شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

شاخص لاستیک رسید به سقف تاریخی قبلی و برگشت !

نظر

• غفران
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 1123

بابک عزیز میشه در مورد نمودار بانکی یه توضیح بدهید؟

ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

در اصل توسط غفران پست شده است View Post
        بابک عزیز میشه در مورد نمودار بانکی یه توضیح بدهید؟

5 موج a-b-c-d-e در حال تکمیله و فقط چند گام گوچیک مونده تا موج e کامل بشه

بعدش منتظر یک خبر بنیادی باید باشیم یا اینکه نقدینگی وارد بازار بشه

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post

نمودار سیمانی ها شباهت زیادی به نمودار فعلی بانکی ها داشتند
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• احتشام
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 158

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            رکود اقتصادی (یکی از مهترین فاکتور های فعلی در بازار)
            ریسک های سیستماتیک داخلی
            ریسک های سیستماتیک منطقه
            ریسک های 5+1 و تحریم های جدید
            عملکرد ضعیف شرکت ها در سه ماهه نخست + 6 ماهه و تعدیل های منفی پیش رو (اکثر صورت های مالی غیر واقعی است)
            عدم تعادل در بازار و دستکاری بازار....
            نزدیک شدن به زمان اعلام بوجه سال 94 که دوباره میتواند باعث کاهش حاشیه سود شرکت ها شود(افزایش هزینه ها و عدم اجازه به افزایش محصولات حداقل به مدت 9 ماه به بنگاه ها)

باید ببینیم چندتا از این فاکتور ها در یک روز اصلاح نمودار شما بر طرف میشود.
            جناب اریو بازار ما یه بازار کاملا ایزوله از همه قوانین و قواعد اقتصادی
            جهت بازار رو بزرگان تعیین می کنن همون طور که پارسال تعیین کردند
            نیمه دوم 92 مگه تحریم ها برداشته شده بود؟ رشد اقتصادی 10 درصد بود؟ بنگاه های تولیدی از مقدار تولیدشون داشتن می ترکیدن؟
            در طول 30 سال گذشته بد تر از سال 92 دیدین؟
            بهتر از سال 92 تو بورس چی دیدین؟
            بازی بازی بزرگانه جناب آریو
            می کشد هر جا که خاطر خواه اوست.
            [COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]

نظر

• وحید نصیری
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 594

با ادامه یافتن رکود فعلی
              بانک های مثل تجارت و ملت که بیشترین منابع رو در بازار بورس دارند به عنوان یک تهدید محسوب میشند ...

بانک ها هنوز سر جذب سپرده علی رغم عدم توانایی در بازپرداخت سود سپرده دارند رقابت می کنند و سود سپرده 22 درصدی کوتاه مدت دارند میدند
              حساب یکسری از بانک ها نزد بانک مرکزی داره منفی میشه و بانک رفاه از جمله این بانک هاست که زیرمجموعه های فعالش در بازار ممکنه دست به فروش بزنند ... البته در صورت رونق ممکنه اینکار رو بکنند ولی کلا قاعده خاصی نداره

البته بورس محل پول مازاد هست ... این پول مازاد بر درآمد شما تو جامعه چقدر میبینید ؟
              با درآمد 10 میلیونی و هزینه زندگی یک میلیونی ماهانه قیمت اخابر میتونه به پی به ای 10 و بالاتر برسه
              اما با درآمد 1.5 میلیونی و هزینه 1.2 میلیونی ماهانه قیمت اخابر با پی 5 هم زیاده ..

بانک ها اوضاعشون خیت هست مگر توافق کاری بکنه ..
              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

درود بر بابک عزیز؛

شاخص لاستیک رسید به سقف تاریخی قبلی و برگشت !

اتفاقا از هر دو گروه در سبدم دارم! به نظرت ممکنه لاستیکی ها سقف تاریخیشون رو رد کنند؟ چون پتانسیلش رو به شدت دارند

بانکی ها هم فکر می کنی چند درصد حدودا اصلاح داشته باشند. من خودم هم معتقدم الان زمان خرید بانکی هاست
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در بازار فعلي فقط دنبال گروههاي کوچک بگرديم.
                  مثل کاني غير فلزي
                  ساختمان
                  برقي
                  قطعات خودرو
                  بيمه
                  و.......
                  بقيه بازار مثل بانکها -فلزات-معدن-پتروهاو.......با حجم نقدينگي فعلي توان رشد ندارند و تا خواست برند بالا حقوقي رنج منفي ميکشه توش .
                  .................................
                  گروههاي بالا نمودار قشنگي هم دارند.
                  سهامهاي بزرگ و شاخص ساز بيمارشدند فعلا طرفشون نريم تا ببينيم دولت کي ميخواهد انها از بيماري خارج شوند.

نظر

• daryadel120
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 578

یه زمانی نظر هیچ کسی به اندازه ی من تو این سایت منفی نبود ...

ولی الان به نظرم هر کس تو این قیمت ها و تو این زمان سهم بفروشه پشیمون میشه ...
                    برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• علیرضا123
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1605

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      درود بر بابک عزیز؛

اتفاقا از هر دو گروه در سبدم دارم! به نظرت ممکنه لاستیکی ها سقف تاریخیشون رو رد کنند؟ چون پتانسیلش رو به شدت دارند

بانکی ها هم فکر می کنی چند درصد حدودا اصلاح داشته باشند. من خودم هم معتقدم الان زمان خرید بانکی هاست
                      سلام دکتر
                      اکثرا بر این باورند که قیمتهای فعلی فرصت خریده....فقط یک سوال بی جواب میمونه....اینکه جرا حقوقیهای بازار خرید نمیکنند؟؟؟...
                      وبملت و وبصادر و خیلی از سهمهای دیگه فرصت خریده از لحاظ قیمتی....منم قبول دارم....اما جرا حجم معاملات تا به این حد پایینه...و هر روز هم داره کمتر میشه....من فکر کنم شرایط رکود اقتصادی ...بزرگان بازار و حقوقیهای بازار را محتاط کرده...و تا جهت کلی سیاستهای انبساطی دولت مشخص نشه...خرید نمیکنند...شاید هم منتظر نتیجه کلی مذاکرات هسته ای هستند...
                      با احترام به نظر شما و دیگر دوستان...بهر حال من فکر نمیکنم حداقل تا دو ماه دیگه نقطه عطف جدی و رالی صعودی در بازار داشته باشیم....شاید مقطعی یک گروه و یا تک سهمها رشد کنند....ولی کلیت بازار داره شرایط رکود را سپری میکنه...و این زمانبر هستش...

نظر

• لولی بربط زن
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1862

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post

اگه نظرتون درست دربیاد احتمالا جناب بهزادی یکی از پشیمونترین افراد خواهد بود. خیلی انرژی و امید میداد. هر جا هست خدا حفظ اش کنه و پر سود باشه.
                        ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• علی علیزاده
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1159

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post

جواب پست قبلی مارو ندادی جنای دریا دل....سوالم این بود به نظر شما شاخص تا چه عددی میتونه افت کنه نهایتا؟؟؟؟؟؟؟؟
                          یا غنی....

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                            اگه نظرتون درست دربیاد احتمالا جناب بهزادی یکی از پشیمونترین افراد خواهد بود. خیلی انرژی و امید میداد. هر جا هست خدا حفظ اش کنه و پر سود باشه.
                            با سلام به نظر شما درشرایط کنونی آیا خبر اقتصادی و سیاسی وبنیادی خوبی وجود دارد که شاخص بورس را مثبت کند ؟

آیا نظر دولت در مورد حمایت از تولید در بوجه سال 94 تغییر کرده

آیا مذاکرات هسته ای نتیجه حداقل قبولی برای دوطرف داشته که قانع بشود

آیا تولید از رکود واقعی خارج شده

آیا سود بانکی واقعا کاهش پیدا کرده در عمل نه درحرف وکاغد بازی

تنها حالت کنونی بازار حفظ شرایط کنونی یعنی حداقل کاهش شاخص و قیمتها می باشد

تنها حالتی که کمی می توان امید وارد بود تا 4 ماه آینده که آیا دولت باز هم اشتباه های گذشته را تکرار می کند یا خیر

اگر اشتباه گذشته سال 93 را تکرار کند دیگه کار تمامه وضغیت بازار فعلا سکون خبری وجود ندارد ولی برای خرید می تواند از ماههای مهر و آبان روی چند گروه خرید کرد چون بعضی از گروها گزارش خوب دارند ماه گروه دارو
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• علی علیزاده
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1159

تو این سایت زمان ریزش بزرگو فقط یه نفر بود که تونستن خوب تشخیص بدن او انم اقای محمد ساده بود.....ایشون بعد از ریزش سنگینی که روز یکشنبه سیاه اتفاق افتاد و دقیقا فردای همان روز یعنی دوشنبه که بازار حسابی مثبت شد بیش از هزار واحد فک کنم اعلام فروش کردن و گفتن این هزار واحد رشد پول بک به حمایت شکسته شده هس و دقیقا هم همین اتفاق افتاد....شاد باشن انشاالله هرجا هستن
                              یا غنی....

نظر

• daryadel120
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 578

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                                جواب پست قبلی مارو ندادی جنای دریا دل....سوالم این بود به نظر شما شاخص تا چه عددی میتونه افت کنه نهایتا؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا حالا اینقدر دنبال عدد هستید شما؟؟؟

به نظر من 71800
                                برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

در حال کار...
                                X