شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Benny
    عضو عادی
    • Aug 2025
    • 33

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
    یه استادی داشتیم که می گفت هر دارایی بالاخره در یک قیمتی ارزش خرید دارد ... عده ای از دوستان تحلیل_گر ارزش خریدی که به خاطر منفی زیاد در برخی از سهام ایجاد شده بود را ورود به روند صعودی اعلام می کنند ... ولی به نظر من برای ورود به روند صعودی باید شرایط اقتصادی بسیار متفاوت از شرایط فعلی باشد در ثانی زمان لازم برای ورود به یک روند صعودی تلف شده باشد ... که الان به قول معروف "وقتش نیست" /:.yead.:/

قیمت در یک روند دو نوع اصلاح دارد 1- قیمتی 2- زمانی ..... هر کدام از اینها می توانند روی دیگری تاثیر بگذارند یعنی اگر اصلاح قیمتی شارپ تر اتفاق بیافتد قاعدتا اصلاح زمانی کوتاه تر خواهد بود و ...

من نظرم این بود که شاخص اگر به 64000 برسد (که طبق روند طبیعی باید میرسید و هنوز هم امکانش هست که برسد)، آنوقت خیلی زودتر شاخص وارد روند صعودی میشد ... اما مسئولین بورس برای راضی نگه داشتن اربابان خود با کوتاه کردن اصلاح قیمتی در اصل اصلاح زمانی را طولانی تر کردند ...

ضمنا بورس بر اساس وقایع اقتصادی و سیاسی حرکت می کند نه با تزریق پول بی صاحب

(این مطلب رو صرفا برای دوستان عزیزم نوشتم نه برای پاسخ گویی به کسی)
    دوست عزیز با حرفاتون موافقم ولی به نظرم بالا بردن شاخص کار درستی بود. شاخص می رفت که خط روند نزولی رو بشکنه و به نظرم اون وضعیت خیلی بدتر بود. من هم فکر می کنم شاخص پایین بیاد ولی 64000 که می فرمایین بعیده، چون به معنی شکستن خط رونده

نظر

• arminfar
      عضو فعال
      • Mar 2014
      • 479

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
      با درود خدمت تمامی دوستان
      به نظر این حقیر شاخص برای رسیدن به 80000 واحد میبایست 13 روز کاری (از ابتدای حرکت<73600>) بپیماید که با این شیب حرکتی احتمال 1 الی 2 روز اصلاح وجود دارد
      93-06-02
      یعنی اگه دستش نزنند لااقل تو این مسیر دوستان از سرمایه گذاری در همین تایم هم سود میبردند ، ولی حیف که شاخص داره زورکی مسیرش رو میره و سهمها منفیند
      آقایون مسئول ، کسانی که سرمایشون رو آوردند تو بازار سرمایه ، ریسک بازار رو پذیرفتند ، و اگر خدای نکرده یک روز دور از چشم شما شاخص عزیز ! منفی بشه ، مشکلی پیش نمیاد ........... بعضی وقتا باید به کارای این عزیزان شک کرد که واقعا اصلا این کاره هستند ؟؟
      آخرین ویرایش توسط arminfar؛ 2014/04/29, 11:11.
      ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• mahyark
        عضو جدید
        • Jan 2014
        • 3

جناب بهزادي سلام
        لطفا من رو راهنمايي كنيد
        با وجود اينكه شاخص توسط دستماري و پرش قيمتي توسط بازو بسته كردم يه سري سهام شاخص ساز داره مثبت مي شه و بر ايند كلي سبد ما روزانه منفيه نظر شما چيه؟ نگهداري يا فروش؟ با اين وصف كه ما هر روز داريم به اميد اينكه سهام ها بر مي گرده و سبدمون ضرر عاي ريزش قبلي رو جبران مي كنه بازار رو نگاه مي كنيم . لطفا نگيد كه انتخاب سهم ها مشكل داره چون يه روز خودرو مثبته روز بعد منفي يه روز بيمه ها مثبته روز بعد منفي يه ووز سيماني ها روز بعد .... همين ادامه داره يعني هرچي كه داشته باشي چه با بنياد چه بدون بنياد دو روز مثبت مي شه در ادامه برايندش منفي مي شه ! پارسان با اون همه تعدبل امروز در منفي معامله شد اين يعني چي يعني بي اعتمادي اگر اين روند ادامه پيدا كنه واي به حال ما كه سرمايمون گيره اين بورس شده.
        در اكثر نماد ها حقوقي كاملا با عرضه هاي زيادش فقط و فقط قصد در منفي كردن داره اين يعني چي كجاست اين حمايت ؟
        من واقعا خسته شدم از اين بازار نمي دونم بايد نگه داري كنم يا دوباره مي ريم تو ركود چشم گير ...
        از ٤٧٠ تا سهام مجود در بازار مگر چندتاش مثبته كه بشه روش حساب كد تازه اگر اين سهام هاي مقبت رو هم بگيري ٢ روز بعد منفي مي شن چون مرتب سهام ها از منفي به مثبت و از مثبت به منفي تغيير ماهيت مي دن .
        در كل هيچ جاي اين بازار من اون اعتماد لازم رو نمي بينم چون حقوقي ها دقيقا مقابل روند دارند تاس مي اندازند .
        بايد چه كرد نگه داري يا فروش ؟ اگر شاخص از فردا بريزه تا كجا احتمال ريزش مي ديد ؟
        ديگه هم سهمي نمونده كه بازارو مثبت كنه متاسفانه كه بخوان باز كنند

Sent from my iPhone using

نظر

• 313
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 196

تازه این دوروز شاخص مثبته تا آقای روحانی گزارشش رو بده

از فردا برید دوباره برای پیدا کردن کفتر

این باز سیاست با این کفتر بورس چه سری و چه سری دارد.؟

من موندم واقعا اگه بیان تو رسانه های گروهی اعلام کنن که شاخص مثبت شده چطوری میخوان جواب این همه آدم رو بدن

عادم حساب کردن ملت براشون کاری نداره ای کاش یک کم آدم حسابمون میکردن
          آخرین ویرایش توسط 313؛ 2014/04/29, 11:35.

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

در اصل توسط mahyark پست شده است View Post
            جناب بهزادي سلام
            لطفا من رو راهنمايي كنيد
            با وجود اينكه شاخص توسط دستماري و پرش قيمتي توسط بازو بسته كردم يه سري سهام شاخص ساز داره مثبت مي شه و بر ايند كلي سبد ما روزانه منفيه نظر شما چيه؟ نگهداري يا فروش؟ با اين وصف كه ما هر روز داريم به اميد اينكه سهام ها بر مي گرده و سبدمون ضرر عاي ريزش قبلي رو جبران مي كنه بازار رو نگاه مي كنيم . لطفا نگيد كه انتخاب سهم ها مشكل داره چون يه روز خودرو مثبته روز بعد منفي يه روز بيمه ها مثبته روز بعد منفي يه ووز سيماني ها روز بعد .... همين ادامه داره يعني هرچي كه داشته باشي چه با بنياد چه بدون بنياد دو روز مثبت مي شه در ادامه برايندش منفي مي شه ! پارسان با اون همه تعدبل امروز در منفي معامله شد اين يعني چي يعني بي اعتمادي اگر اين روند ادامه پيدا كنه واي به حال ما كه سرمايمون گيره اين بورس شده.
            در اكثر نماد ها حقوقي كاملا با عرضه هاي زيادش فقط و فقط قصد در منفي كردن داره اين يعني چي كجاست اين حمايت ؟
            من واقعا خسته شدم از اين بازار نمي دونم بايد نگه داري كنم يا دوباره مي ريم تو ركود چشم گير ...
            از ٤٧٠ تا سهام مجود در بازار مگر چندتاش مثبته كه بشه روش حساب كد تازه اگر اين سهام هاي مقبت رو هم بگيري ٢ روز بعد منفي مي شن چون مرتب سهام ها از منفي به مثبت و از مثبت به منفي تغيير ماهيت مي دن .
            در كل هيچ جاي اين بازار من اون اعتماد لازم رو نمي بينم چون حقوقي ها دقيقا مقابل روند دارند تاس مي اندازند .
            بايد چه كرد نگه داري يا فروش ؟ اگر شاخص از فردا بريزه تا كجا احتمال ريزش مي ديد ؟
            ديگه هم سهمي نمونده كه بازارو مثبت كنه متاسفانه كه بخوان باز كنند

Sent from my iPhone using

با اجازه دوست عزیز بهزادی جون.....................دوست عزیز شما فقط بخر .........فروشندگان امروز وفردای سهام متضرا هفته آینده هستن.....................من نمیگم حتما از فردا پس فردا با زار سبز است........................
            ولی این را به شما قول میدهم که بازار اصلاح اصلی خود را کرده .................. کسانی که نقد هستن فقط با تمام قوا باید خریدکنند بعدا ضرر میکنند.............وبه حرف من میرسند.......................این پست من پیش شما گرو باشه.........................:D
            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• abstract
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1506

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
              یه استادی داشتیم که می گفت هر دارایی بالاخره در یک قیمتی ارزش خرید دارد ... عده ای از دوستان تحلیل_گر ارزش خریدی که به خاطر منفی زیاد در برخی از سهام ایجاد شده بود را ورود به روند صعودی اعلام می کنند ... ولی به نظر من برای ورود به روند صعودی باید شرایط اقتصادی بسیار متفاوت از شرایط فعلی باشد در ثانی زمان لازم برای ورود به یک روند صعودی تلف شده باشد ... که الان به قول معروف "وقتش نیست" /:.yead.:/

قیمت در یک روند دو نوع اصلاح دارد 1- قیمتی 2- زمانی ..... هر کدام از اینها می توانند روی دیگری تاثیر بگذارند یعنی اگر اصلاح قیمتی شارپ تر اتفاق بیافتد قاعدتا اصلاح زمانی کوتاه تر خواهد بود و ...

من نظرم این بود که شاخص اگر به 64000 برسد (که طبق روند طبیعی باید میرسید و هنوز هم امکانش هست که برسد)، آنوقت خیلی زودتر شاخص وارد روند صعودی میشد ... اما مسئولین بورس برای راضی نگه داشتن اربابان خود با کوتاه کردن اصلاح قیمتی در اصل اصلاح زمانی را طولانی تر کردند ...

ضمنا بورس بر اساس وقایع اقتصادی و سیاسی حرکت می کند نه با تزریق پول بی صاحب

(این مطلب رو صرفا برای دوستان عزیزم نوشتم نه برای پاسخ گویی به کسی)
              اينم نتيجه حمايت از نوع 5 هزاري. شاخص مثبت . سهام منفي
              عزيزان ساختار بازار نياز به اصلاح داره .

نظر

• ali30
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1940

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                اينم نتيجه حمايت از نوع 5 هزاري. شاخص مثبت . سهام منفي
                عزيزان ساختار بازار نياز به اصلاح داره .
                اندکی صبر ..............ما خیلی اعجول تشریف دارم .................................نه............... ........./:.tonguesmiley:./

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

چه روز بدی بود... اگر اون دو تا شاخص ساز هم نبودن که بازار بالای نیم درصد ریزش میکرد...

در هر حال من تغییری در دلایل بنیادی بازار نمیبینم و با توجه به دورنمای روشن چندماه پیش رو، سهامداری رو ترجیح می دهم...

این ریزش ها هم میگذارم به حساب نیاز بازار به استراحت و نفسگیری برای رالی بعدی....

ارادتمند- بهزاد

نظر

• arminfar
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 479

یک پیام به جناب آقای روحانی ، رئیس جمهور محترم :
                    جناب آقای روحانی عزیز ، از آنجایی که شخصیت محترمی دارید ، لذا خواهش میکنم در برنام امشب در رابطه با مثبت بودن شاخص حرفی به میان نیاورید ، چون نه تمام ملت ایران بلکه 10 درصد آنها جنابعالی را مورد تمسخر! قرار داده و یا احساس میکنند که به شعورشان توهین شده!!! ، لذا عاجزانه از آن مقام استدعا میکنم از هر گل و بلبلی!!! صحبت کردید ، از مثبت بودن شاخص صحبت نکنید .
                    ارادتمند آرمین فروهر

نظر

• abstract
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1506

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                      اندکی صبر ..............ما خیلی اعجول تشریف دارم .................................نه............... ........./:.tonguesmiley:./
                      عجله اي در كار نيست . /.:biggrinsmiley.:/ شكر خدا سودي كه از نوسان ميگيريم بيشتر از سود بانكيه . سرمايه هم در حدي نيست كه نتونيم تو بازار بچرخونيم و نياز به روند صعودي كامل باشه .
                      فقط يك انتظار كوجك داريم . اونم اينه شاخص نشانگر وضعيت بازار باشد . فكر نكنم انتظار بيجايي باشه . بر خلاف برخي دوستان روزهاي بد هم همراه بازار بوديم . رفيق فقط روزهاي خوش نيستيم /:.rolleyessmileyani

نظر

• poya_p
                        عضو عادی
                        • Apr 2014
                        • 32

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                        چه روز بدی بود... اگر اون دو تا شاخص ساز هم نبودن که بازار بالای نیم درصد ریزش میکرد...

در هر حال من تغییری در دلایل بنیادی بازار نمیبینم و با توجه به دورنمای روشن چندماه پیش رو، سهامداری رو ترجیح می دهم...

این ریزش ها هم میگذارم به حساب نیاز بازار به استراحت و نفسگیری برای رالی بعدی....

ارادتمند- بهزاد

به نظرتون این وضعیت چند روز دیگه ادامه خواهد داشت؟

نظر

• Trader7
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 940

خیلی احتمالش کمه فردا شاخص منفی باشه
                          چون رئیس جمهور دفعه قبل که اومد ریزش شروع شد این دفعه هم اگر بعد این چند روز مثبت با اومدنش شاخص رو منفی کنه به نحس بودن معروف میشه...
                          احتمال داره فردا با خودرو و مپنا و اخابر و غدیر بازار را مثبت کنند

خسته نباشید
                          @};-

نظر

• arminfar
                            عضو فعال
                            • Mar 2014
                            • 479

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                            عجله اي در كار نيست . /.:biggrinsmiley.:/ شكر خدا سودي كه از نوسان ميگيريم بيشتر از سود بانكيه . سرمايه هم در حدي نيست كه نتونيم تو بازار بچرخونيم و نياز به روند صعودي كامل باشه .
                            فقط يك انتظار كوجك داريم . اونم اينه شاخص نشانگر وضعيت بازار باشد . فكر نكنم انتظار بيجايي باشه .
                            با درود خدمت شما دوست عزیز
                            با نظرات شما کاملا موافقم ، ولی برای تغییراتی اینچنین باید زمان مناسبی پیدا کرد .
                            اینکه شاخص به بازده نقدی تبدیل گردد و مدیریت ارشد بورس تغییر پیدا کند و یا همین بازگشایی نمادها در این روزها که واقعا اگر در روزهای مثبت بازار بازگشایی میشدند هم سهامداران خود را راضی نگه میداشتند و هم باعث روند مصنوعی بازار نمیشدند . در هر صورت این بایدها زیادند ولی متأسفانه با مدیریت ایرانی نباید انتظاری هر چند کوچک داشته باشیم

نظر

• ali30
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1940

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
                              خیلی احتمالش کمه فردا شاخص منفی باشه
                              چون رئیس جمهور دفعه قبل که اومد ریزش شروع شد این دفعه هم اگر بعد این چند روز مثبت با اومدنش شاخص رو منفی کنه به نحس بودن معروف میشه...
                              احتمال داره فردا با خودرو و مپنا و اخابر و غدیر بازار را مثبت کنند

خسته نباشید
                              @};-
                              مونده نبا شید عزیز....................گل به گلستان -آتش به زمستان -خسته نباشید عزیز -مانده نباشید;)

نظر

• بهزاد بهزادی
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 494

در اصل توسط poya_p پست شده است View Post
                                به نظرتون این وضعیت چند روز دیگه ادامه خواهد داشت؟
                                من انتظار داشتم شاخص ریزش مقطعی و اصلاحی رو از حوالی 80 هزار واحد شروع کنه... در هر صورا این ریزش رو یک اصلاح کوتاه مدت چند روزه می بینم اما هنوز از اینکه وارد فاز اصلاحی چندروزه شده ایم یا خیر مطمین نیستم...

در هر حال رسیدن به کف قبلی اگر نگیم ناممکن اما خیلی خیلی بعیده...

ارادتمند- بهزاد

نظر

در حال کار...
                                X