شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shadi
    کاربر فعال
    • Jul 2011
    • 914

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

درود ایشون اگر اشتباه نکنم جناب مبهوت هستند بنده هم از مطالب مفید ایشون استفاده می کنم و امیدوارم سلامت و موفق باشند

نظر

• Amir.tala
      ستاره دار (2)
      • Dec 2015
      • 3149

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
      [ATTACH=CONFIG]6757[/ATTACH]

لطفا موج شماری کنید...........

4 هستیم؟
      4 تمام شد؟
      3 هستیم؟
      .........................................
      من نظرم 4 هست و فلت............بنابراین یک 5 موجی نزولی باید درراه باشه تا کف کانال............که ممکنه البته 100 درصد هم نظرم غلط باشه.
      در اصل توسط حجازی پست شده است View Post
      من فکر کنم 5 از 3 هستیم
      این هم یک نظر قوی هست.اتفاقا با هم وزن هم می خواند.
      نظر من که غلط بود ظاهرا..............

اما آیا پیرو نظر دوستمون،5 از 3 تمام شد با شل شدن بازار در آخر وقت؟

نظر

• حجازی
        عضو عادی
        • Dec 2011
        • 169

نظر من که غلط بود ظاهرا..............

اما آیا پیرو نظر دوستمون،5 از 3 تمام شد با شل شدن بازار در آخر وقت؟
        فکر کنم موج 5 رو تقریبا تموم کردیم و یه واگرایی کوچیک روزانه هم داده.احتمال میدم به حدود 1400 برگردیم

نظر

• توپ4گوش
          ستاره دار (1)
          • Nov 2020
          • 2505

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
          درود شما جز کسانی هستید که خوب کار میکنید و عملکرد خوبی داشتید. شخصا اگر وارد محیط اینجا شوم پست های شما رو دنبال میکنم.

نمیدونم چرا آیدی عوض میکنید. دیروز میخواستم سوال کنم فراموش کردم.
          درود بر جناب مدافع عزیز

لطف دارید شما بنده شاگرد جنابعالی و بقیه دوستان هستم

موضوع تغییر ایدی حقیقتا بدم میاد ایدیم حافظه ایجاد کند یا برند شود یا کسی زیاد روش حساب باز کنید که مبادا صحبتهایم باعث زیان کسی شود همین دلیل خاص دیگه ای ندارد

اینم تحلیل شاخص کل به افتخار دوستان سهامدار مغرضین بازار بورس فعلا سماق بمکند و زمان خریدشان را برابر با خروج رانتیها میشود اخرش!!!

شاخص کل لذت ببرید از کراسهای بینظیر تنکنسن و کیجونسن از کراس بی نظیر سنکو اسپن a با سنکو اسپن b از شکست سقف چیکو اسپن از نفوذ کندل برای خروج از چنگال با حجم عالی

همچنان نمیدونم که در چارت و تابلوخوانی و.... دوستان چی میبینند که مرتب سیگنال نزول و ریزش میدهند!! در بدترین وضعیت اگر اصلاح کنیم در یک و 480برمیگردیم باز بالا

که انهم احتمالش 30درصد هست خودم احتمال میدهم فردا بازار از منفی و تعادل شروع کند و مجددا با کلوزهای زیبا کار را پایان دهد اگر پول لازم هم هستید لطفا حد اقل فردا اول وقت در فروشنده ها

نباشید اخر وقت خریدار میاد بالا و بنفعتان میشود در فروشنده ها قدرت زیادی نمیبینم و حریف خریداران نخواهند شد در اکثر نمادها!!
          شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• Amir.tala
            ستاره دار (2)
            • Dec 2015
            • 3149

[ATTACH=CONFIG]6764[/ATTACH]

لطفا موج شماری کنید...........

4 هستیم؟
            4 تمام شد؟
            3 هستیم؟
            .........................................
            30011400.png
            فایل های ضمیمه شده

نظر

• مسعود.
              عضو عادی
              • Jan 2022
              • 170

فعلا در ابتدای اردیبهشت شاخص حدود ۱۵۱۵ هست اما بنظرم قبل از پاییز ۴۰۱ شاخص سقف پارسال را پودر میکنه

نظر

• Amir.tala
                ستاره دار (2)
                • Dec 2015
                • 3149

هر دو نمودار شاخص کل و شاخص هم وزن،یک اصلاح نیازمندند.حالا ببینیم که اساتید صلاح می دانند یا خیر!

نظر

• توپ4گوش
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 2505

برخی نه تکنیکالیست هستند نه چیزی یه خبر مثبت میبینند چارت صعودی میکشند یه خبر منفی میبینند چارت نزولی و نظر نزولی!!!!!!!!

در حالی که اصلا نباید خبرها را در چارت منظور کرد و انها را موثر قلمداد کرد حتی بنفع تکنیکالیستهای حرفه ای هست که هیچ خبری نخوانند و اخبار فاندامنتال را هم دنبال نکنند

حالا برخی میبینند بازار جهانی نفت و فلزات کمی اصلاح کرده در قامت تحلیلگر تکنیکال ظاهر شده اند که شاخص کل و هموزن نیازمند اصلاح هستند!!!!!!!

نه خدایی شما چارت رو خواندی اصلا میتونی تحلیل تکنیکال علمی انجام بدی؟؟ تابلو خوانی و پرایس اکشن معاملات امروز را انجام دادی؟؟ چیزی از ورود و خروج نقدینگی میدانی؟؟

چیزی که ما دیدیم در بازار امروز که بازار پامپ شد نقدینگی جدید ورود پیدا کرد کندل خوبی زد ریزش و اصلاح خاصی نخواهیم داشت مارکت رو به بالاست زیاد خرید و فروش نکنیم یکی دو روز منفی خسته نشویم
                  بازار فردا هم اینقدر جسارت دارم که بگم مثبت خواهد بود چون تکنیکال و تابلو خوانی بازار خوب بود نمودارها و روند همگی عالی هستند حالا فیلد هم بشود باز جای بحث خودش دارد و احتمال 30درصدی باید بهش داد

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

حالا بازار جهانی مگه چه جوری هست در منفیها و اصلاحها همه تریدران دنبال این هستند یه حمایت پیدا کنند بخرند قرار نیست که بریزند دور که!!! تریدران ما نیز با کمی منفی زهره ترک میشوند و دنبال فروش هستند و سیگنال فروش رو حمایت میدهند و دم از اصلاح و ریزش بیشتر میزنند

نظر

• Amir.tala
                      ستاره دار (2)
                      • Dec 2015
                      • 3149

لیست سیاه بهترین آپشن سایت بورسی.

در عوض امکان تغییر نام آیدی و امکان ورود با چند آیدی بدترین آپشن سایت بورسی.
                      آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2022/04/25, 21:21.

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

لیست سیاه بهترین آپشن سایت بورسی.

در عوض امکان تغییر نام آیدی و امکان ورود با چند آیدی بدترین آپشن سایت بورسی.

اینا رو چند بار گفتی حرف جدید بزن!!! خب شما باید بذاری در چشم پوشی وگرنه چه جوری میتونی زیان خودت را از بازار بیشتر کنی؟؟
                        اصلا همه ایدیها مال من یه پست از هر ایدی که فکر میکنی مال من هست بیار و بگو بد تحلیل کرده مگه نمیگی مات و مبهوت من بودم خب ببین همین ایدی مات و مبهوت بوده که خاور از کف 100تومان معرفی کرد یا نه؟ یا کف شاخص را تحلیل کرده یا نه؟ یا زمانیکه دلار محوده 22بود همه میگفتند میشه 15 کدام ایدی غیر مات و مبهوت گفت که نمیاد زیر 20؟؟

ایدی های خوشنامی هستند خوشبختانه که پس دردت چیه؟؟

همین ایدی هم باز اگر قرار به نوشتنم باشد تغییر خواهم داد باز!!! توپ 4گوش خیلی ایدی قوی هست از فرابورسیهای 15سال قبل کاظم و مارال بپرسی بهت میگن

هر جمله ای مینویسم 10تا نکته اموزشی داره اما باز بدهکار میشم میاد رو اعصابم بدهکار شدن پس از تحلیل های فوق پولی!!!!!!!!!
                        اشتباه بزرگی هست که فکر کنی ادم بدبینی مثل من وقتی از بازار مثبت مینویسد بخاطر سبد خودش هست!!!!!!!انهم کسیکه یه هفته قبل از فروشش در مورد سهمش دیگه نمینویسد صرفا باعث زیان خودت هستی با این تفکر...

یک هفته هیچی نمینویسم بردار تحلیل کن بازار و نمادها تا تمرکز من هم باز برگردد.......

نظر

• Omid_Khan
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 714

اون "مات و مبهوت" که خیلی حرف میزد! مرتب توی پستهای مختلف داشت مطلب خوب و بد مینوشت! یه عکس آواتر نفرت انگیز هم داشت!
                          خیلی خوب شد که مسدود شد! خلاص شدیم ازش!

نظر

• Dexterous
                            ستاره‌دار(35)
                            • May 2012
                            • 698

نسبت شاخص هم وزن به شاخص کل؛ نویدی برای آینده

درود بر دوستان

اونچه میخوام بگم رو یحتمل با گوشت و پوست و استخون خودتون حس کردین، اما گمانم شفاف بیان کردنش و تسری دادنش به آینده نکته جدیدی خواهد بود

میخوام از نسبت شاخص کل به شاخص هم وزن و جایی که الان درش هستیم و فاز جدیدی که بهش وارد شدیم بگم

نسبت شاخص هم وزن به شاخص کل بعد از یک سال وارد روند صعودی شده

یا به عبارت دقیقتر برای اولین بار پس از وقتی که سازمان با کلید واژۀ "ظنی برای دستکاری" شروع کرد به قلع و قمع سهمهای کوچیک تا راه رو باز کنه برا حباب ساختن مجدد از شرکتهای بزرگ و بازار رو شرطی کنه که "اگه میخوای سود کنی باید بیای روی سهمهایی که من میگم سرمایه گذاری کنی"

و از اون زمان به بعد از مجموعه ای از حقه ها که از زمان مرحومِ نامغفور شاخص آبادی طراحی شده بود استفاده کرد تا بگه بازار چندان هم حالش بد نیست و له شدن سرمایه گذار حقیقی زیر چرخهایی که خودش طراحی کرده بود رو لاپوشونی کنه (تا جایی که اغلب فعالان بازار رو به این نتیجه رسوند که ایراد از فرمول شاخص کله و این فرمول باید عوض بشه) (قبلا در پستی توضیح دادم که ایرادی در فرمول شاخص کل نیست بلکه در مهندسی و شامورتی بازی آقایونه)

در همین سیاقه که صعودی شدن این نسبت (نسبت شاخص هم وزن در قیاس با شاخص کل) یعنی صعودی شدن واقعی سبد سهام من و شما

البته اگه این سخنی راجع به گذشته میبود که من داشتم حکایت "در بخارا الاغ سم دارد، در سمرقند گربه دم دارد" میگفتم، اما من دارم راجع به آینده حرف میزنم

صعودی شدن این نسبت یعنی زین پس رشد واقعی سهام من و شما، بیشتر از رشد شاخصی هست که در تریبونها تبلیغش رو میکنند

حال بریم سر اصل مطلب یعنی نمودار در پست بعدی

Dexter is to kill killers
                            DEXTEROUS too
                            من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• Dexterous
                              ستاره‌دار(35)
                              • May 2012
                              • 698

آیندۀ روشن شاخص هم وزن

نسبت شاخص هموزن به شاخص کل در نزول اخیرش یک بار دیگه تا کف شهریور 99 پایین اومد و مثبت شد (به عبارتی یه الگوی فلت کامل شد)
                              کف اسفند 1400 مصادف بود با حمایت ابر کوموی ماهانه که مانع نزول بیشتر شد

( داخل پرانتز بگمو رد شم: سابق یه کَلی هم با صاحب "ابر پیشبینیها" داشتم که این نسبت به کف شهریور 99 میرسه و رسید...حالا خودش باشه مفصل درین باره حرف میزنیم بعدا/:.yead.:/ ....ما سر سه تا چیز کَل با هم داشتیم (خمهر و ثاخت و خساپا از یه طرف و این نسبت از طرف دیگه)، عجالتاً یک صفر به نفع من/.:biggrinsmiley.:/ )

از طرفی در چارت هفتگی هم کراس میانگینهای متحرک رو بعد از 12 ماه داریم (در دفعات قبل این کراس نماگر دقیقی از روند آیندۀ این نسبت بوده):

و در نهایت اینکه دیروز این نسبت، هم از ابرِ میانگین متحرکهای روزانه زد بالا، و هم برگشت بالای خط روند داخلی ای که صاحب ابر پیشبینیها رسم کرده بود (خط فیروزه ای):

یه توضیحکی راجع به این خط روند بدم: وقتی این خط روند آبان 1400 توسط بهرام معرفی شد، دست کم به چش من یه خط بیربط بود وسط زمین و آسمون، و وقتی بهرام اصرار داشت که نسبت مورد بحث ما ازین خط پایینتر نمیره، مث یه پیامبر میموند که داره خبر از عالم غیب میده و نه یه تکنیکالیست که داره با ابزارش چیزی رو از نمودار میکشه بیرون (دوستانی که از ربط و نسبت من با بهرام و داوریم نسبت به ایشون آگاهن میدونن منظورم از پیامبر و عالم غیب چیه!)

اما

و هزار اما که، نمودار بسیار بسیار بسیار خوب به این خط روند واکنش نشون داد و هرچند در نهایت شکستش و رفت پایینتر ازش، اما "مُرد تا رفت پایین" و حتا بعدش هم بیش از یک ماه مماس باهاش حرکت کرد و اومد پایین

میخوام اصرار کنم که این خط روند طی این 6-7 ماه بسیار بسیار معتبر شده، با بیش از 28 نقطۀ تماس! در 120 روز کاری گذشته!

و چیزی که دیروز رخ داد، و بسیار نوید بخشه برای آینده اینه که این خط روند رو به بالا شکست!

محتمله که پس از اندکی فاصله گرفتن ازش مجدد باهاش برخورد داشته باشیم

اما اونچه به نظرم مسلمه اینه که آیندۀ شاخص هم وزن روشنه و حتی میشه به پس گرفتن سقف بهمن 99 (یعنی همون وقتی که با ظنی برای دستکاری شُخممون زدن) امیدوار بود

Dexter is to kill killers
                              DEXTEROUS too
                              من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
                                اون "مات و مبهوت" که خیلی حرف میزد! مرتب توی پستهای مختلف داشت مطلب خوب و بد مینوشت! یه عکس آواتر نفرت انگیز هم داشت!
                                خیلی خوب شد که مسدود شد! خلاص شدیم ازش!
                                ببین من تا کنون هیچ بحثی با شما نداشتم نمیدونم مشکلتان چی هست؟؟ یه بار هم زیر بهترین تحلیل و خبرهایی که اوردم امدی نوشتی چرا اینقدر فعال هستی در سایت و حرفهای دیگه

الانم که باز حمله کردی!!!

من که کاری به شما نداشتم در عمرم الانم همه پستهات سرچ کردم حتی بلد نیستی و سواد نوشتن 5سطر تحلیلی نداری تو عمرت یه خبر مفید در سایت به اشتراک نذاشتی ایدیت هم زدی امید خان!!!!!!!!!!! در حالیکه نوکر خان هم نمیتونی باشی با این طرز فکر و سواد

اخرین بارت باشه در مورد من حرف میزنی و در بحثی که هیچ ربطی بهت نداره دخالت میکنی ....وگرنه می نشانمت سرجات
                                نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

در حال کار...
                                X