کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شاخص بازاری (قمارخونه) که هیچ استقلالی از خودش نداره و بازیچه دست دولتی ها هست هیچ تحلیلی براش جواب نمیده.
فقط باید سعی کرد سفته بازی های سازمان یافته را شناسایی و پیش بینی کرد و در زمان های مناسب ورود و خروج زد.
حمایت مهم و داینامیک که نباید بشکند وگرنه روند تهدید میشود در 1.380هزارواحد است
مقاومت مهم تثبیت بالای 1.480هزار واحد است
بنظرم از فردا و احتمالا تا اخر هفته بازار خوب و متعادل و مثبتی داشته باشیم..
اگر نیان باز با خبر عرضه اولیه ها و سایر اهرمها بازار را انگلوک کنند
امروز خبری از عرضه اولیه نشد
ممنونم از دوستانی که خوب زدند تو دهن اینا برای توقف عرضه اولیه ها با لو دادن تاریخ نقد شدن کدهای خاص!!! و لو دادن رذالت انها در پایین کشیدن بازار
من فکر کنم همچنان کمتر فعال باشم در فروم بهتره چون میدان بیشتر دست حاشیه نویسان است ارادتمند
حمایت تحلیل شده بازار را برگرداند!! اما اپدیت ان
مقاومت شاخص محدوده روانی یک و پانصد هست و سقف قبلی در محدوده یک و ششصد
این زاویه ای که الان گرفتیم از حمایت یک و 380 فکر نکنم این زاویه حفظ شود و با ان بتوان مقاومتها را شکست گرچه الان همه چی خوبه و بازار هم خوب بسته شده
اما بنظر میاد در همین نزدیکیها باز گیر کند و پس از ان بتواند مقاومتها را بشکند البته بنده بازار را ارزنده میبینم و سهامدارم میگم شاید یه نفس نتواند دو مقاومت عرض شده را بشکند
اینو پیدا کردم وقتی بیت کوین 31 بود و شاخص 1100 حالا ارزش سهم هاتون با بالا رفتن شاخص بیشتر شده یا نصف ؟
حالا خرید بیت کوین در 31 بهتر بود یا سهامداری در بورس؟
الان بیت 53 هست و سهم ها همگی صف فروش و شاخص 1400
اینو پیدا کردم وقتی بیت کوین 31 بود و شاخص 1100 حالا ارزش سهم هاتون با بالا رفتن شاخص بیشتر شده یا نصف ؟
حالا خرید بیت کوین در 31 بهتر بود یا سهامداری در بورس؟
الان بیت 53 هست و سهم ها همگی صف فروش و شاخص 1400
درود شاخص زمانی که یک و صد و پنجاه بود بیت کویت 58هزاردلار بود که ریزش کرد تا 28هزاردلار اما شاخص بعد از ان برگشت و بیت کوین هم هنوز برنگشته 58هزاردلار!!
افراد زیادی سهامشان در محدوده شاخص یک دویست فروختند و بیت 58هزاردلاری خریدند وانگهی ربطی به این موارد هم ندارد در کل سهام بورس ایران بهتر است یا بیت کوین بستگی به خود شخص دارد که کدام ریسک را دوست دارد با کدامش شبها راحت تر میخوابد و احساس بهتری دارد
هرکه هرکدام خواست انتخاب میکند و انتخاب کرده یکی 5میلیارد تومان بده بمن من خودم راحت ترم با ان در بورس یه سبد تشکیل دهم یکی دیگه ممکنه برعکس ان باشد......
این زاویه ای که الان گرفتیم از حمایت یک و 380 فکر نکنم این زاویه حفظ شود و با ان بتوان مقاومتها را شکست گرچه الان همه چی خوبه و بازار هم خوب بسته شده
اما بنظر میاد در همین نزدیکیها باز گیر کند و پس از ان بتواند مقاومتها را بشکند البته بنده بازار را ارزنده میبینم و سهامدارم میگم شاید یه نفس نتواند دو مقاومت عرض شده را بشکند
منتظر این اصلاح مجدد بودیم
حجم معاملات کم شده!! برای شکست مقاومت نیاز به حجم معاملات بیشتر هست
حمایتها یک و430هست و یک 380 مقاومت شده یک و پانصد!!
نمیدونم چی میشه وضعیت!! جز اینکه حجم معاملات زیاد شود و یه کندل استیک با حجم معاملات بالا و ورود نقدینگی جدید رو ببینیم در چارت........
حجم معاملات کم شده!! برای شکست مقاومت نیاز به حجم معاملات بیشتر هست
حمایتها یک و430هست و یک 380 مقاومت شده یک و پانصد!!
نمیدونم چی میشه وضعیت!! جز اینکه حجم معاملات زیاد شود و یه کندل استیک با حجم معاملات بالا و ورود نقدینگی جدید رو ببینیم در چارت........
حمایت مهم یک و 380 که بنظرم و احتمالا نمیشکند!! اولین مقاومت یک و چهارصدو پنجاه که هفته اینده بطرف مقاومت حرکت میکنیم...
نظر