شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • BETA
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 447

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
    دوستان عزیز لطفا از این نظر عصبانی و آشفته نشوید.
    با توجه به جمیع شرایط سیاسی و اقتصادی کشور و فاصله زمانی 3 ماهه تا توافق نهایی احتمالی با 1+5 و غرب شاخص کل افت و خیز های زیادی خواهد داشت ، ولی افتهایش بمراتب بیشتر خواهد بود بطوریکه احتمال رسیدن شاخص کل به 57000 واحد نه تنها دور از ذهن نیست بلکه نزدیک به یقین است. چند مسئله مهم داریم که طی سه ماه اینده باید شفاف شود. اصلی ترین مسئله روابط خارجی ایران است . دومین مسئله وضعیت اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها و تاثیر واقعی آن بر روند تولید شرکتها و قیمتهاست.اگر دولت به هر دلیلی بخشی از درآمد حاصل از آزاد سازی قیمتها را در اختیار بخش تولید قرار ندهد، شرکتهای تولیدی با بحران روبرو خواهند شد و موج بیکاری در کشور بیشتر نمایان می شود.سومین مسئله خود درامد حاصل از آزاد سازی قیمتهاست .آیا در عمل دولت می تواند به پیش بینی های خود در این زمینه دست یابد؟ آیا تعدادنفرات انصراف داده از دریافت یارانه در حد انتظار دولت و برنامه ریزان خواهد بود؟ بنظر می رسد که اینطور نیست و تقزیبا اکثر مردم با توجه به موج جدید گرانی ها و میزان تورم قابل پیش بینی اقتصاد دانهای برجسته کشور در این مرحله هم ثبت نام می کنند و این خود بحرانی به بحرانهای داخلی خواهد افزود.....................
    از منظر تکنیکال هم افت شاخص تا 57000 دور از ذهن نیست.البته نقطه حمایتی 71867 را در بین مسیر روند داریم که با توجه به جو منفی بازار و فشارهای زیاد روی مسئولین بورس واکنش مثبت نشان میدهد ولی پایدار نیست و بعد از چند روز آرامش دوباره بر می گردد. به نمودار زیر توجه کنید و دیدگاههای خود را بیان کنید.با تشکر

این نقاطی که لو و های گرفتین پیوت نیستن..نهایتش مینورن..اعتبار ی ندارن… حرکت شاخص از جنسه رالی بوده نه روند..
    تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• راز نما
      عضو فعال
      • Mar 2013
      • 347

وقتی نوشته های دوستان مطالعه میشه و کمی دقت کنیم تقریبا همه نظرات درستی میدهند و نتیجه این نظرات از نظر زمان و تفکر افراد و بررسی روانشناسی ترید این موضوع ،فردا روز مهمی برای شاخص خواهد بود و به احتمال زیاد شاخص فردا اخرین نفسهای خود را خواهد زد چنانچه اگر فردا آخرین نزول شاخص باشد. بنابراین تفکرات دوستان تحلیل گر مبنی بر صعود درست می باشد و از نظر زمانی 3 تا 4 هفته ای در مسیر صعود خواهیم بود اما چنانچه این نزول برای پس فردا ادامه دار باشد تفکرات دیگر دوستان محدوده 65000 درست در می آید. بنابراین فردا روز وصل به طرف قرمز یا سبز می باشد صف فروش فردا جمع گردد روز وصل سبز خواهد بود ببینیم تا خدا چه می خواهد.
      تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

نظر

• tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

شاخص قبل عید می رفت سمت72هزار تا وسط راه پیچید بالا ....بعد در79هزار تا بک کرد خط سفید رنگ دوباره ریخت به سمت73800
        در واقع به دلیل شیب خط قرمز اگر در اسفند می ریخت کفش72می شد الان یک مقدار بالاتر به 73800که بهش برخورد کرده رسیده است...
        اگر این کف را بشکند می رود اسفل السافلین یعنی 93هزار تا
        منتها این دفعه برای معدود دفعات در 30ماه اخیر ار اس ای به کمترین میزان روی حمایت کف رسیده است
        دولت نیرنگ فریب که سرمایه مردم را به بورس کشاند با عرضه های 1000ان ملیاردی دسترنج مردم را غارت کرد و بعد هم ولش کرد ریس خصوصی سازی امروز اعلان کرد دهها هزار ملیارد سهم فروختیم ...به ما چه که منفی شد...
        در واقع از نظر حاکمان این مملکت خصوصا مثل روحانی مردم مثل فاحشه اند که باید برده جنسی باشند یک زمانی بگویی مملکت در خطر است اجنبی حمله کرده بروید بجنگید به بهشت بروید.... نمیدانم چطور مملکت در خطر است و وعده بهشت میدهند ولو خودشان سربازی هم نمی روند پس بداند خبری از حوری نبوده به قول قالیباف در انتخابات میگفت اینها میامدند پشت جبهه عکس یادگار ی می گرفتند لباس بسیجی می پوشیدند... بعد که خوب مردم را فریب دادند ...انها را کنار گذاشتند چسبیدند به قدرت ...
        حالا باید دید با این تبلیغ سنگین منفی در روزنامه ها در ریزش شاخص ایا فردا ترس بیشتر مستولی می شود و ریزش بیشتر....انهم با این قمیتها در بعضی سهام....یا اینکه برای ظاهر ساز یو ریاکار یدو روز مثبت میکنند.....
        هر کس قدرت داشته باشد باید فحش و اهانت بخورد ..این چرت پرتها مال ایرانیهاست انتقاد کنید انتقاد سازنده....هرکس در قدرت اینها شریک بوده باید جواب بدهد...و یا سرزنش شود....

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
        اینم نمودارش...
        شاخص یا قیمتی می رسد بهکف که72 است یا در ار اس ای زمانی..الان 26 است کفش21لذا اگر روزی اندازه امروز منفی شود ...3روز دیگر به کف می رسد

https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
        tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

در اصل توسط راز نما پست شده است View Post
          وقتی نوشته های دوستان مطالعه میشه و کمی دقت کنیم تقریبا همه نظرات درستی میدهند و نتیجه این نظرات از نظر زمان و تفکر افراد و بررسی روانشناسی ترید این موضوع ،فردا روز مهمی برای شاخص خواهد بود و به احتمال زیاد شاخص فردا اخرین نفسهای خود را خواهد زد چنانچه اگر فردا آخرین نزول شاخص باشد. بنابراین تفکرات دوستان تحلیل گر مبنی بر صعود درست می باشد و از نظر زمانی 3 تا 4 هفته ای در مسیر صعود خواهیم بود اما چنانچه این نزول برای پس فردا ادامه دار باشد تفکرات دیگر دوستان محدوده 65000 درست در می آید. بنابراین فردا روز وصل به طرف قرمز یا سبز می باشد صف فروش فردا جمع گردد روز وصل سبز خواهد بود ببینیم تا خدا چه می خواهد.
          نمودارش میگه فردا باید مثبت باشد هیچ منفی نباید بخورد و گرنه مثبت پس فردا می شود بک کردن به خط روند شکسته شده....
          قرار باشد 10هزارتای دیگر بریزد نمی دانم با کدام سهمی باید بریزد!!!
          مثلا فولاد بشود 300فارس1100غدیر500 پارسان 600....این امر با عقل جور در نمی اید
          گروه خودرو هم عددی نیست روی شاخص....
          مخابرات مگر اینکه بشود200 شاخص بشود62هزارتا ...این هم شدنی نیست
          tom cruise in face book

نظر

• راز نما
            عضو فعال
            • Mar 2013
            • 347

نمودارش میگه فردا باید مثبت باشد هیچ منفی نباید بخورد و گرنه مثبت پس فردا می شود بک کردن به خط روند شکسته شده....
            قرار باشد 10هزارتای دیگر بریزد نمی دانم با کدام سهمی باید بریزد!!!
            مثلا فولاد بشود 300فارس1100غدیر500 پارسان 600....این امر با عقل جور در نمی اید
            گروه خودرو هم عددی نیست روی شاخص....
            مخابرات مگر اینکه بشود200 شاخص بشود62هزارتا ...این هم شدنی نیست
            من نگفتم فردا میریزد گفتم فردا باید برگردد که حتما بر خواهد گشت وگرنه سناریو ریزش پاینتر تا 65000 حتمی هست .

نظر

• tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

در اصل توسط راز نما پست شده است View Post
              من نگفتم فردا میریزد گفتم فردا باید برگردد که حتما بر خواهد گشت وگرنه سناریو ریزش پاینتر تا 65000 حتمی هست .
              تا65تا 8هزار واحد است ...
              سهامی که این ریزش را باید انجام دهند مشخص کنید چون این ریزش 10درصد نیست حد اقل 20درصد سهام بزرگ باید بریزد تا به این سطح رسید که شما نوشتید حتمی است برسد...این حتمی بودنش را از کجا می گویید؟ چون فقط تحول فولاد مانده که گزارش نداده و تعدیل منفی بدهد انهم با افزایش سود هرمزگان جبران شو است
              هرچند در نمودرا من 65نمی بینم
              حالا تصور کنید 20درصد اخابر همراه ..مپنا خبهمن غدیر پارسان خارک شپدیس بریزد
              قیمت می شود اخابر 260..همراه5100..غدیر 500پارسان590 خبهمن150..تاپیکو 300 فولاد مبارکه300
              انموقع ایندگان به حماقت خلق یکه در ان قمیتها سهم بفروشند گریه خواهند کرد نه خنده
              tom cruise in face book

نظر

• راز نما
                عضو فعال
                • Mar 2013
                • 347

تا65تا 8هزار واحد است ...
                سهامی که این ریزش را باید انجام دهند مشخص کنید چون این ریزش 10درصد نیست حد اقل 20درصد سهام بزرگ باید بریزد تا به این سطح رسید که شما نوشتید حتمی است برسد...این حتمی بودنش را از کجا می گویید؟ چون فقط تحول فولاد مانده که گزارش نداده و تعدیل منفی بدهد انهم با افزایش سود هرمزگان جبران شو است
                هرچند در نمودرا من 65نمی بینم
                حالا تصور کنید 20درصد اخابر همراه ..مپنا خبهمن غدیر پارسان خارک شپدیس بریزد
                قیمت می شود اخابر 260..همراه5100..غدیر 500پارسان590 خبهمن150..تاپیکو 300 فولاد مبارکه300
                انموقع ایندگان به حماقت خلق یکه در ان قمیتها سهم بفروشند گریه خواهند کرد نه خنده
                دوست عزیز این احتمال در بورس ایران وجود دارد اما من فکر میکنم مثلا شاخص از 73500 برگشت نکنه و حداقل به طرف 78000 نره باید قبول کرد که خکاوه = 52 تومان شبندر = 750 تومان پارسان = 600 تومان خودرو = 180 تومان اخابر= 250 تومان البته اینو طبق 10 سال تجربه در بورس را دارم میگم . اما مطمئنم که شاخص از فردا مسیرش رو به بالاست و این بالایی بمدت 4 تا 5 هفته هم ادامه دار خواهد بود. هر چند این نظر من هست نظر دوستان هم محترم می باشد.

نظر

• alireza9967
                  عضو عادی
                  • Dec 2011
                  • 123

به کجا چنین شتابان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فردا روی محدوده حمایتی قوی قرار دارد....
                  آیا این حمایت نیز شکسته خواهد شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار

نظر

• بهزاد بهزادی
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 494

در اصل توسط ashkan 78 پست شده است View Post
                    جناب بهزادی واقعا عجیبه همه جا صحبت از مثبت بودن مذاکراته اونوقت شما میگید خبرها مناسب نیست نکنه احتمالا شما

پسر خاله جناب ظریف هستیدو از اخبار پشت پرده خبر دارید ؟؟؟!!!!

من فکر میکنم خبرهای خوبی که از مذاکرات شنیده میشه برای کسانی شنیدنش سخته که از بورس خارج شدن پولشون رو سپرده بانکی کردن وسعی میکنن فضا رو منفی نشون بدن !!!

در اصل توسط reza1380 پست شده است View Post
                    جناب ناوارو
                    کسی انتظار به به و چه چه کردن نداره. لا اقل اگه مرحمی بر زخم بقیه نمیزاریم دیگه نمک روی زخمشون نپاشیم.
                    اینکه وقتی همه جا صحبت از پیشرفت مذاکرات هست و توافقها قبلا انجام شده صحبت از اخبار بد دادن اونم بدون
                    ذکر هیچ منبعی نشون از چی داره. بحث مخالفت یا موافقت نیست.

فکر کنم هر دو عزیز متوجه شده باشند که اگر اینجا تحلیلی ارایه میشه صرفا در حد ارایه یک دیدگاه کارشناسی هست نه چیزی بیشتر.... بنده قلبا دوست دارم شاخص و سهام ها رشد کنند تا همه همکارانم رو خوشحال ببینم اما این دلیل نمیشه که واقعیت هایی رو که جلوی چشمانم هستند نگویم...

در روز چهارشنبه گذشته اگر اخطاری دادم و سیگنال خروجی صادر کردم زمانی بود که هنوز هیچ فردی در هیچ سایت و انجمنی از رفتار ریزشی شدید این هفته مطلع نبود و بدبین ترین افراد هم چنین تصویر تحلیلی نداشتند... هرچند تقریبا مطمین هستم که اکثر دوستان به همان دلیلی که به اخطار بنده در روز یکشنبه سیاه سال پیش بی توجهی کردند به اخطار بنده در روز چهارشنبه گذشته نیز بی توجه بودند...

به هر حال اگر اونروز شما دو عزیز رو مسدود کردم، علاوه بر نوع ادبیاتی که در پستهایتان بود و بنده را متهم فرموده بودید، به این دلیل بود که نمی خواستم دوستان از اهمیت مطالبی که اشاره کرده بودم فاصله بگیرند...

امیدوارم در فضاهای مجازی مانند انجمن ها سعی کنیم به ارایه تحلیل بپردازیم تا اینکه به سایرین تهمت وارد کنیم...

نهایتا دو عزیز رو دو روز زودتر از موعد رفع انسداد کردم و اگر از بابت انسداد از بنده دلگیر شده اید عذرخواهی می کنم...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 494

در اصل توسط علیرضا اسماعیلی پست شده است View Post
                      دوستان گویا مطلب را نمی گیرن
                      بنده به هیچ وجه با اصلاح مخالف نیستم
                      بنده با طرز رفتار متصدیان قدرت مشکل دارم
                      1- ایجاد اعتماد در بین مردم و سواستفاده اشتباه است
                      2- سو استفاده از قدرت اشتباه است
                      3- اجرای قوانین خلق الساعه اشتباه است
                      4- تصمیمات قائم به شخصی اشتباه است
                      علیرضای عزیز و دوست داشتنی،

صحبت های شما کاملا متین هست و تمامی مواردی که فرمودید درد دل همه ماست....

آنچه من می گویم این هست که این بازار فراتر از تحلیل بنده و شما مسیر خودش را طی می نماید. درواقع من روی اینکه آیا پتانسیل های حرکتی بازار بر اساس رفتاری درست یا نادرست منبعث شده است صحبت نمی کنم. بلکه می گویم فارغ از اینکه چه عواملی باعث صعودها و نزول ها می شود باید بازارها رو به دور از تعصب و با دیدگاه تحلیلی نگریست...

مارک داگلاس در بخشی از نوشته های خودش اشاره می کنه که زمانی که یک تریدر در اثر سودده بودن پوزیشن احساس خوشحالی نکرد و در اثر ضرر کردن در پوزیشن احساس ناراحتی نکرد به نیروانای ترید رسیده است. خود من به شخصه هنوز به چنین مرحله ای حتی نتونسته ام نزدیک بشم اما سعی می کنم زمانی که در هر بازاری فعال هستم با دید احتمال و بر اساس قوانین احتمال در اونجا باشم....

زمانی که تعصب رو جایگزین تحلیل می کنیم نتیجه جز ایجاد ضرر ناخواسته نخواهد بود. شکی نیست که بسیاری از نمادهایی که این روزها منفی می خورند ارزنده هستند و زیر قیمت و ارزش واقعی خود معامله می شوند با این حال بازار فراتر از دید تحلیلی تصمیم خود را برای آن نماد میگیرد...

اشاره ای که بنده به شاخص های جهانی مانند اس اند پی داشتم و گفتم در اونجا هم در مقاطعی شاهد نوسان های عجیب هستیم بیشتر به این منظور بود که بگم که حتی کامل ترین بازارها هم بدون توجه به رفتار تحلیلی سهامداران، گاها در مسیرهای نوسانی فراتر از انتظارات عمل می کنند.... حال بازار ما که به قول شما مملو از تصمیم گیری های اشتباه هست که دیگر جای خود دارد...

زمانی که می دانیم در بازاری با چه درجه ریسکی فعالیت می کنیم و زمانی که می دانیم با چه تصمیم گیری هایی مواجه می شوید باید برای خودمان پلان منظمی برای حضور در بازار داشته باشیم...

شما به عنوان یکی از تحلیلگران خوب این انجمن بهتر از هر فردی می دونید که بنده پارسال سیگنال شاخص 90 تا 100 هزار واحدی رو زمانی دادم که شاخص روی 40 هزار واحد بود و خوشبین ترین افراد شاخص 75 هزار واحدی رو برای سال 92 متصور بودند... منظورم این است که در زمانهایی که بازار در روند مثبت باشه مسلما من هم همجهت با موجی که می بینم تحلیل بازار رو انجام می دهم اما همیشه سعی می کنم رفتاری مبتنی بر احتمالات در بازار داشته باشم و از تعصب بدور باشم...

روز یکشنبه سیاه رو به خاطر دارید و سیگنالی که از خروج بازار ارایه دادم و دلیل آنرا کامل توضیح دادم... هنوز به یاد دارم که اساتیدی همچون جناب پرریسک در اون مقطع به بنده خرده گرفتند که در شرایطی که بازار ماه ها صعودی بوده چرا سیگنال خروج صادر می کنم! و اون شب خیلی عزیزان سعی کردند بنده رو قانع کنند که تحلیلی اشتباه در روند صعودی بازار دارم...البته بعدا همه این دوستان به اشتباهی که کردند اعتراف کردند...

به هر حال خبر رفع تحریم ها در بخشی از صنایع در همان شب باعث شد تا من بر خلاف دیدگاه تحلیلی و پلان معاملاتی خودم عمل کنم و در بازار بمانم (یک لحظه غفلت در بازار و دوری از پلان معاملاتی) که همان بیشتر ماندن 10 روزه بازار باعث ضرری سنگین برایم شد ( چندصد میلیون)... هرچند این ضرر از سود بسیار خوبی بود که در سال 92 بدست آورده بودم و تنها حدود 10 درصد از سود 140 درصدی بنده رو به باد داد...

در هر حال چیزی که من در این 10 سال گذشته در بازارهای مالی گوناگونی که در اون فعال بوده ام دیده ام اینه که زمانی که شما تصور می کنید رفتار بازار رو به تسخیر خود درآورده اید دقیقا همان نقطه ایست که بازنده می شوید....

در پایان می خواهم اینگونه نتیجه گیری کنم که با همه حرفهای شما موافقم اما مشکل یک تریدر زمانی جدی میشه که انتظار داره بازار و سهام ها دقیقا بر اساس تحلیلی که دارد رفتار کنند. مسلما این بازار به هر دلیلی ( تاکید می کنم به هر دلیلی) مسیری رو برای خود انتخاب خواهد نمود و من و شما تنها کاری که باید بکنیم اینه که امواج حرکتی این بازار رو بشناسیم و با اون موج سواری کنیم.... مسلما نمی توانیم رفتار موج ها رو به سلطه خودمون در بیاریم اما مانند یک موج سوار حرفه ای می تونیم زمانهایی موج سواری کنیم که موجی خوب شکل میگیره که هم خسته ذهنی نشیم و هم بیجهت در آب دریا فرو نریم...

باور کنید رفتار بازارهای مالی رو حتی برای یک ثانیه نمیشه با قاطعیت پیش بینی کرد اما میشه در همین بازارهایی که بر اساس احتمال کار می کنند و گاها در اثر اشتباهات تصمیم گیری مسوولین رفتاری غیر منطقی از خود بروز می دهند بدون تعصب فعالیت کرد...

برای من مهم نیست که چه عاملی باعث شکل گیری امواج میشه، اونچه برایم اهمیت داره اینه که بتونم به درستی امواج رو ببینم و خودم رو برای موج سواری بعدی آماده کنم...

به هر حال بنده شما رو به عنوان یک تحلیلگر بسیار قابل همواره قبول داشته و دارم...

قربانت- بهزاد
                      آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2014/04/15, 04:22.

نظر

• farzen
                        ستاره دار(2)
                        • Jan 2012
                        • 512

سلام تشکر از مطالبتون حیف که من تازه باهاتون اشنا شدم حالا میشه بگین در ادامه شاخص کی برمیگرده یعنی تا کجا افت میکنه ایا امروز برگشت داره یا باز هم نزولیه در صورت مثبت شدن تا کجا پیش میره؟

نظر

• بهزاد بهزادی
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 494

علیرضا جان

اتفاقا به نظر من میشه فصل مجامع امسال رو مثبت ندید....

توجه داشته باشید که پیش بینی سود و زیان تعدادی از شرکت ها در اثر فاز دوم هدفمندی یارانه ها از یک سو که بهای تمام شده کالار ا افزایش می دهد و همچنین دستورالعمل دولت مبنی بر عدم مجوز افزایش قیمت محصول از سوی دیگر، تحقق اولین پیش بینی ها رو از سود و زیان در هاله ای از ابهام قرار داده است. بنابراین من تصور می کنم این احتمال وجود داره که سرمایه گزاران در انتظار اولین سری گزارش های سود و زیان بمانند تا جهت بازار برای 8 ماه باقیمانده از سال 93 معین تر بشه...

حقیقتا بنده از هر جهتی بازار رو تحلیل می کنم به مرداد ماه برای شروع ترند سال 93 میرسم!

ارادتمند- بهزاد

نظر

• eslami
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 789

بر ميگرده و يا لاقل ترمز ميكنه........

ببينيم نفرين خداد نفر پاي طيب نيا رو ميگيره يا نه.......يا همه اين نفرين دعا و اين حرفها كشك خالص!!!

كجايي بازار فاركس كه دلم خيلي برات تنگ شده!!!

نظر

• بهزاد بهزادی
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 494

در اصل توسط علیرضا اسماعیلی پست شده است View Post
                              قبوله...
                              اما يك مطلب ميمونه
                              هدف دولت در مرحله اول كنترل تورم است يا اجراي هدفمندي؟
                              جواب اين سوال بنظر مي رسد كنترل تورم باشد
                              دولت احمدي نژاد بدون توجه به اثرات هدفمندي و با بي توجهي به تورم شروع به اجراي قانون هدفمندي كرد و نتوانست خوب مديريت كند و تورم نزديك 50% به ارمغان آورد
                              يكي از اشتباهات دولت احمدي نژاد هم در مرحله اول جلوگيري از افزايش قيمت محصولات توليدي كه متاثر از اجراي هدفمندي بود و با بگير و ببند و بازررسي و ... سعي مي كردند جلوي افزايش قيمتها را بگيرند در حاليكه باز بزرگترين اشتباه را كردند و بسيار از توليدكنندگان وقتي ديدند كه حاشيه سود كم شده دست به كاهش توليد زدند كه تصميم عاقلانه اي بود و در نهايت ماجرا با كمبود كالا مشاهده كرديم كه بازار سياهي در ايران بوجود آمد و قيمتها بين مردم افزايش يافت و نهايت ماجرا دولت از خر شيطون پايين اومد و سازمان حمايت به سمت تولييد كنندگان رفت...

بنظرم اگر بالانسي در اين بين نباشد اثرش هماني خواهد بود كه در دولت احمدي نژاد ديديم و اين دولت به خوبي اين را مي داند...بخوبي مي داند كه نيازي به جار و جنجال براي افزايش نرخ بانكي نيست و يك شبه با دستورالعمل محرمانه هم اينكار شدني است
                              زير پوستي هم قيمتها را بالا خواهد برد....
                              از طرفي حمايت از توليد در اين دولت انتظار مي رود كه در دور قبل نبود...

بحث رواني را مي توان درنظر گرفت ولي سود سازي شركتها به اعتقاد بنده در اين مرحله نمي تواند به اندازه مرحله اول تاثير پذير باشد...
                              ناگفته نماند بسياري از شركتهاي صادرات محور پيش بيني ها را بر اساس دلار 2550 تا 2650 روانه بازار كرده اند كه در عمل فعلا زير 3000 تومان براي كسي متصور نيست!

بحث كاهش تحريمها و كاهش هزينه هاي ناشي از دور زدن تحريمها هم موضووع ديگري در سودسازي شركتها خواهد بود...
                              از بحث حمل و نقل بعنوان يك امر هزينه بر گرفته تا هزينه هاي مالي ناشي از جابجايي پول!

و در نهايت اگر ارائه اولين بودجه هاي دستوري با احتياط در انتهاي سال نيز مزيد علت خواهد بود براي جلوگيري از پيش بيني هاي نامتعارف !

در مجموع بنده با اين موضوع كه سود شركتها كاهش پيدا خواهد كرد موافق نيستم

موفق باشيد
                              به نظر من کل مواردی که گفتید به نتیجه مذاکرات برمیگرده...

درواقع به قول شما اون کاهش سود در اثر هدفمندی فاز دوم و عدم مجوز افزایش نرخ محصولات در حدی نیست که شرکتها رو دچار مشکل عمده کنه و چه بسا با افزایش تولید این نقیصه رو برطرف کنند...

در مجموع بنده کار دولت رو تایید نمی کنم و به نظرم اینجور فریب دادن مردم در بازارهای گوناگون کار درستی نیست... این رو هم بگم که بنده به روحانی رای دادم اما به نظرم در دولت احمدی نژاد تصمیم گیری اقتصادی با تمام مشکلاتی که وجود داشت راحت تر بود چون می تونستی دست اون دولت رو بخونی که چی تو سر داره...اما دولت جدید زیرک تر از این حرفهاست و از این حیث باید مدام مراقبش باشی تا حرکتی پنهانی انجام نده که از چشمت دور بمونه و به ضررت تمام بشه...

متاسفانه روحانی داره هرکاری میکنه که نقدینگی رو کنترل کنه تا تورم بالای 25 درصد رو امسال نبینیم... در این میان تنها چیزی که مهم نیست سرمایه های بنده و شماست... حالا که اینطوره ما خودمون باید مراقب باشیم...

در مورد امروز به نظرم بعد از 3 روز طوفانی میشه احتمال داد بازار امروز و فردا زهرش گرفته بشه و درجا بزنه و یا حتی کمی مثبت باشه...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

كدخبر: ۱۲۱۵۷۸تاريخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۷:۴۱ نسخه چاپي
                                ارسال به دوستاننامه ای به دکتر علی طیب نیا:
                                آقای وزیر،از رکورد شکنی خود در بورس اطلاع دارید؟!
                                سلام آقای وزیر، خیلی مزاحم اوقات نمی شویم چندی است که با توجه به شرایط موجود در یکی از بازارهای تحت نظر شما احساس کردیم مشغله کاری سبب شده تا این بازار را از یاد ببرید شاید هم یادتان هست اما فعلاً مهم نیست.

سلام آقای وزیر، خیلی مزاحم اوقات نمی شویم چندی است که با توجه به شرایط موجود در یکی از بازارهای تحت نظر شما احساس کردیم مشغله کاری سبب شده تا این بازار را از یاد ببرید شاید هم یادتان هست اما فعلاً مهم نیست.
                                به هر حال بازار سرمایه شما چند ماهی است که اصلاً حال خوبی ندارد. همچون مستوران سر راهی که هیچکس حاضر به سرپرستی آن نیست بی هدف مسیر تباهی را پیش گرفته و همراه با خود خانواده های بسیاری را نیز به زوال می برد، پرس و جو کردیم گفتند متولی این مستور مسن چند ماهی است که شما شده اید.

آقای وزیر شاخص کل بورس شما طی سه ماه گذشته نزدیک به 17 هزار واحد افت را تجربه کرده است، آیا اطلاع دارید؟

جناب آقای وزیر آیا نماگر بورس را به عنوان دماسنج اقتصاد قبول دارید؟

واقعاً اگر وضعیت اقتصادی کشور اینقدر آشفته است پس چرا سخن از بهار اقتصادی به میان می آورید. شاید شما اصلاً بورس را دماسنج اقتصاد نمی دانید اما باور کنید اگر شاخص بورس دماسنچ اقتصاد نباشد ولی دمای عملکرد شما را پیش چشم اقتصادیون این نماگر نشان می دهد.

آقای دکتر قطعاً با خبر هستید که افزایش نرخ سود بانکی توسط بانک مرکزی سبب فرار سرمایه ها از بورس به سمت بانک شده است البته می دانیم که این موضوع ارتباطی به شما ندارد اما اگر بورس را فرزند ناتنی اقتصاد این کشور نمی دانید حداقل برای دفاع از این بازار، اصلاً دفاع هم نه، به احترام افرادی که در این بازار به کمک چرخه اقتصادی آمده اند نظر خود را در این خصوص اعلام کنید، یا موافق افزایش سود سپرده های بانکی هستید یا نیستید. اینکه شما هیچ واکنشی نشان نمی دهید هم جای سوال دارد و هم نتیجه همین می شود که امروز در بازار سرمایه شاهد آن هستیم.

آقای وزیر سهامداران بورس همان هایی هستند که با آمدن شما جشن شادمانی گرفتند، همان هایی هستند که به اطاعت از صحبت های شما در رسانه ها که عنوان کردید "برای بازار سرمایه برنامه داریم و توسعه آن در دستورکار است" علی رغم روند منفی ایجاد شده طی ماه های پایانی سال گذشته، در بورس ماندند و به شما اعتماد کردند، آقای دکتر این اتفاقات نتیجه اعتماد و اطمینان به شما است

نمی خواهیم به شما درس اقتصاد بدهیم که خود استاد فن هستید و بهتر از همه می دانید چه باید کرد، اما همیشه برای ساختن نیازی به ویران کردن نیست، اگر وضعیت اقتصادی کشور با شاخص بورس فاصله معنی داری دارد چرا اقتصاد را به شاخص بورس نرسانیم؟ اینکه شاخص را هم قد اقتصاد کنیم راهکارهای است که هزینه ای بس بسیار گزاف دارد.

ریسک بدون بازده بورس تهران

آقای وزیر شما با نحوه مدیریت بازار سرمایه خود ادبیات مالی جدیدی را معرفی کردید اگر تا به حال سخن اقتصادیون بازده بدون ریسک بود، بورس شما امروز نشان از ریسک بدون بازده دارد.

آقای دکتر جهت اطلاع باید خدمتتان عرض کنیم که 30 افت بزرگ شاخص بورس در تمام عمر فعالیت بازار سرمایه طی مدت کوتاه وزارت شما در بورس رخ داده است.

ردیف
                                تاریخ
                                مقدار
                                تغییر
                                ‫% تغییر

1
                                1392/10/22
                                85,404.10
                                -2,388.60
                                -2.72

2
                                1393/01/24
                                74,920.70
                                -1,581.10
                                -2.07

3
                                1392/10/25
                                85,700.57
                                -1,402.02
                                -1.61

4
                                1392/08/05
                                72,201.00
                                -1,348.80
                                -1.83

5
                                1392/10/30
                                83,641.50
                                -1,331.70
                                -1.57

6
                                1392/06/06
                                58,727.30
                                -1,275.10
                                -2.13

7
                                1392/11/02
                                82,028.80
                                -1,223.60
                                -1.47

8
                                1392/11/19
                                81,066.80
                                -1,147.50
                                -1.40

9
                                1392/11/23
                                79,136.60
                                -1,103.70
                                -1.38

10
                                1392/12/12
                                78,518.80
                                -1,065.30
                                -1.34

11
                                1392/07/28
                                73,335.60
                                -1,064.60
                                -1.43

12
                                1392/11/07
                                80,861.40
                                -1,044.20
                                -1.27

13
                                1392/11/16
                                82,214.30
                                -956.30
                                -1.15

14
                                1393/01/25
                                73,973.40
                                -947.30
                                -1.26

15
                                1393/01/23
                                76,501.80
                                -922.10
                                -1.19

16
                                1393/01/17
                                77,634.70
                                -913.00
                                -1.16

17
                                1392/02/24
                                44,128.90
                                -834.40
                                -1.86

18
                                1392/09/23
                                85,691.10
                                -820.10
                                -0.95

19
                                1392/06/13
                                58,146.10
                                -816.80
                                -1.39

20
                                1392/09/30
                                86,957.10
                                -769.10
                                -0.88

21
                                1392/11/06
                                81,905.60
                                -764.70
                                -0.92

22
                                1392/12/06
                                80,087.40
                                -762.40
                                -0.94

23
                                1392/10/28
                                84,973.20
                                -727.37
                                -0.85

24
                                1392/12/18
                                77,515.60
                                -715.40
                                -0.91

25
                                1392/11/21
                                80,240.30
                                -709.20
                                -0.88

26
                                1391/11/03
                                36,594.00
                                -690.00
                                -1.85

27
                                1391/11/08
                                36,723.30
                                -686.10
                                -1.83

28
                                1392/10/18
                                88,069.00
                                -680.30
                                -0.77

29
                                1392/09/11
                                83,706.50
                                -678.40
                                -0.80

30
                                1392/06/05
                                60,002.40
                                -673.30
                                -1.11

(دو تاریخ 3 و 8 بهمن ماه سال 91 مربوط به وزارت ایشان نمی شود)

اگر قبول کنیم که نوسان ذات بازار است اما سکوت و عدم واکنش شما نسبت وضعیت بازار سرمایه نشان دهنده چیست؟

رکوردی که شما در روند نزولی شاخص طی این چند ماه علی رغم وجود اخبار سیاسی مثبت به ثبت رساندید، قطعنامه ها و تحریم های گروه 1+5 نتوانست برای شاخص بورس ما به ثبت برساند.

آقای وزیر، آیا تا به حال به تالار حافظ سری زده اید؟ آیا از نزدیک با سهامداران سخن گفته اید قبلاً از شما خواستیم تالار حافظ را به تالاب حافظ تبدیل نکنید اما تبدیل شد، لااقل دیگر امید را در دل های سهامداران نابود نکنید.

آقای وزیر اگر روزی اتفاقی از جلوی درب تالار حافظ رد شدید نیازی به دیدن وضعیت شاخص بورس نیست لطفاً نگاهی به چشمان سهامداران کنید خودتان عمق موضوع را متوجه می شوید. آقای وزیر سهامداران را روی برگردان از بازارتان نکنید که اگر چنین شود این بار از آن طرف بوم خواهیم افتاد.

جناب دکتر کاری نکنید که باورمان شود تجربه بالاتر از علم است.
                                .................................................. .................................................. .................................................. ..................................
                                بورس نيوزhttp://www.boursenews.ir/

نظر

در حال کار...
                                X