کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نکته ای وجود دارد اینکه ....سهم خوب و بد نداریم ...مهم قیمت خرید ما هست که از نظر روانشناسی و تمرکز معاملاتی خیلی میتونه بهمون کمک کنه و اعتماد به نفس بده
باید اینقدر صبور بود تا قیمت سهم به محدوده جذاب برسه ...جایی که ترس رو به جان سهامدارا میندازن
تجربه قبلی من تو ذوب که ضرر دادم و اشتباه معاملاتی ام بود باعث شد حواسم بیشتر جمع کنم
یادتون باشه طلا هم باشه سهم تون، باید باید به قیمت خوب بخرید
با خیال راحت به زندگی تون برسید ..منفی های روزای اینده هم جذاب خواهد بود
بدون توجه به هیچ خبری...فقط طبق چارت
آپدیت شاخص کل
انتظار حرکت بهتری داشتم از سهام کوچک...البته بالا اومدن 20 الی 30 درصد ولی خیلی ها درجا زدن برخی پایین هم رفتن
اما بدون تعصب دارم چارت کل رو دنبال میکنم....شاخص کل نباید 2047188 هزار پایین بشکند و حمایت خوبی در این منطقه خواهیم داشت(ترسم از شکست احتمال x موج بودن شاخه صعودی فعلی هست)
پس نیم نگاهی هم بایستی به اصلاح مجدد فکر کنیم...قطعی نیست ولی دنبال کنیم ببینیم چه می شود...اون نقطه حمایتی رو حفظ کنیم مجدد یک صعود دیگر خواهیم داشت
اما استراتژی هر شخصی متفاوت و به خودش بستگی دارد و خودش فقط برای پرتفو و سبد خودش می تونه تصمیم بگیره
خگستر بنظرم راهنمای بهتری از خودرو و خساپا هست برای شناسایی روند و واکنشهای زودتر و بهتری داره
نمودار زیر را ببینید....واکنش های جالب ....با این نمودار خگستر نهایت 8 درصد دیگر میتونه اصلاح کنه...یعنی اگر به کل تعمیم بدیم اون نقطه حمایتی کل هم که بالا اشاره کردم ،می رسیم
ولی اگر خگستر بره زیر کانال صعودی برای کلیت بازار خوب نخواهد بود
نظر