کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار بورس این روزها نشون میده که تحلیل تکنیکال در بازار ایران به هیچوجه جوابگو نیست.علم تکنیکال در ایران شده نون دونی واسه عده ای.هر رویدادی رخ بده،این تکنیکالیستهای ایرانی دلیل و منطقی واسش سمبل میکنند.تحلیل نموداری،فقط گذشته رو نشون میده و هیچ ترسیم و تحلیلی از 4روز دیگه هم نداره،چه برسه به آینده.اگه واقعا تکنیکالیستی اینجا تو این سایت حضور داره که حرف منو رد میکنه،بیاد اینجا با تحلیل تکنیکال به طور یقین هم نه ،فقط با پیش بینی 70درصدی اعلام کنه که شاخص کل و هموزن تا 7-8ماه دیگه در کدام نقطه قرار خواهند داشت؟
بازار بورس این روزها نشون میده که تحلیل تکنیکال در بازار ایران به هیچوجه جوابگو نیست.علم تکنیکال در ایران شده نون دونی واسه عده ای.هر رویدادی رخ بده،این تکنیکالیستهای ایرانی دلیل و منطقی واسش سمبل میکنند.تحلیل نموداری،فقط گذشته رو نشون میده و هیچ ترسیم و تحلیلی از 4روز دیگه هم نداره،چه برسه به آینده.اگه واقعا تکنیکالیستی اینجا تو این سایت حضور داره که حرف منو رد میکنه،بیاد اینجا با تحلیل تکنیکال به طور یقین هم نه ،فقط با پیش بینی 70درصدی اعلام کنه که شاخص کل و هموزن تا 7-8ماه دیگه در کدام نقطه قرار خواهند داشت؟
درود
شما میتونید سود پوششی دوازده ماهه سهام فولاد ،فملی و ذوب رو به ریال دقیق برای ما درست پیش بینی کنید؟هر وقت شما به ریال دقیق پیش بینی کردید ما هم دقیق دقیق میگیم 7-8 ماه دیگه شاحص کل و هم وزن چه رقمی خواهد بود.
روز خوش
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فقط این بنیادی کارها بلدند ایراد بگیرند کل هنرشون هم پیش بینی یه سود برای یک سال سهم هست اون وقت انتظار دارند چارتیست ها دهها موج منفی مثبت کوتاه و بلند رو در طول یک سال پیش بینی کنند.
یه پیش بینی سود میکنند با چندین درصد خطا ، اون وقت انتظار دارند ما دقیق بگیم شاخص از فلان تاریخ تا فلان تاریخ از این رقم به اون رقم خواهد رفت.
جمع کنید بابا.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
هر کی از راه میرسه یه طعنه و کنایه ای به چارتیست ها میزنه.
قبولشون نداری چیکار داری ،چی میگی؟
تو که قبول نداری چرا میای انتقاد میکنی؟
مگه شماها برای یه سهم سود 100 تومنی پیش بینی میکنید و اون سهم سودش 50 تومن میشه ما میگیم چرا اینطور شد؟
کل سال رو فقط میخوان یه دونه سود پیش بینی کنند اونم با 50 درصد خطا اینور اونر تر پیش بینی میکنند بعد کافیه یه چارتیست بگه سهم از 200 تومن برمیگرده و سهم از اون قیمت برنگرده زمین و زمان رو بهم میریزند.
بابا به کار خودتون برسید دیگه.
بیشترین زحمت رو در تمامی سایت ها چارتیست ها میکشند و مدام مواظبند که کسی بالا نخره یا کسی تو دام زیان نیفته و یا خریدها در کف باشه و فروش ها در سقف باشه اون وقت هر تاپیکی رو باز میکنی، یکی هست از چارتیست ها بد میگه.
ولله من موندم چه هیزم تری این چارتیست ها به این مردم فروختند که ول کننشون نیستید.
تموم کنید بابا.
هر کی از راه میرسه یه طعنه و کنایه ای به چارتیست ها میزنه.
قبولشون نداری چیکار داری ،چی میگی؟
تو که قبول نداری چرا میای انتقاد میکنی؟
مگه شماها برای یه سهم سود 100 تومنی پیش بینی میکنید و اون سهم سودش 50 تومن میشه ما میگیم چرا اینطور شد؟
کل سال رو فقط میخوان یه دونه سود پیش بینی کنند اونم با 50 درصد خطا اینور اونر تر پیش بینی میکنند بعد کافیه یه چارتیست بگه سهم از 200 تومن برمیگرده و سهم از اون قیمت برنگرده زمین و زمان رو بهم میریزند.
بابا به کار خودتون برسید دیگه.
بیشترین زحمت رو در تمامی سایت ها چارتیست ها میکشند و مدام مواظبند که کسی بالا نخره یا کسی تو دام زیان نیفته و یا خریدها در کف باشه و فروش ها در سقف باشه اون وقت هر تاپیکی رو باز میکنی، یکی هست از چارتیست ها بد میگه.
ولله من موندم چه هیزم تری این چارتیست ها به این مردم فروختند که ول کننشون نیستید.
تموم کنید بابا.
با سلام و احترام خدمت سجاد خان دوست داشتنی
واقعاٌ صحبتتان متین هست
در واقع فردی که علم تکنیکال بلد نیست ( خودم متاسفانه از دانش علم تکنیکال بهره مند نیستم ) ، واقعا" نمی تواند حمایتها و مقاومتهای قیمتی یک سهم را تشخیص دهد و این یعنی واقعا" ندانستن این علم به نوعی فاجعه هست .
من خودم بیش از دو هفته هست که می خواستم سهم شپدیس را بخرم چون تصور می کردم از لحاظ بنیادی سود خوبی برای سال 1401 خواهد ساخت و دوستان تکنیکالیست بنده گفتند که در نمودار افت سهم شپدیس را تا 12500 تومان الی 12600 تومان در مرحله اول و 9600 الی 9500 تومان در مرحله دوم متصورند .
و خدا شاهده چون من به این دوستانم ایمان کامل دارم ، از خرید شپدیس منصرف شدم و حتی این موضوع را در تاپیک خودش هم عنوان کردم که مگر قراره شپدیس منفجر بشه ؟
در واقع علم تکنیکال همیشه از قبل خبر را می داند و قبل از اینکه بخواد خبری برای سهمی اتفاق بیفتد، تکنیکالیستهای عزیز از قبل و از طریق سابقه چارت اون سهم و هزاران نکته دیگر ، اون اتفاق رو از قبل نشخیص می دهند .
خب اول دولت اومده و گفته نرخ خوراک گاز پتروشیمی سقف داشته باشه و سقف نرخ خوراک گاز بشه 5000 تومان و دیروز اومد و سقف نرخ خوراک گاز رو هم برداشت و گفت نرخ خوراک گاز پتروشیمی بشه همانند قیمت سال 1400 ....
خب همین الان یه سری پتروشیمی ها نرخ خوراک گازشان بیش از 5000 تومان و در حدود 6000 تومان هست و این رو خب من نمی توانستم ببینم و حدس بزنم و پیشبینی کنم ولی اون دوستان تکنیکالیست بنده گفتند که فرضا" وقت خرید شپدیس نیست و این سهم قیمتهای پایینتیر از نرخ فعلی را می بیند
و خب من چون صحبتشان را گوش کردم جلوی ضرر را گرفتم ...
خیلی ها میان و حرفهای نامربوط می زنند . شما هم بگذارشون تو بلک لیست و همان کاری که من کردم را انجام بده
باور کن شما که هر دو علم بنیادی و تکنیکال را بلد هستی ، من خودم به شخصه کیف می کنم که فرضا" توی تاپیک فولاد مبارکه اون تحلیل عالی رو زدی و دقیقا به دلیل عدم رشد تولید و کم آبی، افزایش سود خاصی را برای سالهای بعدی متصور نبودی ...
باز هم از تحلیلهای عالی شما در همه تاپیکها تشور و سپاسگزاری می کنم
قطعا اکر دوستان تکنیکالیستی همانند شما نباشند ، واقعا" من که خودم به شخصه در خرید و فروش سهم دچار مشکل خواهم شد
آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما و خانواده محترمتان را دارم .
نظر