دوستان چه بلایی داره سر وپترو میاد...
سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
Collapse
X
-
با توجه واگرایی هایی که در بعضی از اندیکاتورها وجود داشت مشخص بود یک چند هفته باید نزول داشته باشد.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
قابل پیش بینی بود صف فروش امروز به هر حال من باید وپتروهایی که فروختم رو جایگزین کنم :d
4 شنبه فرصت خوبیه برا خرید فک کنم.
وپترو مشکلی نداره فقط هوس نوسانشون کرده و از جو نشست میخوان استفاده کنن ;)///
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postصف فروش یکباره سهم مشکوک بود
یه هو فروش چیدن واسشما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postقابل پیش بینی بود صف فروش امروز به هر حال من باید وپتروهایی که فروختم رو جایگزین کنم :d
4 شنبه فرصت خوبیه برا خرید فک کنم.
وپترو مشکلی نداره فقط هوس نوسانشون کرده و از جو نشست میخوان استفاده کنن ;)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postحمایت بین 100 تا 103 خیلی قوی و محکمه و نباید شکسته بشه.
اگه این باند حمایتی از دست بره احتمالا 98 هم نتونه کاری کنه و 10 درصددیگه هم افت کنه بنظر فعلا تو 1 از 3 از 3 از 3 اصلی هستیم.آخرین ویرایش توسط hasa؛ 2012/04/09, 12:14.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
الان اومدم دیدم من یک خطوط پیشبینی دوم هم واسه سهم تو چارتم گذاشته بودم! برگشت تا 95 و شروع مجدد از آنجا! :( حواسمو جمع نکردم الان باید در بالا می فروختم پایین دوباره می خریدم ! :((
کلا من نوسانگیری اصلا بلد نیستم! ولی خب عیب نداره ...میمونم پایین کمی پول دستم اومده اضافه میکنم :)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postوپترو
وپترو یه واگرایی منفی روی نمودار قیمت و macd و rsi داره که باعث اصلاح سهم شده . شاید یک اصلاح کوچیک بتونه به رفع این واگرایی کمک کنه . البته دیتا مال یک روز قبل هست .
مهمترین حمایت ها : 101.2 و 98 تومان
اما علت اصلی اصلاح :
تکمیل الگوی سرو و شانه کف .
از طرفی اگه در پایان یک روند ما شاهد شکلگیری الگوهای هارمونیک باشیم در ادامه شاهد تغییر اون روند خواهیم بود . در نمودار بلند مدت وپترو پس از پایان یک روند نزولی شاهد شکلگیری این الگو هستیم و در ادامه با تغییر روند میشه گفت سهم در یک کانال صعودی با شیب تند قرار گرفته .
این باعث میشه هیجان معاملاتی بسیار بالاتر از حد معمول باشه چراکه با 10% رشد به سقف و با 10% اصلاح بالافاصله با کف کانال برخورد میکنه که این باعث میشه سهم یا صف خرید باشه یا صف فروش . فعلا این کانال معتبره و تا موقعی که قیمت داخل این کانال در حرکت باشه روند با شیب تندی صعودیه . با توجه به این محاسبات سهم هنوز به اولین هدفش یعنی 120 تومان هم نرسیده . لازم به تذکره که این شیب تند از خصوصیات همون موج 3 هست که دوستان موج شمار جسته و گریخته اشاره داشتند .
لذا معامله با توجه به اعتبار سقف و کف کانال تا زمانی که معتبر باشه میتونه خیلی راحت سود دهی داشته باشه .فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
نظر