کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
عدد اش زیاد مهم نیست حول حوش ۱۲۷۰۰۰۰ الی ۱۳۰۰۰۰۰ ،،،چون شاخص سازی می کنند
مهم زمانش هست که امیدوارم پاییز اتفاق بیفته
داریم میرسیم به اتمام اصلاح،،،هم زمانی هم قیمتی
موج بعدی از جنس صعود خواهد بود
اما نکته ای که وجود داره شتاب این موج هست که باید ببینیم چگونه خواهد بود....اگر این رشد با شتاب و سرعت خوبی انجام نگیرد احتمالا آخرین حضور ما در بازار خواهد بود و قطعا در این موج خروج کلی خواهیم داشت.
صرفا نظر شخصی هست
داریم میرسیم به اتمام اصلاح،،،هم زمانی هم قیمتی
موج بعدی از جنس صعود خواهد بود
اما نکته ای که وجود داره شتاب این موج هست که باید ببینیم چگونه خواهد بود....اگر این رشد با شتاب و سرعت خوبی انجام نگیرد احتمالا آخرین حضور ما در بازار خواهد بود و قطعا در این موج خروج کلی خواهیم داشت.
صرفا نظر شخصی هست
درود به همه دوستان
حس و حال جامعه و بخصوص بورس ما خوب نیست
جایی که از نظر زمان و قیمت در بهترین حالت های بازار بودیم و نقطه برگشت بازار بود،،،متاسفانه تحلیل بالا فیلد شد و شرمنده دوستان شدم
امیدوارم حلالم کنید
از نظر ارزندگی سهما اصلاح های خوبی داشتند و در بهترین نقاط خرید قرار دارند
اما متاسفانه حمایتی از بازار بصورت عملی انجام نشده تاکنون
و فقط در حد شعار و حرف
در کل خودمم این روزها تحت فشارم از طرف اطرافیان و دوستان
سهما در نقطه ای هستند که فروش توجیهی ندارد
اما نکته مقابل ریزش مجدد بازار با این وضعیت
با این وضعیت کف بازار بنظرم بسته شد
یه مقدار بازار جونمون رو گرفت،،،خیلی ها بخاطر اوضاع بیرون بازار در جامعه ترس گرفته بود از جمله خودم،،،ولی نقطه برگشت و تایم زمانی بازار بود ،، حتی یه مقدار حد ضررها رو شکستند به عمد
شتاب حرکتی شاخص (این موج)رو به جدیت دنبال کنید تا ببینیم کجا باید خروج زد!
اگر سهمی دارید در فروش فعلا عجله نکنید
اگر هم هنوز وارد بازار نشده اید بنظرم وقت اش هست
فرصت ها زود می گذرد...
بازار امروز رو عجیب و با ولع می خریدند!
اینگونه خرید ها معمولی نبوده ،،،جالبه مثبت ۷ هفت هم میخرند
به هر حال ، قبلا عرض کردم خدمت دوستان که الگوهای اصلاحی تکمیل شده و رو به پایان هست،،،اما گفتم بعد این شتاب حرکت را باید دنبال کرد....این چند روزه که شاخص شروع به رشد کرده حرکت فوق العاده خوب و پرشتابی بوده،،،این یعنی احتمالا پسا الگوی ما تایید خواهد شد با این شتاب،،،دقت کنید هنوز تایید نشده
اما در خیلی از سهما میشه تاییدیه گرفت...حالا این پسا الگویی چیه؟
یعنی دیگه اصلاح قبلی پایان یافته و وارد یک شاخه صعودی شدیم که این شاخه خودش میتونه از جنس امواج اصلاحی باشه یا شتابدار
از نظر روانشناسی بازار ...بنظرم نبایستی نوسان گرفت فعلا حوصله کنید و صبور باشید ،،،اگر نوسان گیری کنیم بازار براحتی جا خواهد گذاشت و باید در قیمت های بالاتر مجدد وارد بشیم،،،پس بهتره فعلا سهامداری کنیم،،،نگران نباشید در ابتدای روندیم فعلا
اما بازار شاید بخواد اصلاح کنه که اتفاق خوبی خواهد بود قطعا
ولی کف بازار رو بستند و مجدد رو به بالا خواهیم بود
انشاله بتوانیم در موقعیت خوب از بازار خارج بشیم
مجدد تاکید میکنم این مطالب صرفا نظرات شخصی حقیر هست که خالی از خطا و اشتباه نخواهد بود.
نظر