پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
درود و تشکر صمیمانه از شما.
بورس روندش هیچ وقت 2+2 برابر 4 نبوده و نیست! هیچ وقت نه که بعضی وقتا باشه! نه! هیچ وقت نیست. فرمول بورس فقط یک احتمال رو حساب میکنه! امضای من هم سندش:D
در بلند مدت هم به نظرم آمار واقعی سودکنندگان بدبینانه تر است! من فک نکنم ده درصد بیشتر باشن:D
ولی مبنای کار من بیشتر تورم هست!
ولی تورم را بازار در نظر میگیرد! من هیچکاره ام:D
سابقه ! نشان میده که تغییرات تورم و انتظارات تورمی نقش بسزایی در رشد بورس داشته. نمودارها هم اینرو نشون میده ، پس باید در نظر گرفت!
بالاخره شکی نیست که تورم عامل تعیین کننده ای است. منتها همه این عوامل در بازه ای از احتمالات زمانی مکانی رخ میده که داستان رو پیچیده میکنه. قطعیت که نداریم.
لذا فرمایشات شما هم صحیح است. هرچند صحبت وزیر صمت و کارهای مشابه به همین مفتی هم نیست:D
و البته عواملی که گفتم را من در حد و حدود خودش در نظر میگیرم!
به خاطر همین عرض کردم که :
هنوز بیشتر از 50درصد نقد هستم!
این جمله پایانی را صرفا برای اطلاع رسانی نمیگم:D یک جورایی نتیجه تحلیل و نظرم به بازار هست:D
پس میبینید که خیلی هم مطمئن نیستم:D
ممنون از هشدارتون..خدایی ریسکهای خوبی رو اشاره کردین:D
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است
View Post
بورس روندش هیچ وقت 2+2 برابر 4 نبوده و نیست! هیچ وقت نه که بعضی وقتا باشه! نه! هیچ وقت نیست. فرمول بورس فقط یک احتمال رو حساب میکنه! امضای من هم سندش:D
در بلند مدت هم به نظرم آمار واقعی سودکنندگان بدبینانه تر است! من فک نکنم ده درصد بیشتر باشن:D
ولی مبنای کار من بیشتر تورم هست!
ولی تورم را بازار در نظر میگیرد! من هیچکاره ام:D
سابقه ! نشان میده که تغییرات تورم و انتظارات تورمی نقش بسزایی در رشد بورس داشته. نمودارها هم اینرو نشون میده ، پس باید در نظر گرفت!
بالاخره شکی نیست که تورم عامل تعیین کننده ای است. منتها همه این عوامل در بازه ای از احتمالات زمانی مکانی رخ میده که داستان رو پیچیده میکنه. قطعیت که نداریم.
لذا فرمایشات شما هم صحیح است. هرچند صحبت وزیر صمت و کارهای مشابه به همین مفتی هم نیست:D
و البته عواملی که گفتم را من در حد و حدود خودش در نظر میگیرم!
به خاطر همین عرض کردم که :
هنوز بیشتر از 50درصد نقد هستم!
این جمله پایانی را صرفا برای اطلاع رسانی نمیگم:D یک جورایی نتیجه تحلیل و نظرم به بازار هست:D
پس میبینید که خیلی هم مطمئن نیستم:D
ممنون از هشدارتون..خدایی ریسکهای خوبی رو اشاره کردین:D
نظر