شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
Collapse
X
-
پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
با سلام ؛
ازین مقطع تحلیل شاخص عایدی خاصی برای کسی نخواهد داشت .
کار بهتر تمرکز روی روند خود سهام خواهد بود .
شاخص هم تو روند صعودی میانمدتی قرار داره
با مقداری اصلاح در سهامی که بازدهی بالای 80 الی ... درصدی داشتند هم اتفاق خاصی نخواهد افتاد.
بخش بزرگی از بازار کفهایی ثبت کردند که دیگر قابل روئیت نیست.
نظر
-
نسبت #شاخص هم وزن به #دلار 5 . 11 . 01
نظم خیره کنند این چارت 2 سناریو پیش روی ما می گذارد.
سناریوی اول و محتمل تر اینکه شاخص هم وزن تا فروردین ماه ( یا نیمه دوم اسفند) به نسبت دلار کاهش یابد و عدد شاخص هم وزن با دلار برابر گردد. این به معنای کاهش شاخص هم وزن نیست و طبیعتا به روند دلار بستگی دارد.
سناریوی دوم با احتمال کمتر در صورتیکه نسبت شاخص هم وزن به دلار بتواند از محدوده 1.28 عبور کند بدون توجه به دلار این شاخص پتانسیل رشد بیشتر را خواهد داشت.
از آنجاییکه محدوده نیمه دوم ژانویه تایم مستعد آغاز اصلاح بازار می باشد سناریوی اول از احتمال وقوع بیشتری برخوردار است.
نظر
-
سپاس از تحليل شما.
سناريوي محتمل در حالت محتمل تر سناريوي اول فرضيات اين تحليل مي تواند كاهش كم قيمت دلار و نهايتا تثبيت آن باشد.
براي رسيدن به كف كانال نزولي چاره اي جز كاهش شاخص هم وزن باقي نمي ماند كه بايستي قاعدتا نزول آن بيشتر از دلار باشد.
اين به معناي ريزش شديد شاخص مي باشد.آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
این تحلیل شاخص کل بماند اینجا به یادگار در 07-11-1401
نظر
-
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Postاین تحلیل شاخص کل بماند اینجا به یادگار در 07-11-1401
[ATTACH=CONFIG]7093[/ATTACH]
این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .
نظر
-
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Postاین تحلیل شاخص کل بماند اینجا به یادگار در 07-11-1401
[ATTACH=CONFIG]7093[/ATTACH]
قابل نمايش نيستآرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
در اصل توسط 20reza پست شده است View Postفایل پیوست قابل نمایش نیست
نظر
-
با سرمایه زندگیمون رفتیم در افزایش سرمایه شرکت ها شرکت کردیم، طرح های توسعه راه اندازی کردن و فروش را چند برابر کردن ولی با دستکاری های حقوقی و دولتی قیمت سهم نصف و یک سوم شده ! و حالا بعد از دو سال با تورم ۱۰۰ درصدی ما هنوز منتظریم شاخص از مقاومت ۱.۶۰۰ عبور کنه. یعنی منی که در سخت ترین شرایط همیشه طرفدار سرمایه گذاری در بخش های تولیدی و مولد بودم هم دیگه دارم دلسرد میشم.
بیش از ۱۰ سال هست در افزایش سرمایه های مختلف شرکت کردم و به جز این دو سال اخیر هرگز ضرر ندادم. همیشه خوشحال بودیم که چهار ریال سود کمتر یا بیشتر پولمون مستقیم در جهت طرح توسعه شرکت و تولید سرمایه گذاری میشه ولی نصف و یک سوم شدن سرمایه در این جهت دیگه امید هر کسی را ناامید میکنه.آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/01/29, 17:53.
نظر
-
با سلام
من از مطالب شما و دوستان دیگه استفاده میکنم ولی خواستم بهت بگم که انسان با امید زنده هست من سالهاست در این بازار مشغولم برای اینکه در معاملات گیر نکنی ی مقدار نقد پشت دستت نگه دار موفق وپیروز باشی .در اصل توسط پروواز پست شده است View Postبا سرمایه زندگیمون رفتیم در افزایش سرمایه شرکت ها شرکت کردیم، طرح های توسعه راه اندازی کردن و فروش را چند برابر کردن ولی با دستکاری های حقوقی و دولتی قیمت سهم نصف و یک سوم شده ! و حالا بعد از دو سال با تورم ۱۰۰ درصدی ما هنوز منتظریم شاخص از مقاومت ۱.۶۰۰ عبور کنه. یعنی منی که در سخت ترین شرایط همیشه طرفدار سرمایه گذاری در بخش های تولیدی و مولد بودم هم دیگه دارم دلسرد میشم.
بیش از ۱۰ سال هست در افزایش سرمایه های مختلف شرکت کردم و به جز این دو سال اخیر هرگز ضرر ندادم. همیشه خوشحال بودیم که چهار ریال سود کمتر یا بیشتر پولمون مستقیم در جهت طرح توسعه شرکت و تولید سرمایه گذاری میشه ولی نصف و یک سوم شدن سرمایه در این جهت دیگه امید هر کسی را ناامید میکنه.
نظر
-
.
♻️ تحلیل سریالی #شاخص_کل بهمراه آپدیت
? تاریخ: 1401/11/09
? همچنان تحلیل #شاخص_کل را که از 2 سال قبل استارت زدیم پیش میبریم و با توجه به اینکه مطابق روند بازار مطابق پیش بینی ها, جلو رفته است, نیازی به تغییر نمیباشد.
? اسلاید 9 آخرین تحلیل شاخص کل تا امروز میباشد.
? اسلاید 10 شمارش امواج درونی موج E میباشد. (نمودارش رو نگذاشتم)
? مادامی که بازار در این برهه نتواند بالای 1.700.000 واحد تثبیت نماید, اصلاح در قالب موج F که در اسلاید 9 و 10 مشخص شده, انجام خواهد شد.
? 2 محدوده ی عددی 1.350.000 و 1.250.000 برای اتمام موج F مشخص شده است.
.
✅ و در پایان تحلیلها نظرات شخصی میباشند و لذا معیار خرید یا فروش قرار نگیرند.
نظر
نظر