NEo-Wave

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ققنوس14
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 1545

پاسخ : NEo-Wave

در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
    درود
    در جواب سوال شما عرض کنم موج اصلاحی که تموم شده قرار نیست که تا ابد مث یک خط راست بالا بریم....سهم ها و شاخص ها باید استراحت و اصلاح کنند فرصت ورود مجدد بدهند...پس در آینده باید منتظر شکار باشیم
    اینکه گفتم کمک حال باشیم برای تصمیم بهتر در اینده....شاخص کل هنوز سناریو تکمیل نیست بخاطر همین باید زمان بدیم تکمیل کند و من وارد بازی شاخص کل نخواهم شد

من تحلیلم رو زدم...از بازار هم خروج زدم (15 درصد فقط اونم نوسانی) و اینجا هم گفتم کما اینکه اشتباه باشه اشکالی نداره همین دیدگاه های مختلف هست روند بازار ها رو می سازد....نتیجه رو در آینده خواهیم دید

در مورد هم وزن فعلا سناریو زیر رو احتمال میدم ...سناریو اول شتابدار هست با موج 3 ممتد که زمان موج 4 اصلاحی زمانبر تر خواهد شد و اینکه چقدر از موج 3 را اصلاح کند میشه هدف موج 5 را تخمین زد

سناریو دوم هم بصورت زیگزاگ هست که اینجا تموم بشه که احتمال این سناریو کمتر هست فعلا باید جلو بریم

سلام
    جناب hasan666
    امروز احتمال زياد اصلاح مد نظر شما در شاخص هم وزن تمام مي شود.
    آيا همچنان تحليل شما صادق است و شاهد يك رشد موقت خواهيم بود؟
    آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• hasan666
      عضو فعال
      • May 2014
      • 1104

دیگر قصد نوشتن ندارم ...برخی ها خیلی بی معرفت هستند

فقط جهت کمک به دوستان اینو عرض کنم

اون لگ صعودی تموم شد و رسما وارد اصلاح شدیم

اگر خروج نزدید الان دیگه صبر کنید بازار میتونه یه بالا بزنه که فرصت خروجه

خودرو 268-244 میتونه برگرده ...و باعث برگشت موقت و برگشت بازار بشه

نظر

• ققنوس14
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1545

ممنون كه پاسخ دادي /:.Heart.:/
        سپاس از زحمات شما
        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• shadi
          کاربر فعال
          • Jul 2011
          • 914

جناب حسن از وقتی که گذاشتید بسیار سپاسگزاریم

نظر

• خوش نیت
            عضو عادی
            • May 2013
            • 237

سلام وعرض ارادت

من نمی دونم این چه رسم افتضاح وبدی هست که ما ایرانی ها داریم واز زمین وزمان هم طلبکاریم هر کی اومد رایگان وبی منت دانش واطلاعات خودش را در اختیار عموم قرار دادوظیفمونه با بدترین حالت ممکن بکوبیمش تا فرار کنه تمام اساتید را باید وحتما فراری بدیم وبعد از زمین وزمان طلبکار بشیم تازه با تمام وقاحت اعلام می کنیم که زیر 1600000 هزار اعلام خروج دادی انگار وظیفه شما بوده طرف اونقدر بچه هست که نمی دونه در چارت 5 الی 10 درصد نوسان برای نقاط برگشتی هست خوب تو اگه بهتر بلدی اعلام کن وبگو از فلان عدد ریزش داریم

سعی کنیم اگه می خواهیم تواین بازار بمونیم کمی بزرگ بشیم این بازار جای بچه ها نیست

نظر

• abdollah000
              عضو فعال
              • Apr 2022
              • 1492

....سلام حسن اقا.....تشکر از پاسخگویی........راجع به بی معرفتی فرمودید.....صد در صد درست میفرمایید و حق با شماست.....حسن اقا عزیز از 44 سال پیش به این ور اقایون فرهنگ یک مملکت رو شخم زدن....بی معرفتی....بی صفتی...نمک نشناسی یا هر چیزی که اسمش رو بزارید دیگه عادی شده حتی توی فامیل و اشنایان نزدیک.....پس باید مراقب بود انتظارات عوام رو از خودتون بیشتر نکنید بطوریکه طرف فکر کنه وظیفه س.....برلی فرهنگ سازی درست تو این مملکت داغون حداقل 100 سال زمان میبره تا درست بشه.....شما قطعا در همین فروم دوستان قدر شناسی هم دارید ...همه انگشتان دست یکی نیستن.....مثلا اگر فکر میکنید من نسبت به شما بی مهری کردم پاسخ ندید........ببخشید حرفهام جنبه نصیحت نیست...یک گفتگو دوستانه بود......سپاس از محبتهای شما

نظر

• shimaalovelygirl
                ستاره دار (1)
                • Jul 2022
                • 1120

در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Post
                سلام وعرض ارادت

من نمی دونم این چه رسم افتضاح وبدی هست که ما ایرانی ها داریم واز زمین وزمان هم طلبکاریم هر کی اومد رایگان وبی منت دانش واطلاعات خودش را در اختیار عموم قرار دادوظیفمونه با بدترین حالت ممکن بکوبیمش تا فرار کنه تمام اساتید را باید وحتما فراری بدیم وبعد از زمین وزمان طلبکار بشیم تازه با تمام وقاحت اعلام می کنیم که زیر 1600000 هزار اعلام خروج دادی انگار وظیفه شما بوده طرف اونقدر بچه هست که نمی دونه در چارت 5 الی 10 درصد نوسان برای نقاط برگشتی هست خوب تو اگه بهتر بلدی اعلام کن وبگو از فلان عدد ریزش داریم

سعی کنیم اگه می خواهیم تواین بازار بمونیم کمی بزرگ بشیم این بازار جای بچه ها نیست
                اول اینکه درست صحبت کن جناب بزرگ و بافرهنگ و باادب.بازار جای بچه ها نیست و جای تو بزرگ خاندان است؟
                دوم اینکه اصل مطلب من این است که این نمودارها و تحلیل ها از سوی به قول شما اساتید،خود باعث ترغیب سهامداران به فروش در نقاط تعیین شده و ریزش بورس است،که شما کوته فکران،وقوع آن ریزش را به علم و دانش اساتید نسبت می دهید.
                این اساتید دست نشانده، از بالادستی ها پول می گیرند تا با چارت و نمودار در نقاط تعیین شده،جار بزنند برای پایین کشیدن قیمت سهام.البته که جناب hasan666 و بسیار نمونه های دیگر،فقط کپی کننده مطالب آن اساتید هستند و لزوما سازنده ی این تحلیل‌ها نیستند.
                با این حساب مشخص می شود که چه کسی بچه هست و چه کسی بزرگ...

نظر

• ققنوس14
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1545

سلام hasan666 جان
                  وقتتون بخير و سلامتي
                  آيا تحليل قبلي برقراره يا بنظرتون تغييري مي كنه؟(شاخص)
                  البته اگر دوست داشتيد پاسخ بديد.ارادت

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

درود، بازم تحلیل شاخص و سهم ها را بزارید. ممنون

نظر

• تاران
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 959

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                      به نظر بنده در صورت عبور موفق از ۱۷۰۰ هزار
                      شاخص کل تا ۲۷۰۰ هزار خواهد رفت اگر نه این موج صرفا موج بی از ۴ شاخص کل هست
                      و چه زود دیر شد..

نظر

• M.DALAHOO
                        ستاره‌دار (2)
                        • Apr 2022
                        • 635

​بازار برمیگرده، نترسید و فروشنده نباشید، همین.

نظر

• rezasatari
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 556

خدایی اینجاست که عیار تکنیکالیستها معلوم میشه اگه کانال بلند مدت از سقف 99 بکشی که الان سقف کانالیم و ریزش و.... اگه کانال رو از اول ابان بکشیم منفی امروز و فردا پولبک به سقف کاناله ابرفزی چیز میخاد منظورم جراته که بتونی تشخیص بدی و نظر بدی بهرحال باید مواظب سودها بود

نظر

• M.DALAHOO
                            ستاره‌دار (2)
                            • Apr 2022
                            • 635

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
                            ​بازار برمیگرده، نترسید و فروشنده نباشید، همین.

عرض کردم.

روزی 5000 میلیارد به نفدینگی دارد اضافه میشود. اگر با مردم بخصوص جوانها و دنیا تآمل نکنند، متآسفانه عید دلار 70000 تومان خواهد شد و معلوم نیست بعد چه خواهد شد. نمیدانم شاید............................................
                            آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/05/09, 12:13.

نظر

• hasan666
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 1104

این مدت به سهامدار خرد آزار رسوندن به هر طریق و کثافت کاری که می توانستند
                              یه مدت اینجا مینویسم برای یادگیری و آموزش و کمک ...شاید یه روزی اصلا اینجا نباشه...باید خودمون یاد بگیریم و فقط متکی به خودمان باشیم
                              که قطعا همراه با خطا خواهد بود ولی سعی میکنم اشتباهات گذشته رو تکرار نکنم و کمک حال باشم
                              به مرور نمودار سهمایی که مد نظرم هست منتشر میکنم

نظر

• hasan666
                                عضو فعال
                                • May 2014
                                • 1104

درود مجدد
                                ببینید دوستان شرایط بازار به گونه ای هست که اکثرا الگوهای مشابهی دارند...اما اینکه کجای الگو قرار دارند با هم تفاوت دارند
                                بهترین حالت این هست که در پایان الگو تشخیص بدهیم ،تا پسای آن را که شدت خوبی دارند بگیریم
                                پس حالت بهتر و اول اینکه پایان الگوها رو درست تشخیص بدهیم و پسای آن را بگیریم مثال نموداری میزنم

حالت دوم اینکه که اکثریت بازار در این شرایط قرار دارند ما یک موج صعودی داشتیم به فرض A ...الان اصلاح کردند به فرض B
                                و منتظر موج صعودی هستیم بعنوان C
                                پس حالت دوم اینکه در پایان موج B وارد پوزیشن خرید می شویم

حالت سوم اینکه داخل روند هستیم یعنی A زدیم...بعد B زدیم...C زدیم
                                الان در موج X یا D هستیم...اینم مثال میزنم
                                بازار و سهما در این سه دسته کلی قرار دارند و باید کاملا این رو یاد بگیرید که خیلی کمک میکنه بهتون
                                برای هر کدام مثال نموداری میزنم کاملا متوجه شده باشید
                                نتایج اش رو در آینده خواهیم دید
                                هدفم بیشتر یادگیری دوستان هست حتی اگر نئو ویو را بلد نباشید
                                بطور ساده هم متوجه خواهید شد کجای مسیر قرار دارید و چقدر کمکتان خواهد کرد

نظر

در حال کار...
                                X