شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
Collapse
X
-
پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
نمیگم شاخص از کف کانال برمیگردد و همه سقفها را میشکند!! چون واقعا با اینهمه بازار منفی و صفهای فروش چنین تایید تکنیکی در چارت نداریم
اما میتوان گفت یک و 240هزار کف کانال نزولی هست و این مناطق جای فروش حرفه ای ها نیست و بهتر است یک شانس به بازار و سهاممان بدهیم برای کف این کانال و با احتمال واکنش به ان و یک پولبک صعودی
انتظار خودم نیز این هست که فردا در نیمه دوم بازار جو فروش کاهش یابد و 3شنبه بازار مثبتی داشته باشیم بدیهی است که چارت نیاز به اپدیت و تحلیل روزانه دارد
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
-
در اصل توسط دودو پست شده است View Post
این خط مثلا اگر بخواد فردا تاچ بشه باید شاخص تا 1190 بیاد که برای فردا بعیده!!
نظر
-
در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
نمیگم شاخص از کف کانال برمیگردد و همه سقفها را میشکند!! چون واقعا با اینهمه بازار منفی و صفهای فروش چنین تایید تکنیکی در چارت نداریم
اما میتوان گفت یک و 240هزار کف کانال نزولی هست و این مناطق جای فروش حرفه ای ها نیست و بهتر است یک شانس به بازار و سهاممان بدهیم برای کف این کانال و با احتمال واکنش به ان و یک پولبک صعودی
انتظار خودم نیز این هست که فردا در نیمه دوم بازار جو فروش کاهش یابد و 3شنبه بازار مثبتی داشته باشیم بدیهی است که چارت نیاز به اپدیت و تحلیل روزانه دارد
دوستان لطفا چت نکنید در مباحث مهم که حداقل یه تحلیل میذارند دوستان دیده شود ممنوننظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postاوه چرا خب؟
من 1 منفی یا 1 مثبت مدنظرم هست.
با سلام و احترام
با توجه به اینکه دوستان عزیزی پیشبینی مسابقه پلکان کارگزاری مفید را در تاپیک "شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )" به اشتراک می گذاشتند ،
ضمن تشکر بسیار فراوان از به اشتراک گذاری نتایج ، این تاپیک را به صورت مستقل ایجاد کردم ، که دوستان بزرگواری نمایند و پیشبینی خودشان را مستقلا" در این تاپیک قرار بدهند ...
واقعا" پیشبینی شاخص کل در بعضی روزها خیلی جذاب هست و اتفاقا آنهایی که عضو کارگزاری مفید باشند ، می توانند با مشورتی که در این تاپیک انجام میدهند ، بدون هیچ دردسری روزانه حداقل پول اینترنتشان را در بیاورند ...
گرچه مثلا اگر 100 امتیاز اختصاص دهی بسته به ضریب اون پیشبینی که انتخاب کردی ، شاید در روز 300 تا 500 هزار تومان هم برنده بشوی ...
در هر صورت ممنون از همه دوستانی که پیشبینی خود را با بقیه به اشتراک می گذارند ...
لینک تاپیک جدید :
http://forums.boursy.com/showthread....512#post962512
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
نظر
-
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postاین کانال رو نفوذ داد!!!
با سلام
با توجه به شکست 1،244،000 واحد
امیر خان محبت کن یه نمودار از شاخص کل قلابی بگذار ...
ببینیم حمایتهای بعدی کجاها هستند ؟
لطفا تا 1،100،000 واحد توش مشخص باشه
بسیار ممنون ...The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر