شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ALEN
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 746

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

صرفا جهت طنز طنز طنزطنز
    وضعیت بازار بورس از دیدگاه بزرگان بازار سرمایه :

طیب نیا : کام سهامداران را با شیرینی گل محمدی و سود شیرین میکنیم !!!

صالح آبادی :
    از فردا محدودیت فروش به ازای هر نماد 1 سهم افزایش می یابد و پایان محدودیت با ظهور ... !

موی عاقل :
    فردا فرصت فروش است !

حمید اعرابی (دنیای بورس) :
    به بند 394 صفحه 3678 گزارش پالایشگاه بندرعباس توجهتون رو جلب میکنم !

smj13 (سید) :
    اگه فارس و تاپیکو و غدیر دیگه ناز نکنن بازار بعد 10.000 واحد منفی شاید مثبت شد !

عسگری مارانی :
    در جلسه با حقوقیهای بازار !

کارگزاریها :
    بدو اعتبارو حراجش کردیم !

من : /.:blinksmiley.:/
    سهامداران حقیقی : /.:blinksmiley.:/

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

با سلام خدمت دوستان بزرگوار عزیز در مورد نمودار شاخص دوستان هیچ نگران نباشد چون همه ما فعالان بازار بازیچه دست بزرگان بورس میباشیم و هر موقع قیمت سهم ها به کف رسید و دوست داشتند خرید می کنند و هر مقدار که دوست داشتند پول وارد بازار می کنند یک نمونه از جملات خواجه نصیری را که امروز با خبر گزازی فارسی مصاحبه کرده را مختصر می گذارم

مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس با تاکید بر اینکه بخش قابل توجهی از سهامداران توانستند سهام خود را نقد کنند، گفت: نکته اساسی بیماری بازار در بخش تقاضا بود و باید طرف دیگر مدیریت می‌شد؛ یکی از راهکارهای درمان بازار مدیریت عرضه پیشنهاد شد. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....zkptDWyQ.dpuf

ببینید و قضاوت کنید زمان زمان حرکت بازار نیست چون دلیل خاصی که باعث حرکت یک گروه صنعتی باشد به عنوان لیدر وجود ندارد این حرکت کج دار و مریض بودن سهم ها و شاخص کل به نظر می رسد تا مرداد ماه ادامه داشته باشدتا نتیجه مذاکرات و گزارش های 3 ماهه شرکتها ارسال شود وببینیم نتیجه گفتگو ها مثبت هست و گزارش 3 ماهه شرکتها هم مثبت باشد لیدر بازار معلوم می شود و شاخص می تواند از مرز 89 هزار واحد راحت عبور کند و تا پایان سال رشد خوبی داشته باشد ولی فعلا تا تیر ماه 93 اگر رشدی هم باشد توان ندارد از مرز 88 هزار واحد بگذرد حالا اگر این شاخص توانست تا تیر ما از مقاومت 89 هزار واحد بگذرد باید جشن گرفت با تشکر
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• برداشت آزاد
        عضو عادی
        • Jun 2013
        • 22

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
        بهتر است در تالار بورس فعالیت کنید یا با کسانیکه هم دوره و هم سطح خودتان هستند هم کلام شوید...

با 14 پست تا امروزتان! و بدون هیچ سابقه تحلیلی بحثی با شما ندارم و ادامه نمیدهم
        متاسفانه جز کبر و خودپسندی چیزی دیگری توی صحبت شما پیدا نکردم، کاش با شما بحث نکرده بودم

میزان رو تعداد پست می دونه برام عجیبه!!!
        ولی حالا که متاسفانه باهاتون وارد بحث شدم می شه خواهشا ریز موج های 3 اصلی رو ترسیم کنید. بنده معتقدم موج 3 بزرگ هنوز تمام نشده ادله هم دارم.
        موج شماری اصلاحی شما رو هم اشتباه می دونم
        زمان قاضی خوبی خواهد بود. اگر تحلیلم اشتباه باشه میام با ملاک شما( تعدادپست ها) از همه عذر خواهی می کنم. امیدوارم شما هم شهامت داشته باشی

با این یک تعداد پست هام شد 15 تا :.thumbsupsmileyanim

آخرین ویرایش توسط برداشت آزاد؛ 2014/03/09, 08:06.

نظر

• علی علیزاده
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1159

[QUOTE=برداشت آزاد;466184]متاسفانه جز کبر و خودپسندی چیزی دیگری توی صحبت شما پیدا نکردم، کاش با شما بحث نکرده بودم

ولی حالا که متاسفانه باهاتون وارد بحث شدم می شه خواهشا ریز موج های 3 اصلی رو ترسیم کنید. بنده معتقدم موج 3 بزرگ هنوز تمام نشده ادله هم دارم.
          زمان قاضی خوبی خواهد بود. اگر تحلیلم اشتباه باشه میام با ملاک شما( تعدادپست ها) از همه عذر خواهی می کنم. امیدوارم شما هم شهامت داشته باشی

[/Qدقیقا با شما هم نظرم دوست عزیز
          یا غنی....

نظر

• tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

تازه بک کرده به خط روند ش که شکسته بود در واقع هنوز روند نزولی را نشکسته
            در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
            شاخص بانکی ها روند نزولی را شکسته
            در صورت مثبت بودن فردا و یا نهایتا متعادل شدن در آخر بازار فردا ( از منفی به مثبت) می تواند سیگنال خرید باشد
            انتظار مثبت بودن فردا را دارم به خاطر:

اولین گروه که روند نزولی را پایان داده گروه ساختمانی هاست
            این گروه نیز در صورت مثبت و یا متعادل بودن طی 2 روز آینده به لیدری ثشرق می توان به اطمینان بالا خرید انجام داد
            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
            tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

ظاهرا اصلا اصلاح کوچک هم سمت بالا نمی خواهد انجام دهد
              در واقع ان نفوذی که4شنبه انجام داد به ریزش منجر شد و خط دوم روندش را شکست
              آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/03/09, 10:33.
              tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

داروییها شاخصش دارد می رسد کف روند....چون پی بر ای کم دارد بعید است بشکند
                آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/03/09, 11:12.
                tom cruise in face book

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

بازار دیگه نباید منفی بخوره،الان دقیق لب پرتگاهیم...
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• علی علیزاده
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1159

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                    H'I
                    اگه بازار تکنیکال حالیش بود که الان دوماه ریزش نداشتیم...هیچ جای جهان بورسش اینجوری نیس که یدفه بخواد هر سهم 40 50 درصد ریزش داشته باشه...تو ایران متاسفانه امنیت شغلی نیست تو هیچ کاری/...خدا از سر باعث وبانیش نگذره
                    یا غنی....

نظر

• علی نظامی
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 1033

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                      H'I
                      اگه بازار تکنیکال حالیش بود که الان دوماه ریزش نداشتیم...هیچ جای جهان بورسش اینجوری نیس که یدفه بخواد هر سهم 40 50 درصد ریزش داشته باشه...تو ایران متاسفانه امنیت شغلی نیست تو هیچ کاری/...خدا از سر باعث وبانیش نگذره
                      کلیت حرفتون غلطه. یه سری حبابای مشتی که روح آدمو صیقل میدادن تو بازار به وجود اومده بود که باید بالاخره میترکید و الان در حال ترکیدن هست. شاخص هم به سلامتی به عدد کذایی 77000 رسید که به قول دکتر کنی منطقا نباید بازار پایین تر بیاد. به شخصه اگه بازار باز هم بریزه و به قول دوستان پی به ای بشه 3 و 4 از زیر سنگ پول جور میکنم سهم میخرم.

نظر

• ebiman
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 2071

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                        بازار تا وقتی که حمایت درست وحسابی نشه همین آش و همین کاسه
                        یکی از دوستان تکنیکالیست که خیلی هم وارده میگفت تا 65000 تا ریزش می کنه البته من خودم بعید می ذونم
                        سلام

نظر

• ebiman
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 2071

به خدا چشمامون ضعیف شده از بس دو سه ماه نشستیم و فقط قرمزی سهام را نگاه می کنیم
                          اگر اینطوری پیش بره یه خرج چشم پزشکی و عینک هم افتادیم
                          سلام

نظر

• شاهین محلوجی
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 2050

در اصل توسط برداشت آزاد پست شده است View Post
                            متاسفانه جز کبر و خودپسندی چیزی دیگری توی صحبت شما پیدا نکردم، کاش با شما بحث نکرده بودم

استغفرالله ...
                            حالا هی به ما میگن گذشت کن آخه تا کی#:-S

دوست عزیز شما در موج شماری ابتدایی شاخص مشکل دارین داخل کادر موج 3 شما 3 موجه است و الباقی موج شماریتون متاسفانه قبول ندارم

در ضمن نظر کلی بنده درباره شاخص کل از ابتدای رشد حوالی 28000 واحد که استارتش خورد تا به امروز در کارکشن abc هستیم و موج فعلی که تا 90 هزار رفتیم انتهای موج 3 از C میدونم مستندات تحلیلهایی که بر روی شاخص انجام دادم از ابتدا همگی در اینترنت هست که میتونید سرچ کنید و ببینید !

همچنین بعد از تموم شدن موج 4 که داخلش هستیم موج 5 را آخرین ریز موج C کارکشن میدونم ...
                            واسلام

درست و غلطش هم به مرور زمام میبینیم

یک زمان شاخص در 30- 40 هزار واحد گفتیم تا 90 هزار واحد جا برای رشد داره که رو سفیدمون کرد و دقیقیا تا 90000 واحد استاپ زد و برگشت حال ببینیم این سناریو به کجا میرسه...
                            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• afshar
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1039

استغفرالله ...

دوست عزیز شما در موج شماری ابتدایی شاخص مشکل دارین داخل کادر موج 3 شما 3 موجه است و الباقی موج شماریتون متاسفانه قبول ندارم

در ضمن نظر کلی بنده درباره شاخص کل از ابتدای رشد حوالی 28000 واحد که استارتش خورد تا به امروز در کارکشن abc هستیم و موج فعلی که تا 90 هزار رفتیم انتهای موج 3 از C میدونم مستندات تحلیلهایی که بر روی شاخص انجام دادم از ابتدا همگی در اینترنت هست که میتونید سرچ کنید و ببینید !

همچنین بعد از تموم شدن موج 4 که داخلش هستیم موج 5 را آخرین ریز موج C کارکشن میدونم ...
                              واسلام

یک زمان شاخص در 30- 40 هزار واحد گفتیم تا 90 هزار واحد جا برای رشد داره که رو سفیدمون کرد و دقیقیا تا 90000 واحد استاپ زد و برگشت حال ببینیم این سناریو به کجا میرسه...
                              سلام جناب محلوجی
                              میشه بفرمایین این اصلاح تا کجا ادامه داره
                              ممنون
                              اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• Mesbah68
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 346

استغفرالله ...

واسلام

میشه ساد توضیح بدین ایتده بازار رو

نظر

در حال کار...
                                X