شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir222120
    Banned
    • Jul 2025
    • 25

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
    سلام دوست من.........................متشکر از زحمات شما
    از نظر بنده حقیر این موج شماری درست نمیباشد.
    دلیلشو میشه ذکر کنید؟؟؟؟؟؟؟
    به هر حال این فردی که تحلیلو دادند استاد میباشند

نظر

• yesman
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 541

سلام وصبح همگی دوستان بخیر.................خواستم بگم منم با تحلیل حاجی موافقم.........اگر شاخص در روند صعودی موج1 خودش نباشد.................میشود حداکثر تا کف70500 برای تکمیل موج5 تایم دیلی بایین بیاد ولی با شیب تند..............یعنی این رشد شاخص خود یک abc تایم دیلی در قالب موج4 بوده که در تایم 4 ساعته هم دوتا 5 موج را میشود شمارش کرد ....................... این احتمال را میتوان داردکه حداکثر موج5 تایم دیلی بصورت شکست خورده تا 70500 بایین بیاد...................ویک الگوی دوکف تشکیل وبا واگرایهای مکدی وآر اس آی - از آنجا روند قطعی صعودی خودش رو شروع کند..........................بحر حال در اینجا کاملا واضح است که هر دو احتمال وجود دارد بنظر من این نزول کرایه نمیکند که از بازار خارج شویم..................منتظر میمانیم تا الگوی موج الیوتی کامل شود -یا در جهت نزول یا در جهت صعود................کف مشخص است خاطر همگی جمع.................. بنظر من شاخص وبورس و مدیریت بازار مشکلی ندارن............................هر مشکلی هست در مرحله اول وبا بیشترین قصور از خودمان است..................بازار خیلی قشنگ داره حرکت خودش را میکند.........................من قصد جسارت به کسی را ندارم ولی بنظرم کسانی که با بی صبری دارن از بازار شکایت میکنند ........همان کسانی باشند که در موج3 شتابدار و بسط یافته از صعودی هر روزه شاخص شکایت خواهند کرد چون به نظر اونها آن زمان قیمتها حبابی وبا سفته بازی و بی منطق هر روز بالا وبالاتر خواهدرفت....................و آنها بازار به انتها نرسیده از بازار خارج خواهند شد........................فقط صبوری
      علی اقای گل
      سلام
      دیدم در تحلیلت از شاخص صحبت از تایم 4 ساعته کردی. متوجه نشدم. برام بازش میکنی. چون تو فارکس تایم 4 ساعته کوچکتر از دیلی هست، تایم 4 ساعته ریز موجها رو بهتر از دیلی نشون میده. ولی در بازار ما که ساعت معاملات در طول روز 3.5 ساعته چطور با 4 ساعته کار میکنی؟
      سوال بعدی اینکه تایم 4 ساعته در بازار ما چه مزیتی نسبت به تایم دیلی داره؟

با سپاس
      شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

در اصل توسط yesman پست شده است View Post
        علی اقای گل
        سلام
        دیدم در تحلیلت از شاخص صحبت از تایم 4 ساعته کردی. متوجه نشدم. برام بازش میکنی. چون تو فارکس تایم 4 ساعته کوچکتر از دیلی هست، تایم 4 ساعته ریز موجها رو بهتر از دیلی نشون میده. ولی در بازار ما که ساعت معاملات در طول روز 3.5 ساعته چطور با 4 ساعته کار میکنی؟
        سوال بعدی اینکه تایم 4 ساعته در بازار ما چه مزیتی نسبت به تایم دیلی داره؟

با سپاس
        سلام
        شما یک تک موج در تایم دیلی مشخص بیدا میکنید.از انجا که این تک موج خود در قالب یک سری5 موج تایم بایین تر شکل گرفته موج شماری میکنید....................در مورد بورس تهران از آنجای که ساعات کاری کمی نسبت به بازارهای جهانی فارکس- یا بورسهای دیگر دنیا دارد.......................شاید نشود از 4 ساعته برای ریز موج تایم دیلی استفاده کرد..........شاید تام1 ساعته مناسب باشد........بحر حال فعلا من هم مثل شما در حال ارتقای تجربیات ودانش خود میباشم.متشکرم علی میرزایی
        آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/08/18, 12:00.
        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• PETROLEUM
          Banned
          • May 2014
          • 853

توی بازار منفی نیز می توان با یک باز و بسته شدن نماد ، ظرف چند روز 25 درصد سود کرد (مثل کسعدی) ! بشرطی که شما با آقای ص رفیق باشی

اصلا" کسی اومده بپرسه که برچه اساسی بعضی نمادها با محدویت نوسان و برخی نمادها بدون محدودیت نوسان باز می شوند ؟؟؟ اگه کسی تونست جواب بده !

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

در اصل توسط amir222120 پست شده است View Post
            دلیلشو میشه ذکر کنید؟؟؟؟؟؟؟
            به هر حال این فردی که تحلیلو دادند استاد میباشند
            سلام دوست من
            دلیل اون واضح است اگر شما به تمام سهمهای شاخص ساز یا غیره که از برج9 بارسال ریزش کردن از دید موج شماری الیوتی نگاه کنید در خواهید یافت که در انتهای موج4 خودشون هستن واز نظر زمانی این اصلاح بیشتر از6 یا 8 ماه نمیتواند زمان ببرد.....................اگر از نظر تحلیل این استاد موج شماری کنیم فعلا یک سری 5 موج را در قالب موجa بزرگ تایم ویکلی به اتمام رساندیم ودرحال ساخت موجb بزرگ هستیم............فرض کنید این موجb تا80000-85000 بره بالا واز آنجا دوباره شاخص نزولی شود در قالب موجcبزرگ که خود باید یک سری 5 موج دیگر بسازد......(به مدت تقریبا مشابه این 5 موج - 6 ماه.............حالا از هدف اون که احتمالا از70000 هزار هم بایین تر باید باشه صرفه نظر میکنیم)........................حالا میشه شما از نظر زمانی این تحلیل را حساب کنید.................6ماه یک سری 5 موجی -حداقل 2 تا3 ماه موج اصلاحی تا8000-85000 هزار- دوباره حداقل4تا6 ماه دیگر یک سری 5 موجی در قالب موجc بزرگ وانتهای اصلاح از دید ایشون..................=جمعا میشود حدودا12تا14 ماه.......از نظرالیوتی ممکن است امکان داشته باشه............................ولی از منظر خبرهای فاندامنتالی که میشنوید-کاهش نرخ سود- حمایت دولت- مجلس- لایحه خروج از رکود.........................واز همه مهمتر توافق هسته ای............................اینجا یک اگر خیلی بزرگ شکل میگیرد آن هم اینکه توافق صورت نگیرد احتمالا باید تحلیل بالا(ایشون) را معتبر دانست...........ولی فعلا میشه اصلاح را خاتمه یافته تلقی کرداز70500 .......حتی اگر دوباره برگرده به این عدد شاخص- تحلیل ما مبنی بر اتمام اصلاح شاخص دوقبضه ومحکمتر از فعلا میشود.................موفق باشید.

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

سلام دوستان...........کمر بندها را ببندید بزودی برواز شاخص به قلع 80000-81000 هزاری................................از ما گفتن بود از دوستان خوبم................بروانه جان نشنیدن ومسخره کردن......................بنده قصد جسارت به کسی را ندارم...................فقط نظر وتجربیاتم را میگویم ..........................دوستان تازه وارد از این بست حتما استفاده کنند.........بشیمان نمیشوند......................البته اساتید دیگر میتواندد مسخره کنند....بنده انتقاد بذیر که بماند صبور و شکیبا هستم...............نسبت به توهین............................شاد باشید

نظر

• amir222120
                Banned
                • Jul 2025
                • 25

سلام دوست من
                دلیل اون واضح است اگر شما به تمام سهمهای شاخص ساز یا غیره که از برج9 بارسال ریزش کردن از دید موج شماری الیوتی نگاه کنید در خواهید یافت که در انتهای موج4 خودشون هستن واز نظر زمانی این اصلاح بیشتر از6 یا 8 ماه نمیتواند زمان ببرد.....................اگر از نظر تحلیل این استاد موج شماری کنیم فعلا یک سری 5 موج را در قالب موجa بزرگ تایم ویکلی به اتمام رساندیم ودرحال ساخت موجb بزرگ هستیم............فرض کنید این موجb تا80000-85000 بره بالا واز آنجا دوباره شاخص نزولی شود در قالب موجcبزرگ که خود باید یک سری 5 موج دیگر بسازد......(به مدت تقریبا مشابه این 5 موج - 6 ماه.............حالا از هدف اون که احتمالا از70000 هزار هم بایین تر باید باشه صرفه نظر میکنیم)........................حالا میشه شما از نظر زمانی این تحلیل را حساب کنید.................6ماه یک سری 5 موجی -حداقل 2 تا3 ماه موج اصلاحی تا8000-85000 هزار- دوباره حداقل4تا6 ماه دیگر یک سری 5 موجی در قالب موجc بزرگ وانتهای اصلاح از دید ایشون..................=جمعا میشود حدودا12تا14 ماه.......از نظرالیوتی ممکن است امکان داشته باشه............................ولی از منظر خبرهای فاندامنتالی که میشنوید-کاهش نرخ سود- حمایت دولت- مجلس- لایحه خروج از رکود.........................واز همه مهمتر توافق هسته ای............................اینجا یک اگر خیلی بزرگ شکل میگیرد آن هم اینکه توافق صورت نگیرد احتمالا باید تحلیل بالا(ایشون) را معتبر دانست...........ولی فعلا میشه اصلاح را خاتمه یافته تلقی کرداز70500 .......حتی اگر دوباره برگرده به این عدد شاخص- تحلیل ما مبنی بر اتمام اصلاح شاخص دوقبضه ومحکمتر از فعلا میشود.................موفق باشید.
                سلام عزیز
                من اصلا به ایشون که به نظر بنده یکی از اساتید بزرگ هستند و تحلیلشون کاری ندارم
                اولا نظر بنده این است که تحلیل کاملا درست و دقیق و عالی است و شما اشتباهی کردین و نوشتین موج شماری اشتباهه در حالی که موج شماری درسته ولی با ذهنیات و تفکرات شما هم خوانی ندارد پس ننویسید موج شماری اشتباهه چون بدبختو زیر سوال میبرین ولی میتونستین بگین که این سناریو با سناریوی در ذهن من هم خوانی ندارد
                ولی ببخشید اینو میگم بنده 1000000000% مخالف نظر شما هستم و به نظر بنده دلایل شما کاملا سطحی و بچه گانست.ببخشید ریزش شاخص مگه حتما حتما حتما حتما
                ریزش شاخص نیاز به خبر فاند دارد؟؟؟؟؟نمیگم نداره ولی ما در دوران آقای خاتمی هم خبر های خوبی داشتیم اوضاع مملکت هم خیلی بهتر بود اما شاخص ریزش داشت عزیز
                از طرف دیگه بنده شما رو به تایم هفتگی ارجاع میدم از سال 2002 تا 7 ماه پیش به قول این استاد شاخص در کل صعودی بوده/موجی عجیب و بزرگ ساخته و از آنجایی که من و شما و همه تحلیلگران میدانیم هر ترندی اصلاحی دارد نمیتوان انتظار داشت یک همچین صعودی که حدودا 10-12 سال طول کشیده با 6-7 ماه اصلاح بشه
                بنده اتفاقا محکم و قاطع میگم ما یک ریزش دیگه به همین اندازه 6-7 ماه گذشته دارییم
                حتی اگر بهترین خبرها هم در راه باشد هیچ احدی هیچ احدی نمیتونه روند بازار رو تغییر بده
                مگرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر اینکه سقف قبلی که 7 ماه پیش ایجاد شد شکسته شود که بنده با این فشار فروش احتمالشو زیر 10 درصد میدونم
                مگه در آمریکا که اوون ریزش عجیب شاخص s&p اتفاق افتاد خبرهای بدی در راه بود؟؟؟نه...................... ولی بازار را خودشو پیش گرفت
                شما دقیق و با اطمینان میگین
                نمیتونه موج سی بسازه ولی بنده به شما میگویم امثال شما 7 ماه پیش خیلی میگفتند و خیلی هدف های 100/110/120 هزاری برای شاخص در میاوردند ولی چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                حالا کجاند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                من به شما توصیه هایی دارم
                1.اولا هیچ موقع هیچ موقع با این قاطعیت از بازار حرف نزنید بازار هیچ احدی نمیتواند دقیق پیش بینی کند همان قدری که احتمال درست بودن حرفا و تحلیل شما هست (50%) همون قدر هم احتمال درست بودن تحلیل این بنده خدا هست (50%)-----

2.هیچ موع به دلایلی که ساخته ذهنتون هست و فقط بریا توجیه ماندن در این بازار است و هیچ سندیتی ندارد نخواهید روند بازار رو تغییر بدهید اصلا فرض بر اینکه همه اوون شرایط اعم از مذاکرات نرخ سود بانکی و ........اوکی بشه شما چقدر احتمال میدین سقف قبلی شکسته بشه؟؟؟؟اگر میگین زیاد به نظرم دارین اغراق میکنید من خودم احتمالشو زیر 50% میدونم
                3.بازم میگم شما برین تایم فریم هفتگیو ببینید من از همه الیوت کاران و همه کسایی که با آقای ماینر سر و کاری دارند درخواست میکنم که این موج صعودی پر قدرت را ببینند و بگن آیا این موجی که 12 سال با هر صعود یا نزولش در کل صعود داشته میتونه تو 6 ماه و حدود 23.6 و 38.2 درصد اصلاح کنه؟؟؟؟؟
                5.من نمیدونم شما چجوری میگین همه سهم هاا در موج 4 اصلاحی هستند یعنی موج 4 اصلاحی این قدرت را داره که سهم هارو بین 40 تا 80 درصد کاهش قیمت بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته بر طبق قوانین شما شاید ///اصلا آیا موج 4 میتونه 50-60 درصد سهم هارو به کف قیمتی خودشون برسونه؟؟؟؟؟اصلا آیا موج 4 میتونه تو موج 2 نفوذ کنه که اکثر سهم هاا کردند؟؟؟؟؟
                6.به نظرم یه ذره دارین بازارو به نفع خودتون تحلیل میکنید من اگه جای شما بودم از بالا و با دیدی بی طرفانه به قضیه نگاه میکردم
                امیدواررم ناراحت نشده باشید از من
                بنده منتظر همان موج ریزشی که شما آن را غیر ممکن میدانید هستم و فقط منتظرم این اصلاح بیاد بالا و تمامی سرمایه ام را از این بازار خارج کنم
                قضاوت با دوستان
                با تشکر

نظر

• amir222120
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 25

سلام دوستان...........کمر بندها را ببندید بزودی برواز شاخص به قلع 80000-81000 هزاری................................از ما گفتن بود از دوستان خوبم................بروانه جان نشنیدن ومسخره کردن......................بنده قصد جسارت به کسی را ندارم...................فقط نظر وتجربیاتم را میگویم ..........................دوستان تازه وارد از این بست حتما استفاده کنند.........بشیمان نمیشوند......................البته اساتید دیگر میتواندد مسخره کنند....بنده انتقاد بذیر که بماند صبور و شکیبا هستم...............نسبت به توهین............................شاد باشید

سلام عزیز
                  من اصلا به ایشون که به نظر بنده یکی از اساتید بزرگ هستند و تحلیلشون کاری ندارم
                  اولا نظر بنده این است که تحلیل کاملا درست و دقیق و عالی است و شما اشتباهی کردین و نوشتین موج شماری اشتباهه در حالی که موج شماری درسته ولی با ذهنیات و تفکرات شما هم خوانی ندارد پس ننویسید موج شماری اشتباهه چون بدبختو زیر سوال میبرین ولی میتونستین بگین که این سناریو با سناریوی در ذهن من هم خوانی ندارد
                  ولی ببخشید اینو میگم بنده 1000000000% مخالف نظر شما هستم و به نظر بنده دلایل شما کاملا سطحی و بچه گانست.ببخشید ریزش شاخص مگه حتما حتما حتما حتما
                  ریزش شاخص نیاز به خبر فاند دارد؟؟؟؟؟نمیگم نداره ولی ما در دوران آقای خاتمی هم خبر های خوبی داشتیم اوضاع مملکت هم خیلی بهتر بود اما شاخص ریزش داشت عزیز
                  از طرف دیگه بنده شما رو به تایم هفتگی ارجاع میدم از سال 2002 تا 7 ماه پیش به قول این استاد شاخص در کل صعودی بوده/موجی عجیب و بزرگ ساخته و از آنجایی که من و شما و همه تحلیلگران میدانیم هر ترندی اصلاحی دارد نمیتوان انتظار داشت یک همچین صعودی که حدودا 10-12 سال طول کشیده با 6-7 ماه اصلاح بشه
                  بنده اتفاقا محکم و قاطع میگم ما یک ریزش دیگه به همین اندازه 6-7 ماه گذشته دارییم
                  حتی اگر بهترین خبرها هم در راه باشد هیچ احدی هیچ احدی نمیتونه روند بازار رو تغییر بده
                  مگرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر اینکه سقف قبلی که 7 ماه پیش ایجاد شد شکسته شود که بنده با این فشار فروش احتمالشو زیر 10 درصد میدونم
                  مگه در آمریکا که اوون ریزش عجیب شاخص s&p اتفاق افتاد خبرهای بدی در راه بود؟؟؟نه...................... ولی بازار را خودشو پیش گرفت
                  شما دقیق و با اطمینان میگین
                  نمیتونه موج سی بسازه ولی بنده به شما میگویم امثال شما 7 ماه پیش خیلی میگفتند و خیلی هدف های 100/110/120 هزاری برای شاخص در میاوردند ولی چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  حالا کجاند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  من به شما توصیه هایی دارم
                  1.اولا هیچ موقع هیچ موقع با این قاطعیت از بازار حرف نزنید بازار هیچ احدی نمیتواند دقیق پیش بینی کند همان قدری که احتمال درست بودن حرفا و تحلیل شما هست (50%) همون قدر هم احتمال درست بودن تحلیل این بنده خدا هست (50%)-----

2.هیچ موع به دلایلی که ساخته ذهنتون هست و فقط بریا توجیه ماندن در این بازار است و هیچ سندیتی ندارد نخواهید روند بازار رو تغییر بدهید اصلا فرض بر اینکه همه اوون شرایط اعم از مذاکرات نرخ سود بانکی و ........اوکی بشه شما چقدر احتمال میدین سقف قبلی شکسته بشه؟؟؟؟اگر میگین زیاد به نظرم دارین اغراق میکنید من خودم احتمالشو زیر 50% میدونم
                  3.بازم میگم شما برین تایم فریم هفتگیو ببینید من از همه الیوت کاران و همه کسایی که با آقای ماینر سر و کاری دارند درخواست میکنم که این موج صعودی پر قدرت را ببینند و بگن آیا این موجی که 12 سال با هر صعود یا نزولش در کل صعود داشته میتونه تو 6 ماه و حدود 23.6 و 38.2 درصد اصلاح کنه؟؟؟؟؟
                  5.من نمیدونم شما چجوری میگین همه سهم هاا در موج 4 اصلاحی هستند یعنی موج 4 اصلاحی این قدرت را داره که سهم هارو بین 40 تا 80 درصد کاهش قیمت بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته بر طبق قوانین شما شاید ///اصلا آیا موج 4 میتونه 50-60 درصد سهم هارو به کف قیمتی خودشون برسونه؟؟؟؟؟اصلا آیا موج 4 میتونه تو موج 2 نفوذ کنه که اکثر سهم هاا کردند؟؟؟؟؟
                  6.به نظرم یه ذره دارین بازارو به نفع خودتون تحلیل میکنید من اگه جای شما بودم از بالا و با دیدی بی طرفانه به قضیه نگاه میکردم
                  امیدواررم ناراحت نشده باشید از من
                  بنده منتظر همان موج ریزشی که شما آن را غیر ممکن میدانید هستم و فقط منتظرم این اصلاح بیاد بالا و تمامی سرمایه ام را از این بازار خارج کنم
                  قضاوت با دوستان
                  با تشکر

نظر

• arminfar
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 479

با درود خدمت تمامی عزیزان و اساتید محترم
                    لازم دونستم یک نکته کوچیک در مورد شاخص عرض کنم
                    در اینکه بلند مدت روند شاخص صعودی میباشد شکی نیست که شاخص منفی و نزولی به معنی خراب بودن وضع اقتصاد در سطح کلان میباشد و در حال حاظر در اصلاح به سر میبرد و بر همین اساس روند شاخص همیشه باید صعودی باشد و منفیها فقط و فقط اصلاح میباشند . حتی بعد از پایان موج پنجم که شاهد یک اصلاح بلند مدت خواهیم بود ولی در کلیت روند شاخص تغییری حاصل نمیگردد . شاخص منفی یعنی رشد اقتصادی منفی و همانگونه که در روند بلند مدت شاخص مشاهده میکنیم . این روند صعودی میباشد و این روند میبایست صعودی باشد .
                    امیدوارم توانسته باشم منظورم را بیان کنم .
                    ارادتمند
                    آرمین فروهر
                    ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• سرمايه
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 38

ضمن عرض سلام خدمت تمامي دوستان
                      amir222120 عزيز با تشكر از تمامي مطالب شما در اين تاپيك،سوالي از شما داشتم:(البته من تكنيكال بلد نيستم بيشتر رو روانشناسي بازار كار ميكنم)
                      با توجه به پاسخي كه به كاربر ali30 داديد در قسمت توصيه ها (بند 5) ، از لحن سوالتون اين برداشتو كردم كه موج 4 اصلاحي توان اصلاح قيمت سهم ها را تا اين حدي كه امروز مشاهده ميكنيم ندارد، پس عامل اين اصلاح كدام موج است ؟ دوم اينكه بطور ميانگين اكثر سهام تقريبا 50% اصلاحو تجربه كردن آيا قيمت كنوني آنها توان تحمل اصلاح سنگيني كه شما منتظر آن هستيد(بند 6) را دارند،بر اساس چه منطقي؟
                      با تشكر
                      [COLOR=#ff0000]واقعيت[/COLOR] را آنگونه كه [COLOR=#ff0000]هست[/COLOR] بپذيريم، [COLOR=#ff0000]نه[/COLOR] آنگونه كه [COLOR=#ff0000]ميخواهيم[/COLOR].

نظر

• amir222120
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 25

در اصل توسط سرمايه پست شده است View Post
                        ضمن عرض سلام خدمت تمامي دوستان
                        amir222120 عزيز با تشكر از تمامي مطالب شما در اين تاپيك،سوالي از شما داشتم:(البته من تكنيكال بلد نيستم بيشتر رو روانشناسي بازار كار ميكنم)
                        با توجه به پاسخي كه به كاربر ali30 داديد در قسمت توصيه ها (بند 5) ، از لحن سوالتون اين برداشتو كردم كه موج 4 اصلاحي توان اصلاح قيمت سهم ها را تا اين حدي كه امروز مشاهده ميكنيم ندارد، پس عامل اين اصلاح كدام موج است ؟ دوم اينكه بطور ميانگين اكثر سهام تقريبا 50% اصلاحو تجربه كردن آيا قيمت كنوني آنها توان تحمل اصلاح سنگيني كه شما منتظر آن هستيد(بند 6) را دارند،بر اساس چه منطقي؟
                        با تشكر

با سلام خدمت شما دوست عزیز قبل از شروع بابت امضا و جمله زیباتون واقعا تشکر میکنم کاش همه ما واقعیت ها رو ببینیم نه اینکه جوری ببینیم که به نفعمان باشد
                        جواب سوال اولتون : برادر عزیز از لحاظ تکنیکالی و الیوتی موج 4 موجی دارای قدرت کم ولی خسته کننده یعنی اینکه موج 4 بیشتر زمان تلف میکند و از لحاظ قیمت زیاد توانایی اصلاح ندارد حتی قیدت اصلاحیش از موج 2 کمتر است موج 2 گاهی میتونه حتی تا نزذیکی های 100 درصد موج 1 رو اصلاح کنه یعنی اگر قیمت به فرض از 100 تومن به 200 رسیده باشه تو موج 1 موج 2 میتونه دوباره قیمت رو تا 101-102-105 و ... بکشونه ولی موج 4 همچین قدرتی نداره و در قدرتمند ترین حالتش میتونه تا 50 یا در صورتی که موج 3 خیلی بزرگ باشه تا 61.8 درصد( بعیده) اوون موج قبلی رو اصلاح کنه
                        ولی خیلی زمان تلف میکنه و خیلی اذیت میکنه
                        به نظر این بندده حقیر و البته اوون ویدیو این اصلاح که تونست حتی بعضی سهم هارو به اندازه 70 درصد کاهش بده موج A از یک اصلاح بزرگ است همه ما میدانیم موج اصلاحی A موجی قدرتمند است موجیست که بعد از اشباع خرید رخ میدهد و میتواند خیلی قدرتمند باشد و باید منتظر یا اصلاح ساده ای بی سی باشیم یا اصلاح پیچیده ای بی سی دی ای
                        اما سوال سومتون که به نظرم سوال دقیق و جالبی هست
                        بله تحمل داره میدونین چرا؟؟؟؟؟؟؟دلایلش
                        1.از لحاظ الیوتی موج بی که بعد از این ریزش 7 ماه پیش قراره صعود کنه و الانم تقریبا تو موج A از بی بزرگ هستیم تقریبا (تاکید میکنم تاکید میکنم)تقریبا میتونه قیمت سهم هارو به نزدیکی های قیمت اولیشون برگردونه مثلا شیرانی که تا قبل از این ریزش 3000 تومن بود و الان 2200 هست میتونه دوباره به این قیمت یا حداقل به 2800-2900 برگردونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/چون همه میدونیم موج بی میتونه حتی تا 100 درصد موج ای که همون ریزش 7 ماهه پیش است رو اصلاح کنه
                        2.حالا بعد از اینکه این قیمت هاا برگشتند چه اتفاقی میوفته؟؟؟معلومه همه دوباره جوگیر میشند هدف های 100 120 130 هزاری برای شاخص میدند اما دریغ از اینکه شاخص موج سی رو آغاز میکنه و ریزش دوباره آغاز میشه
                        3.حالا سوال اینجاست آیا ریزش همین قدرت موج 7 ماه پیش را دارد؟؟؟؟به نظر من خیر ندارد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟اولا شاخص در این 7 ماه خوب ریزش کرده و یه جورایی از لحاظ ذهنی همه دیگه آمادند پس فروش های هیجانی کم میشه ثانیا آقایون مگه ما بین موج A و موج C واگرایی نداریم؟؟داریم .....واگرایی یعنی اینکه سرعت تقییرات قیمت کم میشه به عبارتی درسته ریزش داریم اما سرعتش خیلی کمتر
                        4.به نظرم در این موج سی که من منتظرشم قیمت ها به همین حدودا میرسه /پی به ای بازار بازم 3-4 میشه و اوون موقع میتونیم به انتظار یک صعود عالی و قوی فکر کنیم
                        باز هم میگم خواهشا نمودار هفتگی شاخص رو برای 1 باز هم که شده واقع بینانه بررسی کنید
                        با تشکر

نظر

• سرمايه
                          عضو عادی
                          • Jun 2013
                          • 38

فوق العاده بود دوست عزيز، بابت توضيحات زيبا و سادتون در مورد امواج نهايت تشكر رو دارم يه خورده برام ملموس شدن.
                          مورد بعد اينكه بنده تصور كردم شما در قيمت هاي فعلي منتظر اصلاح بعدي هستيد ولي در توضيحاتتون اشاره كرديد كه سهم ها ميتوانند تا حدودي به قيمت چند ماه قبل برگردند و سپس امكان اصلاح مجدد هست.
                          ممنون بابت وقتي كه گذاشتيد
                          [COLOR=#ff0000]واقعيت[/COLOR] را آنگونه كه [COLOR=#ff0000]هست[/COLOR] بپذيريم، [COLOR=#ff0000]نه[/COLOR] آنگونه كه [COLOR=#ff0000]ميخواهيم[/COLOR].

نظر

• بهزاد بهزادی
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 494

شب همه دوستان بخیر

ان شالله جمعه ایران هستم... سفر بسیار خوبی بود و خستگی یکسال گذشته رو به نحوی از تن بدر کرد...

امشب داشتم سرمایه گزاری خودم رو در سال جدید در بورس بررسی می کردم... شرایط تا به اینجای کار آنگونه که انتظار داشتم نبوده است هرچند ضرر چندانی هم نصیب سرمایه نشده...

حدود 120 روز از ورود بنده در سال جدید به بازار میگذره... در این مدت سبد بنده بدون تغییر بوده و سهم ها با دید بلند مدت انتخاب شده اند... بازدهی سبدم منفی بوده است و حدود یک و نیم درصد از سرمایه رو از دست داده ام... جالب اینکه در همین مدت شاخص حدود نیم درصد رشد داشته است...

دلار در طی این مدت حدود دو و نیم درصد و سکه حدود سه و نیم درصد ریزش داشته که نشان از جلوتر بودن پرتفو از این دو بازار داره...

بازار مسکن قابل بررسی نیست اما رکود در این بازار همچنان پابرجاست... و اما نکته جالب اینکه در همین مدت سپرده های مشابه در بانک ها حدود 8 درصد سود رو به صاحبان سپرده هدیه داده اند...

در هر حال اگرچه بنده انتظار داشتم رشد شاخص زودتر اتفاق بیفته و عدم حمایت ها از بازار تا به این اندازه طولانی نشود، اما تصمیم بر این دارم تا همچنان سهامدار باقی بمانم... تا مهلت تعیین شده برای مذاکرات حدود سه ماه باقی مانده است و تنها ریسک عمده ای که باعث خروج من از بازار بشه عدم رسیدن به توافق هسته ای در مهلت تعیین شده است...

شرایط بازار بد نیست اما همچنان بازار از عدم نقدینگی که حاصل عدم اطمینان به روند بازار است رنج می برد... این روزها شاهد این موضوع هستیم که اخبار خوب روی بازار تاثیری نمی گذارند اما من فکر می کنم این خبرها همانند فشار یک فنر به تدریج جمع شده و بازار رو در نقطه ای مناسب که محرکی واقعی پیدا بشه رو به بالا می جهاند...

در بازارهای موازی خبری نیست... فشار نزولی دلار و سکه کاملا احساس میشه و شکست 3100 تومان در روز جاری حکایت از این موضوع داره... بازار مسکن به شدت راکد است و طرح اخذ مالیات از مسکن خالی که اخیرا مجددا مورد توجه قرار گرفته است این بازار رو بیش از پیش در رکود فرو می برد... فراموش نکنیم که درآمدن این بازار از رکود به نفع گروه هایی مانند سیمانی ها ، ساختمانی ها، فلزی ها و سایر گروه های مرتبط هست...

اما به جهت تکنیکال اگر مجددا سوپرایز نشویم این ریزش ها رو باید یک موج اصلاحی فرض کنیم که می تونه یک موج 2 از یک سیکل پنج موجی و یا یک موج b از یک سیکل سه موجی باشد...هرچند ساختار بسیار ساید این اصلاح شبیه به یک ریزموج 4 هم می تواند باشد... در هر حال اینکه چه موجی است رو نمی دونیم اما به جهت ساختاری، این ساختار بیشتر به یک موج اصلاحی شبیه است تا یک موج پیشرو...

دو سه روز دیگر وارد شهریور می شویم... خیلی از حرفه ای های بازار این ماه رو برای شروع صعود بازار پیش بینی کرده بودند... باید منتظر شد و دید که چه میشود... در این ماه رویداد های مهمی داریم... موضوع نرخ بهره و سود بانکی قطعا در نشست شورای پول در شهریور ماه به چالش گذاشته خواهد شد... حتما به خاطر دارید که چند ماه پیش گفته بودم که احتمال کاهش سود بانکی از نیمه دوم سال وجود دارد... در حوالی نیمه شهریور ماه نشست دیگری از ادوار مذاکرات هسته ای رو داریم که اون رو هم باید به دقت زیر نظر داشته باشیم... در نهایت ببینیم مجلسی ها با طرح دولت برای خروج از رکود چه می کنند!

به دوستانی که خارج از بازار هستند و نقد، توصیه ای برای ورود در این مقطع ندارم چراکه بازار فعلا در حالت انتظار به سر می برد اما اونهایی که در بازار هستند خروج و فروش سهام در این روزها از دید من غیر اصولی و غیر منطقی است... بارها اشاره کردم که رشد اصلی شاخص در سال جدید در دو یا سه ماه متوالی خواهد بود که رشدی حداقل بین 30 تا 40 درصد رو به ارمغان بیاره... اینکه این حرکت و رالی صعودی کی شروع بشه واقعا با این بازار کسل کننده پیش بینی اش دشوار شده... تصور نمی کنم رشد امسال بازار در زمستان باشد و علی القاعده ماه های پیش رو آبستن شرایطی خوب برای بورسی ها باید باشه..

شب همه عزیزان بخیر- بهزاد

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11252

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                              روند بازار طی1-2سال اتی به همین شکل خواهد بود
                              وتنها برخی گروه ها درامان خواهند بود وبازدهی مثبت خواهند داشت

هرازگاهی محرکی به این شاخص خواهند داد که 1هفته ای دوام میاره

دراین بازار فقط دنبال تک سهم ها وسهم های کم ریسک بازار باشید

بدرود
                              خیرمقدم عرض می کنم خدمت جناب بهزادی عزیز

امیدوارم سفر خوشی را سپری کرده باشند

با احترام به نظر همه دوستان ولیکن تمام نمودارها واندیکاتورها نشان از ادامه موج4را طی1-1.5سال اتی را می دهند

اگر به زمان موج ها دفت کنیم معمولا بازه زمانی موج3 و4تقریبا طی10سال اخیر برابر بوده

موج3بازار حدودا18 ماه طول کشیده وبازار هم از6ماه قبل وارد موج 4شده واحتمالا تا یکسال اتی این موج ادامه داره ولیکن باشیب پایین

همچنان معتقدم دنبال تک سهم ها باشید تا بتوانید به سودهای مورد نظرتان برسید

بدرود
                              آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2014/08/19, 00:01.

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

گروه ساختمان
                                گروه کاني غير فلزي
                                گروه ابزار پزشکي و اندازه گيري و اپتيکي يعني اکنتور
                                ...........................................
                                شاخص اين 3گروه در مدار رشد.چون مقاومت شاخصشون شکسته است.
                                احتمالا بعدش نوبت گروه نيروگاه و گروه بابا برقي خواهد شد.

نظر

در حال کار...
                                X