NEo-Wave

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hasan666
    عضو فعال
    • May 2014
    • 1104

پاسخ : NEo-Wave

عرض ادب و ارادت خدمت دوستان
    این نمودارهایی که میزنم یا آپدیت میکنم برای پشت بازو گرفتن و منم منم کردن نیست
    این بازار اینقدر بزرگ و حیله گر هست که هر تحلیل گر و معامله گر حتی حرفه ای رو آچمز میکنه
    هیچ تحلیل گری پیدا نمیکنید همه تحلیل هاش درست بوده فرقی نمیکنه چه روش و سبکی داره
    هیچ تریدری پیدا نمیکنید حتی بهترین شون استاپ نخورده باشند
    هر شخصی از قطعیت حرف زد بدونید هنوز بازار رو درک نکرده
    بازاری که هر روز هوشمند تر میشه تو دنیا
    خیلی ها میگن بازار صاحب نداره،،،،،اتفاقا داره قشنگ هم داره و میدونه داره چیکار میکنه،،،تو دنیا هزاران الگوریتم های هوشمند و آمار و ریاضی وجود دارد که بازار ساز ازشون استفاده میکنه
    تکنیکال دیگه خیلی عادی و سنتی شده،،،راحت میبینید حمایت رو می‌شکنند و استاپ می خوره ،بعد میزنن زیرش
    کل این سبک های معاملاتی و تحلیلی که اومده اگر به سمت نو شدن و هوشمندی نره هیچ ارزشی نخواهد داشت
    چون دنیا و بازار ها به این سمت می روند
    بخاطر همین هست من نوعی که مثلا سبک نیوویو کار میکنم کامل نمیتوانم مسیر رو پیش بینی کنم و براحتی فیلد شده یا در معامله استاپ میخورم

این بازارمنم منم کردن نداره،،،هر جا غرور بگیردت با کله میزنه زمین

من همیشه گفتم تحلیل ۲۰ درصده کاره،،،۸۰ درصد ترید و استراتژی و روانشناسی و کنترل ترس و طمع هست که فقط دست خودتون هست

نظر

• hasan666
      عضو فعال
      • May 2014
      • 1104

خمحرکه

محدوده 340 میتونه پایان اصلاح باشه با هدف 470 و 540

نظر

• hasan666
        عضو فعال
        • May 2014
        • 1104

در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
        کالا

میانگین خریدم با دو پله شد 1540 ...قسمت نشد تک سهم بشم ...یک پله گذاشته بودم کانال 1400

نظر

• hasan666
          عضو فعال
          • May 2014
          • 1104

شسپا

همراه با نوسانات میتونه تا محدوده 500-570 تومان رشد کند

نظر

• abdollah000
            عضو فعال
            • Apr 2022
            • 1492

عرض ادب و ارادت خدمت دوستان
            این نمودارهایی که میزنم یا آپدیت میکنم برای پشت بازو گرفتن و منم منم کردن نیست
            این بازار اینقدر بزرگ و حیله گر هست که هر تحلیل گر و معامله گر حتی حرفه ای رو آچمز میکنه
            هیچ تحلیل گری پیدا نمیکنید همه تحلیل هاش درست بوده فرقی نمیکنه چه روش و سبکی داره
            هیچ تریدری پیدا نمیکنید حتی بهترین شون استاپ نخورده باشند
            هر شخصی از قطعیت حرف زد بدونید هنوز بازار رو درک نکرده
            بازاری که هر روز هوشمند تر میشه تو دنیا
            خیلی ها میگن بازار صاحب نداره،،،،،اتفاقا داره قشنگ هم داره و میدونه داره چیکار میکنه،،،تو دنیا هزاران الگوریتم های هوشمند و آمار و ریاضی وجود دارد که بازار ساز ازشون استفاده میکنه
            تکنیکال دیگه خیلی عادی و سنتی شده،،،راحت میبینید حمایت رو می‌شکنند و استاپ می خوره ،بعد میزنن زیرش
            کل این سبک های معاملاتی و تحلیلی که اومده اگر به سمت نو شدن و هوشمندی نره هیچ ارزشی نخواهد داشت
            چون دنیا و بازار ها به این سمت می روند
            بخاطر همین هست من نوعی که مثلا سبک نیوویو کار میکنم کامل نمیتوانم مسیر رو پیش بینی کنم و براحتی فیلد شده یا در معامله استاپ میخورم

این بازارمنم منم کردن نداره،،،هر جا غرور بگیردت با کله میزنه زمین

من همیشه گفتم تحلیل ۲۰ درصده کاره،،،۸۰ درصد ترید و استراتژی و روانشناسی و کنترل ترس و طمع هست که فقط دست خودتون هست
            .....سلام........سپاس از زحمات و صذاقت شما

نظر

• hasan666
              عضو فعال
              • May 2014
              • 1104

در اصل توسط shdoosti پست شده است View Post
              جناب hasan666، دو تا سوال:
              1- در نمودار دکوثر همچنان روند رو صعودی در نظر گرفتید ولی در توضیحات گفتید اگر رسید به 300 الی 340 خرید انجام بدید. با توجه به اینکه در نمودار شما ابتدا باید تا حوالی 500 رشد کند و بعد اصلاح کند و بعد ادامه صعود ابهام ایجاد میشود. به نظر شما احتمال اصلاح قیمتی و خرید در محدوده ای که گفتید هست یا خیر؟
              2- میشه فولای هم تحلیل کنید؟
              ممنون
              درود...متوجه نشدم سوال تون رو در تاپیک ...ببخشید بابت تاخیر در پاسخ
              ببینید شماتیک که میکشیم یک سناریوی ذهنی هست که در آینده اتفاق خواهد افتاد...مثلا در دکوثر یک شماتیک ABC گذاشتم در حالی که اصلاح ها همه شون به این شکل نیستند و باید با بازار جلو رفت تا شکل بگیرد.....اما مسئله مهم تغییر روند سهم و احتمالا اتمام الگو می باشد...خب تا اینجا ما یک سناریو و تحلیلی داریم که سهم در آینده یک رشدی خواهد داشت

اما مسله مهم ورود به سهم در قیمت مناسب می باشد که پیشنهاد 340 -300 داده شده...خب من استراتژی ام 3 پله هست...وقتی وارد محدوده اول شد پله اول رو بر میدارم که مثلا دکوثر وارد 340 شد
              اگر با پله اول رفت بالا خب رفته کاری ندارم و در سودم...اگر اومد پایین اومد پله های بعدی....دقت کنید نقطه ورود خیلی مهم هست..اگر نیومد کاری دیگه با سهم ندارم تا بعد

ببینید روش نئوویو یک سبک داینامیکی تحلیل هست که قطعات پازل اش با جلو رفتن بازار تکمیل میشه

چرا دکوثر رو معرفی کردم بصورت خیلی ساده بعدا خدمت دوستان عرض میکنم ....بعنوان یک استراتژی میتوانید ازش استفاده کنید

در مورد فولای خیلی تلاش کردم متاسفانه به نتیجه نرسیدم فعلا و باید زمان داد

موفق باشید

نظر

• hasan666
                عضو فعال
                • May 2014
                • 1104

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                .....سلام........سپاس از زحمات و صذاقت شما

ارادتمند@};-

نظر

• hasan666
                  عضو فعال
                  • May 2014
                  • 1104

آموزشی
                  با تشخیص روند بازار با استفاده از کف ها و سقف ها و با کمک خط روند ها میتوانیم یک استراتژی ساده پیاده کنیم

نکته خیلی مهم:اکثر تحلیل گران خط روند رو اشتباه رسم میکنند پس حتما دقت کنید خط روند به درستی رسم شود

ببینید بازار وقتی نزولی هست کف های پایین تر(LL) و سقف های پایینتر می سازد(LH) و برعکس میشه روند صعودی...تصویر زیر را ملاحظه نمایید

بالاخره در یک زمانی روند ها باید به اتمام برسند...وقتی روندی به اتمام میرسد فرقی نمیکند میتواند در هر تایم فریمی باشد...این بار سقف ها و کف ها تغییر می کنند...مثلا در تصویر بالا وقتی روند نزولی بخواهد به اتمام برسد اخرین کفی که بازار ساخته دیگه بعد از آن کف جدید ساخته نمی شود و اگر آخرین سقفی که ساخته شده ما،شکسته شود رسما روند نزولی پایان می یابد...بالعکس هم میشه در روند صعودی مثل همین هست...ممکن هست بعد روند صعودی یا نزولی ما حالت ساید(خنثی )داشته باشیم

حالا با این نکته آموزشی دکوثر را ببینید...کف های پایین تر و سقف های پایین تر(روند نزولی)
                  در تصویر دوم می بینید که کف جدید ساخته نشده و در آستانه شکست اخرین سقف هست...تصویر پایین

در تصویر سوم خط روند نزولی سهم رسم شده (دو خط روند) که هر دوتا شکسته شدند...تصویر پایین

در تصویر چهارم مسیر احتمالی سهم در آینده ...موجی که به بالا پرتاب شده در زمان کمتری اتفاق افتاده و ما انتظار داریم سقف ما بشکند و رسما روند نزولی پایان یابد
                  یکی از استراتژی ها این هست که سقف اخری شکسته شود و بعد در صورت پولبک به این نقطه وارد معامله بشیم

نظر

• hasan666
                    عضو فعال
                    • May 2014
                    • 1104

آموزشی
                    با تشخیص روند بازار با استفاده از کف ها و سقف ها و با کمک خط روند ها میتوانیم یک استراتژی ساده پیاده کنیم

نکته خیلی مهم:اکثر تحلیل گران خط روند رو اشتباه رسم میکنند پس حتما دقت کنید خط روند به درستی رسم شود

ببینید بازار وقتی نزولی هست کف های پایین تر(LL) و سقف های پایینتر می سازد(LH) و برعکس میشه روند صعودی...تصویر زیر را ملاحظه نمایید

بالاخره در یک زمانی روند ها باید به اتمام برسند...وقتی روندی به اتمام میرسد فرقی نمیکند میتواند در هر تایم فریمی باشد...این بار سقف ها و کف ها تغییر می کنند...مثلا در تصویر بالا وقتی روند نزولی بخواهد به اتمام برسد اخرین کفی که بازار ساخته دیگه بعد از آن کف جدید ساخته نمی شود و اگر آخرین سقفی که ساخته شده ما،شکسته شود رسما روند نزولی پایان می یابد...بالعکس هم میشه در روند صعودی مثل همین هست...ممکن هست بعد روند صعودی یا نزولی ما حالت ساید(خنثی )داشته باشیم

حالا با این نکته آموزشی دکوثر را ببینید...کف های پایین تر و سقف های پایین تر(روند نزولی)
                    در تصویر دوم می بینید که کف جدید ساخته نشده و در آستانه شکست اخرین سقف هست...تصویر پایین

در تصویر سوم خط روند نزولی سهم رسم شده (دو خط روند) که هر دوتا شکسته شدند...تصویر پایین

در تصویر چهارم مسیر احتمالی سهم در آینده ...موجی که به بالا پرتاب شده در زمان کمتری اتفاق افتاده و ما انتظار داریم سقف ما بشکند و رسما روند نزولی پایان یابد
                    یکی از استراتژی ها این هست که سقف اخری شکسته شود و بعد در صورت پولبک به این نقطه وارد معامله بشیم
                    پ ن 1:با عرض معذرت خط روند آبی رنگ درست نیست..همون سبز صحیح هست

پ ن2:سهم مقاومت رو با یک کندل خوب پشت سر گذاشت

پ ن3:سهم از قیمت پیشنهادی 20 درصد بالاتر اومده و پیشنهادی ندارم

توضیحات سهم کامل و ساده خدمت دوستان ارائه شده

نظر

• hasan666
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 1104

شاخص کل

نقاط برگشتی احتمالی

نظر

• shdoosti
                        عضو فعال
                        • Aug 2022
                        • 351

شاخص کل

نقاط برگشتی احتمالی

متاسفانه اعداد حمایت در نمودار شما مشخص نیستند و معلوم نیست در چه عددی شاخص کل حمایت داره. در صورت امکان اعداد حمایت رو بنویسد. ممنون
                        آخرین ویرایش توسط shdoosti؛ 2022/11/19, 21:29.

نظر

• hasan666
                          عضو فعال
                          • May 2014
                          • 1104

درود
                          چند تا نکته قابل توجه در مورد شاخص کل

اول اینکه خیلی ممنونم از ادمین سایت بخاطر ایجاد نظر سنجی در بالای تاپیک...فکر می‌کنم سوال کامل نیفتاده ..سوال این هست شاخص کل با توجه به وضعیت سیاسی اقتصادی این روزهای کشور در این موج فعلی که قرار داریم سقف تاریخی خود را خواهد شکست یا خیر؟
                          ممنون میشم همه دوستان در این نظرسنجی شرکت کنند

دوم اینکه فردا اصلاح زمانی شاخص به اتمام میرسه در حالی که قیمتی اصلاح زیادی انجام نداد ،،،این یعنی قدرت روند
                          و احتمالا مجدد رو به بالا خواهیم بود

نکته بعدی امیدوارم از فرصت های ایجاد شده طی این مدت اصلاح استفاده بهینه کرده باشید

آرزوی سلامتی و پرسودی برایتان دارم

یا حق
                          آخرین ویرایش توسط hasan666؛ 2022/11/27, 22:23.

نظر

• تاران
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 959

جناب حسن آقا
                            در خصوص شاخص کل این موج صعودی فعلی رو سی از بی بزرگ از ۴ میبیند یا جور دیگر؟

نظر

• hasan666
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 1104

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                              جناب حسن آقا
                              در خصوص شاخص کل این موج صعودی فعلی رو سی از بی بزرگ از ۴ میبیند یا جور دیگر؟
                              سلام تاران جان
                              این موج اصلاحی که از 4 خرداد 1400 شروع شده موج B از درجه بزرگ می باشد...که خود این موج هنوز به اتمام نرسیده ...و به احتمال زیاد دیامتریک و یا سیمتریک در حال شکل گیری هست و هم اکنون در ریز موج شاخه صعودی E هستیم

نظر

• hasan666
                                عضو فعال
                                • May 2014
                                • 1104

خگستر تایم روزانه یه مقدار واگرایی منفی داره

با قبول ریسک اگر محدوده مشخص شده بیاد خرید میزنم با استاپ 350

هیچ گونه توصیه ای به خرید یا فروش ندارم

نظر

در حال کار...
                                X