شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali30
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1940

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

طي يك بررسي 10 ساله، «دنياي اقتصاد» پيش‌بيني مي‌كند
    بورس همچنان پيشتاز بازارها

روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۳۱۶۵ تاریخ چاپ: ۱۳۹۳/۰۱/۱۶ بازدید: 482 بار کد خبر: DEN-793099

گروه بورس- بهزاد بهمن‌نژاد: پس از سپري شدن يك سال طلايي با ثبت بازدهي 108درصدي شاخص كل، وضعيت فعلي و روند آتي بورس براي فعالان بازارهاي سرمايه‌گذاري بسيار پراهميت است. بر اين اساس، «دنياي اقتصاد» با بررسي و مقايسه وضعيت 10 سال اخير بازارهاي سرمايه‌گذاري قصد دارد مسير آينده بورس را با توجه به شواهد موجود پيش‌بيني كند. اين بررسي نشان مي‌دهد بورس پتانسيل بالايي جهت كسب بازدهي مناسب دارد و سرمايه‌گذاران با تكيه بر تحليل‌هاي منطقي مي‌توانند سودهاي قابل توجهي را در سال جاري عايد خود كنند.
    شاخص بورس روي قله نيست
    آگاهي از شرايط فعلي بورس و آنكه شاخص كل در نقطه اوج خود قرار دارد يا خير، براي بسياري از سرمايه‌گذاران علامت سوال است. براي پاسخ به اين پرسش بهتر است به وضعيت اين بازار در سال‌هاي گذشته مراجعه شود و تجربه‌هاي مشابه و متضاد آن مورد بررسي قرار گيرند. از منظر بازدهي سالانه مي‌توان به 10 سال قبل (1382) بازگشت، زماني كه يكي از بزرگ‌ترين حباب‌هاي بورس تهران رخ داد؛ گرچه در سال گذشته، شاخص كل توانست ركورد 135 درصدي بازدهي را نيز به ثبت برساند اما در مجموع يك سال، همچنان سال 82 با حدود 125 درصد رشد شاخص به عنوان پربازده ترين سال بورس به شمار مي‌آيد. تجربه نشان مي‌دهد عموما بازدهي در بازارهاي سرمايه‌گذاري كمي بيش از تورم است؛ به عبارت دقيق تر، حداقل يكي از بازارها نظير مسكن، ارز، سكه و بورس بازدهي بيش از ميزان تورم دارند و معمولا هر چه ريسك سرمايه‌گذاري در بازار يادشده بيشتر باشد انتظار از بازدهي احتمالي نيز بالاتر است. حال با در نظر گرفتن وضعيت بازارها در سال 82 مشاهده مي‌شود به‌رغم ثبات نسبي قيمت دلار و رشد معقول سكه، بورس 8 برابر نرخ تورم بازدهي داده كه هيچ پايه و اساس معقولي نداشته است. اما در سال 92 وضعيت بسيار متفاوت است، وجود تورم 35 درصدي (كه حتي در اوايل سال تورم نقطه به نقطه 45 درصدي نيز به ثبت رسيده بود) باعث شد ميزان بازدهي بورس چندان بالاتر از اين نرخ نباشد. به اين مساله مي‌توان عقب ماندن بازارهاي موازي نظير سكه و ارز از تورم را نيز اضافه كرد كه منجر به ورود نقدينگي اين بازارها به بورس شد. همچنين، افزايش ناگهاني نرخ دلار در پايان سال 91 به‌طور دوجانبه منجر به رشد شاخص كل بورس شد؛ اين مساله از سويي، رشد چشمگير بازدهي شركت‌ها به ويژه صادركنندگان كه نقش تعيين كننده‌اي بر وضعيت بورس دارند را در پي داشت و از طرف ديگر، شاخص كل كه به نوعي شاخص قيمت است با توجه به رشد سه‌برابري نرخ ارز، بايد به همان ميزان رشد مي‌كرد تا بتواند ارزش واقعي خود را حفظ كند. به علاوه، توجه به ارزش و حجم معاملات در دو سال 82 و 92 نيز قابل توجه است؛ اگر نسبت ارزش به حجم معاملات در نظر گرفته شود، اين نسبت براي سال 82 و 92 به ترتيب 5/8 و 5 هزار ريال است؛ ارزش معاملات كه به نوعي بيانگر قيمت سهام معامله شده است در سال 82 بسيار بيشتر از حجم آن بوده است. به عبارت ساده‌تر، حتي حجم اندكي از معاملات در اين سال ارزش بسيار زيادي داشته است، در حالي كه اين نسبت براي سال 92 بسيار معقول‌تر و نزديك به ميانگين سال‌هاي پيشين است (به ويژه اگر ارزش معاملات دلاري در نظر گرفته شود). بنابراين، سال گذشته شرايط بسيار متفاوتي را نسبت به سال 82 تجربه كرد و نبايد انتظار داشت مشابه سال‌هاي بعد از 82 كه بي‌اعتمادي در ميان سهامداران شيوع پيدا كرده و شاخص بورس دائما از تورم بازمي ماند چنين شرايطي بر بازار فعلي حاكم شود.
    از سوي ديگر، يكي از پارامترهايي كه براي تحليل وضعيت بورس بسيار مهم ارزيابي مي‌شود نسبت قيمت به درآمد (P/E) ميانگين بازار است. همان‌طور كه مشاهده مي‌شود، اين نسبت در سال گذشته در محدوده 3/7 واحدي حفظ شد كه با توجه به اطلاعات موجود براي 6 سال پيش از آن، چندان بالا نيست و با در نظر گرفتن شرايط يادشده از خط قرمزي عبور نكرده است. به عنوان مثال، اين نسبت در سال 89 كه شاخص كل حدود 86 درصد بازدهي را به ثبت رسانده بود 7/7 مرتبه است. بنابراين، از اين منظر نيز نمي‌توان گفت كه وضعيت فعلي بورس بحراني و به قله رسيده است.
    گوي سبقت در اختيار بورس
    موارد بررسي شده نشان از پتانسيل بورس براي ادامه روند صعودي دارد؛ اما براي تحقق اين امر بايد شرايط فعلي از نظر كلان اقتصادي و بازارهاي موازي نيز مورد توجه قرار داده شود. نخست، بحث اجراي مرحله دوم هدفمندي يارانه‌ها است كه گرچه هزينه‌هاي توليد شركت‌هاي بورسي را افزايش خواهد داد، اما تاكيد دولت بر نحوه مناسب اجراي آن با رويكرد حمايت از توليد مي‌تواند هراس سهامداران در اين خصوص را كاهش دهد. خبرها حاكي از آن است كه بر خلاف برخي پيش‌بيني‌ها، ميزان افزايش قيمت حامل‌هاي انرژي بيش از 30 يا 40 درصد نخواهد بود. به اين ترتيب، انتظار مي‌رود هدفمندي يارانه‌ها با توجه به حمايت‌هاي دولت از توليدكنندگان بر روند بورس چندان اثرگذار نباشد.
    از سوي ديگر، نگاهي به بازارهاي موازي نشان مي‌دهد بورس كماكان پيشتاز است. در اين بين، با توجه به اظهارات ولي‌الله سيف، رئيس كل بانك مركزي، دولت فعلا تصميمي در خصوص افزايش نرخ سود سپرده‌هاي بانكي ندارد. با اين وجود، در پايان سال گذشته بسياري از بانك‌ها سود سپرده‌هاي خود را بيش از 20درصد سابق عنوان كردند كه اين مساله منجر به جذب برخي سرمايه‌ها با قابليت ريسك پذيري پايين به بانك‌ها شد. با اين حال، با توجه به پيش‌بيني رسيدن به تورم 25 درصدي تا پايان سال جاري و لزوم توازن ميان نرخ تورم و سود سپرده‌هاي بانكي، انتظار نمي‌رود سودهاي بانكي در صورت افزايش، از اين مقادير بيشتر شود. بنابراين، بانك‌ها نمي‌توانند با بورس كه در شرايط معمول عموما 10 الي 30 درصد بيش از تورم بازدهي دارد رقابت چنداني داشته باشند. همچنين، ثبات نرخ ارز و حتي پيش‌بيني دولت مبني بر يكسان‌سازي قيمت ارز مبادله‌اي و آزاد در نيمه دوم سال جاري (هر دلار 2650تومان) منجر به خروج اين بازار از گردونه رقابت خواهد شد. در خصوص سكه نيز با از بين رفتن حباب قيمتي در بازار داخلي، قيمت جهاني تعيين‌كننده روند تغييرات آن خواهد بود. در اين رابطه، عمده پيش‌بيني‌ها از كاهش قيمت جهاني سكه در سال 2014 و 2015 حكايت دارند كه اين امر بر جذابيت هر چه بيشتر بورس براي سرمايه‌گذاران مي‌افزايد. در نهايت، مسكن يكي ديگر از بازارهاي رقيب بورس به شمار مي‌آيد كه در سال گذشته با ركود شديد و كاهش قيمت مواجه بود. حسام عقبايي، رئيس اتحاديه مشاوران املاك تهران، در گفت‌وگو با «ايسنا» عنوان كرد: گرچه طي سال گذشته قيمت مسكن در تهران حدود 25 درصد افت داشته، اما خريداران همچنان منتظر افت بيشتر هستند. به اعتقاد وي هنوز جاي تخفيف 10 درصدي نيز در قيمت مسكن وجود دارد و اين بازار در سه ماه ابتدايي سال جاري از ركود خارج خواهد شد اما رشد قيمت مشاهده نمي‌شود.
    از طرف ديگر، بررسي حجم معاملات طي سال‌هاي اخير (87 به بعد) نشان از اقبال مردم به بورس دارد. در واقع، اصل 44 قانون اساسي فارغ از نحوه اجراي آن منجر به آشتي مجدد سرمايه‌گذاران با بورس شد و طي سال‌هاي اخير، بازدهي مناسب اين بازار را در پي داشت. به عبارت دقيق تر، اگر سال 91 كه در آن بازارهاي موازي نظير سكه و ارز بازدهي بسيار بالايي داشتند در نظر گرفته نشود، بورس به‌طور ميانگين 74 درصد در هر سال بازدهي داشته كه اميد است اين روند در سال جاري نيز ادامه يابد. همچنين، پيش‌بيني‌ها حاكي از آن است كه توليد ناخالص ملي (GDP) به عنوان شاخص وضعيت توليدكنندگان كشور با رشد نسبي همراه خواهد بود. تمامي عوامل يادشده، در كنار تاكيد دولت بر حمايت از توليدكنندگان و بازار سرمايه مي‌توانند منجر به بهبود هرچه بيشتر وضعيت بورس در سال آينده شوند.
    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ali30
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1940

خانم سایه محمدی(pani):در بورکس

با سلام

بنده برای اولین بار در 19 آذر در تاپیک شخصی ام در ادان تحلیل(ص 109) به مقاومت 88-90 سخت برای پایان موج 3 و موكدا در تاریخ 27 آذر در هر دو سایت به مقاومت سرسخت این محدوده برای پایان موج 3 از 3 اصلی تاکید کردم و شخصا 80% سرمایه رو خارج کردم و به بانک سپردم و از این بابت جزو اولین نفراتی بودم که این اصلاح رو پیش بینی کرد و در مقابل شاهد رفتارهای هیجانی از سوی سرمایه گذاران در اوج مرحله مشاركت عمومی در دی ماه بودیم که نمونه ان تارگتهای 120 هزار و بیشتر و تاپیک جشن شاخص 100 هزاری

در خصوص وضعیت الیوتی شاخص همانطور که قبلا گفتم نظرم موج 4 از 3 بزرگ هست و داریم به حداقلهایی که در تاریخ 23 بهمن در آدان اورده بودم نزدیک میشویم:

در تاریخ 23 بهمن با تکیه بر الیوت برتر گلن نیلی حداقل زمان اصلاح را از زمان شروع سه ماه و یا بازگشت و اصلاح شاخص به میزان حداقل یک سوم حركت شاخص کل از 35 تا 89 هزار عنوان کرده بودم که در هر دو مورد به حداقلهایی که 2 ماه پیش ,پیش بینی کرده بودم نزدیک شده ایم

و اما در ادامه ی راه:
      همانطور که استاد مسلم الیوت گلن نیلی عقیده دارد در کاركشنها پیش بینی دقیق نوع و پایان اصلاح بدلیل خصوصیات پیچیده ساختارهای اصلاحی با درصد خطای بالایی مواجه هست...
      ولی با قوانین مختلف این سبک میتوان پیش بینی هایی به مراتب بهتر از بقیه سبكهای الیوتی ارائه داد
      همانطور که قبلا گفتم عقیده من موج 4 از 3 بزرگ هست و حداقل زمان این اصلاح 3 و حداكثر 6 ماه تخمین زده میشود ولی خب برخی تحلیلگران عقیده به موج 4 اصلی دارند یعنی معتقدند موجی که از ابتدای شهریور 91تا دی ماه92 داشتیم در قالب موج 3 پایان یافته و هم اكنون موج 4 اصلی هست..هر چند که در ریز موج شماری این فرضیه ما عملا موج 4 از درجه کوچکتر را نمیبینیم و موج 4 مفقود در درجات بالاتر مردود است ولی خب دوستداران این نظریه مطلع باشند موج 4 اصلی با اصلاحی 4-5 ماهه پایان نمی یابد زمان موج 4 اصلی حداقل 10 ماه خواهد بود.
      در ادامه ی تحلیل دیروز عصر و دلایلی که برای الترناتیو خودم در 4 از 3 در مقابل آلترناتیوهایی که اعتقاد به 4 اصلی دارند:
      همانطور که 23 بهمن گفته بودم برای این اصلاح معتقد به حداقل 3 و حداكثر 6 ماه برای تكمیل ظرف زمان هستم که وارد محدوده ی فوق الذكر شده ایم

اصلاح فعلی رو بصورت زیر شمردم و یک کامپلكس wxy را درمحدوده ی 72 تا 74 در شرف اتمام میبینم:

نكته قابل تعمق این هست که کامپلكس ها قابلیت تبدیل به فرمهای پیچیده تری مثل تریپل ها را دارند.به عبارتی اگر شاخص از محدوده 77500-78000 عبور نكند با توجه به اینكه این اصلاح مجاز به یک اصلاح زمانی بین 3 تا 6 ماه است صعود فعلی به موج x دیگری برای ادامه اصلاح بصورت تریپل wxyxz در سطوح پایینتر منجر خواهد شد

ولی اگر از محدوده ی 78000 با چند درصد تلورانس به سلامت عبور کنیم شخصا قائل به موج 5 از 3 بزرگ هستم که بهمن ماه تارگت اون رو هم در ادان داده بودم که حداقل 90 و حداكثر 115-120 بود هر چند احتمال ترانکیتد شدن این صعود اخر هم وجود دارد.
      بعد از تكمیل موج 3 اصلی ماندن در بازار برای 9 تا 12 ماه هیچ توجیه معقولانه ای نخواهد داشت.

ادامه دارد..

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
        کانه های فلزی (هفتگی ، لگاریتمی):

شاخص گروه در موج a از 4 بزرگ قرار دارد .

یعنی موج 3 کوتاه تر از موج 1؟!
        تمام سال من بی تو...

نظر

• بهزاد بهزادی
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 494

در اصل توسط ناوارو پست شده است View Post
          دكتر جان....
          سئوال...
          در خصوص مسئله هسته اي"
          يادم مي ياد اشاره داشتيد...اوضاع مذاكرات در وين اين اخري بشدت خراب است و ريسك بسيار بالاست.....

در خصوص بحث سودبانكي"
          هم بنده گفتم بزودي كاهش مي يابد...ولي شما فرموردين كه افزايش مي يابد...البته پستهايش موجود است....
          اما حالا سخن از كاهش نرخ سود بانكي ميزنيد....

سئوال:
          اين تغيير نگرش بدليل تصحيح اطلاعاتتان بود يا چيز ديگري؟
          ممنون
          درسته ناوارو جان

در مورد سود بانکی، اون زمان که بنده اشاره کردم سود بانکی تا چند ماه آینده کاهش پیدا نمی کند مربوط به قبل از نشست ها و جلسات مهمی بود که در راس اونها بحث سود بانکی به عنوان یک محور مطرح شده بود... الان موضوع کاهش سود و نظارت بانک مرکزی بانکی در دستور کار شورای پول قرار گرفته که همین مهم یعنی آماده باش خروج سرمایه ها از بانک...

در مورد بحران هسته ای همچنان موضوع دارای ابهام زیادی هست و پیش بینی سخت هست... ایران در دور قبل حاضر به گفتگو بابت سیستم دفاع موشکی خود نشده است که کار درستی هم گرفته به اعتقاد من... همچنین روی اراک و فردو اختلاف نظرات بسیار جدی بوده که باعث شده دور قبل عملا بدون نتیجه به پایان رسیده... این دور از مذاکرات تا حدودی جهت بندی آینده مذاکرات رو روشن خواهد کرد...

در هر حال ریسک این موضوع کاهش پیدا نکرده بلکه بنده با فرض اینکه رهبران و مسوولسین ایرانی به اوضاع نابسامان داخلی واقف هستند و رهبران و سران اروپایی هم با توجه به اتفاقات اقتصادی و سیاسی چند سال اخیر آمادگی رویارویی دیگری ندارد امید دارم این اختلافات اساسی حل بشه... در هر حال هنوز هم معتقدم ریسک مذاکرات بعدی بالاست اما صحبت های مکرر رییس جمهور و وزیر امور خارجه در روزهای اخیر مبنی بر حل کامل موضوع هسته ای تا حداکثر 6 ماه دیگر می تونه نشان از مجوز رهبر برای حل کردن موضوع با هر شرایطی داشته باشه.... به هر حال ابهام در مذاکرات زیاد هست...

و اما یک نکته مهم رو هم می خواهم اشاره کنم. اصولا تحلیلگری در بازار نباید تک بعدی باشه. خیلی از دوستان در تحلیل بنیادی وارد هستند اما آشنایی با تحلیل تکنیکال ندارند. عده ای دیگر اساتید تکنیکال هستند اما نگاه تک بعدی به بازار اونها رو از واقعیات بنیادی به دور کرده است...

در این بازار باید اطلاعات همه جانبه باشه شامل تحلیل کلان اقتصادی و سیاسی، تحلیل گروه های بورسی، تحلیل بنیادی، تحلیل تکنیکال، آپدیت بودن کلیه اخبار مرتبط با بازار، گروه و نمادها که می تونه شامل اخبار اعلامی و یا اخبار پشت پرده باشه، بررسی رفتار جمعی تریدرها و ...

حتی گاهی بد نیست برای اینکه بدونید رویکرد جامعه به چه صورت هست سری به بازارهای موازی بزنید و نظر اونها رو در مورد بازار کاریشون جویا بشید... همه اینها به تحلیلگر کمک می کنه مه بتونه دیدی داینامیک به موضوع پیدا کنه...

قطعا در انجام تحلیلی با ابعاد بسیار کامل و جامع شما پتانسیل های منفی و پتانسیل های مثبت برای یک نماد، گروه و یا بازار پیدا می کنید...

نهایتا کاری که تحلیلگر می کنه اینه که بر اساس امتیاز بندی ذهنی به این نتیجه برسه که ریوارد ورود به بازار از ریسک اون می تونه بالاتر باشه. این یعنی شما ریسک پذیری کرده اید. اگر احساس کنید بر اساس امتیاز بندی ذهنی وزنه منفی سنگین تر هست یعنی ریسک از ریوارد بالاتر هست و این یعنی شما باید ریسک گریزی کنید.

پس بازار رو نباید یک و صفر ببینیم. بلکه بر اساس انواع تحلیل های گوناگونی که انجام می دهیم باید ببینیم در اون زمان ریسک پذیری درسته یا ریسک گریزی. ضمن اینکه افراد دارای درجه مختلف ریسک پذیری هستند و نمیشه همواره نسخه واحد برای همه سرمایه گزاران تجویز کرد...

ریزش شدید هفته جاری بعلاوه اتفاقات مجلس و دولت در حوزه سود بانکی بعلاوه ناموفق بودن طرح دولت در جذب پول و رشد شدید دلار به تبع اون، برای بنده به این معنی بود که با انجام تحلیل مجدد متوجه شدم اتفاقات اشاره شده باعث افزایش پتانسیل های منفی برای سپرده بانکی و افزایش پتانسیل مثبت برای بازار بورس شده است. در کنار اینها اخبار و اطلاعاتی هم از رویکرد های قریب الوقوع بدست آوردم که تحلیل بنده رو تکمیل کرد و نهایتا وزنه ریسک پذیری در بورس سنگین تر شد و از درجه ریسک گریزی خارج شدم....

اما این پایان کار نیست... چه بسا ساعتی دیگر اتفاقاتی بیفته که بر اساس تحلیل آپدیت شده تصمیمم عوض بشه هرچند معمولا بنده در تایم میان مدت و بلند مدت به بررسی بازارهای می پردازم و اهل نوسان گیری نیستم...

به هر حال ممنون از توجهی که به مطالب داری و مطمین هستم شما هم به زودی با مشخص تر شدن ابعاد صعود بازار، سهامدار می شوید... هفته آینده خیلی ها شوکه خواهند شد....

ارادتمند- بهزاد

نظر

• MahmoodReza
            عضو عادی
            • Jun 2013
            • 181

در اصل توسط MahmoodReza پست شده است View Post
            یعنی با این حجم فروش میشه به این محدوده پیش رو برای برگشت امیدوار بود؟
            پ.ن: امروز جمع صف فروش ها می زدم به حجمی رسیدم که وحشتناک بود.

باز هم برگشت از روی این خط.
            حالا باز هم باید روی خط بالا نگران بود ، هرچند وقتی استادی مثل آقای بهزادی نظرشون اینه که اصلاح تموم شده نگرانی کمتر میشه.

نظر

• masoud ramezani
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 587

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
              درسته ناوارو جان

در مورد سود بانکی، اون زمان که بنده اشاره کردم سود بانکی تا چند ماه آینده کاهش پیدا نمی کند مربوط به قبل از نشست ها و جلسات مهمی بود که در راس اونها بحث سود بانکی به عنوان یک محور مطرح شده بود... الان موضوع کاهش سود و نظارت بانک مرکزی بانکی در دستور کار شورای پول قرار گرفته که همین مهم یعنی آماده باش خروج سرمایه ها از بانک...

در مورد بحران هسته ای همچنان موضوع دارای ابهام زیادی هست و پیش بینی سخت هست... ایران در دور قبل حاضر به گفتگو بابت سیستم دفاع موشکی خود نشده است که کار درستی هم گرفته به اعتقاد من... همچنین روی اراک و فردو اختلاف نظرات بسیار جدی بوده که باعث شده دور قبل عملا بدون نتیجه به پایان رسیده... این دور از مذاکرات تا حدودی جهت بندی آینده مذاکرات رو روشن خواهد کرد...

در هر حال ریسک این موضوع کاهش پیدا نکرده بلکه بنده با فرض اینکه رهبران و مسوولسین ایرانی به اوضاع نابسامان داخلی واقف هستند و رهبران و سران اروپایی هم با توجه به اتفاقات اقتصادی و سیاسی چند سال اخیر آمادگی رویارویی دیگری ندارد امید دارم این اختلافات اساسی حل بشه... در هر حال هنوز هم معتقدم ریسک مذاکرات بعدی بالاست اما صحبت های مکرر رییس جمهور و وزیر امور خارجه در روزهای اخیر مبنی بر حل کامل موضوع هسته ای تا حداکثر 6 ماه دیگر می تونه نشان از مجوز رهبر برای حل کردن موضوع با هر شرایطی داشته باشه.... به هر حال ابهام در مذاکرات زیاد هست...

و اما یک نکته مهم رو هم می خواهم اشاره کنم. اصولا تحلیلگری در بازار نباید تک بعدی باشه. خیلی از دوستان در تحلیل بنیادی وارد هستند اما آشنایی با تحلیل تکنیکال ندارند. عده ای دیگر اساتید تکنیکال هستند اما نگاه تک بعدی به بازار اونها رو از واقعیات بنیادی به دور کرده است...

در این بازار باید اطلاعات همه جانبه باشه شامل تحلیل کلان اقتصادی و سیاسی، تحلیل گروه های بورسی، تحلیل بنیادی، تحلیل تکنیکال، آپدیت بودن کلیه اخبار مرتبط با بازار، گروه و نمادها که می تونه شامل اخبار اعلامی و یا اخبار پشت پرده باشه، بررسی رفتار جمعی تریدرها و ...

حتی گاهی بد نیست برای اینکه بدونید رویکرد جامعه به چه صورت هست سری به بازارهای موازی بزنید و نظر اونها رو در مورد بازار کاریشون جویا بشید... همه اینها به تحلیلگر کمک می کنه مه بتونه دیدی داینامیک به موضوع پیدا کنه...

قطعا در انجام تحلیلی با ابعاد بسیار کامل و جامع شما پتانسیل های منفی و پتانسیل های مثبت برای یک نماد، گروه و یا بازار پیدا می کنید...

نهایتا کاری که تحلیلگر می کنه اینه که بر اساس امتیاز بندی ذهنی به این نتیجه برسه که ریوارد ورود به بازار از ریسک اون می تونه بالاتر باشه. این یعنی شما ریسک پذیری کرده اید. اگر احساس کنید بر اساس امتیاز بندی ذهنی وزنه منفی سنگین تر هست یعنی ریسک از ریوارد بالاتر هست و این یعنی شما باید ریسک گریزی کنید.

پس بازار رو نباید یک و صفر ببینیم. بلکه بر اساس انواع تحلیل های گوناگونی که انجام می دهیم باید ببینیم در اون زمان ریسک پذیری درسته یا ریسک گریزی. ضمن اینکه افراد دارای درجه مختلف ریسک پذیری هستند و نمیشه همواره نسخه واحد برای همه سرمایه گزاران تجویز کرد...

ریزش شدید هفته جاری بعلاوه اتفاقات مجلس و دولت در حوزه سود بانکی بعلاوه ناموفق بودن طرح دولت در جذب پول و رشد شدید دلار به تبع اون، برای بنده به این معنی بود که با انجام تحلیل مجدد متوجه شدم اتفاقات اشاره شده باعث افزایش پتانسیل های منفی برای سپرده بانکی و افزایش پتانسیل مثبت برای بازار بورس شده است. در کنار اینها اخبار و اطلاعاتی هم از رویکرد های قریب الوقوع بدست آوردم که تحلیل بنده رو تکمیل کرد و نهایتا وزنه ریسک پذیری در بورس سنگین تر شد و از درجه ریسک گریزی خارج شدم....

اما این پایان کار نیست... چه بسا ساعتی دیگر اتفاقاتی بیفته که بر اساس تحلیل آپدیت شده تصمیمم عوض بشه هرچند معمولا بنده در تایم میان مدت و بلند مدت به بررسی بازارهای می پردازم و اهل نوسان گیری نیستم...

به هر حال ممنون از توجهی که به مطالب داری و مطمین هستم شما هم به زودی با مشخص تر شدن ابعاد صعود بازار، سهامدار می شوید... هفته آینده خیلی ها شوکه خواهند شد....

ارادتمند- بهزاد
              با سلام خدمت آقای بهزادی
              اینطور که از مطالبتون متوجه شدم شما هفته ای مثبت رو پیش بینی میکنید(انشاا...)
              به نظر شما در هفته آینده چه گروهی پیش رو هست و بازار به کدام سمت حرکت میکند

نظر

• محمد 66
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2938

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                یعنی موج 3 کوتاه تر از موج 1؟!
                مرادی جان موج 3 کوتاه تر از 1 نیست ، موج شماری در نمای لگاریتمی می باشد .

نظر

• محمد 66
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2938

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                  خانم سایه محمدی(pani):در بورکس

با سلام

بنده برای اولین بار در 19 آذر در تاپیک شخصی ام در ادان تحلیل(ص 109) به مقاومت 88-90 سخت برای پایان موج 3 و موكدا در تاریخ 27 آذر در هر دو سایت به مقاومت سرسخت این محدوده برای پایان موج 3 از 3 اصلی تاکید کردم و شخصا 80% سرمایه رو خارج کردم و به بانک سپردم و از این بابت جزو اولین نفراتی بودم که این اصلاح رو پیش بینی کرد و در مقابل شاهد رفتارهای هیجانی از سوی سرمایه گذاران در اوج مرحله مشاركت عمومی در دی ماه بودیم که نمونه ان تارگتهای 120 هزار و بیشتر و تاپیک جشن شاخص 100 هزاری

در خصوص وضعیت الیوتی شاخص همانطور که قبلا گفتم نظرم موج 4 از 3 بزرگ هست و داریم به حداقلهایی که در تاریخ 23 بهمن در آدان اورده بودم نزدیک میشویم:

در تاریخ 23 بهمن با تکیه بر الیوت برتر گلن نیلی حداقل زمان اصلاح را از زمان شروع سه ماه و یا بازگشت و اصلاح شاخص به میزان حداقل یک سوم حركت شاخص کل از 35 تا 89 هزار عنوان کرده بودم که در هر دو مورد به حداقلهایی که 2 ماه پیش ,پیش بینی کرده بودم نزدیک شده ایم

و اما در ادامه ی راه:
                  همانطور که استاد مسلم الیوت گلن نیلی عقیده دارد در کاركشنها پیش بینی دقیق نوع و پایان اصلاح بدلیل خصوصیات پیچیده ساختارهای اصلاحی با درصد خطای بالایی مواجه هست...
                  ولی با قوانین مختلف این سبک میتوان پیش بینی هایی به مراتب بهتر از بقیه سبكهای الیوتی ارائه داد
                  همانطور که قبلا گفتم عقیده من موج 4 از 3 بزرگ هست و حداقل زمان این اصلاح 3 و حداكثر 6 ماه تخمین زده میشود ولی خب برخی تحلیلگران عقیده به موج 4 اصلی دارند یعنی معتقدند موجی که از ابتدای شهریور 91تا دی ماه92 داشتیم در قالب موج 3 پایان یافته و هم اكنون موج 4 اصلی هست..هر چند که در ریز موج شماری این فرضیه ما عملا موج 4 از درجه کوچکتر را نمیبینیم و موج 4 مفقود در درجات بالاتر مردود است ولی خب دوستداران این نظریه مطلع باشند موج 4 اصلی با اصلاحی 4-5 ماهه پایان نمی یابد زمان موج 4 اصلی حداقل 10 ماه خواهد بود.
                  در ادامه ی تحلیل دیروز عصر و دلایلی که برای الترناتیو خودم در 4 از 3 در مقابل آلترناتیوهایی که اعتقاد به 4 اصلی دارند:
                  همانطور که 23 بهمن گفته بودم برای این اصلاح معتقد به حداقل 3 و حداكثر 6 ماه برای تكمیل ظرف زمان هستم که وارد محدوده ی فوق الذكر شده ایم

اصلاح فعلی رو بصورت زیر شمردم و یک کامپلكس wxy را درمحدوده ی 72 تا 74 در شرف اتمام میبینم:

نكته قابل تعمق این هست که کامپلكس ها قابلیت تبدیل به فرمهای پیچیده تری مثل تریپل ها را دارند.به عبارتی اگر شاخص از محدوده 77500-78000 عبور نكند با توجه به اینكه این اصلاح مجاز به یک اصلاح زمانی بین 3 تا 6 ماه است صعود فعلی به موج x دیگری برای ادامه اصلاح بصورت تریپل wxyxz در سطوح پایینتر منجر خواهد شد

ولی اگر از محدوده ی 78000 با چند درصد تلورانس به سلامت عبور کنیم شخصا قائل به موج 5 از 3 بزرگ هستم که بهمن ماه تارگت اون رو هم در ادان داده بودم که حداقل 90 و حداكثر 115-120 بود هر چند احتمال ترانکیتد شدن این صعود اخر هم وجود دارد.
                  بعد از تكمیل موج 3 اصلی ماندن در بازار برای 9 تا 12 ماه هیچ توجیه معقولانه ای نخواهد داشت.

ادامه دارد..

باید عرض کنم که موج شماری خانم محمدی اشتباه است ، چون موج 5 از 3 بزرگ با پدیده کوتاه شدگی همراه شده است ، اغلب بعد از موج سوم بسیار قوی و ممتد پدیده کوتاه شدگی رخ می دهد و با توجه به اینکه 3 از 3 بسیار قوی و ممتد بوده ریز موج 5 از 3 با کوتاه شدگی مواجه شده است .

در حقیقت موج 3 بزرگ در رقم 84000 واحد به پایان رسیده است و در حال حاضر در 4 بزرگ قرار داریم که همان طور که در نمودار مشاهده می کنید موج A از 4 بزرگ طی یک 5 موجی در محدوده 74000 به پایان رسید و از روز چهارشنبه وارد موج B از 4 شده ایم که احتمال می دهم تا فیبوی 61 درصد A یعنی محدوده 80000 بالا برود و سپس موج C با هدف 70000 واحد را به عنوان پایان 4 بزرگ خواهیم داشت .

آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2014/04/17, 12:21.

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

مرادی جان موج 3 کوتاه تر از 1 نیست ، موج شماری در نمای لگاریتمی می باشد .
                    میدونم لگاریتمیه،منتهی به نظرم تفاوتی ایجاد نمیکنه،تو همین نمای لگاریتمی هم تا اونجا که من میدونم نمیتونه کوتاه تر باشه،هرچند من زیاد به موج شماری وارد نیستم...@};-

آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/04/17, 12:34.
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• BETA
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 447

موج ۳ نباید کوتاه ترین باشه.
                      از نظر بلندی در بین سه موج جنبشی ..یا باید اول باشه یا نهایتا دوم….سوم یا کوتاهترین نباید باشه..
                      تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

میدونم لگاریتمیه،منتهی به نظرم تفاوتی ایجاد نمیکنه،تو همین نمای لگاریتمی هم تا اونجا که من میدونم نمیتونه کوتاه تر باشه،هرچند من زیاد به موج شماری وارد نیستم...@};-
                        در نمای لگاریتمی اعداد و ارقام متفاوت هستند ، به همین دلیل فکر میکنی کوتاه تر شده است .

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
                          موج ۳ نباید کوتاه ترین باشه.
                          از نظر بلندی در بین سه موج جنبشی ..یا باید اول باشه یا نهایتا دوم….سوم یا کوتاهترین نباید باشه..
                          خوب با این اوصاف دو حالت خواهیم داشت:

1) موج 5 کوتاه تر از موج 3--------> تو این حالت موج یک میشه بلند ترین موج،بعدش موج 3 و بعد هم موج 5! سوال: چنین حالتی از نظر قواعد موج شماری ممکنه؟!یعنی موج اول میتونه بلندترین موج باشه؟

2)موج 5 بلند تر از موج 3-------------> تو این حالت موج سه کوتاه ترین موج میشه و این حالت از اساس اشتباه هست...

پ.ن: دوستان این بحث ها رو صرفا مباحثه در راستای یادگیری خودم بدونید و اصلا با دید کل کل بهش نگاه نکنید :D

در نمای لگاریتمی اعداد و ارقام متفاوت هستند ، به همین دلیل فکر میکنی کوتاه تر شده است .
                          میدونم تو لگاریتمی شرایط به چه صورت هست،اما منظورم اینه که تو لگاریتمی هم تا اونجایی که من میدونم همون قواعد پا برجاست و نمیشه گفت چون نما لگاریتمیه پس مشکلی نیست!/.:blinksmiley.:/
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

دم همه گرم خوشم میاد همگی استادن:.thumbsupsmileyanim........................ .هی ول/:.tonguesmiley:./

نظر

• trojan
                              ستاره دار(1)
                              • Nov 2013
                              • 881

خوب با این اوصاف دو حالت خواهیم داشت:

1) موج 5 کوتاه تر از موج 3--------> تو این حالت موج یک میشه بلند ترین موج،بعدش موج 3 و بعد هم موج 5! سوال: چنین حالتی از نظر قواعد موج شماری ممکنه؟!یعنی موج اول میتونه بلندترین موج باشه؟

2)موج 5 بلند تر از موج 3-------------> تو این حالت موج سه کوتاه ترین موج میشه و این حالت از اساس اشتباه هست...

پ.ن: دوستان این بحث ها رو صرفا مباحثه در راستای یادگیری خودم بدونید و اصلا با دید کل کل بهش نگاه نکنید :D

میدونم تو لگاریتمی شرایط به چه صورت هست،اما منظورم اینه که تو لگاریتمی هم تا اونجایی که من میدونم همون قواعد پا برجاست و نمیشه گفت چون نما لگاریتمیه پس مشکلی نیست!/.:blinksmiley.:/
                              m.r_moradi گرامی . منظور دوستمون این هست که نقاط ابتدا و انتهای امواج ملاک کوتاهی و بلندی یک موج است در همین شکل مورد بحث موج 1 از حدود 1000 تا 6000 رفته ولی موج 3 از حوالی 6000 تا 20000 حرکت کرده . یعنی موج 1 حدود 5000 واحد رشد داشته ولی موج 3 در حدود 14000 واحد رشد رو تجربه کرده . لذا به نظر منم موج 3 بزرگتر از موج 1 درست فرض شده . منو ببخشید که وسط مباحث دوستان وارد شدم .

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                                m.r_moradi گرامی . منظور دوستمون این هست که نقاط ابتدا و انتهای امواج ملاک کوتاهی و بلندی یک موج است در همین شکل مورد بحث موج 1 از حدود 1000 تا 6000 رفته ولی موج 3 از حوالی 6000 تا 20000 حرکت کرده . یعنی موج 1 حدود 5000 واحد رشد داشته ولی موج 3 در حدود 14000 واحد رشد رو تجربه کرده . لذا به نظر منم موج 3 بزرگتر از موج 1 درست فرض شده . منو ببخشید که وسط مباحث دوستان وارد شدم .
                                والا همچنان قانع نشدم! اینکه از نظر عددی این رشد بیشتر هست همون مفهموم تفاوت در لگاریتمی و خطی هست...

من اینطوری میبینم داستان رو:
                                6000/1000=6
                                20000/6000=3.3
                                موج یک باعث رشد6 برابری شده و موج سه باعث رشد حدود 3.3 برابری شده...

از اینکه نظر دادی هم بسیار ممنونم،کاش اساتید موج شماری هم به کمکمون میومدن،راستش من کلا در مورد این موضوع اندازه ی امواج مشکل شدید دارم!!! /:.winksmiley02.:/
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X