاخصت بر سر من
                پول من در تو نهان شد،جیبم خالی و فنا شد
                رفتی به کف خوردی شاخص، حال منم هی خراب شد
                اول بهم سود رسوندی
                حالا ضررها عیان شد

پول بردی از من به یغماااااااا ای بورس غارت گر من
                دیدی چه آوردی ای بورس از شاخصت بر سر من
                اول بهم سود رسوندی
                حالا ضرر ها عیان شد
                پول من در تو نهان شد
                جیبم خالی و فنا شد
                رفتی به کف خوردی شاخص
                حال منم هی خراب شد
                میسوزم از این سقوطت
                در آتشم از نزولت
                صالح آبادی کجایی؟؟؟
                شاخص آبادی کجایی؟؟؟
                هر روز شایعه ای هوا شد
                شاخص هم هی کله پا شد
                بار غم این سقوطت(شاخص) گردون نیارد تحمل
                کی میتواند کشیدن سرمایه اندک من

آقا شرمنده دیگه وقت نبود همینجوری بلغور کردمش
                دوستانی که طبع شری دارن میتونن اصلاح کنن و توی بقیه سایت ها اگه میرن بزنن
                laughingsmiley

نظر

• vet
                  عضو فعال
                  • ۱۳۹۰ آبان
                  • 1504

Re: پاسخ : Re: شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                  سلام دوست من میشه برای ماهای آینده هم زمان وساعتش را هم بزارین........بصورت همیشگی اگه زحمتی نباشه..............مدارک ومستنداتش را هم اگر در دسترس بود بزارین ممنون میشم...................جای تحلیل وبرسی بنظرم داره.متشکر.موفق وپرسود باشید
                  شدن که میشه چرا که نه فقط باید حساب بکنی و یک روش محاسباتی خاص داره
                  البته شما اگه توی اینترنت هم سرچ کنی برخی از سایتها میزنن این ساعات رو.
                  مدارک و مستندات که میگین منظور اون کتاب خارجی هاست؟؟؟اگه اونه که یک کتاب هست به نام تئوری گن نوشته جرارد ماریچ که توش این ها اثر ستاره ها رو با ذکر شواهدی آورده
                  از نظر اسلام هم که این قضیه گفته شده و اخیرا شما اگه نگاه کنی اونهایی که میخوان عقد کنن(البته مسلمان ها)یک کتابچه ای اون کسی که مخصوص این کار هست(شما بگو عاقد) داره که در طی سال روزهای خوب و بد رو میگه
                  اگه انجام بدی مطمئن باش از این به بعد این تئوری رو توی ذهنت خواهی داشت که تو برخی از روز ها خرید و فروش نکنی.
                  درضمن یک حدیث هم از امام صادق(ع)هست که میگن چهارشنبه آخر هر ماهی نامیمون هست که البته با دادن صدقه از بین میره ولی وقتی نگاه کنی میبینی برای ما درست در میاد که احتمالا تقارن پیدا میکنه با تسویه حساب های مالی چون آخر ماه هست و اوضاع خراب میشه.البته من به حدیث نگاه کرده بودم گفته بودن هر ماهی و ماه قمری و رو از ماه شمسی و غیره جدا نکرده بودن ولی خوب شاید بد ترجمه شده و...و فقط مخصوص ماه قمری باشه.
                  پر سود باشید

نظر

• tom cruise
                    عضو فعال
                    • ۱۳۹۰ اسفند
                    • 4756

حالا دیدم خیلیها گفتند زنگ بزنند دفتر روحانی.....بورس نیوز....داد قال کنند ...هیچ فایده ندارد به ریشتان هم میخندند
                    چون مدیران بورس گفتند بازار خوب است چون نقدینگی خارج نشده ...و از انجا که همه حد اقل یک چند درصدی نقدند...برداشت بزنند....حالا فوقش خریدی کردند بعدا تا سه روزهم میتوانند پول بپردازند..منتها ظاهرا مدیران بورس به میزان خروج نقدینگی حساسند....کافیست صد هزار حقیقی در بورس برداشت از حساب مثلا10ملیونی بزنند خروج1000ملیارد نقدینگی انوقت شاید سازمان بورس بترساند ضرری هم ندارد لازم نیست دو روز اوراق مشارکت در بورس بخرید برداشت بزنید بیرون بخرید یا بانک بگذارید ....اگر یک جو عمومی شود در این کار محاسبات شاخص ابادی بهم میریزد
                    tom cruise in face book

نظر

• ائلچی
                      ستاره دار (2)
                      • ۱۳۹۲ تیر
                      • 1945

پاسخ : Re: پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                      چرا شایعه درست میکنین؟؟؟
                      همین کارها رو میکنین ی عده ماهی میگیرن اونم با توووووووووووووووور
                      سلام
                      دوست عزیز اگر ممکن هست نوشته مرا دوباره بخوانید . من اون کلمه شنیدم(این کلمه در مورد شایعات بکار میرود) رو با فونت بزرگتر از بقیه آوردم تا دوستان از من درخواست مستندات نکنند!
                      شایعات در همه جای جهان تاثیر گذار است ولی در بعضی جاها تاثیرگذارتر عمل میکنه ! نمونش بازار این دو هفته ما!
                      شایعات باید شنیده بشه ولـــــــــی شنونده باید عقل خودش رو بکار ببره....
                      أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• rasol_zare
                        عضو جدید
                        • ۱۳۹۲ شهریور
                        • 4

تحلیل تکنیکی شاخص کل

با سلام به دوستان
                        این تحلیل آزمایشی را گذاشتم بیشتر جهت رفع اشکال و به عنوان اولین کار . (لطفا نظر بدید)
                        اما طبق نمودارهای زیر پیش بینی میشود شاخص قطعا بین 76000 تا 78000 سقوط کند :
                        با شکسته شدن خط حمایت اول (خط چین سفید ) شاخص تا خط چین آبی سقوط خواهد کرد و در صورت عدم حمایت تا خط چین زرد سقوط خواهد کرد یعنی بین 68000 تا 69000 /:.coolsmiley02:./
                        فایل های ضمیمه شده

نظر

• vet
                          عضو فعال
                          • ۱۳۹۰ آبان
                          • 1504

Re: پاسخ : Re: پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                          سلام
                          دوست عزیز اگر ممکن هست نوشته مرا دوباره بخوانید . من اون کلمه شنیدم(این کلمه در مورد شایعات بکار میرود) رو با فونت بزرگتر از بقیه آوردم تا دوستان از من درخواست مستندات نکنند!
                          شایعات در همه جای جهان تاثیر گذار است ولی در بعضی جاها تاثیرگذارتر عمل میکنه ! نمونش بازار این دو هفته ما!
                          شایعات باید شنیده بشه ولـــــــــی شنونده باید عقل خودش رو بکار ببره....
                          تفاوت بین حق و باطل چهار انگشت هست یعنی از چشم تا گوش
                          شما میگی شنیدم و این ملاک نیست
                          من هم میگم شنیدم شاخص تا 65 هزار واحد سقوط داره و از شنبه خودم و همه رفیق هایی که میشناسیم داریم خالی میکنیم و عقل سلیم میگه که وقتی شاخص قراره تا 65 هزار واحد بریزه خالی کن و پایین بخر
                          دوست عزیز همینه که به سر یک عده همیشه عده ای سوار ان.یارو سهام هاش رو فروخته بالا و حالا میخواد خوب قیمت ها بریزه و دوباره سوار بشه و روانشناسی از مردم ما بلد هست لذا فقط کافیه بگه شنیدم و من و شما میشیم اهرم انجام این کار و با دست خودمون داریم هر روز به خودمون زیان میزنیم و قیمت رو میکشیم پایین و اون بنده خدا که چو انداخته که شنیدم میره جایی که مد نظرشه میشینه بهترین خرید ها رو میکنه.
                          اگه من و شما خرید و فروش نکنیم بهترین حالت برای بازگشت سهم هست و بد تر از همه اینکه چیزی رو که اونها خواستن بگن رو میریم همه جا جار میزنیم
                          ببخشید که تند بودم یکم
                          ولی از دید من کلا تاپیک شایعات بازار و شنیده ها و کلاغه میگه و امثال اونها رو باید حذف کرد.فقط اخبار موثق رو باید داد

نظر

• mahdiazadfar
                            عضو عادی
                            • ۱۳۹۲ خرداد
                            • 36

نظر

• tom cruise
                              عضو فعال
                              • ۱۳۹۰ اسفند
                              • 4756

این شرکتهای پتروشیمی معدنی...اگر عقلشان نرسیده باشد در این مدت این نماینده هارا چهار تا کرات هدیه ...چیزی بدهند باید در عقلشان شک کرد....اینها اگر میامدند یک درصد درامدشان را به صورت خود جوش صرف امور ...میکردند نه بهره مالکانه نه خوراکشان تغییر میکرد عقلشان نیم رسد بد بختها...
                              کاف یبود بروند بگویند مثلا معادن سنگ اهن شامل انفال است. یعنی متعلق به خدا است ..لذا باید بخشی از درامدش خرج تبلیغ دینش میکنیم....
                              تجار بازار فکر میکنید چه کار میکنند مالیات نمیدهند؟ الان یک مغازه متری صدها هزار دلار است در حالیکه مالیاتش صد زهار تومن نیست...ایا وزارت دراایی عقلش نمیرسد مالیات یانها چقدر سات...ایا نمایندگان مجلس که به یان ان می پرند برای کاهش حاشیه سود پترو و سنگ اهنیها چرا بازار بازار کار ندارند؟
                              جالب است ایران تنها کشوری است شما زمینی بخرید بفروشید در یک دوره 5سال سود صدها ردصدی می خوردی انهم بدون مالیات....
                              tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                                عضو فعال
                                • ۱۳۹۰ اسفند
                                • 4756

یک دیوانه یک سنگ میاندازد چاه صد تا عاقل نیمتوانند دراورند همین است این اردوغان یک غلطی کرد الان روز بروز ارزش لیر کم می شود...از لیر مزخرفتر روبل روسهاست....که رازشش مدام کم شده نمیدانم ملت چطور میگویند روسیه ابر قد قد است...این گرسنه گان ...
                                در واقع اگر کالاهای ترکی به قیمت لیر باشد ارزشش نسبت به پول ایران کم است..یعنی دلار از1000رفت3000ولی لیر از650رفت 1300...یک کمکی هم مقاومت ار اس ای در لیر دلار شکسته شده باید یدد تثبیت یم شود در روزهای اتی یا خیر ...یعنی بیم احتمال کاهش ارزش بیشتر ان دراد
                                tom cruise in face book

نظر

در حال کار...