شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • encient0
    عضو جدید
    • Jan 2014
    • 19

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
    مرسی برادر

من یه خورده مطالعه کردم در مورد فارکس
    عجله برای معامله هم ندارم میخام اول یادبگیرم بعد حداقل 1 سال دمو کارکنم بعد وارد بشم

سوالم بیشتر در مورد این بود که یه نفر که خوب وارد هست بیاد نحوه ورود به بازارو شرح بده
    کارگزاری چجور انتخاب کنی.....چه سایتی بری....نرم فزار..... و هزارتا دنگ و فنگ هاش

همچنین سوالم نحوه ورود به بازار سهام نیویورک و لندن و ... هست

ممنون
    کارگزاری برا کسایی که داخل ایران کار میکنند مسلما خیلی خیلی محدوده...چون ایرانی ها رو ساپورت نمیکنند..بخصوص بروکر های امریکایی که به هیچ وجه...ولی شاید بتونی اروپایی پیدا کنی که خب باید ببینی رگوله و قانونی هست کار اون بروکر یا نه...و اینکه پشتیبان اون بروکر چه بانک ها و موسسات هستند!! چه چیز هایی شما میتونی معامله کنی...شرایط پوزیشن ها و استاپ ها و مدت اجرای اردر و.. .... چجوریه!!ولی خب تو دمو اینا چیزی نشون نمیده برا همین ...اول حساب کوچیک بهتره باز کنی بعد یه مدت کار کردن باهاشون مسلما یه چیزایی ازشون دستت میاد
    برای حساب باز کردن هم یه سری واسطه هستند به اسم آی بی که به فرض مثلا من میشم نماینده از طرف بروکر X بعد شما پولو به من میدی...بعد من که میتونم با اونا راحت نقل و انتقال پول کنم ...حساب شمارو شارژ میکنم برای ترید کردن....ولی به شدت!!!!! در انتخاب آی بی..میزان سابقه... و.... دقت کنید...خب مسلما اگه بتونی خودت مستقیما به بروکر پول بدی و این وسط واسطه نباشه خیلی بهتره...که البته این آی بی یه مقدار از کارمزد شمارو هم شاملش میشه طبق قراردادی که با بروکر میبنده
    سوال دیگت :) نرم افزار....خب اکثر بروکر ها مبنای سکوی معاملاتیشون متا تریدر...که بعضی از بروکر ها به دلیل نا امن بودن این متاتریدر روسی برنامه های دیگه ای رو برای معامله گرانشون ترتیب میدن که از امنیت بالاتری برخورداره که هر بروکری ممکنه متفاوت باشه....بعضی هاشون علاوه بر این ها...به صورت پیج هم داره...مسه کارگزاری های ایران
    بازار سهام نیویورک و لندن
    الان بروکری که بنده یه مدته شروع کردم به کار کردن به صورت دمو و آزمایشی روش اسمش هست GCI که با توجه به ارتباطات حال حاضر دنیا دیگه شما میتونی از اینجا هم مسه جفت ارز ها سهام های امریکایی رو هم ترید کنی....مسه سویا...اپل...گوگل...برنج و....
    که این خدمات این بروکر ها به شدت راحت شده ترید کردن در بازاری مسه سهام نیویورک...
    سوالی بود در حد توانم در خدمتم

نظر

• ali30
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1940

بعضیها عجب............................................... ...............ها........................ خیلی باهالن..................................../:.yead.:/
      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• Benny
        عضو عادی
        • Jun 2025
        • 33

مرسی برادر

من یه خورده مطالعه کردم در مورد فارکس
        عجله برای معامله هم ندارم میخام اول یادبگیرم بعد حداقل 1 سال دمو کارکنم بعد وارد بشم

سوالم بیشتر در مورد این بود که یه نفر که خوب وارد هست بیاد نحوه ورود به بازارو شرح بده
        کارگزاری چجور انتخاب کنی.....چه سایتی بری....نرم فزار..... و هزارتا دنگ و فنگ هاش

همچنین سوالم نحوه ورود به بازار سهام نیویورک و لندن و ... هست

ممنون
        دوست عزیز جسارتا میخوام به شمایی که به تازگی به فکر فارکس افتادید راهنمایی کوچکی بکنم. قبل این که بیاین کلی وقت صرف یادگیری مباحث تکنیکال، فاندامنتال، روان شناسی و مدیریت سرمایه بازار فارکس کنید، یه کاری کنین! خیلی هایی که خودشون رو در این زمینه صاحب نظر میدونن، میگن فارکس کار کسیه که حداقل 6 ماه متوالی در این بازار ریل ترید کرده و برآیند کارش ضرر نبوده! شما ببین یه نفر رو میتونی پیدا کنی؟ واقعا این همه اساتیدی که کلی ادعاشون میشه، چرا نیومدن یه استیتمنت ارائه بدن تا صحت حرفاشون تایید بشه؟
        اصلا قصد بحث با هیشکی ندارم! تمام!

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

سلام دوستان

مطلبی که میخام بگم به تاپیک شاید بی ربط باشه ولی یه خورده ربط داره/:.rolleyessmileyani

خدارو شکر اکثر دوستان دکتر فوق لیسانس هستن
          چرا باید این همه خودمونو محدود کنیم به بازار ایران؟؟ اگه تو بازار های جهانی هم باشیم در دوران رکود بورس ایران میتونیم از اونجا کسب سود کنیم

اساتید تکنیکال تو اون بازار ها که بهتر میشه به دیتا اطمینان کرد تا به دیتای بازار خودمون
          خدایی من خیلی دوست دارم بورس نیویورک لندن یاد بگیرم معامله شو، حداقل یه مدتی دمو کار کنم ، اما واقعا بلد نیستم چجور باید ورود کرد
          حتی ب بسم الله شو نمیدونم یعنی صفر کیلومترم

خدایی اگه کسی بلده آموزش بده ثواب داره
          با سلام یکی از دوستان در این تایپیک مدتی تحلیل میگذاشتند
          http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2766

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

کف شاخص 68هزار است
            ولی
            ی کله نمیاد اونجا در حال حاضر
            تا 74هزار میریزه
            توی تعطیلات عید تا 78هزار میره بالا و از اونجا بعد تعطیلات میریم برای 68هزار
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• صولت الدوله قشقایی
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 839

در اصل توسط encient0 پست شده است View Post
              بازار سهام نیویورک و لندن
              الان بروکری که بنده یه مدته شروع کردم به کار کردن به صورت دمو و آزمایشی روش اسمش هست GCI که با توجه به ارتباطات حال حاضر دنیا دیگه شما میتونی از اینجا هم مسه جفت ارز ها سهام های امریکایی رو هم ترید کنی....مسه سویا...اپل...گوگل...برنج و....
              که این خدمات این بروکر ها به شدت راحت شده ترید کردن در بازاری مسه سهام نیویورک...
              سوالی بود در حد توانم در خدمتم
              مرسی دوست عزیز
              سوال که زیاد هست ولیکن نمیخام تاپیک به بیراهه کشیده بشه
              متاسفانه امکان ارسال پیام خصوصی به شما وجود نداره نمیدونم چرا

بنده بیشتر به دنبال بازار سهام نیویورک و لندن هستم تا فارکس
              اگه براتون امکانش هست حالا که شما شروع کردین و 2 قدم از ما جلو تر هستین یه تاپیک بورس نیویورک درست کنیم و قدم های اولیه رو آموزش بدین تا همه باهم جلو بریم
              قطعا بسیاری از دوستان علاقه مند هستند و مشارکت خواهند کرد

باتشکر / مرسی

نظر

• alireza9967
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 123

اگر سهم دارویی در سبد دارید برای فروش عجله نکنید...
                -------------------
                این نتیجه نظر سنجی که در تاریخ 92/10/18 در وبلاگ عصر بورس قرار داده شده بود.
                -----------------------------------------------------------------------------------

----------
                این هم گزارشات ارسال شده توسط شرکت های دارویی:
                -------------

--------------------
                این هم از نظر تکنیکالی:
                -----------

__________________________________________________ _______________________
                توضیحات :
                با توجه به نمودار فوق:
                شاهد نزدیک شدن نمودار به محدوده حمایتی و کف ابر ایچیموکو میباشیم.
                انتظار برگشت شاخص این گروه پس از لمس کف ابر و شروع روند صعودی را داریم.
                همانطور که مشاهده میفرمایید:
                اندیکاتور ها نیز حمایت قوی را به خوبی تایید میکنند.
                استوکاستیک نیز در منطقه اشباع فروش قرار دارد.

----------------------------------------------------------------
                با توجه به موارد فوق فکر میکنم اگر صبر کنیم نتیجه بهتری میگیریم.
                (نظر شخصی)

موفق و سربلند باشید...
                خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار

نظر

• K.S
                  عضو عادی
                  • Jan 2014
                  • 113

با سلام و عرض ادب
                  سهامداران محترم در این سایت و سایر تالارهای گفتگوی بورسی بغیر از افراد حقیقی عادی افرادی از طرف سازمان و حقوقی ها و ... هم عضو میباشند . این اشخاص که بعضا به تکنیکالیست های صاحب نامی نیز معروف شدن چه در روند های مثبت و چه منفی ، هیجان کاذب وارد میکنند تا از آب گل آلود ماهی بگیرن . به این ریزش اخیر و اعداد و ارقامی که در مورد شاخص میدادن دقت کنید از 82 هزار شروع شده تا 78 و 76 و 74 و حالا هم 68 و 62 هزار . مراقب باشید خودمون به این شایعات دامن نزنیم و همراه با اونها نشیم . یکی از اساتید محترم که صحبت از سهام خودروها تا چند هزار تومان میکرد حالا از کف 62 هزاری شاخص صحبت میکنه ( احتمالا خودرو هاش رو خالی کرده و میخواد بز خری کنه ) والا نمیدونیم دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو . در هر صورت مواظب باشید که به کی اعتماد میکنید و در هر موردی خوب فکر کنید و ظاهر بین نباشید . در کل این سایت ها شاید 20 تا تکنیکالیست حرفه ای هم عضو نباشن . بعضی ها عادت کردن برای پولدار شدن دستشون رو تو جیب بغلی کنن و برای رشد کردن پاشون رو شونه باقی بذارن .
                  خداوند به همه اعمال و افکار ما آگاه است .

نظر

• encient0
                    عضو جدید
                    • Jan 2014
                    • 19

مرسی دوست عزیز
                    سوال که زیاد هست ولیکن نمیخام تاپیک به بیراهه کشیده بشه
                    متاسفانه امکان ارسال پیام خصوصی به شما وجود نداره نمیدونم چرا

بنده بیشتر به دنبال بازار سهام نیویورک و لندن هستم تا فارکس
                    اگه براتون امکانش هست حالا که شما شروع کردین و 2 قدم از ما جلو تر هستین یه تاپیک بورس نیویورک درست کنیم و قدم های اولیه رو آموزش بدین تا همه باهم جلو بریم
                    قطعا بسیاری از دوستان علاقه مند هستند و مشارکت خواهند کرد

باتشکر / مرسی
                    والا ارسال پیام و نمیدونم چرا....
                    ولی در خصوص تاپیک از این بابت عذر خواهی میکنم..چون میدونم اگه تاپیک هم درست بشه...مطمئنا وقتشو ندارم که بهش برسم...وبعد ها به همین دلیل حرف هایی که هیچ وقت دنبالش نبودم پیش میاد و ......
                    خلاصه به نظرم..یکم تو گوگل هم جستجو کنید. با این که گفتم هم بروکری مسه gci میاد و سهام امریکایی اجازه معامله میده این خودش کلی پیشرفته برای کسایی مسه ماها که میخایم اونور هم معامله کنیم و همچنین خیلی هم راحت تر...یه دمو اونجا باز کنید..کم کم..ترید کنید...بعد متوجه میشد با ایتدایی ترین چیز ها که مثلا برای خرید و فروش شاخص داو حداقل دیپوزیت شما باید چقد باشه یا چیزای دیگه که مسلما اینا دیگه بر میگرده به نسبت کار خودتون
                    با جستجوی ابتدایی ترین چیز ها شروع کنید تو گوگل تا یه چیزایی دستتون بیاد...که خب خوبیه این کار اینه که یه سطح صفر هم برا خودتون درست کردید که از اونجا شروع میکند به پیشرفت و بالا اومدن
                    منم هر از چند گاهی که میام فروم سر میزنم ...اگه سوالی داشتین و بنده هم یاد داشتم بهتون جواب میدم
                    موفق باشید

نظر

• Mesbah68
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 346

سهام در حد اکثر سود اوری هستند و تاچند سال اتی فقط هزینه زیاد می کنند
                      گروه معدن پترو فلز...به دلار ازاد می فروشند و با مبادله ای مواد خام میگیرند تحول هر سال انجام می شود مدام بر هزینه ها می افزاید
                      این پی بر ای های4که می بینید وقتی سود سال94یا95بیاید بعضیهاشون به6تعدیل می شود..چون سال های اتی سود کم شده و هزینه زیاد می شود....بجز طرحهای توسعه دار..انهم اگر بتوانند اجرا کنند...............این قسمت منظورم بود

نظر

• علی نظامی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1033

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                        h'v hv hاگر ار اس ای زیر20برود میرود دوران رکود چند ساله...هر چند اگر مثبت شود شاخص کوهی از عرضه وجود دارد در واقع هم می خواهند جبران ضررکنند و فرار
                        دقیقا اکثر فعالای بازار و به خصوص تازه واردها مترصد کوچکترین فرصت هستن که با کمترین ضرر بیان بیرون از بازار. فک کنم تو دنیای اقتصاد خوندم سود تحلیلی شرکتهای بورسی 50هزار میلیارده خب اینو شما در 5 ضرب کنید که تازه همه این سود قرار نیست تقسیم بشه و به سهامدار برسه میشه 250 هزار میلیارد تومن. ارزش بازار چقدره؟ 375هزار میلیارد تومن. خب به نظرم اگه شاخص از 72000 بیاد پایین معادله برای من یکی به شخصه حل میشه و تا چندماهی دور بورس خط میکشم. چون تو روند فرسایشی قطعا نمیشه انتظار سود خاصی از بورس داشت مگر اینکه واقعا به رشد سودآوری یه صنعت و یا شرکت خاص معتقد باشی. در مورد حداکثر سودآوری هم که مقدار زیادیش به خاطر رشد دلار بوده تا حدودی موافقم. رکود اقتصادی با عدم تزریق نقدینگی به اقتصاد کشور وضعیت بدتری پیدا میکنه. مگر اینکه سرمایه گذاریهای بزرگ خارجی انجام بشه که اونم اما و اگر زیاد داره.........

اگر احیانا شاخص زیر هفتادهزار هم بره اونوقت بازار تازه میفهمه پی بی ای چیه و چشم انداز اقتصادی یعنی چی........ ای کاش این رشد شارپی کمی با واقعیت ها همراه میشد.......
                        آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/03/12, 00:35.

نظر

• mass0ood
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 429

سلام دوستان

مطلبی که میخام بگم به تاپیک شاید بی ربط باشه ولی یه خورده ربط داره/:.rolleyessmileyani

خدارو شکر اکثر دوستان دکتر فوق لیسانس هستن
                          چرا باید این همه خودمونو محدود کنیم به بازار ایران؟؟ اگه تو بازار های جهانی هم باشیم در دوران رکود بورس ایران میتونیم از اونجا کسب سود کنیم

اساتید تکنیکال تو اون بازار ها که بهتر میشه به دیتا اطمینان کرد تا به دیتای بازار خودمون
                          خدایی من خیلی دوست دارم بورس نیویورک لندن یاد بگیرم معامله شو، حداقل یه مدتی دمو کار کنم ، اما واقعا بلد نیستم چجور باید ورود کرد
                          حتی ب بسم الله شو نمیدونم یعنی صفر کیلومترم

خدایی اگه کسی بلده آموزش بده ثواب داره
                          زیاد کار سختی نیست. برو به سایت http://fxpro.com متاتریدر رو دانلود کن.
                          بعدش یه حساب دمو باز کن. بعد بیا اینجا یا تو یه تاپیک دیگه سوالاتو بپرس، من و بقیه دوستان در حد توان کمکت می کنیم /:.rolleyessmileyani

با تشکر

نظر

• mass0ood
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 429

در اصل توسط K.S پست شده است View Post
                            با سلام و عرض ادب
                            سهامداران محترم در این سایت و سایر تالارهای گفتگوی بورسی بغیر از افراد حقیقی عادی افرادی از طرف سازمان و حقوقی ها و ... هم عضو میباشند . این اشخاص که بعضا به تکنیکالیست های صاحب نامی نیز معروف شدن چه در روند های مثبت و چه منفی ، هیجان کاذب وارد میکنند تا از آب گل آلود ماهی بگیرن . به این ریزش اخیر و اعداد و ارقامی که در مورد شاخص میدادن دقت کنید از 82 هزار شروع شده تا 78 و 76 و 74 و حالا هم 68 و 62 هزار . مراقب باشید خودمون به این شایعات دامن نزنیم و همراه با اونها نشیم . یکی از اساتید محترم که صحبت از سهام خودروها تا چند هزار تومان میکرد حالا از کف 62 هزاری شاخص صحبت میکنه ( احتمالا خودرو هاش رو خالی کرده و میخواد بز خری کنه ) والا نمیدونیم دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو . در هر صورت مواظب باشید که به کی اعتماد میکنید و در هر موردی خوب فکر کنید و ظاهر بین نباشید . در کل این سایت ها شاید 20 تا تکنیکالیست حرفه ای هم عضو نباشن . بعضی ها عادت کردن برای پولدار شدن دستشون رو تو جیب بغلی کنن و برای رشد کردن پاشون رو شونه باقی بذارن .
                            خداوند به همه اعمال و افکار ما آگاه است .
                            هرکسی با تحلیل و علمی حرف زد، حرفهاش قابل تامله. در غیر این صورت هیچ ارزشی نداره. مثل حرف های جناب مات و شبندر و برخی دیگر که معرف حضور هستن!

نظر

• afsh
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 319

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                              هرکسی با تحلیل و علمی حرف زد، حرفهاش قابل تامله. در غیر این صورت هیچ ارزشی نداره. مثل حرف های جناب مات و شبندر و برخی دیگر که معرف حضور هستن!
                              مسعود جان
                              حضرات کاری کردند که دیگه علم هم جایگاه خودشو از دست داده.
                              کار ساده و درست، بهتر از کار پیچیده و نادرست

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                                حاج اقا شما که از خودت مایه نمیذاری و از دیگران مایه میذاری بدون که هر ریزشی رو که وعدشو دادم بازار بهش رسیده حالا چه با تحلیل چه بی تحلیل امثال شماها چون سهامدارید دوست دارید فقط یکی بیاد بهتون بگه که بازار از فردا مثبت میشه ولی من حقیقت رو دو ماهه که دارم اینجا جار میزنم
                                برای مثال خکاوه 130 تومنی کجا و الان که 80 تومنه
                                یا تکنوتاره 290 تومنی کجا و الان که 200 تومنه
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X