شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arminfar
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 479

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

رانت دولت سابق برای بورس

این کارشناس مسائل اقتصادی خاطرنشان کرد: «بورس ما هیچ تناسبی با اقتصاد ایران ندارد. در حالی که ایران در سال های 91 و 92 بدترین سقوط آزاد رشد اقتصادی تاریخ خود را تجربه می کرد، شاخص بورس به شدت در حال افزایش بود؛ چون دولت سابق به بورس رانت می داد.»

لیلاز گفت: «نکته دیگر اینکه سهم بورس در بازار سرمایه ایران بسیار کوچک است و لذا از تلاطمات و نوسانات آسیب بیشتری می بیند و شاخص آن سریع تر افزایش و سریع تر هم کاهش پیدا می کند.»

بورس غیر واقعی است و نماینده اقتصاد ایران نیست
    وی تصریح کرد: «لذا علل شرایط کنونی بورس ناشی از کوچک بودن بورس، غیرواقعی بودن بازار بورس در ایران نسبت به سایر کشورها و همچنین دخالت دستگاهها و بنگاههای شبه دولتی و شبه حکومتی در بورس است.»

وی افزود: «یکی دیگر از دلایل سقوط شاخص بورس قطع رانت هایی است که در دولت قبل به برخی نهادها و شرکت های شبه دولتی در بورس تعلق می گرفت.»

این کارشناس مسائل اقتصادی تاکید کرد: «لذا من معتقدم بورس از ابتدا در ایران شایستگی نمایندگی اقتصاد ایران را حتی در سطوح سیاسی و تبلیغاتی نداشته و اکنون که اصلا ندارد.»

دولت دخالت نکند

لیلاز گفت: «ما باید از نوساناتی که در بازار بورس روی می دهد نترسیم و اجازه ندهیم این ترس باعث افزایش دخالت دولت در بورس شود؛ چرا که این دخالت باعث بدتر شدن شرایط می شود.»

وی افزود: «اجازه دهیم بورس هرچه بیشتر آینه تمام نمای اقتصاد ایران و نه آینه تمام نمای سطوح تصمیم گیری - مدیریتی و اجرایی کشور باشد.»

لیلاز با بیان اینکه تزریق رانت به بورس کاملا اشتباه است گفت: «البته من مخالف حذف یکباره رانت هستم؛ اما مخالف وضعیت ثبات سابق هم هستم. لذا دولت باید آرام آرام رانت را حذف کند.»

بورس چاهی که پر نمی شود

وی ادامه داد: «معنا ندارد دولت سالی 150 میلیارد دلار انرژی رایگان به اقتصاد تزریق کند و در عوض 30 میلیارد دلار صادرات داشته باشد. به عبارتی بورس ایران همچون چاهی است که در آن آب بریزیم و دو سوم آن هدر برود و باقی آن را برداشت کنیم. یعنی اگر در این چاه آب نریزیم، آبی نخواهد داشت. پس چرا باید در این چاه آب بریزیم؟»
    ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• bahary
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 2510

در اصل توسط mtabib پست شده است View Post
      اول عرض کنم که : بنده یک عدد سهام خودرویی ندارم
      مثالی میزنم
      فرض کنید شما می خواهید بر روی دانش آموزان یک کلاس سرمایه گذاری کنید
      دانش آموزان ضعیف پتانسیل بیشتری برای رشد دارند مثلا میتوان نمره یک دانش آموز را به راحتی از 6 به 10 رساند
      اما اگر بخواهیم نمره یک نفر را از 17 به 19 برسانیم کار سخت تری است
      پس شما بهتر است با تمرکز بر روی دانش آموزان ضعیف میانگین درسی کلاس را بالا ببیرید تا اینکه بر روی دانش آموزان قوی تمر کز کنید
      خودرو موتور محرکه سایر صنایع است البته اگر مسکن را میشد صادر کرد مسکن هم محرک خوبی است
      خب با این تعاریف خودرو دانش اموز نمره 6هستش یا نمره 17ای؟;)

نظر

• هوای آفتابی
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 184

بنده به عنوان یکی از خوانندگان پر و پا قرص این تاپیک ، به شخصه انتظار تحلیل شاخص و روانشناسی بازار را دارم و بنظر می رسد بحث در خصوص سبد و اینکه تو سبد چی بگزاریم تا بیشتر سود کنیم هست که بهتر است این مذاکرات به تاپیک دیگری منتقل شد.

سپاسگزارم
        [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• محمد یزدی
          عضو فعال
          • May 2011
          • 948

وی با بیان این‌که بنزین به عنوان منبع اصلی درآمد ما بعد از سال 1393 افزایش قیمت پیدا کرد، گفت: قبول داریم که افزایش قیمت‌ها روی خوراک پتروشیمی‌ها و درآمدهای شرکت‌های پتروشیمی تاثیر گذاشت و هم پیشنهاد دولت بود و هم مجلس همراهی کرد اما اگر منابعی از جاهای دیگر مثل درآمدهای نفتی یا برخی مسائل دیگر که دولت عملکرد بهتری در آن‌ها داشته ایجاد شود و مجلس نیز این اجازه را بدهد امکان تامین منابع در ردیف‌های بودجه برای حمایت از بخش تولید وجود دارد.چرا که اگر ما صادرات بیشتر در نفت داشته باشیم قطعا درآمدش را دور نمی‌ریزیم و در داخل اقتصاد هزینه خواهد شد.

.
          .
          .
          تصریح کرد: هیچ کشوری با حمایت گمرکی مالیاتی و تسهیلات و خوراک ارزان نتوانسته یک صنعت را رشد دهد.

-----------

گوشه ای از صحبت های معاون وزیر اقتصاد(محمدی)

ممکنه همون اتفاقی که برا سنگ اهن و پترو افتاد برای پالایشگاهها هم تکرار بشه شایدم همچین برداشتی از گفته ها ایشون اشتباه باشه.
          بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
            و تو دوست عزیز هم خیلی خوبی خوب خوب خوب!
            و هیچکس مجبور نیست نماد دروغ و سقته بازی بخرد.
            و هر کس آزاد است هر چه دوست دارد و مطابق با تحلیل خودش درست است انجام دهد .
            و همه تحلیلها قابلیت نقد شدن را دارند و خرید و فروش هر کسی باید با تحلیل خودش باشد نه از روی دست دیگران.
            و امیدوارم مؤید باشید
            .

با هیمن پتانسیل پتانسل بود که 4 سال پیش صدرای 400 تومانی کردند تو پاچه ملت و مپنای 1300 تومانی امسال

در ضمن اینجا تاپیک شاخص و روند بازار است
            اما برخی دوستانی که به پتانسیل های خودرو واقفند

فقط دارند بازار را به خودرو ربط میدهند ... اما وقتی سهم کله میکنه هیچ خبری نیست ...

چرا بازار را به خودرو ربط میدهند .. بیایند تحلیل کنند خود سهام خودرو

در تاپیک خودش ..

چرا فقط بلدند خودرو به بازار ربط دهند

مگر همین خودرو نبود هفته پیش از 300 اومد 225؟؟؟؟؟؟

خب ثتران قبل از اون از 260 شد 200

حالا قبل از خودرو از 200 شد 245 ...

یا تاپیکو .. یا وسپه .. و خیلی سهام دیگر ..هیچ رفتاری نسبت به معاملات خودرو و گروه خودرو نداشتند و ندارند

چرا دوستان مسیر اشتباه و غلط را به بازار نشان میدهند ؟؟

چرا ادرس غلط را به بازار میدهند ؟؟

خدا رو خوش نمیاد
            خیلی از دوستان حتی نمیدونن dps چی هست ... اینجا رو میخونن

خودرو خوب .. پر پتانسیل اما چرا هر ساعت و هر ثانیه رفتار بازار را به این سهم ربط میدهند ؟؟ !! چیزی جز این است که یک تعداد معلوم الحال وارد این سهم شده اند ؟؟؟

پالایشگاه رفت بالا ... قبول .. آیا ما که چکاوه 290 تومنی میخریدیم باید بیاییم هر لحظه بگیم چکاوه شد 4000 تومن ...

کساوه 380 تومنی را باید بیاییم هر لحظه بگیم حنجره پاره میکردیم پارسال ! وبانک 240 تومنی .. شلعاب 380 تومنی .. کپشیر 160 تومنی قبل از ان مسلم عزیز 110 تومان ...یا سیمان غرب 240 وووو

یعنی فقط شبندر رفت بالا ؟؟؟ !!!!

یعنی فقط خودرو میره بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

هر سهمی از هر گروهی بر مبنای پتانسیل هایش حرکت خواهد کرد

خواهش میکنم ...آدرس غلط به بازار ندهید

از بی آگاهی و جهل بازار سوء استفاده نکنید !

اگر پتانسیلی هست اگر تحلیلی هست ما مشتاقانه میخونیم ...

اما ربط دادن تمام سهام بازار به یک گروه و یک صنعت کار اشتباهی هست
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• abstract
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1506

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
              زماني که شبندر صف فروش بود کل بازار تو باتلاق بود.
              شبندر با زيانش حداقل 6ماه و بعدا 1سال ليدر بود.در صورتي که همان زمان سهمهايي بودند با پي به اي 3 و 4
              الان هم خودرو همين وضع را دارد.
              .................................................. ......................
              داستان خودرو و خودروايها فقط زيان انباشته نيست.
              خودرو نماد حمايت دولت از بازار سرمايه و صنعت کشور هست.
              خودرو نماد توافق بزرگ با غرب هست.
              خودرو نماد مشارکت سرمايه گذاران خارجي همچون بنز و جنرال موتور و رنو و پژو و.....در ايران هست.
              و........
              خوشم میاد یروز صف شد روحیت اومد بالا .
              روزای منفیم همینجوری باش . و مثل مرد پای حرفت بمون . و از سرمایه گزاری خودت دفاع کن .
              کاری به دولت و وزیر و مجلس نداشته باش .
              بجای عجز و لابه به درگاه رسایی . بیا همینجوری ادامه بده .
              اون سفته بازهای سایت همسایه هم که قایم شده بودن امروز آفتابی شدن . اینم تبریک میگم . چه روز خوبیه امروز :)

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

من خیلی خوشحال بودم که در کنار آراد سرمایه همچین سایت وزینی رو هم پیدا کردم که دوستان در نهایت ادب با هم بحث می کنند امروز گویا خیلی ها از دنده دیگری بلند شدند چرا همدیگه رو زیر سئوال می برید مگه تقصیر شماست که این بازار این طوری شده؟

نظر

• arazot
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 68

دیروز ارزش معاملات حدود 174 میلیارد بود امروز حدودا 130 امیدوارم فردا زیر 100 نره که اگه بره نگران کننده میشه
                  بیشتر سرمایه وارد شده جذب گروه خوردرو و شیمیای شده
                  ارزش معاملات گروه خودرو 23.5 میلیارد و شیمیایی 21 میلیارد
                  Welcome To The Wonderful World Of Trading

Where Almost Nothing Turns Out As Expected

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                    و
                    خودرو نماد سفته بازی در بورس است
                    خودرو نماد بنداز و در رو است
                    خودرو نماد دروغ های چند ساله یک مشت سفته باز است
                    و ....
                    انشاالله که اينطور نباشه.
                    من الان يک سال هست تو نماد خودوايها سهامدارم.تو تايپيک خودرو-سايپا-پارس خودرو-ايران خودرو ديزل -ورنا-وساپا و.......برو ببين.
                    من سهامدارم نه سفته باز -سفته باز نهايتا 2ماه رو سهم بمونه نه يکسال.
                    من چشم اندازهاي خودم را تو خودروايها گفتم.
                    خاور را 92تومان خريدم الان 261تومان هست چشم اندازم 800تومانه.
                    خپارس را 105تومان خريدم اگر 80تومان باز بشه ميشه 350تومان .چشم اندازم 800تومانه
                    خودرو و سايپا حدود 145خريدم چشم اندازم 1000تومانه
                    وساپا و ورنا چشم اندازم بالاي 400تومانه
                    و..................
                    من شبندر1300الي 1400توماني را که قبلا 111تومان تا 300تومان خريده بودم را ريختم تو گروه خودرو و دارم سهامداري مي کنم.
                    اگر من اشتباه گرده باشم زيان سنگين خواهم کرد و دمم را رو کولم مي اندازم و ديگه پيدام نميشه.
                    .................................................. ....................
                    من بيش از نيم درصد ايران خودرو ديزل را در يک سال اخير جمع کردم و........ .زماني که خريدم به ازاي هر سهم 140تومان زيان داشت الان شده 25تومان زيان و تو گزارش 3ماهه يعني اخر اين ماه زيانش صاف خواهد شد انشالله.
                    اصولا سرمايه گذاري هم بايد اينطور باشه که فرد رو يک سهم حداقل 2سال صبر کنه.من بر اساس چشم اندازهام سرمايه گذاري مي کنم اميد وارم به چشم اندازهام برسم.
                    .................................................. ................
                    خدا دو جا بنده را لعنت ميکنه
                    1-زماني که دروغ بگه
                    2-زماني که ستم کنه.
                    خدايا من را جز دروغ گويان و ستم پيشه گان قرار مده.
                    موفق باشيم.

نظر

• تاران
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 959

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                      نمودار فارس .لولو خرخره این روزهای بازار...
                      لگاریتمی در در تایم روزانه...
                      به نظر میرسه داریم به آخر بازی در فارس نزدیک میشیم...
                      فیبوی 38.2 +کف کانال
                      بازار این روز حجم و ارزش بازار نسبتا خوبی رو داشت..
                      خبرهای خوبی از وین 6 دراه محابره میشه بهمراه تصمییات دولت و مجلس برای حمایت از بازار ومثل کاهش نرخ گاز مصرفی پتروهاو...
                      فردا روز سبزی رو شاهد خواهیم بود به احتمال زیاد

نظر

• anahita
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 769

سناریو فروش به حقیقی ، به صورت بسیار حرفه ای در حال اجراست !!

پرده اول : بوق زدن و راه انداختن سر وصدا و به میان آوردن صحبت از اخراج رئیس سازمان و استیضاح وزیر و انشار آن به تمام فروم ها و سایت ها !!
                        پرده دوم : ایجاد هیجان در وجود سهامدار حقیقی و تشکیل صف های خرید !!!
                        پرده سوم : فروش سهام به سهام دار حقیقی و آماده شدن برای خالی کردن کامل !!!

اگر کسی ذره ای دقت کنه متوجه میشه که :

1.میانگین حجم معاملات در 5 روز کاری اخیر همون حدود 100 میلیارد بوده و هیچ پولی تزریق نشده !! اون روزهایی هم که حدود 200 میلیارد معامله شده با مراجعه به سوابق به راحتی متوجه میشین حدود 110-120 میلیاردش بلوک بوده برای بالا نگه داشتن حجم !!
                        2.از طرف دیگر سوابق چند روز گذشته رو نگاه کنید ، میانگین خرید حقوقی زیر 20% بوده ، اون هم تو چند سهمی که معمولا حقوقی همیشه خرید داره ، مثل مپنا ، خبهمن ، وبملت و ... !!!
                        3. اکثر صف ها نمایشی بوده و فاقد تعداد مناسب خریدار برای اطمینان از واقعی بودن .
                        4. در بسیاری از سهام حقوقی فروش داشته !!!!

لطفا کمی بیشتر دقت کنید و رفتار هیجانی نکنید که بعد مجبور بشین تقصیر ضرر کردن رو گردن افراد دیگه بندازین

/:.Heart.:/ /:.Heart.:/ /:.Heart.:/ /:.Heart.:/ /:.Heart.:/ /:.Heart.:/
                        *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• لولی بربط زن
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1862

در اصل توسط anahita پست شده است View Post

پرده اول : بوق زدن و راه انداختن سر وصدا و به میان آوردن صحبت از اخراج رئیس سازمان و استیضاح وزیر و انشار آن به تمام فروم ها و سایت ها !!

1.میانگین حجم معاملات در 5 روز کاری اخیر همون حدود 100 میلیارد بوده و هیچ پولی تزریق نشده !! اون روزهایی هم که حدود 200 میلیارد معامله شده با مراجعه به سوابق به راحتی متوجه میشین حدود 110-120 میلیاردش بلوک بوده برای بالا نگه داشتن حجم !!
                          2.از طرف دیگر سوابق چند روز گذشته رو نگاه کنید ، میانگین خرید حقوقی زیر 20% بوده ، اون هم تو چند سهمی که معمولا حقوقی همیشه خرید داره ، مثل مپنا ، خبهمن ، وبملت و ... !!!
                          3. اکثر صف ها نمایشی بوده و فاقد تعداد مناسب خریدار برای اطمینان از واقعی بودن .

لطفا کمی بیشتر دقت کنید و رفتار هیجانی نکنید که بعد مجبور بشین تقصیر ضرر کردن رو گردن افراد دیگه بندازین

بسیار ممنون از هینتی که دادید فقط:

بازار بورس در یک نگاه
                          وضعیت بازار بسته 14:52:08
                          شاخص کل 71,916.60 (43.61)
                          -0.06%
                          ارزش بازار 3,404,866.89 B
                          تعداد معاملات 47,073
                          ارزش معاملات 1,892.007 B
                          حجم معاملات 549.778 M

بازار فرابورس در یک نگاه
                          وضعیت بازار بسته 14:52:08
                          تعداد معاملات 19,244
                          ارزش معاملات 1,503.906 B
                          حجم معاملات 70.805 M

*- مجموع 340 میلیارد تومان . حالا چقدرش بلوکی بوده امار و درنیاوردم.
                          دوم اینکه توی خیلی از نمادها اگه یه سری حقوقی میفروختن یه سری دیگه از حقوقی ها داشتن میخریدن. برای اینکه حجم بخوره و شاخص خیلی افت نکنه. ضمن اینکه فعلا خیلیل از حقوقی ها بدلیل کمبود نقدینگی نمیتونن از همه سهم ها حمایت کنن. فشار فروش چند روز پیش صندوقها هم مزید بر علت شده بود.

با کمال احترام باید بگم که موافق تحلیل شما نیستم.
                          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• ashkan zandi
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1137

در اصل توسط anahita پست شده است View Post

anahita این تلاشتو که نقدی و هروز داری میکوبی بورس رو با اینکه همه ضرر کردن و دل دمدارن تو کار دیگع صرف کنی قطعا موفقی.
                            خیلی از سهما به دید مجمع خیلی مفته دیگه از این پایین ترم نمیاد.
                            اکثرا هم گیر بازارن جز اونایی که رانت داشتن و دی ماه خارج شدن
                            رانت از خون سگ هم نجستره

نظر

• هوای آفتابی
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 184

صرفاً بازار امروز رو خروج نوسانگیرها در شرایط فعلی دیدم ، چشم انداز بازار با چشم اندار مثبت هسته ای ، قطعاً مثبت است. نماد فارس هم بعد از کلی فراز و نشیب کندلی مانند دوجی زد و بنظر از فردا رنگ سبز بخودش بگیره ،البته کل بازار همین مفهوم را داشت و در شرایط فعلی شاخص در یک دودلی فرو رفته و بین صعود و یا ریزش در حال انتخاب است ، این وسط فقط می ماند یک خبر خوش که آن هم شاید از وین برسد. به عقیده من ، پایین بودن ارزش معاملات امروز هم همین معنی رو می دهد ونشان از انتظار سهامداران دارد.

فروش در این روزها بدون دیدن نشانه منطقی ، بی معنیست . بشخصه من امروز تمام سهم شدم و بقول آقای بهزادی عزیز ، ریسک پذیر ... زمان ، درستی و یا اشتباه را مشخص می کند.
                              [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• daryadel120
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 578

تاپیکو دیروز و امروز از ترند نزولی خارج شد ... امکان خارج شدن شاخص کل هم با توجه به داشتن الگوی مشابه می رود ... در صورت خروج از ترند نزولی با یک کندل قوی احتمال رسیدن به کانال 64 هزار بسیار ضعیف می شود

برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

در حال کار...
                                X