شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • immortal44
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 252

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

فردا فرصت خرید ، بعد از منفی فردا ، شاخص صعودی میشه تا 83560
    آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )

نظر

• Arash007
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 541

اگه فردا هم منفی بخوره و تا آخر وقت برنگرده هرچی دارم میفروشم میام بیرون گور بابای صالح آبادی و بورس و آقای تدبیر و امید

نظر

• صولت الدوله قشقایی
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 839

در اصل توسط immortal44 پست شده است View Post
        فردا فرصت خرید ، بعد از منفی فردا ، شاخص صعودی میشه تا 83560
        درود
        یه نمودار میزاشتی ببینیم جریان چیه

نظر

• immortal44
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 252

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
          درود
          یه نمودار میزاشتی ببینیم جریان چیه
          اینم نمودار دوست عزیز ، تا 3 مارس یعنی فردا یه کف تشکیل میده و ز بعد روندش طبق الگویی bearish bat به نقطه D یعنی 83560 میرسه

آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )

نظر

• esi_mohammadi
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 1105

( تایم فرم هفتگی ) فعلا تا وقتی که خط روند که محدوده 76000 تا 77000واحد می باشد شکسته نشه میتونیم به روند شاخص در میان مدت امیدوار باشیم

لینک تصویر
            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
              اگه فردا هم منفی بخوره و تا آخر وقت برنگرده هرچی دارم میفروشم میام بیرون گور بابای صالح آبادی و بورس و آقای تدبیر و امید
              اینکار رو نکن حسن خطرناکه حسن

نظر

• daryadel120
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 578

متاسفانه اکثر تحلیل هایی که ارائه می شود زمان را در نظر نمی گیرد ... و همه دنبال این هستند که پس از اینکه به فلان عدد رسید، بورس برگردد ...

موج 4 موجی زمان بر و خسته کننده است ...

الان بورس در موج 4 است ... و این موج به نظر من تقریبا اواخر مرداد 1393 تمام می شود ...

این را گفتم که بیخودی خودمون رو گول نزنیم ... و انتظار معجزه نداشته باشیم ...

قطعا در این موج زمان بر، بالا و پایین هایی خواهیم داشت ... ولی موج بزرگ و اصلی می رود به نیمه دوم سال 93
                برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 839

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                  متاسفانه اکثر تحلیل هایی که ارائه می شود زمان را در نظر نمی گیرد ... و همه دنبال این هستند که پس از اینکه به فلان عدد رسید، بورس برگردد ...

الان بورس در موج 4 است ... و این موج به نظر من تقریبا اواخر مرداد 1393 تمام می شود ...

قطعا در این موج زمان بر، بالا و پایین هایی خواهیم داشت ... ولی موج بزرگ و اصلی می رود به نیمه دوم سال 93
                  درود

بنده هم به مثبت شدن امروز و فردا اعتقادی ندارم ولی.....
                  مرداد ماه و نیمه دوم سال را زمانی میتونیم پایان موج 4 در نظر بگیریم که این موج 4 بزرگ باشد، درحالیکه هیچ شواهی پایان یافتن موج 3 بزرگ را تایید نمی کند............
                  هیچ قطعیتی وجود نداره ولی بازار زودتر از تارگ زمانی شما وارد فاز صعودی میشه

نظر

• Arash007
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 541

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                    اینکار رو نکن حسن خطرناکه حسن
                    اعصابم خورده بخدا
                    پول پدرم دستم بود اوایل دی گفت آرش حواست باشه اینا یه دفعه میتونن بازارو هر جور که میخوان تغییرش بدن.من تو دلم گفتم بابا تو که دانش اقتصادی نداری و بهش خندیدم و حالا پدرم داره بهم می خنده نه بخاطر اینکه مسخره ام کنه بعلت اینکه من ناراحت نباشم و من تازه فهمیدم چه مرد بزرگیه یه آدم بازنشسته که تمام ذخیره پولیشو در اختیار پسرش قرار داده این پولی رو که براش زحمت کشیده اما عین خیالش نیست و دوس نداره ناراحتی پسرشو ببینه.
                    یه دایی داشتم که روزهای انقلاب 57 خیلی فعال بود و اعلامیه پخش میکرد و ... بهم گفت یه روز تو یکی از دهات های اطراف شهرستانشون به یه پیر مرد بی سواد میرسه و میگه اینو که من نمیتونم بخونم برام بخون و داییم شروع به خوندن میکنه اون پیر مرد بیسواد به داییم میگه پسر جان به نظر من دارید اشتباه میکنید و دارید آیندتونو به خطر میندازید و دایی من هم همین حسی که من اوایل دی در قبال پدرم داشتمو داشت .........

نظر

• samanmba
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 450

با سلام
                      راسنش من هنوز معتقدم شاخص میتونه از 77600 به خوبی برگرده و از لحاظ روانی هم میتونه این یک کف مطمئن باشه(البته اگر دولت بزاره و وقتی رسیدیم به 77 خزار دوباره یک تحلیل شاخص برای کف 68000 ندن!)دوستان یک موضوعی منو خیلی داره آزار میده و اونم اینه که مگه قیمتها مفت نیست
                      پس چرا حقوقی همچنان داره میفروشه!!!!!عجب عوضی هایی هستن.مگه جم رو 15000 عرضه نکردن!!! رو 16400 حقوقی داره میفروشه!!
                      یعنی چند میخواد بخره
                      راستش دیگه قاطی کردیم!!!!!
                      خوش رزق باشید

نظر

• aminsaffari
                        عضو عادی
                        • Feb 2014
                        • 67

در اصل توسط samanmba پست شده است View Post
                        با سلام
                        راسنش من هنوز معتقدم شاخص میتونه از 77600 به خوبی برگرده و از لحاظ روانی هم میتونه این یک کف مطمئن باشه(البته اگر دولت بزاره و وقتی رسیدیم به 77 خزار دوباره یک تحلیل شاخص برای کف 68000 ندن!)دوستان یک موضوعی منو خیلی داره آزار میده و اونم اینه که مگه قیمتها مفت نیست
                        پس چرا حقوقی همچنان داره میفروشه!!!!!عجب عوضی هایی هستن.مگه جم رو 15000 عرضه نکردن!!! رو 16400 حقوقی داره میفروشه!!
                        یعنی چند میخواد بخره
                        راستش دیگه قاطی کردیم!!!!!
                        خوش رزق باشید
                        واقعا به نظر من،یه مشکل خیلی بزرک جو روانی که این عدد 77000 درست کرده.هرکس می خواد بخره به این فکر میکنه وحی از بالا اومده که تا 77 بیاد پایین.!! به هر روز مثبتی هم به چشم نوسان نگاه میکنیم.
                        همه تحلیل گره خاک بورس خورده هستن.همه تکنیکال کاره در حد مورفی. دوستان واقعا از ماست که بر ماست. بازار که ماشالاه بی صاحاب.شدیم مثه یه چند نفری که داریم چشم بسته با هم دعوا می افتیم و یه عده هم از یه گوشه دارن به ما نگاه میکنن و به حماقتمون می خندن!!

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post

موج 4 بودن رو قبول دارم ،اما اشتباهتون اینجایی هست که موج 4 از 3 بزرگ رو با موج 4 بزرگ اشتباه گرفتید!!!

موج فعلی قطعا زیر موج 4 از موج 3 اصلی هست که دیگه داره به اخراش نزدیک میشه...

بعدش موج 5 از 3 رو خواهیم داشت انشالله،که به نظرم حدود 6 ماه و با تارگت های 103-110-130 هزار واحدی خواهد بود...

بعد از این قضایا تازه میریم برای موج 4 اصلی که همونطور که گفتید موجی طولانی،و خسته کننده خواهد بود که میتونه یکسال هم به درازا بکشه...

توصیه میکنم موج شماری اقای محمدی تو صفحه ی قبل رو دوباره ببینید،بنده هم با ایشون هم نظر هستم و موج شماری صحیح رو به این شکل میدونم،حتی تو تایم فریم ماهانه این موضوع بهتر هم مشخصه که تو تاپیک خودم اون رو قرار دادم...

اندکی صبر،سحر نزدیک است... ;)

پ.ن:
                          این پست اقای محمد بالا بمونه بد نیست...

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                          ( تایم فرم هفتگی ) فعلا تا وقتی که خط روند که محدوده 76000 تا 77000واحد می باشد شکسته نشه میتونیم به روند شاخص در میان مدت امیدوار باشیم

لینک تصویر
                          اینم شاخص تایم فریم ماهانه از تاپیک خودم:

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                          یه نگاه الیوتی آماتوری به شاخص در تایم فریم ماهانه...

با فرض درست بودن این نگاه،باید از این هفته موج 5 از 3 بزرگ شروع بشه با تارگت حداقلی 103 هزار واحد و حداکثری 130 هزار واحد...
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• شاهین محلوجی
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 2050

بنظر اگر شاخص زیر حمایت قبلی 79087 بیاد اصلاح شاخص بصورت کامپلکس میشه و شاخص گیج که بود گیج تر هم خواهد شد ...
                            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

شاخص تحلیل بردار نیست
                              این شاخص شاخصی قلابی هست
                              بازار طبق سنوات قبلی توی فروردین ماه نون خوبی خواهد داد و باید از بیستم اسفند ماه به بعد خرید کرد
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

شاخص قلابی قشنگی وگیجی وکجو موجی داریم ها......................:D بابا زمانی که میره بالا میگن حبابیه زمانی که میره پایین میگن الکی.............:(( شاخص مونده کجا بره شما بگین:.thumbsupsmileyanim از شوخی گذشته بنظر کم کم داره اصلاحش تموم میشه به امید خدا
                                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X