شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b-asgharne
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1052

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
    یک ماه قبل نوشتم و با ده تا دلیل مستند نوشتم که بازار ، در میان مدت بالای چندانی ندارد ::
    آقای صالح آبادی ، سهم فولاد رو با P/E معادل پنج نیمخرند :: برو پی کارت و شرت رو از سر بازار کم کن
    ببین چه وضعی شده و چقدر بی اعتماد شده اند به بازار سهمهای ارزشمند بازار را هم نمی خرند
    برکناری صالح آبادی به موقع و جهت صدور سیگنال ورود به حقوقی ها( ی اصلی) برای ورود به بازار استفاده خواهد شد
    و فعلا تا اون موقع از تخصص شاخص سازی ایشان(که مخترع آن می باشد) نهایت بهره برداری را خواهند برد.

نظر

• majid5554
      عضو جدید
      • Apr 2014
      • 1

پاسخ : خروج موقت از بازار

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
      عصر همه عزیزان بخیر

دیروز اشاره ای به وضعیت نگران کننده بازار داشتم و رفتار مشابهی که در سه هفته اخیر از بازار شاهد بوده ایم و آن چیزی نیست به جز حجم محدود و کم معاملات و درجا زدن شاخص به مدد انجام معاملات کد به کد و بلوکی که هر روز این افتخار نصیب یک سهم می شود...

از دید تحلیلی بنده بازار در میان مدت و دراز مدت در حال حاضر فاقد ریسک هست و این مورد رو در روزهای گذشته با اشاره به سه پناتسیل نهفته بازار رو اشاره کردم... این سه عبارت بودند از حل بحران هسته ای، عملی شدن بسته خروج از رکود و کاهش نرخ سود بانکی...

همانطور که دیدید بنده دیروز در پست های خودم برای اولین بار در چند هفته اخیر نگرانی خودم رو اعلام کردم... خیلی ها از این گفته من تعجب کردند چراکه شاخص دیروز در محدوده صفر بود... آنچه برای من در رفتار دیروز بازار مهم بود این بود که در روز اول شهریور و با دستور بانک مرکزی قرار بود نرخ سود روزشمارها به زیر 10 درصد برسد... انتظار من از این دستور مشاهده حرکتی خوب در بازار سرمایه در شنبه بود که این مهم اتفاق نیفتاد و اگر به لطف و مدد معامله بلوکی فارس نبود دیروز هم شاخص منفی بود...

چیزی که در این چند هفته و مخصوصا دیروز و امروز بنده احساس می کنم اینه که فعلا پتانسیل ها بیشتر در حد صحبت و حرف باقی مانده است... دیروز من به چندین بانک متفاوت سر زدم و متاسفانه اثری از کاهش نرخ سود نبود... نکته مهم دیگر اینکه بانک ها در حال حاضر به سپرده های یکساله سود 22 درصد می دهند و این درحالیست که در خیلی از بانک ها بعد از بستن حساب بعد از دو یا سه ماه کسر سودی تعلق نمی گیرد... به عبارتی ساده تر حتی با کاهش سود روزشمارها سودهای بانکی همچنان در قالب مدل های متنوع بر خلاف ظاهر یکسان جذاب هستند...

در مورد بسته خروج از رکود علیرغم اینه که به نقش بانک ها در تامین مالی واحد های تولیدی اشاره شده اما بنده انتظار داشتم دولت راسا وارد کار بشه و همانند کشوری مانند آمریکا که در چهار مرحله سیاست های انبساطی را در زمان رکود پیاده کرده که به سیاست های QE معروف هستند عمل کند... درواقع راهکار بدون واسطه برای خروج از رکود تزریق منظم و ماهیانه نقدینگی توسط بانک مرکزی است... به نظر میرسه دولت در بسته خروج از رکود به جای اینکه از خود و بانک مرکزی شروع کند از بانک هایی شروع می کند که امروزه همگی خصوصی هستند...

در مورد بحران هسته ای من هنوز اعتقاد دارم این مهم به نتیجه رسیده و شاهد بن بست نخواهیم بود با این حال نتیجه آن منوط به روزهای آخر و آذرماه است...

اما بنده در مورد اینکه شاهد تاثیر مذاکرات هسته ای بر بازار از هم اکنون باشیم انتظاری ندارم و این پتانسیل رو بین سه پتانسیلی که اشاره کردم موخر بر بقیه به جهت زمانی می دانم... اما تصور بنده این است که دولت در اجرای سیاست های انبساطی باید با قدرت بیشتری ورود پیدا کند و کاهش نرخ سود بانکی قانونی تر و محکم تر صورت پذیرد...

بنده از رفتار شاخص سازی در سه هفته اخیر که به نوعی به صورت مداوم تکرار شد احساس خطر کردم چراکه به نظر میرسه به بازار اینگونه گفته شده که باید سعی کند کف خود را بسته نگه دارد... این دستکاری بازار رو زمانی که در کنار گام های عملی در دو پتانسیل اول می گذارم به این نتیجه میرسم که دولت ترسی در دل دارد و اون ورود نقدینگی به بازار و افزایش تورم در اثر کاهش نرخ سود بانکی و پیاده سازی محکم و قاطع سیاست های تزریق پولی است...

من گمان می کنم دولت امید به نتیجه مذاکرات دارد و ترجیح می دهد بار اصلی خروج از رکود در بازار رو بر دوش نتیجه مثبت مذاکرات بیندازد و از دو پتانسیل اول آنگونه که لازم است استفاده حداکثری نبرد.... این موضوع دو پیام برای من دارد اول اینکه رشد بازار و خروج از رکود منوط به نتیجه مذاکرات به جهت زمانی خواهد شد و دوم اینکه ریسک بازار رو به سمت یک گزینه می برد...

باز هم تکرار می کنم بازار در بلند مدت راهی جز صعود ندارد اما شخصا معاملات دیروز بازار که در ادامه رفتار 3 هفته گذشته بود برایم اهمیت داشت... من امروز با شروع بازار و مشاهد جو حاکم بر معاملات تصمیم گرفتم به صورت موقت از بازار خارج شوم و بخش عمده ای از سرمایه رو که در حدود 70 درصد بود از بازار خارج کردم... دیروز اشاره به این موضوع داشتم که فعلا ترجیح می دهم به صورت ترکیبی سرمایه گزاری کنم... دوستی اشاره کرده بود که این مهم به معنی نداشتن دید تحلیلی روی بازارهاست و باید بگم که دلیل این مهم از نظر من احتمالات بازار و اتفاقاتی است که در بازار سرمایه بر خلاف تصورات ما می افتد... در هر حال بسیاری از سرمایه گزاران بزرگ در زمان هایی که بازارها کمی دچار ابهام می شوند از این روش برای کاهش ریسک بازار استفاده می کنند و تخم مرغ های خود را در سبدهای گوناگون می گذارند...

دیروز انتظار ریزش امروز رو داشتم و به اعتقاد بنده این هفته بازار کلا ریزشی خواهد بود مگر اینکه به مدد معاملات بلوکی به کمک بازار بیایند... کاهش نرخ سود بانکی و تزریق نقدینگی به بازار بر اساس بسته انبساطی باید به وضوح و محکم و قاطع باشد... دولت و بانک مرکزی که در راس امور اقتصادی هستند نباید به دلیل ترس از برگشت تورم در انجام وظایف خود کوتاهی کنند...

من موقتا از بازار با حجم عمده ای از بازار بیرون خواهم بود تا زمانی که برایم مسجل شود امید دولت برای خروج از رکود به دیگران نیست و همچنین شاهد نظارت واقعی بانک مرکزی بر رفتار بانک ها باشم... در انتها اعتماد من به صحبت های وزیر در انتهای فروردین ماه در مجلس که مقارن با بسته حمایتی از بازار با صندوق توسعه و دادن سیگنال کاهش سود بانکی در آن زمان بود باعث ورود من به بازار در آن زمان شد و آنچه در این چهار ماه نصیب من شد حدود 2 تا 3 درصد ضرر از اصل سرمایه بود که اگر به سود دو درصدی ماهیانه بدون ریسکی که از بانک ها می توانستم بگیرم اشاره کنم این مهم به معنای عقب افتادن 15 درصدی سرمایه ام بوده است...

برای ورود مجدد به بازار در انتظار گام های عملی و واقعی و نه شعار خواهم ماند...

ارادتمند- بهزاد
      با سلام وخسته نباشید من همیشه تحلیل های شما رو دنبال میکنم و واقعا حرفاتون منطقی و درست هست یه سوال در مورد 30%مانده شما در بورس ؟ دلیل خاصی هست یا بسته بودن نمادها باعث شده ممنون

نظر

• بهزاد بهزادی
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 494

در اصل توسط majid5554 پست شده است View Post
        با سلام وخسته نباشید من همیشه تحلیل های شما رو دنبال میکنم و واقعا حرفاتون منطقی و درست هست یه سوال در مورد 30%مانده شما در بورس ؟ دلیل خاصی هست یا بسته بودن نمادها باعث شده ممنون
        دلیلش این هست که بازار رو مهیای صعود می دونم... قیمت خیلی از سهم ها شیرین هست و ارزش سهامداری داره...

مشکلات فعلی بازار فراتر از تحلیل های بنیادی و تکنیکال هست و دلیل خروج من از بازار هم عملکرد دولت و سازمان هست... اگر در بازار شاهد پیدا شدن حباب منفی باشید نباید زیاد تعجب کنیم...

در هر حال اگر بنده اطمینان کامل به درست بودن تصمیم خودم داشتم صد در صد خارج می شدم اما این احتمال رو هم میدم که بازار بعد از طی فرآیندی روندی صعودی به خود بگیره...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• yahya
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 334

با سلام
          افتادم رو دور نقل قول امیدوارم مفید باشه
          با سپاس از همه اساتید و دوستان

نقل قول:

خب در گام نخست به توضیح بازار صعودی و زیر مجموعه های آن خواهیم پرداخت
          هدف اینه که ابتدا روند رو بشناسیم و بعد با توجه به شناخت بازار،استراتژی درست رو به کار بگیریم

وقتی بازار رو به رشد باشه و قیمتها مرتب افزایش پیدا کنند،میگیم بازار صعودیه
          حالا اینجا سه حالت پیش میاد
          اولین مورد حالتیه که صعود بازار در حد نرمال و منطقیه
          خب در این بازار میشه یک سبد خوب تشکیل داد و سهامداری کرد
          مورد دوم حالتیه که صعود بازار در حد قویه و بیشتر شرکتها روند مثبت دارند
          در این بازار باید قدری احتیاط کرد
          به هیچ عنوان نباید خرید و فروش بدون شناخت و تحلیل درست انجام بگیره
          بهتره در این بازار از تشکیل سبد سهام خودداری کنیم
          منطقی اینه که درصد نقدینگی سبد برای نوسانگیری و جلوگیری از زیان،افزایش پیدا کنه
          مورد سوم هم حالتیه که بازار دچار هیجان خرید میشه و اکثر سهم ها صف خرید هستند ( سهم خوب و بد هم نداره ) و قیمتها به شدت بالا رفته
          در بازار صعودی هیجانی بهترین استراتژی خروج از بازار و تماشای روند بازاره
          به هیچ عنوان نباید در همچین بازاری سبد تشکیل داد
          اینجا باید 100% نقد باشیم و منتظر فرصت ورود
          حفظ سرمایه و سیو سود به دست آمده،مهمترین هدف خواهد بود
          حتی نوسانگیری هم در این بازار ریسک بسیار بالایی داره
          منطقی اینه که از بازار بورس به بازارهای موازی و مناسب سرمایه گذاری،شیفت کنیم
          هر حرکت اشتباه در این نوع بازارها میتونه زیان بسیار سنگینی به دنبال داشته باشه

ادامه دارد ...

.................................................. .................................................. ..................................................

امشب به سراغ بازارهای خنثی رفته و توضیحی در این مورد خواهیم داشت
          بازار خنثی به حالتی گفته که بازار ر وند خاصی نداره و تنها شامل یک سری نوسانات کوتاه و مقطعیه

چیزی که روشنه اینه که بازار خنثی نمیتونه ادامه دار باشه
          بالاخره یه جایی باید روند بازار مشخص بشه
          اینجا یک دو راهی وجود داره
          یا باید بازار رو به بالا حرکت کنه و یا اینکه حرکت رو به پایین رو شروع کنه
          اینجا یک سرمایه گذار باید دقت زیادی به خرج بده تا بتونه راه درست رو انتخاب کنه
          استراتژی درست در این بازارها از این قراره :

در گام نخست باید به نکات ریز و آلارمهایی که بازار میده توجه کنیم
          حالا این نکات میتونه چشم انداز صنایع مختلف،حجم معاملات،نوع معاملات،روندهای کوتاه مدتی و میان مدتی و .. باشه

در گام بعدی باید این موارد رو آنالیز کنیم
          سپس با توجه به نتیجه ای که به دست میاریم،میتونیم یک پیش بینی درست از آینده بازار داشته باشیم
          در واقع ما باید سعی کنیم که روند حرکتی بازار در آینده رو پیش بینی کنیم
          البته نکته مهم اینه که تمام بررسیها باید روی سهام بزرگ و تاپ صورت بگیره
          در غیر این صورت اون بررسی اعتبار لازم رو نداره

اگر چشم اندار بازار مثبت بود،باید اقدام به تشکیل سبد سهام مناسب کنیم

در غیر این صورت بهتره که از بازار خارج بشیم تا فاز منفی بازار بگذره
          البته میشه با درصدی از سرمایه در این بازارها اقدام به نوسانگیری کرد،که خب باید بسیار حساب شده باشه
          بالاخره در بازارهای کاهشی هم نوسان مثبت وجود داره
          باید از این نوسانات مثبت بهره برد

به طور کلی انتخاب استراتژی در این بازار با ریسک پذیری سرمایه گذار ارتباط مستقیم داره

اما کاربرد عملی این مطلب ...

این شرایط مربوط میشه به بازار کنونی
          بازار کنونی یه بازار خنثی هستش

حالا از چه نوعی هستش ؟

به صنایع مختلف بازار نگاه میکنیم
          به قیمتهای سهام پیشرو نگاه میکنیم
          به چه نتیجه ای میرسیم ؟

بیشتر سهم ها در کف قیمتی خودشون هستند
          رشد سود آوری در بسیار از صنایع به چشم میاد

صنایع تجهیزاتی،بانک،لیزینگ،بیمه،شرکتهای تولید کننده سرب و روی و حمل و نقل چشم انداز بسیار روشنی دارند
          چشم انداز کلی بازار سرمایه هم صعودی و رو به رشد هستش

و چندین و چند دلیل دیگه که از حوصله بحث خارجه

در نتیجه بازار کنونی یک بازار خنثی و رو به بالا هستش ( چشم انداز صعود ی در میان مدت و بلند مدت )

پس استراتژی درست در این بازار تشکیل سبد سهام/،سرمایه گذاری روی صنایع و سهام پیشرو و همچنین داشتن دیدگاه میان مدتی و بلند مدتیه

.................................................. .................................................. .....................................

و اما می رسیم به آخرین مورد،یعنی بازارهای نزولی ...

بازار نزولی نرمال یعنی اینکه قیمتها به شکل منطقی افت می کنند و افت هر سهمی در حد نرمال اتفاق میوفته
          این بازار میتونه شروع یک روند نزولی قوی تر باشه
          به همین جهت باید کمی احتیاط کرد
          بهتره در این بازارها از تشکیل سبد سهام خودداری کنیم
          معاملات کوتاه مدت و نوسانگیری میتونه بهترین گزینه در این بازار باشه

بازار نزولی قوی یعنی حالتی که قیمتها افت به نسبت زیادی دارند و کفه عرضه به تقاضا سنگینی میکنه
          استراتژی درست اینه که باید صبر داشته باشیم تا تکلیف بازار مشخص بشه
          اگر نشانه های برگشت بازار رو دیدیم و مطمئن شدیم باید نسبت به تشکیل سبد سهام مناسب اقدام کنیم
          در غیر این صورت باید صبر کنیم تا فاز نزولی بازار تموم بشه

بازار نزولی هیجانی یعنی اینکه بیشتر سهم ها فارغ از خوب یا بد بودن،صف فروش هستند و فشار عرضه ها بسیار سنگینه
          استراتژی درست اینه که ابتدا باید سهام خوب و مناسب رشد رو شناسایی کنیم
          سپس باید نسبت به تشکیل سبد سهام مناسب اقدام کنیم
          اینجا دیگه استراتژی مشخصه
          باید سهام خوب و با ارزش رو در قیمتهای منفی خرید و سهامداری کرد ( خرید پله ای )
          هیچ نوع بازاری به اندازه بازار نزولی هیجانی برای تشکیل سبد سهام مناسب نیست

الحمد لله رب العالمین -ارسال شده با تپاتاک-
          (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• A-Mohammadi
            کاربر فعال
            • Feb 2013
            • 341

در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Post
            این سنارویو یعنی تشکیل مثلث محدود موج 4 را میشه برای شاخص خودرو متصور بود
            البته شبیه ترین سهم به شاخص گروه سهام ایران خودرو هست که به نظر بصورت لیدر عمل خواهد کرد

در اینکه بعضی از سهم ها low های جدید میسازند شکی نیست ولی این اتفاق میتونه در شاخص کل رخ نده. 27 اوت مصادف با چهارشنبه 5 شهریور از نظر زمانی و همچنین 73211 واحد فیبو ریترس 38 درصد برای روند شاخص مهم میباشد.

در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

دلیلش این هست که بازار رو مهیای صعود می دونم... قیمت خیلی از سهم ها شیرین هست و ارزش سهامداری داره...

مشکلات فعلی بازار فراتر از تحلیل های بنیادی و تکنیکال هست و دلیل خروج من از بازار هم عملکرد دولت و سازمان هست... اگر در بازار شاهد پیدا شدن حباب منفی باشید نباید زیاد تعجب کنیم...

در هر حال اگر بنده اطمینان کامل به درست بودن تصمیم خودم داشتم صد در صد خارج می شدم اما این احتمال رو هم میدم که بازار بعد از طی فرآیندی روندی صعودی به خود بگیره...

ارادتمند- بهزاد
              سلام بهزادجان
              خواستم به نوبه خودم از تحلیلهاتون وهمینطور زحمات شما تشکر کنم.
              ارداتمند علی میرزایی
              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• PETROLEUM
                Banned
                • May 2014
                • 853

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                متاسفانه يا خوشبختانه فعلا بورس شده سفته بازى يه عده ...
                بالاخره باید منافع اون 50 نفر (اقلیت یک درصدی بورس) یک جوری تامین بشه
                توی پستهای قبلی خودم گفتم و نوشتم :
                تا زمانی که خریدهای اعتباری عین یک ویروس ابولا روی سر بورس ما هست ، همین وضع هست
                اصلا" فکر کردید چرا بازار و هیجانی می برند بالا ولی فرسایشی میارند پایین ؟

خب خریدهای اعتباری اون مالکان کارگزاری ها چجوری باید سود کنه ؟ جواب این سوال خیلی مهم هست
                باید بازار رو بریزند به هم ، باید توی کف قیمتی خرید اعتباری کنند و ناگهان با دستور ضربتی ، ظرف یکی دو هفته بازار رو باد می کنند
                و جیب اون غده های سرطانی بورس رو پر می کنند که اعتباری خرید سنگین کرده اند

خب هر آدم نادانی هم متوجه میشه که اصل قضیه از چه قرار هست
                آقای صالح آبادی همانطور که بازار را فرسایشی میاری پایین ، بازار رو فرسایشی ببر بالا

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

بازار رفت سراغ گروههاي کوچک با سهامهاي کوچک.جالبه بازار خود مپنا و بمپنا را بخاطر بزرگ بودنشون نمي خره ولي ميره گروه بابا برقي را بخاطر کوچکي گروه و سهامشون ميخره.
                  گروههاي کوچک مثل گروه بابا برقي
                  گروه کاني غير فلزي
                  گروه حمل ونقل
                  گروه ساختماني
                  گروه قطعات اتوموبيل
                  گروه......
                  ..................................

نظر

• بهزاد بهزادی
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 494

سلام به عزیزان،

شرایط بازار از دید من همانند روزهای گذشته هست و با یکی دو نماد در هر روز که به صورت راندوم انتخاب می شوند کف شاخص رو بسته اند... حرکتی که من در شاخص در 20 روز اخیر دیده ام جز این نبوده است...

امروز مجددا برای بررسی سپرده گذاری به چند بانک رفتم... جهت اطلاع دوستان بگم که در شرایطی که طبق بخشنامه بانک مرکزی کلیه بانک ها موظف به پرداخت سود حداکثر 22 درصدی هستند اما تقریبا هر بانکی رفتم پیشنهاد های بالاتری از این رقم دارم و برخی بانک ها تا 25 درصد هم دارند سود روی سپرده ها می دهند...

باز هم تاکید می کنم از دید من بازار پتانسیل های مثبتی داره:

1- کاهش احتمالی سود بانکی
                    2- عملیاتی شدن بسته خروج از رکود
                    3- موفق بودن مذاکرات هسته ای

منتها هر سه در این مقطع به کمک بازار نمی آیند... چرایش ساده است:

1- نظارتی برای کاهش سود بانکی وجود نداره و خیلی از موسسات اعتباری تا نزدیک به 28 درصد هم دارند سود می دهند در شرایطی که گفته میشه سود کوتاه مدت روزشمار حداکثر 10 درصد شده سود سپرده های یکماهه بالای 20 درصد هست... این یعنی دور زدن بخشنامه بانک مرکزی

2- برای خروج از رکود نیاز به تزریق نقدینگی به بازار و جامعه هست... این کار باید توسط بانک مرکزی و به صورت ماهیانه صورت بگیره... در حال حاضر بانک مرکزی تصمیم به چنین کاری نداره و حمایت از تولید رو به بانک های خصوصی با اعطای تسهیلات سپرده است... از دید من این تزریق نقدینگی به این شیوه در شرایط رکود عمیق جواب نمی دهد... تزریق نقدینگی باید توسط بانک مرکزی و با شفافیت کامل باشه... بانک این کار رو نمیکنه چون می ترسند تنها دستاورد اقتصادی دولت که کنترل تورم بوده دستخوش مشکل بشه...

3- مذاکرات هسته ای به روزهای آخر سپرده میشه که در آذرماه است... طبیعی هست تا آخرین روزها هر دو طرف سعی در گرفتن حداکثر امیاز از هم باشند... اگر چه این پتانسیل قدرتمند ترین پتانسیل بازار است اما به جهت زمانی تا چند ماه اینده شاخص از این مهم تاثیری نمی گیرد...

برای ورود نقدینگی سنگین به بازار باید موارد 1 و 2 به درستی پیاده بشه... اینکه بانک مرکزی بگه سود کاهش پیدا کرده اما در عمل چنین نباشد و اینکه دولت بگه بسته خروج از رکود اما حاضر به چاپ اسکناس نباشد یعنی حرف بی پشتوانه...

شاید شاخص با دستکاری صعود داشته باشه اما رشد شارپ شاخص و آنچه مد نظر همه است رو تا پیاده سازی درست سیاست ها فراموش کنید... امروز هم که دیدید باز شاخص منفی شد و با چند معامله بلوکی سعی در حفظ آن داشتند...

قبول دارم قیمت بسیاری از سهم ها جذاب هست اما به همان دلیل که دی ماه پارسال کسی قیمت های کنونی رو تصور نمی کرد چه بسا چند ماه دیگر قیمت ای پایین تری رو شاهد باشیم که امروز تصورش در ذهن افراد نمی گنجد... بنده یواش یواش دارم به حرف بزرگانی از بازار میرسم که امسال و سال اینده رو سالهای تک نمادها می دانستند...

سود 25 درصدی در بانک ها که معاف از مالیات است به معنی سود 35 درصدی هست و در چنین شرایطی که دولت تورم رو سرکوب کرده چگونه بنگاه اقتصادی می خواهد سود بالای 35 درصد بدهد که با کسر مالیات تازه با بانک ها رقابت کند...

تنها راه حل درست، پیاده کردن صحیح بسته انبساطی با تزریق نقدینگی ماهیانه توسط بانک مرکزی است اما در کمال تعجب در چنین روزهایی که همه دنبال این مهم هستیم می بینیم دولت وعده کاهش بیشتر تورم رو می دهد!

ارادتمند- بهزاد

نظر

• amirn
                      عضو عادی
                      • May 2014
                      • 37

سلام به عزیزان،

شرایط بازار از دید من همانند روزهای گذشته هست و با یکی دو نماد در هر روز که به صورت راندوم انتخاب می شوند کف شاخص رو بسته اند... حرکتی که من در شاخص در 20 روز اخیر دیده ام جز این نبوده است...

امروز مجددا برای بررسی سپرده گذاری به چند بانک رفتم... جهت اطلاع دوستان بگم که در شرایطی که طبق بخشنامه بانک مرکزی کلیه بانک ها موظف به پرداخت سود حداکثر 22 درصدی هستند اما تقریبا هر بانکی رفتم پیشنهاد های بالاتری از این رقم دارم و برخی بانک ها تا 25 درصد هم دارند سود روی سپرده ها می دهند...

1- نظارتی برای کاهش سود بانکی وجود نداره و خیلی از موسسات اعتباری تا نزدیک به 28 درصد هم دارند سود می دهند در شرایطی که گفته میشه سود کوتاه مدت روزشمار حداکثر 10 درصد شده سود سپرده های یکماهه بالای 20 درصد هست... این یعنی دور زدن بخشنامه بانک مرکزی

2- برای خروج از رکود نیاز به تزریق نقدینگی به بازار و جامعه هست... این کار باید توسط بانک مرکزی و به صورت ماهیانه صورت بگیره... در حال حاضر بانک مرکزی تصمیم به چنین کاری نداره و حمایت از تولید رو به بانک های خصوصی با اعطای تسهیلات سپرده است... از دید من این تزریق نقدینگی به این شیوه در شرایط رکود عمیق جواب نمی دهد... تزریق نقدینگی باید توسط بانک مرکزی و با شفافیت کامل باشه... بانک این کار رو نمیکنه چون می ترسند تنها دستاورد اقتصادی دولت که کنترل تورم بوده دستخوش مشکل بشه...

3- مذاکرات هسته ای به روزهای آخر سپرده میشه که در آذرماه است... طبیعی هست تا آخرین روزها هر دو طرف سعی در گرفتن حداکثر امیاز از هم باشند... اگر چه این پتانسیل قدرتمند ترین پتانسیل بازار است اما به جهت زمانی تا چند ماه اینده شاخص از این مهم تاثیری نمی گیرد...

برای ورود نقدینگی سنگین به بازار باید موارد 1 و 2 به درستی پیاده بشه... اینکه بانک مرکزی بگه سود کاهش پیدا کرده اما در عمل چنین نباشد و اینکه دولت بگه بسته خروج از رکود اما حاضر به چاپ اسکناس نباشد یعنی حرف بی پشتوانه...

شاید شاخص با دستکاری صعود داشته باشه اما رشد شارپ شاخص و آنچه مد نظر همه است رو تا پیاده سازی درست سیاست ها فراموش کنید... امروز هم که دیدید باز شاخص منفی شد و با چند معامله بلوکی سعی در حفظ آن داشتند...

قبول دارم قیمت بسیاری از سهم ها جذاب هست اما به همان دلیل که دی ماه پارسال کسی قیمت های کنونی رو تصور نمی کرد چه بسا چند ماه دیگر قیمت ای پایین تری رو شاهد باشیم که امروز تصورش در ذهن افراد نمی گنجد... بنده یواش یواش دارم به حرف بزرگانی از بازار میرسم که امسال و سال اینده رو سالهای تک نمادها می دانستند...

سود 25 درصدی در بانک ها که معاف از مالیات است به معنی سود 35 درصدی هست و در چنین شرایطی که دولت تورم رو سرکوب کرده چگونه بنگاه اقتصادی می خواهد سود بالای 35 درصد بدهد که با کسر مالیات تازه با بانک ها رقابت کند...

تنها راه حل درست، پیاده کردن صحیح بسته انبساطی با تزریق نقدینگی ماهیانه توسط بانک مرکزی است اما در کمال تعجب در چنین روزهایی که همه دنبال این مهم هستیم می بینیم دولت وعده کاهش بیشتر تورم رو می دهد!

ارادتمند- بهزاد
                      سلام و عرض ارادت خدمت جناب بهزادی.متاسفانه صحبت های شما در مورد نرخ سودها کاملا درست و صحیح است.اقتصاد ایران جولانگاه بانکهاست که هر بلایی که می خواهند سر اقتصاد و مردم می اورند.ای کاش میشد با ضبط صدا و تصویر به صورت مخفیانه از این دروغگویان بی دین و ایمان و ارسال ان برای برنامه پایش که مهمان ان رییس کل بانک مرکزی است و یا برنامه این هفته مناظره به همگان فهماند که این بانکها و رییس هایشان برای حرف دولت تره هم خورد نمی کنند...

نظر

• لولی بربط زن
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1862

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                        بازار رفت سراغ گروههاي کوچک با سهامهاي کوچک.جالبه بازار خود مپنا و بمپنا را بخاطر بزرگ بودنشون نمي خره ولي ميره گروه بابا برقي را بخاطر کوچکي گروه و سهامشون ميخره.
                        گروههاي کوچک مثل گروه بابا برقي
                        گروه کاني غير فلزي
                        گروه حمل ونقل
                        گروه ساختماني
                        گروه قطعات اتوموبيل
                        گروه......
                        ..................................
                        وقتی بازار میبینه که سهم های سود ده بنیادی با پی بر ایی پایین میخره و حقوقی با کمک سازمان و اذناب نمیزاره اونا بالا برن و روزهایی که میخوان صف بشن ابشاری عرضه میکنه، پس حق داره بره سراغ سهم های کوچیک و براحتی صف خریدشون کنه.
                        ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

سلام به عزیزان،

ارادتمند- بهزاد
                          با تشکر از جنابعالي
                          دولت شديدا دنبال فعال کردن بخش مسکن مي باشد و قصد دارد از طريق اين بخش بخشهاي ديگر اقتصاد را فعال کند.
                          دولت تا کنون هيچ حرکت مثبتي را براي کاهش سود بانکي و فعال کردن بازار سرمايه و حمايت از سرمايه گذاري و بخشهاي توليدي انجام نداده است.بازار سرمايه ويترين و اينه اقتصاد هست.بازار سرمايه فشل هست.
                          چون نقدينگي به بورس نمي ايد لذا سهامهاي بزرگ بازار مثل فولاد-ومعادن-سنگ اهني ها-معدني--وغدير-تاپيکو-فارس-بانکها-سرمايه گذاريهاي بزرگ-پالايشگاهها-روغنيها-مپنا-بمپنا-خارک و پتروهاي بزرگ به هيچ عنوان بازدهي نخواهند داشت و يا در جا خواهند زد يا کاهش.
                          بنابر اين سرمايه گذاري روي اينگونه سهام کار بيهوده اي هست مگر اينکه حجم معاملات بره بالاي 200ميليارد تومان در روز.
                          ...............................
                          راهکار چيست؟
                          هموني که بازار داره دنبال ميکنه.
                          حرکت رو سهام و گروههاي کوچک علي رغم اينکه پي به اي بالا دارند.تا زماني که نقدينگي بياد تو بورس.
                          البته فقط گروه ساختمان هست که پي به اي پايين و ارزش دارايي بالا دارد و کم ريسک هست.
                          .................................................. .
                          چون دولت قصد فعال کردن بخش مسکن را دارد.
                          گروه ساختماني بورس براي سرمايه گذاري بسيار کم ريسک هست .
                          پي به اي پايين حدود 4 دارند.
                          ارزش دارايي بالا دارند بيش از 2000تومان دارايي و کالا براي فروش دارند.
                          اکثرا توليداتشون امسال و سال اتي به بهره برداري مي رسند.
                          گروه کوچک و داراي سهام کوچک براي کشش حجم معاملات اين روزهاي بازارند.
                          اکثرا تا چند ماه ديگر 90درصد سودشون را تقسيم مي کنند.مجمع نرفته اند.
                          ............................
                          فعلا سرمايه گذاري رو گروهها و سهامهاي بزرگ ممنوع.
                          فعلا سرمايه گذاري رو گروهها و سهامهاي کوچک لازم.

نظر

• علی بابا
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 972

دوستان اصلا توقع سودها و رشدهای دسته جمعی سال قبل را نداشته باشید و بعضی از نظرات هم متناسب با وضعیت طرف است. مثلا جناب بهزادی نظرخودشون را گفتن و قبلا حجم پول و شرایط زندگی شون را گفتند.
                            ولی در هیمن چند ماهی که ایشان مثلا ضرر کردن سهم داشتیم 100 درصد داده !
                            وبیمه - ولغدر - نوسانات توریل - برای بار دوم دارد قطعه سازها به اعداد قبلی می رسند - نوسانات خودرو و ....
                            پس دوستان متناسب با شرایط خودتون معامله کنید و توقع حرکت های دسته جمعی قبلی را برای تقریبا 1.5 سال اینده (ارجاع به گفته وزیر اقتصاد در هفته قبل) نداشته باشد مگر اتفاق خاصی بیافتد (بازم ارجاع به همون گفته های وزیر اقتثاد - این س هم بهش می اید و مثالشم توافق هسته ای)

- در مورد هسته ای هم روحانی خواب هایی برای نیویورک دیده بودن که چند هفته قبل رهبری خوابهای ان را از بین بردن و گفتن مذاکرات ما در حد وزارت خارجه است . . .
                            - به نظر من داره اتفاقاتی می افتد که در اینده نزدیگ موضوع هسته ای حساسیتش از بین برود. احتمال ضعیف تر حل ان است و احتمال قوی تر موش گربه بازی ایران با روسیه است . . .
                            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• ali30
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1940

اخبار بورسی
                              تغییر دامنه نوسان و حجم مبنا در برخی نمادها

۱۸ مرداد, ۱۳۹۳ درساعت ۱۱:۲۳ وال استریت
                              معاون بازار شرکت بورس تهران در گفت‌وگو با فارس خبر داد
                              جزئیات تغییر بازار شرکت‌های خوشنام بورسی/ افزایش نقدشوندگی هدف اصلی انتقال شرکت‌هاست معاون بازار شرکت بورس تهران با اشاره به آخرین جزئیات تشکیل بازاری جدید برای شرکت‌های خوشنام بورسی به اهداف ایجاد آن اشاره کرد و گفت: این بازار جدید برای افزایش نقدشوندگی راه‌اندازی خواهد شد که از لحاظ نرم‌افزار فنی مشکلی ندارد.
                              خبرگزاری فارس: جزئیات تغییر بازار شرکت‌های خوشنام بورسی/ افزایش نقدشوندگی هدف اصلی انتقال شرکت‌هاست علی صحرایی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به آخرین جزئیات تشکیل بازار جدید برای شرکت‌های خوشنام بورسی درباره معیارهای انتخاب این شرکت‌ها اظهار داشت: وجود سابقه معاملاتی خوب، شناوری متناسب با وضعیت شرکت، چشم‌انداز سودآوری و صنعت از جمله معیارهای تشکیل این بازار است. وی ادامه داد: در این بازار حجم مبنا، دامنه نوسان قیمت تغییر خواهد کرد و کاهش توقف نمادها را خواهیم داشت. صحرایی با بیان اینکه اسم این بازار هنوز مشخص نشده و استفاده از عنوان بازار برتر شاید درست نباشد، گفت: سرمایه‌گذاران کم آشنا امکان دارد، نسبت به این بازار احساس کنند که ریسک‌ ندارد، اما این طور نیست، بلکه شرکت‌های این بازار جدید از وضعیت و شرایط ویژه‌ای پیروی خواهند کرد. معاون بازار شرکت بورس تهران درباره زیرساخت‌های فنی این بازار گفت: این بازار پیچیدگی خاصی نداشته و تنها دامنه نوسان و حجم مبنای شرکت‌ها تغییر پیدا خواهد کرد. وی درباره انتخاب نام برای این بازار گفت: تاکنون نامی برای این بازار جدید انتخاب نشده و باید در این رابطه پیشنهادات بررسی شوند.
                              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• arminfar
                                عضو فعال
                                • Mar 2014
                                • 479

با درود
                                فکر کنم حمایت داره انجام میشه . امیدوارم
                                حجم معاملات که نویذ بخش این موضوع هست
                                ارادتمند
                                آرمین فروهر
                                ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

در حال کار...
                                X