شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • K.S
    عضو عادی
    • Jan 2014
    • 113

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

امیدوارم قبل از پایان عمر این مجلس شاهد
    استیضاح و برکناری وزیر اقتصاد و تیمش باشم . یکی باید به این بیسواد به ظاهر باسواد یاد بده حباب تو اون شاخص تقلبی افتاده نه تو قیمت سهمها ، برو ارزش ذاتی و دفتری و ارزش جایگزینی سهمها رو بررسی کن نه اینکه قفل کردی رو ارزش اسمی . برو ببین الان یکی بخواد کارخانه سیمان بزنه براش ارزونتر در میاد یا بیاد کل سهم یک شرکت رو از این بازار بخره .

رئیس جمهور محترم شما از مشوقین ورود سرمایه مردم به بورس بودید .
    به قول ناپلئون بناپارت :

حرفی را بزن که بتوانی بنويسی،
    چيزی را بنويس که بتوانی پای آنرا امضاء کنی
    و چيزی را امضاء کن که بتوانی پای آن بايستی!

نظر

• hector
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 1764

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
      سلام دوستان
      بنده هم فول سهم و درضرر هستم و باز هم مثل سال گذشته که اصرار به موندن در بازار داشتم--به این توجیه که سهام به قیمتی رسیدن که دیگه دیر شده و با این قیمتها فروختنی نیستند--امروز هم مثل شما سهامدارم.
      به نظرم چه ما خوشمون بیاد و چه ناراحت بشیم حرف آقای لیلاز (نقل به مضمون) که بورس در ایران بزرگ نیست و سهامداران بزرگنمایی میکنند بی راه نیست.
      حمله و اتهام زدن به دولت روحانی هم آب به آسیاب دشمن ریختن(دشمنان دلواپس) میدونم و به شخصه از ایشون هیچ گله ای در راستای بورس ندارم. شاید توقع من از جناب آقای روحانی در مورد شاخص های دیگه، غیر از شاخص بورسه و اما:
      در جمع با همه ی ضرری که کردم،ضرری که میکنم، و ضرری که با این وضعیت در بورس خواهم کرد،هنوز ایشون رو مرجح بر شخصیتی مثل احمدینژاد میدونم که صد البته از نظر من: میزان صداقت و خدمت دولت ایشون با هیچ دولتی در طول تاریخ ایران قابل قیاس نیست!
      این مطلب رو به این علت نوشتم که دیدم عده ای هم در نقش هیزم کش فعال شدن ودر راستای ناراحتی و اعصاب خردی به حق ما،با کوبیدن دولت فعلی سعی در تبری و برائت دولت قبلی و پشتیبانانش دارن
      این صرفا یه نظر شخصیه و دوستان میتونن نظراتی کاملا متضاد و یا مخالف نوشته ی من داشته باشن
      با احترام
      زوربا
      درود
      زوربا جان من خودم به روحانی رای دادم چندین نفرم با اصرار من رای دادن
      من کاری با دولت پیش ندارم،اصلا هم از عملکردشون راضی نیستم
      کاری به بورس و ضرر هم ندارم،بحث دوستان بیشتر بحث دروغ و اعتماد
      یک وقتایی هست آدم اشتباه میکنه و تحلیلش اشتباه از اب در میاد اما یک وقتایی هست آدم چوب اعتماد به کسی رو میخوره
      و به این دولت اعتماد کردیم و بنا رو گذاشتیم به این که این دولت راستگویان!
      اما شما خودت یک نگاهی به مصاحبه و صحبت های دوستان در چند وقت اخیر بنداز،تزویر رو میبینید

نظر

• farbod 77
        عضو فعال
        • Feb 2014
        • 332

دوستان به این دو سایت بروید و نظر بدهید

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

در اصل توسط hector پست شده است View Post
          اینم بازدهی خوب یکسری از سهم ها که گویا جناب آزادی تهیه کردن
          با عنوان از جیب کی؟

کارنامه قرمز و منفي و پر از ضرر و زيان.
          اي خدا
          کي بايد جوابگو باشه.؟
          مني که بجاي سرمايه گذاري تو بازار سرمايه نرفتم تو بازار ارز و سکه و دلار و مسکن و ماشين و سفته بازي
          يا مسوليني که من را تشويق کردند بياييد تو بازار سرمايه سرمايه گذاري کنيد خدا پيغمبري نريد تو جاي ديگه.
          ..........................
          چقدر تو صدا و سيما تبليغ کردند.
          چقدر تو روزنامه ها اعلام کردند.
          چقدر تو مجلس و پشت تريبون اعلام کردند.
          چقدر التماس کردند.
          و اخرش همه چيز را خراب کردند رفت پي کارش.
          زيان زيان زيان

نظر

• hamed2014
            عضو عادی
            • May 2014
            • 123

نظر

• ائلشن
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 993

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
              سلام دوستان
              بنده هم فول سهم و درضرر هستم و باز هم مثل سال گذشته که اصرار به موندن در بازار داشتم--به این توجیه که سهام به قیمتی رسیدن که دیگه دیر شده و با این قیمتها فروختنی نیستند--امروز هم مثل شما سهامدارم.
              به نظرم چه ما خوشمون بیاد و چه ناراحت بشیم حرف آقای لیلاز (نقل به مضمون) که بورس در ایران بزرگ نیست و سهامداران بزرگنمایی میکنند بی راه نیست.
              حمله و اتهام زدن به دولت روحانی هم آب به آسیاب دشمن ریختن(دشمنان دلواپس) میدونم و به شخصه از ایشون هیچ گله ای در راستای بورس ندارم. شاید توقع من از جناب آقای روحانی در مورد شاخص های دیگه، غیر از شاخص بورسه و اما:
              در جمع با همه ی ضرری که کردم،ضرری که میکنم، و ضرری که با این وضعیت در بورس خواهم کرد،هنوز ایشون رو مرجح بر شخصیتی مثل احمدینژاد میدونم که صد البته از نظر من: میزان صداقت و خدمت دولت ایشون با هیچ دولتی در طول تاریخ ایران قابل قیاس نیست!
              این مطلب رو به این علت نوشتم که دیدم عده ای هم در نقش هیزم کش فعال شدن ودر راستای ناراحتی و اعصاب خردی به حق ما،با کوبیدن دولت فعلی سعی در تبری و برائت دولت قبلی و پشتیبانانش دارن
              این صرفا یه نظر شخصیه و دوستان میتونن نظراتی کاملا متضاد و یا مخالف نوشته ی من داشته باشن
              با احترام
              زوربا
              با سلام

اکثر کسانی که به این دولت رای دادند کسانی بودند که به شدت مخالف دولت قبلی و سیاستاش بودند. دولت قبل با تورم و سیاستهاش کمر ملتو شکست ولی دولت کنونی تو روز روشن به مردم دروغ می گه و جیبمونو خالی میکنه و از این طریق داره به ملت فشار میاره.

در حالی که انتظار رای دهندگان از این دولت صداقت و راستگویی بود. (از نظر بنده)

نظر

• daryadel120
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 578

64250

به قول یکی از دوستان ... تحلیل گر رنگ آبی!!! "دل قوی دار!!!" =))
                برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• Trader7
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 940

جمعی از سهامداران در تماس با فارس خواستار شدند

دولت از افت سرمایه مردم در بورس جلوگیری کند/مسئولان به وعده خود عمل کنند

جمعی از سهامداران حقیقی در تماس با فارس خواستار حمایت دولت در برابر افت سرمایه‌شان در بورس و عمل به وعده مسئولان دولتی شدند.

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران عنوان کرد
                  ژنرالها پشت پرده کاهش شاخص بورس
                  یک کارشناس بورس گفت: تاکنون حرف و عمل مثبتی از دولت در خصوص بازار سرمایه ندیده‌ایم.
                  سرمایه 7 میلیون سهامدار بورسی در معرض خطر/ چه کسی پاسخگوی زیان سنگین است؟
                  سهامداران بورسی از 8 ماه‌ گذشته به تدریج شاهد افت ارزش دارائی‌ها و قیمت سهام اکثر شرکت‌های بازار هستند، اما در این مدت چاره‌ای برای جبران خسارت سرمایه‌گذاران نشده است؛ کارشناسان می‌گویند: اگر حقوقی‌ها حمایت نمی‌کنند، حداقل عرضه نکنند.

نظر

• K.S
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 113

[QUOTE=K.S;514649]امیدوارم قبل از پایان عمر این مجلس شاهد
                    استیضاح و برکناری وزیر اقتصاد و تیمش باشم . یکی باید به این بیسواد به ظاهر باسواد یاد بده حباب تو اون شاخص تقلبی افتاده نه تو قیمت سهمها ، برو ارزش ذاتی و دفتری و ارزش جایگزینی سهمها رو بررسی کن نه اینکه قفل کردی رو ارزش اسمی . برو ببین الان یکی بخواد کارخانه سیمان بزنه براش ارزونتر در میاد یا بیاد کل سهم یک شرکت رو از این بازار بخره .

رئیس جمهور محترم شما از مشوقین ورود سرمایه مردم به بورس بودید .

به قول ناپلئون بناپارت :

حرفی را بزن که بتوانی بنويسی،
                    چيزی را بنويس که بتوانی پای آنرا امضاء کنی
                    و چيزی را امضاء کن که بتوانی پای آن بايستی!

حالا دوباره هفته آینده این آقا میره مجلس و میگه ریزشی در بورس نبوده فقط یک اصلاح بوده . شاخص کل تقلبی از 38 هزار سال قبل به 90 هزار رسیده و حالا 20 درصد اصلاح شده و نماینده ها هم فکر میکنن که همه سهمداران پارسال 150% سود کردن و حالا 20% از سودهاشون برگشته و میمونه 130% دیگه واسه سهامدارا . خدا بده برکت

نظر

• Trader7
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 940

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                      64250

شما درست گفتی شما بهترین تحلیلگر بازاری شما خفنی شما باهوشی شما حرفه ای شما........
                      لطفا کل کل های مسخره رو دوباره شروع نکن!

من 50% سهمم 50% نقد ولی هنوز اونقدر نامرد نشدم که به دود شدن سرمایه ملت بخندم و برای کسب منافع خودم به قیمت دود شدن سرمایه مردم خوشحال باشم!
                      لطفا برو تو سایت های مختلف ببین بی چاره ها سرمایه های بسیار کم خودشون که قطعا برای ادامه زندگی به اون احتیاج دارند رو با حرف حسن دروغ گو وارد بورس کردند و دود شد رفت هوا...

نمی خواستم بگم ولی مجبورم کردی
                      یکی از فامیلامون سکته کرد مرد...دیروز ختمش بودیم...

دکتر بهزادی اشتباه کرد ولی هنوز محبوبه ولی تو درست گفتی ولی هنوز منفوری(این رو از تشکر پست هات بفهم)
                      بد زمونه ای شده بد...

نظر

• ebiman
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 2071

سلام

نظر

• amir_321
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 185

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
                          شما درست گفتی شما بهترین تحلیلگر بازاری شما خفنی شما باهوشی شما حرفه ای شما........
                          لطفا کل کل های مسخره رو دوباره شروع نکن!

من 50% سهمم 50% نقد ولی هنوز اونقدر نامرد نشدم که به دود شدن سرمایه ملت بخندم و برای کسب منافع خودم به قیمت دود شدن سرمایه مردم خوشحال باشم!
                          لطفا برو تو سایت های مختلف ببین بی چاره ها سرمایه های بسیار کم خودشون که قطعا برای ادامه زندگی به اون احتیاج دارند رو با حرف حسن دروغ گو وارد بورس کردند و دود شد رفت هوا...

نمی خواستم بگم ولی مجبورم کردی
                          یکی از فامیلامون سکته کرد مرد...دیروز ختمش بودیم...

دکتر بهزادی اشتباه کرد ولی هنوز محبوبه ولی تو درست گفتی ولی هنوز منفوری(این رو از تشکر پست هات بفهم)
                          بد زمونه ای شده بد...
                          واقعا گل گفتی بعضی ها واقعا دیگه دارن رو انسانیت پا میذارن
                          حرف امام علی(ع) رو فراموش کردن که میفرمایند: بدان که در این دنیا 2 روز وجود دارد. یکی برای تو و دیگری علیه تو

نظر

• mnm
                            عضو عادی
                            • Jun 2013
                            • 155

هیچ وقت اون خانمی که2سال پیش سکته مغزی کرد و فوت کرد یادم نمیره با2تا بچه10ساله و12ساله
                            دوستان که اونموقع سهامدار صدرا بودن یادشونه خودمم سهامدار صدرا بودم و سهمو150خریده بودم و با منت بعد بازگشایی روزی10000سهم100تومن ازمون خریدن ولی بعدش چی شد؟حالا یا با سفته بازی یا هرچی!اونموقع هم وضع کل بازار خراب بود ولی بالاخره برگشت(هر چن بازار ما پر از حقه و نامردیه)منطورم اینه که مواظب سلامتیمون باشیم.خدا باعث و بانیشو ذلیل کنه.اینجایی که هستیم اول ریزش نیست ولی میتونه آخراش باشه انشاالله(دقیقا جایی که ما خسته شدیمو کلافه)

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                              64250

اگر شاخص کل بخواهد از مرز 68 هزار واحد بیشتر افت کند شما بدان فارس ممنکه این اصلاح را تمام کند و به حدی شاخص را اصلاح کند که کسی باورش نشود که روند نزولی دیگه تمام شده و باز هم آیا شما میای و خنده می کنی !!!
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• لولی بربط زن
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1862

نامه جدید گنگ خوابدیده

گنگ خواب ديده

عضو سايت

تاريخ عضويت Jan 2005
                                شهر darany_barany@yahoo.com
                                پست ها 2,357
                                تشکر 1,468
                                تشکرها: 10,071 بار در 1,790 پست

سلام علیکم
                                جناب رییس جمهور بی پرده بگویم تا زمانی که پاسخی بر ابهامات موجود ارائه نفرمایید به نوشتن ادامه خواهم داد ، و تک تک اتفاقات این شش ماه را برایتان خواهم نوشت . و همچنان از شما تقاضا دارم فرصتی برای سهامداران حقیقی بدهید تا در دیداری رو در رو از اتفاقاتی که افتاده گزارشی فارغ ازآمارها و ارقام ها خدمتتان ارائه نمایند .
                                آقای رییس جمهور قبل از ورود به بحث خدمتتان عارضم که اکثر افراد حاضر در بورس افراد تحصیل کرده و با دانش هستند ، خواهشا به وزیران و مدیرانتان بگویید پشت آمار و ارقام پنهان نشوند ، وضعیت بورس نیاز به یک بررسی میدانی دارد ، ما مستدل و با مدرک و دلیل برایتان خواهیم گفت که بورس چقدرافت داشته و چه بر سرش رفته است . یادمان هست که از بازی با آمار و ارقام در دوره قبلی راضی نبودید و ما هم راضی نبودیم که به شما رای دادیم.
                                آقای رییس جمهور نکته دردناک اینجاست که اکثر ما نه تنها به شما رای داده ایم ، بلکه برایتان تبلیغ هم کرده ایم ، الان هم بحث سهم خواهی نیست ، ما فقط خواستار پاسخگویی شما هستیم ، نه اهل بازی های سیاسی هستیم و نه وارد جناح بندی ها خواهیم شد ، بابت رای هایی هم که به شما داده ایم باج خواهی نمی کنیم ، فقط یک چیز می خواهیم "پاسخ" .
                                آقای رییس خواسته ما ارائه توضیح از طرف شماست ، همانطوری که برای والیبال ، فوتبال ، انتخابات افغانستان ، سوریه ،یوزپلنگ ، دریاچه ... وقت می گذارید( که دستتان هم درد نکند) به داد ما هم برسید و پاسخ اقدامات دولتتان در این مدت را بدهید ، فرض کنید ما هم مثل یوزپلنگ ایرانی دارد نسل مان منقرض می شود ، یا مثل دریاچه ارومیه در حال خشک شدنیم( البته هم ما و هم دریاچه خشک شدیم و رفت) ، آقای رییس جمهور یک بار دیگر پازل چیده شده در این شش ماه را مرور و به ما پاسخ بدهید .
                                - دلیل و پشتوانه حضرتعالی برای دعوت عمومی مردم به بورس و دادن وعده های متعدد برای حمایت از بورس چه بود ؟
                                - به کدام دلیل قانونی جناب آقای طیب نیا در بورس ،که صریحا از طرف خود ایشان هم تایید شده ، دخالت و دستکاری می نماید؟
                                - اگر بورس حباب بود ، و قیمت هایش غیرواقعی ، چرا دولت در اوج قیمت ها سهامش را به سهامدارن فروخت و پول آن را از بازار خارج کرد.

آقای رییس در هیچ کجای دنیا ، قبول نمی کنند که رییس جمهور مردم را به بازاری دعوت کند ، تا وزیرش بتواند سهام دولتی را به ایشان فروخته و مخارج دولت را تامین نماید ، چیزی که ما می بینیم تله ای بود که برای شش میلیون سهامدار گسترده شده بود ، آیا به نظر شما غیر این است؟

با جور و جهل،دو عفریته‏ی زمان
                                در جبهه‏ یی به وسعت هستی در آویخته‏ام
                                ای مهربانی و دانش!
                                هشدارید که از پشت خنجرم‏ نزنند.
                                ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

در حال کار...
                                X