کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شاخص بازاری (قمارخونه) که هیچ استقلالی از خودش نداره و بازیچه دست دولتی ها هست هیچ تحلیلی براش جواب نمیده.
فقط باید سعی کرد سفته بازی های سازمان یافته را شناسایی و پیش بینی کرد و در زمان های مناسب ورود و خروج زد.
حمایت مهم و داینامیک که نباید بشکند وگرنه روند تهدید میشود در ۱.۳۸۰هزارواحد است
مقاومت مهم تثبیت بالای ۱.۴۸۰هزار واحد است
بنظرم از فردا و احتمالا تا اخر هفته بازار خوب و متعادل و مثبتی داشته باشیم..
اگر نیان باز با خبر عرضه اولیه ها و سایر اهرمها بازار را انگلوک کنند
امروز خبری از عرضه اولیه نشد
ممنونم از دوستانی که خوب زدند تو دهن اینا برای توقف عرضه اولیه ها با لو دادن تاریخ نقد شدن کدهای خاص!!! و لو دادن رذالت انها در پایین کشیدن بازار
من فکر کنم همچنان کمتر فعال باشم در فروم بهتره چون میدان بیشتر دست حاشیه نویسان است ارادتمند
حمایت تحلیل شده بازار را برگرداند!! اما اپدیت ان
مقاومت شاخص محدوده روانی یک و پانصد هست و سقف قبلی در محدوده یک و ششصد
این زاویه ای که الان گرفتیم از حمایت یک و ۳۸۰ فکر نکنم این زاویه حفظ شود و با ان بتوان مقاومتها را شکست گرچه الان همه چی خوبه و بازار هم خوب بسته شده
اما بنظر میاد در همین نزدیکیها باز گیر کند و پس از ان بتواند مقاومتها را بشکند البته بنده بازار را ارزنده میبینم و سهامدارم میگم شاید یه نفس نتواند دو مقاومت عرض شده را بشکند
اینو پیدا کردم وقتی بیت کوین ۳۱ بود و شاخص ۱۱۰۰ حالا ارزش سهم هاتون با بالا رفتن شاخص بیشتر شده یا نصف ؟
حالا خرید بیت کوین در ۳۱ بهتر بود یا سهامداری در بورس؟
الان بیت ۵۳ هست و سهم ها همگی صف فروش و شاخص ۱۴۰۰
اینو پیدا کردم وقتی بیت کوین ۳۱ بود و شاخص ۱۱۰۰ حالا ارزش سهم هاتون با بالا رفتن شاخص بیشتر شده یا نصف ؟
حالا خرید بیت کوین در ۳۱ بهتر بود یا سهامداری در بورس؟
الان بیت ۵۳ هست و سهم ها همگی صف فروش و شاخص ۱۴۰۰
درود شاخص زمانی که یک و صد و پنجاه بود بیت کویت ۵۸هزاردلار بود که ریزش کرد تا ۲۸هزاردلار اما شاخص بعد از ان برگشت و بیت کوین هم هنوز برنگشته ۵۸هزاردلار!!
افراد زیادی سهامشان در محدوده شاخص یک دویست فروختند و بیت ۵۸هزاردلاری خریدند وانگهی ربطی به این موارد هم ندارد در کل سهام بورس ایران بهتر است یا بیت کوین بستگی به خود شخص دارد که کدام ریسک را دوست دارد با کدامش شبها راحت تر میخوابد و احساس بهتری دارد
هرکه هرکدام خواست انتخاب میکند و انتخاب کرده یکی ۵میلیارد تومان بده بمن من خودم راحت ترم با ان در بورس یه سبد تشکیل دهم یکی دیگه ممکنه برعکس ان باشد......
این زاویه ای که الان گرفتیم از حمایت یک و ۳۸۰ فکر نکنم این زاویه حفظ شود و با ان بتوان مقاومتها را شکست گرچه الان همه چی خوبه و بازار هم خوب بسته شده
اما بنظر میاد در همین نزدیکیها باز گیر کند و پس از ان بتواند مقاومتها را بشکند البته بنده بازار را ارزنده میبینم و سهامدارم میگم شاید یه نفس نتواند دو مقاومت عرض شده را بشکند
منتظر این اصلاح مجدد بودیم
حجم معاملات کم شده!! برای شکست مقاومت نیاز به حجم معاملات بیشتر هست
حمایتها یک و۴۳۰هست و یک ۳۸۰ مقاومت شده یک و پانصد!!
نمیدونم چی میشه وضعیت!! جز اینکه حجم معاملات زیاد شود و یه کندل استیک با حجم معاملات بالا و ورود نقدینگی جدید رو ببینیم در چارت........
حجم معاملات کم شده!! برای شکست مقاومت نیاز به حجم معاملات بیشتر هست
حمایتها یک و۴۳۰هست و یک ۳۸۰ مقاومت شده یک و پانصد!!
نمیدونم چی میشه وضعیت!! جز اینکه حجم معاملات زیاد شود و یه کندل استیک با حجم معاملات بالا و ورود نقدینگی جدید رو ببینیم در چارت........
حمایت مهم یک و ۳۸۰ که بنظرم و احتمالا نمیشکند!! اولین مقاومت یک و چهارصدو پنجاه که هفته اینده بطرف مقاومت حرکت میکنیم...
نظر