شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ebiman
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 2071

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

نقل قول اخبار مهم و موثق بورس - ۱۲ اسفند ۱۳۹۲:

• در حمایت از بازار بورس انجام گرفت:

از فردا سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۲، سقف اعتبار معاملات اشخاص حقوقی به میزان ۱۰ برابر افزایش یافت. بدین ترتیب قدرت نقدینگی افراد حقوقی به شدت افزایش خواهد یافت. این قانون برای اشخاص حقوقی ای که با کارگزاران نوع الف و ب کار می‌کنند از فردا قابل اجرا خواهد بود.

• محدودیت فروش تا اطلاع ثانوی برداشته نخواهد شد

با توجه به شایعه لغو محدودیت فروش سهام، که شنیده شده در روزهای آتی این محدودیت برداشته خواهد داد، پس از پیگیری های به عمل آمده به اطلاع کلیه سهامداران گرامی می‌رساند، این خبر صحت نداشته و سازمان بورس، فعلا برنامه ای برای لغو این قانون ندارد.
    سلام

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post

اول از همه بگم بنده سهام پتروشیمی ندارم
      شما که کاربر ویژه هستید این حرفا را بزنید واقعا از بقیه چه انتظاری میشه داشت
      مطمئن باشید اگر پتروشیمی ها زمین بخورند کل بازار زمین میخوره همونطور که قبلا دیدید
      اونوقت فارس که مثال زدید به نظر شما بنیادی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
      یکی از بنیادی ترین سهام بازار فارس می باشد که هیچ ربطی هم به نرخ خوراک ندارد که بخواد اصلاح کنه
      شما راست میگید به جای سهام پتروشیمی که از بنیادی ترین سهام بازار می باشند گیر بدید برید به سهام زیانده و p/e 20 و 30 گیر بدید
      با سلام بازهم رفتیم سر خانه اول شما می گوید اگر پتروشیمی ها زمین بخورند باید تمام سهم ها زمین بخورند سوال چرا اول شما دلیل منطقی بیان کنید تا جواب سوال شما را بدهم چرا سهم های بنیادی و خوب باید چوب سهم های پتروشیمی را بخورند چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

دوستان یک یا دو روز دیگر 77000 هزار واحد یا بیشتر موقع برگشت شاخص کل میباشد..................فقط خرید ونگداری بشدت پسندیده است.(راستی پدر پیرم بشدت مریض است دکتر ها جوابمون کردن حالم خیلی خراب است از همه دوستان عزیزم التماس دعا برای همه مریضهای مسلمانان وهمچنین پدر عزیز بنده .خدا خیرتون بده.ممنون
        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
          دوستان یک یا دو روز دیگر 77000 هزار واحد یا بیشتر موقع برگشت شاخص کل میباشد..................فقط خرید ونگداری بشدت پسندیده است.(راستی پدر پیرم بشدت مریض است دکتر ها جوابمون کردن حالم خیلی خراب است از همه دوستان عزیزم التماس دعا برای همه مریضهای مسلمانان وهمچنین پدر عزیز بنده .خدا خیرتون بده.ممنون
          با سلام مکان زندگی شما در کنار آقا امام رضا هست همیشه سعی کند متوسل به آقا باشید انشالله که حال پدرتان خوب شود در کنار خانواده با هم در سلامت کامل زندگی کنند بنده هم مثل شما این دوران سخت را پست سر گذاشتم و می دانم که چه حالی دارید توکل وصبر هیچ موقع نیاید از یاد فراموش شود با تشکر
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• aminsaffari
            عضو عادی
            • Feb 2014
            • 67

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
            انشالاه شب عید،شفای پدر بزرگوار رو از خداوند عیدی میگیرید

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
              موج 4 بودن رو قبول دارم ،اما اشتباهتون اینجایی هست که موج 4 از 3 بزرگ رو با موج 4 بزرگ اشتباه گرفتید!!!

موج فعلی قطعا زیر موج 4 از موج 3 اصلی هست که دیگه داره به اخراش نزدیک میشه...

بعدش موج 5 از 3 رو خواهیم داشت انشالله،که به نظرم حدود 6 ماه و با تارگت های 103-110-130 هزار واحدی خواهد بود...

بعد از این قضایا تازه میریم برای موج 4 اصلی که همونطور که گفتید موجی طولانی،و خسته کننده خواهد بود که میتونه یکسال هم به درازا بکشه...

توصیه میکنم موج شماری اقای محمدی تو صفحه ی قبل رو دوباره ببینید،بنده هم با ایشون هم نظر هستم و موج شماری صحیح رو به این شکل میدونم،حتی تو تایم فریم ماهانه این موضوع بهتر هم مشخصه که تو تاپیک خودم اون رو قرار دادم...

اندکی صبر،سحر نزدیک است... ;)

پ.ن:
              این پست اقای محمد بالا بمونه بد نیست...

اینم شاخص تایم فریم ماهانه از تاپیک خودم:
              در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
              برای جمع بندی هم عرض کنم که در صورتی که بازار این هفته برگرده،مقاومت های شاخص روی
              80200
              80400
              81200
              83400
              84400
              خواهد بود که از این بین شکسته شدن 81200 واحد میتونه بهترین نشونه برای اغاز روند صعودی جدید باشه...
              برای اینکه کار راحت تر باشه همچنان توصیه میکنم حواس دوستان به ار اس ای باشه،شکسته شدن 46 در ار اس ای و تثبیت بالای این عدد نشونه برگشت روند به صعود هست....
              یا حق
              پ.ن:در صورتی هم که شاخص 79 هزارتا رو بکشنه رو به پایین کلا همه ی پست های امشب رو نخونده درنظر بگیرید چون همشون فیل میشن!/:.weirdsmiley.:/
              نزدیک اولین مقاومت رسیدیم و برگشتیم...

در مورد 79 هزار که گفته بودم بهترین حالت بود،که متاسفانه فیل شد،اما اخرین امیدهایی که وجود داره طی یک هفته ی اینده باید خودش رو نشون بده...

دو سه نکته رو عرض کنم و بعد چارت رو تقدیم میکنم،کفی که فردا شاخص میتونه ببینه 77000 واحد هست که بر عکس چند شب پیش به شدت از این اتفاق استقبال میکنم،چون دیگه اون بار روانی سنگین حرف اقای کنی هم از بین میره و خلاص!در صورتی که افت فردا به صورتی بود که نرسیدیم به 77000 واحد،هر روزی که جلو بریم،کف قابل لمس برای شاخص حدود 200 واحد میاد بالاتر(منظور از کف،برخورد با پایین ترین خط موجوده...)،در صورت شکسته شدن این خط فقط میمونه یه اپسیلون امید و اون هم بازگشت از موینگ اوریج 130 روزه اس که میشه حوالی 76000 واحد!هرچند این بدترین حالت ممکنه!و خدایی نکرده خدایی نکرده این کف بخواد از دست بره دیگه جدی جدی باید از بازار خداحافظی کرد،مگه اینکه سهم دی پی اس دار بخری و سود سالانه بخوای بگیری چند سال که فکر نمیکنم ماها ادمش باشیم!
              اها راستی یه چیزی رو یادم رفت،ظاهرا امروز خود اقای کنی کف شاخص رو 77600 واحد دونسته که با توجه به دودوتا چارتای من معنیش این میشه که از ابتدای هفته ی اینده باید روند صعود شروع بشه!تقریبا باهاش موافقم...

چارت زیر در دو نمای دور و نزدیک خدمت شما:

پس کفی که نباید شکسته بشه برای روزهای اتی شد:
              فردا : 77000
              چهارشنبه:77200
              شنبه:77400
              و الی اخر...

امیدوارم فردا همه ی پتروها رو هم باز کنن تا قشنگ یه منفی 1800 تایی بخوریم و خلاص! :D

پ.ن:این فارس لعنتی هم ظاهرا اصلا به درد عاشقی نمیخوره!لامصب همش یه روز دووم اورد!حالا باز خوب شد شنبه رو مثبت بود صحبت های جمعه شب ما رو خاکی نکرد! :))
              تمام سال من بی تو...

نظر

• ebiman
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 2071

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                با سلام بازهم رفتیم سر خانه اول شما می گوید اگر پتروشیمی ها زمین بخورند باید تمام سهم ها زمین بخورند سوال چرا اول شما دلیل منطقی بیان کنید تا جواب سوال شما را بدهم چرا سهم های بنیادی و خوب باید چوب سهم های پتروشیمی را بخورند چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟
                دوست عزیز من نمی گویم اگر سهام پتروشیمی زمین بخورند سهام دیگر هم باید زمین بخورند من میگم تجربه قبلی این را نشان داده
                به هر حال اینها درصد بالایی از بازار را تشکیل میدند و همونطور که خودتون بهتر میدونید حقوقی های قوی که قدرت بالایی در بازار دارند که حتی می تونند بازار را مثبت یا منفی کنند همانطور که قبلا هم این کار را کردند
                من از خدامه که بازار مثبت بشه و صد در صد سهمهای بنیادی و خوب هم مثبت تر و بالاخره ما هم بعد از چند ماه یه سودی از این بازار ببریم به خدا مردیم از بس هر روز ضرر دادیم
                بعد هم شما فارس را مثال زدید واقعا به نظر من فارس نه تنها در میان سهام پتروشیمی بلکه در بازار یکی از بهترین هاست که به زودی مشخص خواهد شد حالا بگذریم که حرکتش کند می باشد
                سلام

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                  دوست عزیز من نمی گویم اگر سهام پتروشیمی زمین بخورند سهام دیگر هم باید زمین بخورند من میگم تجربه قبلی این را نشان داده
                  به هر حال اینها درصد بالایی از بازار را تشکیل میدند و همونطور که خودتون بهتر میدونید حقوقی های قوی که قدرت بالایی در بازار دارند که حتی می تونند بازار را مثبت یا منفی کنند همانطور که قبلا هم این کار را کردند
                  من از خدامه که بازار مثبت بشه و صد در صد سهمهای بنیادی و خوب هم مثبت تر و بالاخره ما هم بعد از چند ماه یه سودی از این بازار ببریم به خدا مردیم از بس هر روز ضرر دادیم
                  بعد هم شما فارس را مثال زدید واقعا به نظر من فارس نه تنها در میان سهام پتروشیمی بلکه در بازار یکی از بهترین هاست که به زودی مشخص خواهد شد حالا بگذریم که حرکتش کند می باشد
                  ببیند بنده بازی جملات نمی کنم ! فارس را قبول دارم که سهم آینده داری می باشد ولی در شرایط حال با p/e بالای دارد p/e 8 مناسب هست ولی داره با p/e 11 معامله میشه در شرایط حال تمام پتروشمی ها 5 الی 6 به غیر از پارسیان 8 داره معامله میشه حال این سهم تمام پتروشیمی ها آینده دار کشور را در سبد خود داره 2 واحد بالاتر اگر طرح های توسعه این سهم به بهره برداری برسه و ایران با غرب کنار بیاید بله p/e 10 می تواند داشه باشد حال بگذریم صبر کنیم ببینیم گذشت زمان چه چیزی رقم می زند با تشکر

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

امروز با شكست 79000شاخص تا حمايت بعدي يعني 74000نزول خواهد كرد و اگر دوباره شكسته شود تا 52000در سال آينده نزول شاخص را شاهد خواهيم بود.حقيقي ها مواظب سرمايه خودتون باشيد .
                    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 839

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                      امروز با شكست 79000شاخص تا حمايت بعدي يعني 74000نزول خواهد كرد و اگر دوباره شكسته شود تا 52000در سال آينده نزول شاخص را شاهد خواهيم بود.حقيقي ها مواظب سرمايه خودتون باشيد .
                      عجب!

حالا 74 هزار یه حرفی...........ولی 52 هزار ؟!!!! هرجور نگامیکنم 52000 هیچ نقطه عطفی نیست نه نقطه مقاومت حمایت هس نه نقطه فیبو هست نه هیچ............ فقط میتونه از رو بد معده باشه/:.rolleyessmileyani

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                        عجب!

حالا 74 هزار یه حرفی...........ولی 52 هزار ؟!!!! هرجور نگامیکنم 52000 هیچ نقطه عطفی نیست نه نقطه مقاومت حمایت هس نه نقطه فیبو هست نه هیچ............ فقط میتونه از رو بد معده باشه/:.rolleyessmileyani
                        بالا و پايين شدن شاخص نقطه عطف 52000را هم مي سازد
                        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• ha110
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 80

نوشته اصلی توسط ali30

یا الله یا شافی سلام دوست عزیز از خدای مهربان برا ی پدر بزرگوارتان درخواست سلامتی عاجل را دارم

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 839

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                            بالا و پايين شدن شاخص نقطه عطف 52000را هم مي سازد
                            شاخص ممکن هست از هر عددی برگردد که هیچ ربطی به نقاط مقاوت حمایت یا فیبو نباشه و با تحلیل هیچ تحلیل گری هم منطبق نباشه
                            اما....
                            وقتی ما در موج تصحیحی قرار داریم و نقاط بازگشت رو پیش بینی میکنیم حدس میزنیم وووو .... باید دلیلی برای انتخاب نقطه بازگشت داشته باشیم

الان 52000 دقیقا از چه فرمولی محاسبه شده؟؟؟

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 1656

سلام برادر
                              خدا شغا بده ب سلامتی کامل زود برسه
                              بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

صولت جان بیخیال این دوستمون باش،کلا از تارگتای فضایی خوشش میاد!چه رو به بالا،چه رو به پایین...
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X