کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
زور الکی نزن پرفسور گالیور
دلار را نمیتوانند مدت طولانی دستکاری کنند و بریزند پایین مثل بورس
دلار در میان مدت صعودی است و متأسفانه به زودی به ۵۰تومن میرسد.فکرنکنید من دلار نگهداری میکنم.من یک سنت هم ندارم،چه برسه به دلار.من فول سهمم.هم etf هم سهام و حق تقدم
حتی کروکودیل خالی بند هم فکر نمیکنم دلاری خریده باشد.فقط افاده است.
به تو یا شما هم پیشنهاد میکنم فول سهم شو و حرص و جوش نخور پیرمرد.واست خوب نیست...
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
دلار در میان مدت صعودی است و متأسفانه به زودی به ۵۰تومن میرسد.فکرنکنید من دلار نگهداری میکنم.من یک سنت هم ندارم،چه برسه به دلار.من فول سهمم.هم etf هم سهام و حق تقدم
به تو یا شما هم پیشنهاد میکنم فول سهم شو و حرص و جوش نخور پیرمرد.واست خوب نیست...
..سلام .فرمانده !!سلام ازین بورسی های توضررجامانده !!..اگر مقدور باشه یه نیم نگاه هم به چارت پیکان بنداز !!ببین کجای کاریم ؟؟شنبه صف فروشیم.؟؟.صف خریدیم ؟؟؟
کوتاه مدتی را نمیدونم ولی میانمدتی شاخص کل قلابی هنوز به دلار ۳۰ تومنی هم نرسیده چه برسه به دلار ۴۰ تومنی
همچنان معتقدم بورس بعد از طی کردن دوره ریزش دوساله، آبان امسال تغییر روند داد و در مدار صعودی قرار گرفته، طبیعتا در صعودها هم استراحت و تنفس خواهیم داشت و این روند را پایدارتر میکنه. تا اوج قبلی یعنی ۲.۱۰۰ روند صعودی نسبتا ملایم هست و بعد از شکست این مقاومت رشد بورس شتاب میگیره.
سال ۹۹ ممکنه بعضی سهم ها حبابی شده باشن و هیجانی ولی معتقدم شاخص کل قلابی نسبت به دلار ۳۰ تومن هیچ حبابی نداشت. و در شرایط فعلی اگر تورم این دو ساله هم در نظر بگیریم به شاخص بالای ۳.۰۰۰ میرسیم. هرچه جبران این گپ به تاخیر بیفته بعدا با شتاب بیشتری رشد خواهد کرد.
View Post
خیلی لات بازی داری درمیاری ها
درنا انگشت تو چشمت میکنه ها.
در ادبیاتت تجدید نظر کن.
نقطه نظراتت متین.
هر کسی یک نظری دارد و محترم.
فرقی هم ندارد درست یا غلط.
خود کامیار فراهانی هم همیشه اس رو نمیکرد.
ولی شما با این فرومون پیش بری کامیار ها باید بوغ بزنند.
View Post
هفته ای که گذشت ارزش معاملات خیلی بالا رفت و رکوردهای یه سال و دو سال گذشته هم شکسته شد و این خریدها بر خلاف سال ۹۹ توسط تازه واردها و هیجانی نبوده بلکه توسط سهامداران حرفه ای بوده که بعد از دوسال ریزش هنوز در بازار دوام آوردن. حالا باید منتظر باشیم و ببینیم این پول ها واقعا هوشمند بودن و ورود حرفه ای داشتن یا نه !
با توجه به اینکه بازگشت دلار به زیر ۳۰ دیگه به آرزوها پیوست و از محالات هست، شاخص کل قلابی در این محدوده های فعلی نمیتونه اصلاح خاصی داشته باشه و هرچه هست استراحت زمانی باید باشه.
بازار احتمالا داره انرژی جمع میکنه برای پیشروی به سقف ۹۹، و احتمالا بزودی شاهد خداحافظی همیشگی با عدد کذایی ۱.۶۰۰ باشیم.
نظر