سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hasa
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 724

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
    این احتمال را از کجا بدست اوردی؟

فردا منفی کامل 1023ریال است و در صورت صف شدن آخرین اصلاح در این مرحله خواهد بود.و از شنبه حرکت مثبت را تا 1200 ریال ادامه خواهد داد و دوباره اصلاح مختصر و سپس ادامه روند مثبت تا .......
    اگر دقت کرده باشی گفتم در صورتی که 98 را رد کند این احتمال وجود دارد بین 71و 85 سقوط کند هر کس میتونه تحلیلی داشته باشه و هیچ کس علم غیب ندارد. اگر این بودکه همه بورس را شغل خود انتخاب میکردنددوست عزیز.
    قانون ماندن همیشگی در بورس:
    1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
    2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
    3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
    4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
    5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
    6- صبور بودن.

نظر

• fm2006
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 825

دوستان سعی کنید به دو از تعصب و با تحلیل به بحث و گفتگو بپردازید .
      اگر یه بررسی بنیادی کوچیک یا زدن یک نمودار براتون کار دشواری هست لطفا از ارائه اعداد و ارقام خیالی پرهیز کنید و اجازه بدید دیگران با توجه به تحلیل های مستند اقدام به معامله کنند.
      موفق و پیروز باشید
      فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

این احتمال را از کجا بدست اوردی؟

فردا منفی کامل 1023ریال است و در صورت صف شدن آخرین اصلاح در این مرحله خواهد بود.و از شنبه حرکت مثبت را تا 1200 ریال ادامه خواهد داد و دوباره اصلاح مختصر و سپس ادامه روند مثبت تا .......
        خوشبختانه امروز صف فروش نشد. کف قیمتی 1030 پایان اصلاح را در این مرحله نشان می دهد . در نمودار زیر مشاهده می شود که روند نزولی 8 ساله سهم از قیمت 11256 فرود و فرازها را پشت سر گذاشته و در فاز صعودی قرار دارد.

خط آبی رنگ روند 14 ماهه سهم را نشان می دهد که سقف آن 1300 ریال است و روند به ان سمت در حرکت است.

کانال سبز رنگ در گیری با مقاومت 1100 را نشان می دهد که از آن عبور خواهد کرد.

و اما این نمودار روند حرکت را از 666 ریال نشان می دهد که رسیدن به تارگت 1300 ریال در کوتاه مدت را تایید می کند. واگرایی های منفی در rsi و macd هم با پایان اصلاح امروز تغییر جهت داده و مثبت می شوند.

بلحاظ موج شماری هم به نظر من در موج پنجم بزرگ صعودی قرار دارد که می تواند تا 1000تومان و بالاتر را در بازه زمانی یکساله وشاید بیشتراز یک سال تاچ کند. البته من جدیدا به فراگیری موج شماری مشغولم و ممکن است این نظر اشتباه باشد که از عزیزانی چون آقا سعید درخشانی که استاد این رشته هستند درخواست می کنم اصلاح بفرمایند.

علاوه برخرید دیروز امروز هم درقیمت 1030 نشستم که نداد.

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

جناب احمد ضمن تشکر از زحمات شما.
          در مورد موج شماری اکثریت در اینکه در موج 3 هستیم متفق القولند.
          حالا نکته اینست که اکنون در حال ورود به موج 5 از 3 هستیم و یا اینکه من بیشتر معتقدم در موج 3 از 3 هستیم که خود این موج یک 5 موجی دارد.
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• hos250
            عضو جدید
            • Jan 2011
            • 17

دوستان عزيز لطفاً جو الكي نديد
            وپترو سهم بسيار ارزشمنديه كه به لطف رشد زيرمجموعههاش و خبرهاي خوبي كه در اونها هست پتانسيل رشد قابل توجهي را داره
            اين سهم از زير 100 تومان الان به بالاي 100 تومان رسيده و در حال رسيدن به هدف واگرايي اخير هستش
            يكي از دوستان از قيمت 1000 توماني سهم گفته كه من خيلي اميدوارم به اين هدف برسه اما توصيه ميكنم منطقي باشيم و براي خودمون كاخ نسازيم

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
              حالا نکته اینست که اکنون در حال ورود به موج 5 از 3 هستیم و یا اینکه من بیشتر معتقدم در موج 3 از 3 هستیم که خود این موج یک 5 موجی دارد.
              همانطور که گفتم من در حال فراگیری امواج هستم و هنوز تسلط روی این موضوع ندارم فقط با دید کلی روی نمودار روند حرکت سهم و بدون در نظر گرفتن افزایش سرمایه ها در طول سالهای مختلف و dps ها بنظرم رسیده که در موج 5 بزرگ باشد. حالا شما زحمت بکشید و اگر به موضوع تسلط دارید نمودار موج شماری کامل را برای استفاده همه ترسیم کنید.با تشکر

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

همانطور که گفتم من در حال فراگیری امواج هستم و هنوز تسلط روی این موضوع ندارم فقط با دید کلی روی نمودار روند حرکت سهم و بدون در نظر گرفتن افزایش سرمایه ها در طول سالهای مختلف و dps ها بنظرم رسیده که در موج 5 بزرگ باشد. حالا شما زحمت بکشید و اگر به موضوع تسلط دارید نمودار موج شماری کامل را برای استفاده همه ترسیم کنید.با تشکر
                من هم مثل شما در ابتدای راه ، قبلا هم گفتم موج شماری دید بسیار دقیق و حرفه ای نیازمند است که بنده در حال حاضر ان صلاحیت را در مورد خودم نمی بینم . اکنون که نمودارتان را گذاشتید متوجه منظورتان از محدوده زمانی موج 5 شدم ولی من روی چارت تعدیل کار میکنم که با این متفاوت میشود. موج 3 که من اشاره کردم در محدوده 2 ساله قرار دارد که روی نمودار شما به گمانم از همان ابتدای موج 5 قرار دارد (شروع موج شماری)

نظر

• سعید درخشانی
                  عضو عادی
                  • Nov 2010
                  • 286

سلام . موج 5 بزرگ و البته 3 از این موج 5 .

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                    سلام . موج 5 بزرگ و البته 3 از این موج 5 .
                    ممنون آقا سعید عزیز. من در محدوده بازه 2 ساله موج شماریم را گفتم که همان موج 3 داخل موج 5 شد :) فقط سوالم همچنان پابرجاست که به نظر شما در این موج 3 میانمدتی که داخل آن هستیم اکنون در چه موقعیتی از ان قرار داریم ؟ آیا در ریز موج 5 از 3 از 3 از همان 5 بزرگ هستیم ؟

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

ممنون آقا سعید عزیز. من در محدوده بازه 2 ساله موج شماریم را گفتم که همان موج 3 داخل موج 5 شد :) فقط سوالم همچنان پابرجاست که به نظر شما در این موج 3 میانمدتی که داخل آن هستیم اکنون در چه موقعیتی از ان قرار داریم ؟ آیا در ریز موج 5 از 3 از 3 از همان 5 بزرگ هستیم ؟
                      کیوان جان با توجه به سقف موج 3 بزرگ بنظرتون 5 از 3 از 3 از 5 بزرگ(و قاعدتا اتمام 3 از 3) که نظر شماست ,باید چه قیمتی باشد؟

فعلا تو 3 از 3 از5 بزرگ هستیم که بشدت در حال اکستند شدن هست.

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                        کیوان جان با توجه به سقف موج 3 بزرگ بنظرتون 5 از 3 از 3 از 5 بزرگ(و قاعدتا اتمام 3 از 3) که نظر شماست ,باید چه قیمتی باشد؟

فعلا تو 3 از 3 از5 بزرگ هستیم که بشدت در حال اکستند شدن هست.
                        پانی خانوم ممنون از توجهتون.
                        من فکر میکنم اگر قبول کنم که اکنون در 5 از 3 از 3 باشیم و از آنجاییکه موج 3 نمی تونه کوچکتر از 1 و 5 باشه پس موج 5 ( اتمام 3 از 3 )حداکثر تا نزدیک 112 میتونه رشد کنه و در اینصورت اتمام نهایی موج 5 از 3 نیز منجر به رشد قیمتی تا محدوده 125 خواهد شد.

اما همونطور که فرمودید در مورد اینکه موج 3 به شدت داره اکستند میشه بنده هم کاملا موافقم . بهمین دلیل فکر میکنم باید حرفمو کمی اصلاح کنم و بگم احتمالا بازهم اکستند شده و ما الان در 3 از 3 از 3 از 3 از 5 بزرگ باشیم! ( چی شد!!!! @-) #:-s ;;) )
                        پس در اینصورت اتمام 3 از 3 از 3 باید در قیمت 125 انجام بشه و پایان 3 از 3 در حوالی 143 خواهد بود که در اینصورت انتظار پایان موج اصلی 3 را در محدوده 185 خواهم داشت.
                        نظر شما برایم بسیار حائز اهمیت است. :)

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

پانی خانوم ممنون از توجهتون.
                          من فکر میکنم اگر قبول کنم که اکنون در 5 از 3 از 3 باشیم و از آنجاییکه موج 3 نمی تونه کوچکتر از 1 و 5 باشه پس موج 5 ( اتمام 3 از 3 )حداکثر تا نزدیک 112 میتونه رشد کنه و در اینصورت اتمام نهایی موج 5 از 3 نیز منجر به رشد قیمتی تا محدوده 125 خواهد شد.

اما همونطور که فرمودید در مورد اینکه موج 3 به شدت داره اکستند میشه بنده هم کاملا موافقم . بهمین دلیل فکر میکنم باید حرفمو کمی اصلاح کنم و بگم احتمالا بازهم اکستند شده و ما الان در 3 از 3 از 3 از 3 از 5 بزرگ باشیم! ( چی شد!!!! @-) #:-s ;;) )
                          پس در اینصورت اتمام 3 از 3 از 3 باید در قیمت 125 انجام بشه و پایان 3 از 3 در حوالی 143 خواهد بود که در اینصورت انتظار پایان موج اصلی 3 را در محدوده 185 خواهم داشت.
                          نظر شما برایم بسیار حائز اهمیت است. :)
                          ببینید سقف موج 3 بزرگ بالای 600 تومان بوده و هم اکنون در 5 بزرگ قاعدتا انتظار شکست سقف قبلی را در دراز مدت داریم

بنابراین با توجه به فرضیات بالا انتظار داریم انتهای 3 از 3 از موج 5 بسی فراتر از 185 تومان باشد ;)

این موج همچنان در حال اکستند شدن است و برای همین موج شماری 3 از 3 از موج 5 وپترو مدام تغییر خواهد کرد .یادمه این مورد رو تو قثابت باهاش روبرو شده بودم اگه نگاهی به چارتش کنید میبینید خود 3 از 3 اصلی چقدر اکستند شده و از قیمت 127 تا 750 تومان 3 از 3 از 3 اصلی امتداد داشته و بتازگی به اتمام رسیده (در مورد قثابت حالا که حرفش شد هنوز 3 از 3 به اتمام نرسیده و فقط 3 از 3 از 3 تمام شده)..

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

خب تو اين چند روزه كل وپتروي شركت رو خالي كرديم...ببينم خريدارا با ناو 150 تومني وپترو تا چه قيمتي حاضرن پول واسه وپترو بدن....80 درصد ناو ميشه 120 تومن....بالاتر از 120 تومن ريسكش خيلي بالاست ...تازه واردا حواسشونو جمع كنن
                            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                              خب تو اين چند روزه كل وپتروي شركت رو خالي كرديم...ببينم خريدارا با ناو 150 تومني وپترو تا چه قيمتي حاضرن پول واسه وپترو بدن....80 درصد ناو ميشه 120 تومن....بالاتر از 120 تومن ريسكش خيلي بالاست ...تازه واردا حواسشونو جمع كنن
                              ساده جان این ناو تا امروزه ، مطمئنا در آینده نزدیک تغییر اساسی میکند و خیلی بیشتر می شود. با این جمله خیلی ها را می ترسونی . 120تومن مقاومت خفنی خواهد داشت و لی با کمی پولبک رد خواده کرد .

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

ساده جان این ناو تا امروزه ، مطمئنا در آینده نزدیک تغییر اساسی میکند و خیلی بیشتر می شود. با این جمله خیلی ها را می ترسونی . 120تومن مقاومت خفنی خواهد داشت و لی با کمی پولبک رد خواده کرد .
                                بايد اتفاقي بيفته تا ناو تغيير كنه...حرف شما زماني درسته كه وپترو پرتفوي بورسيش درستو حسابي ميبود...با اين پرتفوي بورسي تغيير ناو وپترو اصلا امكان نداره....پرتفوي غير بورسيشم كه باعث تغيير ناوش نميشه.....انشالا كه بالا بره ...هشدار من به اونايي هست كه ميخان تازه وارد سهم بشن....در ضمن اگه آسي توسط شركت رو بشه اين حرفاي من همش كشكه
                                مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

در حال کار...
                                X