شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arminfar
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 479

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

با درود خدمت تمامی عزیزان
    چیزی که در این چند روز گذشته در بخش شاخص شاهد بودیم ، تخریب و به چالش کشیدن نظرات یکدیگر بود ، که به چالش کشیدن نه تنها بد نیست ، بلکه سازنده نیز میباشد ،(!!!!) ولی متأسفانه موضوعات چالشی تماماً تخریب ، نظرات حاشیه ای و تثبیت شخصی بود . کاش باز هم شرایط به شرایط تحلیلی بازگردد و از این فضای مناظره ای ، به فضای علمی و آموزشی برسیم .
    اشتباهات خود را بپذیریم ، به طور فطری به دنبال مقصر نگردیم ، از اشتباهاتمان درس بگیریم ، حتماً یادداشت روزانه داشته باشیم ، زمانی که صرف پیدا کردن قاتل بروسلی میکنیم !! ، به دنبال رفتارها و عکس العمل های خودمان در خرید و فروشهایمان باشیم .
    رفتار چارتها عکس العمل رفتار ماست .
    اگر اشتباه کردیم (فریب تبلیغات را خوردیم) ، باور داشته باشیم که اشتباه از ما بوده ، در بازار سرمایه ، تک تک افراد به دنبال سود و منافع شخصی میباشند .
    اگر به کسی بر نمیخورد ، آنهایی که تحلیل میکنند و نظرات خود را در فرومها قرار میدهند نیز ، قطعاً در دراز مدت به دنبال منافع شخصی میباشند و فقط بسته به شخصیت افراد ، نوع منافع متفاوت میباشد . (خواهش میکنم با واقعیتها درست روبرو شویم) نمیخواهم مثال بزنم که به راحتی و کمی ریزبینی مشخص میگردد . هدف تخریب کسی نیست ، که به هر حال سود و زیان یک امر دوطرفه میباشد .
    بهتر است قبل از اینکه خود را برای پاسخگویی مسلح کنیم ، به نظرات یکدیگر احترام بگذاریم.
    همانطور که در آذر ماه نشانه های ریزش خود را آشکار کرده بودند ، اکنون نیز نشانه های صعود پیدا شده اند ، ( واگرایی در شاخص و بیشتر نمادها) ، نکته مهم ادامه دار بودن و شکست مقاومتهاست ، که باید دید قدرت لازم برای این امر وجود دارد یا خیر . به نظر این حقیر همانطور که قبلاً نیز عرض کردم ، این حرکت صعودی موج پنجم نمیباشد و موج B از ABC موج اصلاحی چهارم میباشد
    پرسود باشید
    ارادتمند آرمین فروهر
    ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      بعضی دوستان هیچی براشون مهم نیست فقط پورتفوی بورسیشون ....

تازه دارم جماعت بورسی رو میشناسم ...

سلام آقای آریو لازم نیست زود حکم صادر کنی برای بنده اول وضعیت کشور و وضعیت مردم و بعد جایی که در ان سرمایه گذاری می کنم مهم می باشد این حرف بدی ایست میگم اقای روحانی و وزیر اقتصاد مردم را به سرمایه گذاری تشویق کرده اند و بعد از پشت به همین سرمایه گذاران خنجر زده اند بنده به این آقا در سال 92 رای نداه ام و در 3 سال آینده هم رای نخواهم داد بنده این آقا را قبول ندام نمی گویم از احمدی نژاد حمایت می کنم نه برداشت بد نشود این اقا باید جوابگو ضرر سهم داران باشد و جبران کند با این کار چه بخواهیم و نخواهیم ضربه زد به طرف داران خود در بورس تعداد رای دهنده گان کم شد به هر حال این اقا باید جبران کند تا ضرر سهم داران صفر همین با دست خوش کرد و باید جبران کند همین
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• PETROLEUM
        Banned
        • May 2014
        • 853

جالب هست واقعا" ! میگویند اگر هم بفرض که دولت فریب داده ، خب تقصیر خود ما هست که فریب خورده ایم !!!! این یک جمله را باید با آب طلا نوشت ؟؟؟ آخر منطق هست
        یعنی خود عزیزان هم قبول دارند که کلیت بازار چندان تحلیل بردار نمی باشد :: لااقل یک نکته اشتراک یافت شد ::
        این مساله عین این می ماند که بگویید اگر توی روز روشن ، دزد اگر جیب شما رو زد ، فقط تقصیر خود شما هست !! اصلا" تقصیر دزد نیست !! :::: توی روز روشن ، دولت تدبیر و امید با تبلیغات مستقیم شخص رئیس جمهور و به پشتوانه اعتمادی که به روحانی داشتند ، مردم آمدند سرمایه گذاری در بورس کردند و بعدش هم .... بله توی روز روشن
        نمیدانم این استدلال دوستان را چه بگویم ؟
        یک اصل کلیدی هست در بازار معاملات و این است که سرمایه مثل یک موجود ترسو هست و زود فرار می کند ::

سوال این هست که نقدینگی که با اعتماد به صحبتهای رئیس جمهور و تبلیغات فراگیر وزارت و .... جذب بورس شد و رکب خورد ، حالا آیا بعد از این موضوع هم اعتماد می کند ؟؟ آیا نقدینگی سرگردان باز هم رکب میخورد ؟؟
        بنده هم سودهایی از معاملات داشته ام ولی صحبت من کلیت بازار بورس هست و نه سود شخصی خودم :: قدری دید خود را وسیعتر از سود شخصی خودمان بکنیم :: رفتن پول از بورس مساوی است با تورم که اثرش روی من و شما هم می آید
        چقدر طول می کشد که اعتماد از دست رفته برگردد ؟ به این سوال فکر کرده اید ؟
        بله در کوتاه مدت بخشی از بودجه را اینطوری فراهم کردند آخر سال 92 ولی در بلند مدت چی ؟ خواهش میکنم به صحبتهای من بدون تعصب نگاه کنید

این اعتماد را از بین بردند و عملا" پول را فراری دادند از بورس و این یعنی خیانت به کشور و رشد بازارهای موازی غیر مولد مثل مسکن و طلا و دلالی خودرو و ......
        آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/07/05, 02:31.

نظر

• Trader7
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 940

لینک زیر برای سیگنال خرید میان مدت بنده کافیه:

در پناه حق باشید
          @};-

نظر

• arminfar
            عضو فعال
            • Mar 2014
            • 479

در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
            جالب هست واقعا" ! میگویند اگر هم بفرض که دولت فریب داده ، خب تقصیر خود ما هست که فریب خورده ایم !!!! این یک جمله را باید با آب طلا نوشت ؟؟؟ آخر منطق هست
            یعنی خود عزیزان هم قبول دارند که کلیت بازار چندان تحلیل بردار نمی باشد :: لااقل یک نکته اشتراک یافت شد ::
            این مساله عین این می ماند که بگویید اگر توی روز روشن ، دزد اگر جیب شما رو زد ، فقط تقصیر خود شما هست !! اصلا" تقصیر دزد نیست !! :::: توی روز روشن ، دولت تدبیر و امید با تبلیغات مستقیم شخص رئیس جمهور و به پشتوانه اعتمادی که به روحانی داشتند ، مردم آمدند سرمایه گذاری در بورس کردند و بعدش هم .... بله توی روز روشن
            نمیدانم این استدلال دوستان را چه بگویم ؟
            یک اصل کلیدی هست در بازار معاملات و این است که سرمایه مثل یک موجود ترسو هست و زود فرار می کند ::

سوال این هست که نقدینگی که با اعتماد به صحبتهای رئیس جمهور و تبلیغات فراگیر وزارت و .... جذب بورس شد و رکب خورد ، حالا آیا بعد از این موضوع هم اعتماد می کند ؟؟ آیا نقدینگی سرگردان باز هم رکب میخورد ؟؟
            بنده هم سودهایی از معاملات داشته ام ولی صحبت من کلیت بازار بورس هست و نه سود شخصی خودم :: قدری دید خود را وسیعتر از سود شخصی خودمان بکنیم :: رفتن پول از بورس مساوی است با تورم که اثرش روی من و شما هم می آید
            چقدر طول می کشد که اعتماد از دست رفته برگردد ؟ به این سوال فکر کرده اید ؟
            بله در کوتاه مدت بخشی از بودجه را اینطوری فراهم کردند آخر سال 92 ولی در بلند مدت چی ؟ خواهش میکنم به صحبتهای من بدون تعصب نگاه کنید

این اعتماد را از بین بردند و عملا" پول را فراری دادند از بورس و این یعنی خیانت به کشور و رشد بازارهای موازی غیر مولد مثل مسکن و طلا و دلالی خودرو و ......
            دوست عزیز با احترام به نظر شما باید عرض کنم این بازار بسیار بیرحم است ، دقیقا در تمامی بازارها سرمایه از جایی به جای دیگر نقل مکان میکند ، جای اول متضرر شده وجای دوم سود برده ، اینجا پول بچه نمیکند ، دولت ، حقوقی و من سهامدار خرد منتظر فرصتیم ، تا سهمی رو ارزون بفروشند و بخریم و در مقابل گران بخرند و بفروشیم ، هر کسی برای سود اومده اینجا ، هر کسی ، دوست عزیز هر کسی . این هر کسی شامل خود دولت ، دوستانی که تو دولت هستند و قراره از من و شما حمایت کنند و غیره ، شما تصورتان از حمایت چیه؟
            این که یکی بیاد پولشو بده به ما که ضررمون جبران بشه ، جالبه ، این که دروغ کفتند ، فریب دادند ، تبلیعات کردند و... بابت این بود که سود کنند و به اهدافشون برسند . خیلی ساده اندیشیه که بیان سودی که کردند رو برگردونند ، که اگه شما هم بودید این کارو نمیکردید ، بازار سرمایه بیرحمه ، باید صبور بود و درس گرفت . اتفاقاً بازار بسیار تحلیل و منطق دارد . بی منطقی در نوع برخورد و انتقام از بازار است .
            سود دهی چند درصد از شرکتها صد در صد شده که شاخص بالای 100 درصد بازدهی داشت، چند شرکت سود 10 برابر داشتند که قیمت نمادشان 10 برابر شد ، این همان پولیست که جابجا شده ، روزهایی که 4 درصد 4 درصد شاهد رشد در نمادها بودیم ، بعضی از دوستان میگفتند "نمیشه یک سهم بخریم و ببنده و بره با 50 درصد باز بشه" تو همون اوضاع اشخاصی رو میشناختم که تو ضرر بودند ، چه برسه با این روزها . جنگ با روند جز آسیب و زیان بیشتر ، نتیجه ای ندارد
            دوست عزیز بازار مسیر خودشو میره و این اعتراضات میتونه یک ریز موج ایجاد کنه ، همین
            شما خیلی عصبانی هستین ، خوبیش اینه که اینجا بنده و هر کسی که نظر مخالف بده تو دسترس شما نیست ، .....
            البته بنده با اصل اعتراض مخالف نیستم ، مثل کاری که آقای پناهی به زیبایی با دلیل روی چارت انجام دادند ، ولی نوع برخورد بعضی از دوستان طوری شده که ماهیت اعتراض رو زیر سوال میبرند .
            اگر اعتماد نیست اینجا چه میکنیم ، چرا هنوز پولمان در این بازار بی اعتماد هست ، مگر نمیخواهیم از همین بازار دروغ و نیرنگ و رکب زن ، ضررهامون روجبران کنیم ! اگر غیر از این بود که جلوی ضرر رو از هر جا بگیریم منفعته .
            دوست عزیز خواهش میکنم ، اگر چیزی مغایر با عقیده شما در نظرات این حقیر مشاهده شد ، عفو نموده و به بزرگی خود ببخش .
            اردتمند
            آرمین فروهر
            آخرین ویرایش توسط arminfar؛ 2014/07/05, 03:28.
            ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط Diamond_di2014 پست شده است View Post
              به نقل از سعید درخشانی:

اقتصاد ایران در حال حاضر
              پس از طی دوره رکود تورمی 2 الی 3 ساله دوران احمدی نژاد در رکود به سر می برد.اصولا سیکلهای اقتصادی از رونق به رکود و از رکود به رکود تورمی و یا بالعکس است.جهش از رونق به رکود تورمی و یا بالعکس در اقتصاد بی معنیست.ظاهرا این موضوع علمی را تیم اقتصادی روحانی خوب فهمیده اند.بنابراین در حدود 6 ماه است که کشور را در رکود فرو برده اند.اعمال سختگیری برای افزایش قیمتها در حالیکه داده های تولید گرانتر شده اند یکی از مهمترین علامتهای این امر است.صدالبته هدف ورود به این بخش مهار تورم بوده است و مهمترین ابزارش کنترل نقدینگی ، کاهش ثروت عمومی مردم و جلوگیری از افزایش رشد پول و حتی گردش آن بوده است.
              اما یک نکته بسیاربسیار فنی اقتصادی وجود دارد که امیدوارم تیم اقتصادی ایشان این را هم بلد باشند-البته به نظرم قطعا می دانند.- و آن اینکه اصولا حرکت در جهت از رونق به رکود و از رکود به رکود تورمی خواست عمومی دولتها نیست و در واقع با اشتباهات و ندانم کاریها به آنجا می رسند.بنابراین ممکن است شما چند سال در رکود و سپس بدلایل پیچیده اقتصادی -که مجالش اینجا نیست و یک کلاس 8 ساعته می طلبد- شما وارد رکود تورمی شوید و چند سال هم آنجا و حتی شاید منجر به انقلاب و ... شود.
              اما در برگشت از رکود تورمی به رکود و سپس رونق همیشه این حرکت با خواست و برنامه ریزی دولتها امکان پذیر هست.از آنجا که دولتها با خواست خود و برای بسترسازی و ایجاد فضای اقتصادی برای گذار به دوره رونق رکود را ایجاد می کنند این تصمیم همواره یک تصمیم شکننده و ضدپوپولیستی و سخت می باشد و به واقع سخت ترین بخش از این جراحی اقتصادی می باشد.به لحاظ استاتیکی هم اصولا بدلیل میل به آنتروپی در همه پدیده ها اساسا رکود پس از رکود تورمی بسیار غیر ایستاست.یک وضعیت بینابینی فوق العاده خطرناک.چرا که شما با ایجاد رکود مصنوعی و طولانی کردن آن کم کم تولیدکننده را ناامید می کنید.اگرچه مدت کوتاهی مردم از ثبات قیمتها خوشحال می شوند اما با کم شدن تولیدکنندگان دوباره عرضه بشدت کم خواهد شد و حتی با کاهش تولید تورم ایجاد می گردد و فورا به فاز رکود تورمی باز خواهید گشت.این فوت کوزه گری این دوره حساس است.بنابراین در این شرایط باید با کاتالیزورهایی به سرعت از این دوره و البته به سلامت گذر کرد زیرا با توجه به میزان اطلاعات مردم در کشورهای در حال توسعه از اقتصاد و سطح اعتمادشان به دولتمردان ورود دوباره به فاز رکود تورمی ممکن است حتی این بار منجر به شرایط پیچیده اجتماعی سیاسی شود.
              اما این کاتالیزور کدام است که دولت دست به چنین ریسک بزرگ و پذیرش این مسوولیت خطیر یعنی جراحی بزرگ زد؟
              بلی.درست است.توافق بزرگ.قطعا این توافق انجام شدنیست.مهم قطعیتش است.مهم این است که در طی نهایی شدن توافق هم با گشایش های ارزی پیش آمده هرچند کم دولت موفق به پیاده سازی برنامه هایش می شود.من می بینم عده ای روی زمان توافق بحث می کنند و آن را بزرگ و بزرگ می کنند.البته با توجه به سطح عمومی و متاسفانه حتی اختصاصی دانش در جامعه (نمونه های زیادی از آن در همین سایت هم وجود دارند)هیچ تعجبی نمی کنم.این افراد حتی به چشمشان هم اعتماد ندارند.وقتی می بینند که دولت به چه راحتی دلار را در 3300 در سخت ترین روزهای خبری مهار می کند باید از خود بپرسند که چرا قبلا این اتفاق نمی افتاد؟ وقتی در قیمت طلا خلا 2 ماهه می بینند باید از خود بپرسند چرا مردم و بازار خلاهای قبلی را دو هفته ای پر می کرد؟
              بگذریم و به اقتصاد برگردیم.
              نشانه های عبور از دوره رکود و رسیدن به رونق چیست؟
              به ترتیب:
              1- ثبات در نرخ سود بانکی
              2-کنترل نرخ ارز بعنوان مهمترین پارامتر تورم زا
              3-کاهش تورم در چند دوره در گزارشهای ماهانه( این روند می تواند بین 6 تا 12 دوره برای اقتصادیون به اثبات برسد که تورم مهار شده است)
              نتیجه سه عامل بالا می شود ایجاد رکود خودساخته در همه بازارهای کالایی و سرمایه گذاری و سفته بازی و سپس حرکت پولهای سرگردان و مستاصل و حتی زیان دیده به سمت بانک با کلی منت
              اتفاقی که در 6 ماه اخیرمی بینیم.مسکن زیان داده بورس زیان داده دلار زیان داده طلا زیان داده فقط بانک سود داده.
              4- پس از اجرای 3 عامل بالا تیر خلاص می شود کاهش پلکانی نرخ سود بانکی.

این یکی هنوز رخ نداده و البته اعلان عمومی ورود به دوره رونق است.چرا؟
              وقتی دولت اقتدارش را در مهار تورم نشان دهد و در دوره رکود خودساخته از همه زهر چشم بگیرد با کاهش(پلکانی) نرخ سود بانکی دو راه بیشتر پیش روی مردم نیست.اول اینکه بسیاری از مردم هنوز هم ترجیح می دهند تن به سود پایینتر بدهند چون هنوز ضرر دوران رکود پیش چشمشان هست.البته با حس کردن کاهش تورم کم کم به سود پایینتر عادت هم می کنند.بنابراین مهار نقدینگی اتفاق می افتد و بانکها هم منابع بسیار زیاد ارزانتر به تولید اختصاص می دهند و خود تقویت کننده شدید تولید است.و یا دوم کسانی هستند که قطعا توان ریسک دارند و پول را از بانک بیرون برده یا مستقیما به تولید می برند و یا در بازارهای سرمایه سرمایه گذاری می کنند. اینجاست که همان اتفاق بزرگ می افتد.بازار چه بخواهی چه نخواهی خوب و بد پی به ای می گیرد.
              اگر از بنده حقیر نظر شخصی ام راجع به زمان این رویداد را بپرسید می گویم با توجه به گذشت 6 ماه از دوره رکود می توان هر آن امیدوار بود اما این را به شما مطمئنا می گویم اولین تغییر در نرخ سود بانکی در دورترین زمان ممکنه از ابتدای سال 94 کاهش خواهد یافت.توجه کنید دورترین زمان را گفتم یعنی حتی شاید در نیمه دوم امسال هم اتفاق بیفتد.و این روند در طول دوره رونق دائما و مستمرا کاهشی خواهد بود.
              حالا اضافه کنید آتی نگری بورس را. اینکه چند ماه زودتر می خواهد این موضوع حیاتی را بفهمد بستگی به حجم پول و میزان دانش بازار دارد.شاید 2 ماه شاید هم 6 ماه.شاید هم همین شنبه.
              ظاهرا اقتصاددانان بزرگ هم اعتقاد دارند تورم حداکثر تا 4 سال آینده تک رقمی خواهد شد.
              صرفا جهت استحضارتان اگر نرخ سود بانکی در آن ایام 8% باشد آنگاه بازار براحتی می تواند پی به ای متوسط 10 بگیرد یعنی رشد حدود 80% شاخص

یکی دیگر از نشانه های حرکت از رکود به رونق اقتصادی این است که
              خودرو 1000.000 تولید داشته باشد ... و بهش حاشیه سود 0.2 درصد بدهیم و بعد به ازای هر سهم 250 تومان سود بسازد بعد چون نرخ سود رسیده به 8 درصد پی به ای 12.5 بدهیم قیمت سهم بشود 3000 تومان !
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

سلام آقای آریو لازم نیست زود حکم صادر کنی برای بنده اول وضعیت کشور و وضعیت مردم و بعد جایی که در ان سرمایه گذاری می کنم مهم می باشد این حرف بدی ایست میگم اقای روحانی و وزیر اقتصاد مردم را به سرمایه گذاری تشویق کرده اند و بعد از پشت به همین سرمایه گذاران خنجر زده اند بنده به این آقا در سال 92 رای نداه ام و در 3 سال آینده هم رای نخواهم داد بنده این آقا را قبول ندام نمی گویم از احمدی نژاد حمایت می کنم نه برداشت بد نشود این اقا باید جوابگو ضرر سهم داران باشد و جبران کند با این کار چه بخواهیم و نخواهیم ضربه زد به طرف داران خود در بورس تعداد رای دهنده گان کم شد به هر حال این اقا باید جبران کند تا ضرر سهم داران صفر همین با دست خوش کرد و باید جبران کند همین
                به نظرم رئیس جمهور به هیچ وجه نباید پاسخ گوی ضرر های ما در سهام بازی ...سرمایه گذاری ... و حتی نوع پورتفوی ما داشته باشد ...

هر چقد ما دخالت مجلسی ها و دولتی ها را بیشتر کنیم بازار از شکل واقعی خودش فاصله میگیره.

شک دارم که افراد زیادی به خاطر سخنان ریس جمهورشون سهامدار شده باشند !

البته برخی دخالت هایی در بدنه مدیریت سازمان در روند قیمتی سهام و شاخص سازی داره رخ میده که جا برای تغییر دارد

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                  اگر توافق هسته ای نشود
                  بازار1-2هفته ای منفی خواهد بود وسپس اتفاق سال91و92خواهد افتاد
                  دلار دوباره بالای 4500را میبینه
                  وگروه های پتروشیمی وپالایشی وبه نوعی صادرات محور رشدی درخور سال گذشته خواهند داشت
                  تعدیل های مثبت سنگین برای این گروه
                  وتعدیل های منفی سنگین برای واردات محوری ها

احتمال بالای 99درصد این اتفاق را شاهد نخواهیم بود
                  وتوافق اتفاق می افتد

:D:D
                  اتفاقات سالهای 91 و 92 دوباره تکرار نخواهد شد حتی اگر توافقی صورت نگیرد

حتی اگر توافقی حاصل نشود
                  خرد جمعی در تیم اقتصادی کشور اجازه متلاشی شدن اقتصاد به مانند سالهای 90 تا 92 را نخواهد داد به امید خدا

خرد جمعی
                  هاشم پسران .. نوبخت .. نیلی .. نهاوندیان ... ستاری فر .. زنگنه .. طیب نیا .. و بسیاری از اساتید

خرد جمعی که در گذشته در هیچ مسئله ای جایی نداشت!

نظر

• ebiman
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 2071

فقط خواهشی که از دوستان و اساتید !!!! گرامی دارم اینکه کسانی که در چند وقت اخیر از جنبش سهامداران حمایت نکردند و همش در حال جو منفی دادن بودند و سنگ اندازی بودند تا بازار مثبت شد شروع نکنند دوباره رگباری سهم معرفی کنند چون خیلی ها برای حرفاشون تره هم خرد نمیکنند
                    شک نکنید این چند روز مثبت اخیر به دلیل اعتراضات سهامداران بوده است که امیدوارم ادامه دار باشه

البته بگذریم بعضیها که روشون رو نیست ...
                    سلام

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

دو روز ديگه بازار مثبت باشه پولهاي پارک شده وارد ميشه.
                      احتمالا نوسانگيرها فردا خالي ميکنند و پس فردا دوباره وارد صف خريد بشند.
                      بايد ببينيم حجم معاملات چقدر ميشه اگر بالاي 200ميليارد تومان بره روند صعودي بورس حتمي خواهد شد.
                      .................................................. ....
                      فعلا که همه گروهها صف خريد شدند و بازار با کمبود سهم داره مواجهه ميشه.

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

با سلام امید واریم با حرکتی که امروز شروع شده که تقریبا با قفل شدن سهم های مهم بازار همراه شده بعد از سوال از وزیر اقتصاد و ریس سازمان بورس ادامه داشته باشد باز هم به نظر می رسه که این گروه احساس خطر کرده اند و بازار را مثبت کرده اند و باید همین جو ادامه داشته باشدانشالله با امدن خبر های خوبی هسته ای تا سهام داران از زیان خارج بشود با تشکر
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• شاهین محلوجی
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 2050

درود

خط روند نزولی کوتاه مدت شاخص در تایم روزانه فعلا شکسته شده هدف را میتوان حوالی 72500 واحد تخمین زد ...
                          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                            درود

خط روند نزولی کوتاه مدت شاخص در تایم روزانه فعلا شکسته شده هدف را میتوان حوالی 72500 واحد تخمین زد ...
                            آقا شاهین 72500 را از کجا آوردی ؟

فعلا تا برخورد با ابر ایچموکو هیچ مقاومتی نداریم ، یعنی حدود 75500 واحد . که البته اگر توافق نهایی شکل بگیرد اهداف بالاتری را خواهیم داشت .

نظر

• ابوذر
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 614

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                              دو روز ديگه بازار مثبت باشه پولهاي پارک شده وارد ميشه.
                              احتمالا نوسانگيرها فردا خالي ميکنند و پس فردا دوباره وارد صف خريد بشند.
                              بايد ببينيم حجم معاملات چقدر ميشه اگر بالاي 200ميليارد تومان بره روند صعودي بورس حتمي خواهد شد.
                              .................................................. ....
                              فعلا که همه گروهها صف خريد شدند و بازار با کمبود سهم داره مواجهه ميشه.
                              متاسفانه با کمترین حجم معاملات نزدیک 400 واحد شاخص بالا رفته یعنی همان شاخص سازی!!

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
                                متاسفانه با کمترین حجم معاملات نزدیک 400 واحد شاخص بالا رفته یعنی همان شاخص سازی!!
                                اتفاقا این نشان دهنده این است که فروشنده نداریم و خیلی از سهمها مشکل حجم مبنا پیدا کرده اند .

نظر

در حال کار...
                                X