کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار به آرومی داره رو به سمت بهبود میره و خیلیا متوجه این قضیه نشدن هنوز
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
چیزی که فعلا ما داریم میبینم وضعیت وخیم بورس هست
بانک ها هر روز منفی
طرح خودرویی ها اجرا شد و امروز با وجود فروش بالا در 3 روز منفی
قیمت جهانی فلزات در حال رکورد زدن
حالا اینکه چند تا سهم قندی و شپلی یا .... سفته بازی رشد میکنن بحث جدایی داره .
من خودم کلا سهمم . ولی واقعیت بازار این هست که فعلا شرایط بورس خیلی بحرانی هست .
خودم بشخصه به امید رفع مشکلات بعد از برج ده در بورس موندگار شدم .
چیزی که فعلا ما داریم میبینم وضعیت وخیم بورس هست
بانک ها هر روز منفی
طرح خودرویی ها اجرا شد و امروز با وجود فروش بالا در 3 روز منفی
قیمت جهانی فلزات در حال رکورد زدن
حالا اینکه چند تا سهم قندی و شپلی یا .... سفته بازی رشد میکنن بحث جدایی داره .
من خودم کلا سهمم . ولی واقعیت بازار این هست که فعلا شرایط بورس خیلی بحرانی هست . خودم بشخصه به امید رفع مشکلات بعد از برج ده در بورس موندگار شدم .
در برج10 قراره پیش بینی های صنایع بورسی برای سال 95 بیاید که به نظر میرسه با تعدیل منفی شروع بشه مثل گروه پتروشیمی از بابت قیمت جهانی نفت ودیگر محصولات حالا بماند نرخ خوراک چند میشه !! گروه سنگ آهنی تعدیل منفی !! گروه فولادی تعدیل منفی که می تواند شاخص را برای آخرین بار با اصلاح رو به رو کند و دیگه استرس تمام بشه!!
در برج10 قراره پیش بینی های صنایع بورسی برای سال 95 بیاید که به نظر میرسه با تعدیل منفی شروع بشه مثل گروه پتروشیمی از بابت قیمت جهانی نفت ودیگر محصولات حالا بماند نرخ خوراک چند میشه !! گروه سنگ آهنی تعدیل منفی !! گروه فولادی تعدیل منفی که می تواند شاخص را برای آخرین بار با اصلاح رو به رو کند و دیگه استرس تمام بشه!!
کلا از فکر این شاخص بیرون بیاید
انقدر گفتن شرکتا بستن برای تعدیل منفی . از فولاد و مس و خودرویی ها و .....
آخرش چی شد !!! شاخص افت کرد مگه !!!!
بازار کف هست . ولی رشدش هم ممکنه حتی یک سال دیگه طول بکشه
مشکل فعلی زمان رشد بازار هست که 99 درصد پیش بینی ها تا الان اشتباه بوده
گروه پتروشیمی pe پایین داره و تعدیل منفی 30 درصدی هم افتی ندارن
گروه سنگ آهن هم دیگه زورهای آخر منفی هستن .
گروه فولادی که مادرشون فولاد مبارکه هست که دیگه 100 تومان بحثی راجب تعدیل منفی نمیذاره
آنچه را که شاهد هستیم بی کفایتی مدیر بورس محمد فطانت است
مگر ونفت وخیلی از سهم ها گزارش نا مناسبی دادند
اون صالح آبادی با هر گندی که زد و رفت باز از این بهتر بود
یادش بخیر زمانی که میخواست بره میگفتن دیگه بازار درست میشه و دیگه شاخص سازی تموم میشه . بدتر بازار خراب تر شد و بی قانون تر
بعد از گزارش 6 ماهه چیزی که ما دیدیم رشد در سهام هایی که گزارش خراب دادن و ریزش در سهام هایی که گزارش بهتری اعلام کردن
بازی به خرابی و بی تحلیلی و سفته بازی و رانتی امسال در 8 سال اخیر ندیدم
کلا از فکر این شاخص بیرون بیاید
انقدر گفتن شرکتا بستن برای تعدیل منفی . از فولاد و مس و خودرویی ها و .....
آخرش چی شد !!! شاخص افت کرد مگه !!!!
بازار کف هست . ولی رشدش هم ممکنه حتی یک سال دیگه طول بکشه
مشکل فعلی زمان رشد بازار هست که 99 درصد پیش بینی ها تا الان اشتباه بوده
گروه پتروشیمی pe پایین داره و تعدیل منفی 30 درصدی هم افتی ندارن
گروه سنگ آهن هم دیگه زورهای آخر منفی هستن .
گروه فولادی که مادرشون فولاد مبارکه هست که دیگه 100 تومان بحثی راجب تعدیل منفی نمیذاره
بنده گفتم اصلاح نه ریزش !!!! باید باز هم صبر کرد راهی نیست برای کسانی که می تواند یک سال دیگه صبر داشته باشند بهترین حرکت می باشد
شاخص بورس نه بدرد دنیای ما میخورد نه به درد آخرتمان.هر وقت بخواهند شلوار شاخص را بالا و پایین میکنند.ما باید کلاه خودمان را دو دستی و محکم بچسبیم که باد نبردو مراقب باشیم به اسم کلاه نو یک چیزی را از فرق سر تا زانوهایمان نکشند.این بودن خان چندماه است الان خودش را کشته و ما را هم کشته که فردا خوب میشود و آخرش است.انگار به بچه آمپول میزند که هی میگوید آخرش میباشد. نیتش هم یکی به من گفت خیر است اما فایده ندارد.باید تا اجرایی شدن برجام و همانطور که ایرج خان میگوید تا بودجه صبر کرد وبی خودی خود و دیگران را خسته نکنیم.من سبدم را ضمانتِ ایرج اکبری کرده ام و 90 درصد حرفهایش درست در میاید.
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
بازار تا بهمن که موقع خر داغ کردن مردم برای انتصابات مجلس هست نوسانی دنبال میشه اما بعدش خر داغ میکنن 30 درصد بازار باد میکنن بعدش شب عید حقوقی عرضه آبشاری انجام میده
شاخص بورس نه بدرد دنیای ما میخورد نه به درد آخرتمان.هر وقت بخواهند شلوار شاخص را بالا و پایین میکنند.ما باید کلاه خودمان را دو دستی و محکم بچسبیم که باد نبردو مراقب باشیم به اسم کلاه نو یک چیزی را از فرق سر تا زانوهایمان نکشند.این بودن خان چندماه است الان خودش را کشته و ما را هم کشته که فردا خوب میشود و آخرش است.انگار به بچه آمپول میزند که هی میگوید آخرش میباشد. نیتش هم یکی به من گفت خیر است اما فایده ندارد.باید تا اجرایی شدن برجام و همانطور که ایرج خان میگوید تا بودجه صبر کرد وبی خودی خود و دیگران را خسته نکنیم.من سبدم را ضمانتِ ایرج اکبری کرده ام و 90 درصد حرفهایش درست در میاید.
ببین دوست عزیز تحلیلش خیلی ساده است ، اینها 8 ماه قبل صندوق سپاس را طراحی کردند و تضمین کردند که تا پایان سال 30 درصد سود تضمین شده میدهند ، در حال حاضر ناو هر سهم صندوق برابر با 1000 تومان است که باید تا عید بشه 1300 تومان ، یعنی سهام این صندوق باید تا عید 30 درصد رشد کنند وگرنه دولت مجبوره از جیب مبارک چند ده میلیارد تومان سود به سهامداران ضرر بده ، یا اینکه کارشناسان اقتصادی که این صندوق را پیشنهاد دادند خیلی احمق و ابله بودند و یا اینکه شاخص باید تا عید 30 درصد رشد کند ، نظر شما چیه ؟ کارشناسان دولت خیلی ابله هستند یا اینکه شاخص قبل از عید 80 هزار واحد را تاچ میکنه ؟ تازه بیشتر پرتفوی صندوق سهمهای سنگین همچون فارس و شیران و رمپنا و ... است و اگر اینها بخوان 30 درصد رشد کنند سهمهای کوچکتر باید بالای 50 درصد بازدهی بدهند .
به نظر من همین الان کسی سهام خوب انتخاب کنه تا عید 50 درصد بازدهی میگیره ، شاید رشد شاخص نهایتا یکی دو هفته به تاخیر بیفته اما با دید 5 ماهه میشه 50 درصد سود کسب کرد .
شاخص نشون داده همیشه قبل از رشد گروه های بانکی منفی شدن حسابی ریزش داشتند
این علامتش هست
بنظرم لیدر کل بازار نه شرکت های نفتی هستن نه گروه خودرو فقط بانکی
از نظر من با توجه به تعدیل منفی های در پیش در گزارشات ۹ ماهه شاخص زیر ۶۰۰۰۰ در انتظار سهام دارانه ... تا الانم بازارو حفظ کردن ... حمایت قوی داره شاخص فعلا
نظر