شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
Collapse
X
-
-
-
پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
در اصل توسط buodan پست شده است View Postکف شاخص همینجا زده شده ، بزودی آرزوی این قیمتها را خواهند کرد .
بنده با تحلیل و نمودارهای جناب boudan موافقم و احتمال رفتن شاخص زیر 60000 را صفر میدونم؛ مگر آنکه جنگی اتفاق بیفته!
بیایید یه نگاهی به نمودار شاخص قیمت وزنی ارزشی بندازیم که اعتبار اون بیشتر از شاخص کل قلابی است.
مطابق این نمودار شاخص قیمت وزنی ارزشی در 23500 با خط روند چند ساله اش برخورد میکنه.
با توجه به اینکه عدد این شاخص امروز 23959 است، بنابراین خیلی از سهم ها به کف قیمتی خودشون رسیده اند و کلیت بازار جای افت چندانی نخواهد داشت.
بازار گزارش 6 ماهه شرکتها را با فرض بد بودن پیشخور کرده و ای بسا با آمدن این گزارشات واکنش منفی از خودش نشون نده.
یکی از نشانه های پایان ریزش بازار حضور فعالتر حقوقی ها در سمت خریداره...
از چند هفته پیش حقوقی ها دارند با حوصله و بدون ایجاد هیجان سهم ها را در کف میخرند تا همون سهم ها را 20-30 درصد بالاتر به حقیقی ها بفروشند.
همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
نظر
-
در اصل توسط rad پست شده است View Postسلام دوستان
من به دلم افتاده قیمت سهم ها تو بورس 10 تا 15 درصد رشد می کنه.
جلسه حمایت از بورس و نامه وزیران و کاهش سود بانکی و ...
امیدوارم.
سپاسدار شماییم.
hatef rad
...................................
توکل بر خدا داریم.
نظر
-
سازمان بورس 3 دفعه به اعتماد سهامداران بواسطه حقوقی ها لگد زد 1- فروردین ماه اجلاس ژنو عرضه های شدید فروش در پیک قیمت 2- تیرماه اجلاس وین فروش در پیک قیمت 20 درصد سود شاخص 3- دو ماه اخیر که خودش خریده راه حل اینه که دست از این سیاست های ضد سهامداری برداره خودش بشه سهامدار
نظر
-
شاخص گروه انبوه سازی
همانطور که ملاحظه میفرمایید در نمودار شاخص گروه انبوه سازی شاهد برخورد با محدوده حمایتی هستیم.حال فردا نظاره گر خواهیم بود تا ببینیم این حمایت نیز شکسته خواهد شد یا روند تغییر خواهد کرد...خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر
-
نظر
-
برخی خودشان خجالت بکشن از این نقاشی هاشان که فقط اعصاب مارا خرد میکند و هی میگویند فردا برمیگردد. فرزند من برنمیگردد تا برج 10 که اکبری گفته است .یعنی بعد از بودجه.هرکس هم صبر ندارد برود و بیخودی ضرر نکند. اما خدا و دنیا با صابرین میباشدنه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
نظر
-
سلام؛
اونایی که این روزها حس ناامیدی رو در سهامدارا القا می کنن، همون کسانی هستند که در سقف قیمتی دیگران رو تشویق به خرید می کنند(لطفا به همه عزیزان بر نخوره).
این یک اصلیه که بارها و بارها تکرار شده.
اونایی که میگن حقوقی پول نداره بخره بیان و آمار خرید حقوقی از همون روز بعد از توافق رو جمع بزنن ببینن حقوقی ها تا خرخره خرید کردن.
آیا این حقوقی ها که در مجموع 400 میلیارد تومن از اون روز تا الان خرید کردن، بلانسبت مغز خر خوردن؟ یا اینکه بجای اینکه تا نوک دماغشونو ببینن، چند ماه اونورتر رو دیدن که مثل دفعه قبل و دفعات قبل سهما رو 20-30 درصد بالاتر به آماتورها بفروشن؟
شب خوش!همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
نظر
نظر