به نظر میاد تنها مشکل وساخت برای صعود شروع رشد وپترو باشه که با توجه به قرار داشتن وساخت در کف قیمتی نیم نگاهی به این سهم هم خالی از لطف نیست
سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
Collapse
X
-
-
این پست رو برای عزیزانی مینویسم که از روی دست دیگران معامله میکنند براساس شنیده ها و یا تحلیلهای دیگران و برای خود استراتژی ندارند برای دوست خوبمون احمد که انتظار 1000 تومنی از وپترو داشت . تو بازار سرمایه سود 8% سود بسیار زیادی محسوب میشه مخصوصا در شرایط حاظر از 100 تا 110 چند بار وپترو نوسان کرده واین برای یک سود سرشار عاری از ریسک ایده ال محسوب میشه از آنجائی که هنگام صعود سهم خانم پانی اظهار میکرد خیلی از این سهم داره و آقای درخشانی هم میگفتند 5 میل دارند و انتظار بازده 200% را میکشند برخی از دوستان تازه وارد
در پیک قیمت خرید میکردند یعنی حدود همان موقع دوستان نوسان گیر خارج می شدند. پست مربوط به سایت بورکس می باشد سه شنبه ساعت 21:50
آقای سعید درخشانی
بنده مقداری بالای 110 فروختم و با فولاژ و حق کروی تعویض کردم تا پاینش رو دوباره بخرم . یک چیزی که خیلی از بنده میپرسند اینه که چرا سهم نمیره بالا ؟ سهم از 65 اومده شده 113 تومن یعنی نزدیک 80 درصد رشد کرده نباید یک اصلاح10-15 درصدی براش غیر قابل قبول باشه
نظر
-
در اصل توسط حبیب پست شده است View Postنه عزیز جان وپترو مستقیم و غیر مستقیم مالک 27 درصد وساخت است و دو عضو هییت مدیره در آن دارد .
البته با توجه به مالکیت کدهای شخصی هیئت مدیره درصد مالکیت بالاتر از این حرف هاستفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
در اصل توسط امیر حسین1 پست شده است View Postاین پست رو برای عزیزانی مینویسم که از روی دست دیگران معامله میکنند براساس شنیده ها و یا تحلیلهای دیگران و برای خود استراتژی ندارند برای دوست خوبمون احمد که انتظار 1000 تومنی از وپترو داشت . تو بازار سرمایه سود 8% سود بسیار زیادی محسوب میشه مخصوصا در شرایط حاظر از 100 تا 110 چند بار وپترو نوسان کرده واین برای یک سود سرشار عاری از ریسک ایده ال محسوب میشه از آنجائی که هنگام صعود سهم خانم پانی اظهار میکرد خیلی از این سهم داره و آقای درخشانی هم میگفتند 5 میل دارند و انتظار بازده 200% را میکشند برخی از دوستان تازه وارد
در پیک قیمت خرید میکردند یعنی حدود همان موقع دوستان نوسان گیر خارج می شدند. پست مربوط به سایت بورکس می باشد سه شنبه ساعت 21:50
آقای سعید درخشانی
بنده مقداری بالای 110 فروختم و با فولاژ و حق کروی تعویض کردم تا پاینش رو دوباره بخرم . یک چیزی که خیلی از بنده میپرسند اینه که چرا سهم نمیره بالا ؟ سهم از 65 اومده شده 113 تومن یعنی نزدیک 80 درصد رشد کرده نباید یک اصلاح10-15 درصدی براش غیر قابل قبول باشه
http://www.bourexpro.com/viewtopic.p...=asc&start=690
درخشانی گفته مقداری پس هنوز از سهم دارد. گفته در پایین دوباره می خرد و پایین برای ایشان 10 الی 15 % است! معنیش اینست اعتقاد ایشان رشد مجدد پس از اصلاح کوچک است.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
نظر
-
بنده سرشت هایی ازتکنیکال ندارم ولی فاندامنتال کارمی باشم بابررسیهایی که کردم این شرکت ازلحاظ بنیادی درحال تغییرمی باشد که ازتغییرمدیریت تامین اجتماعی می شه اونوفهمید تامین اجتماعی که دولت بدهیش رو نمی داددرعرض 15روزبدهی تامین اجتماعی روپرداخت می کنه وشرکتهای واگذارشده به تامین اجتماعی شرکتهای بدی نیستند اگه به این تغییرمدیریت به چشم سیاسی نگاه نکنیم می شه فهمید که پول زیادی به اون تزریق شده به هرحال وضعیت وپتروازدوحالت خارج نیست یاواگذارمی شه که سهامدارجدید بادارایهایی که داره می شه به دوران اوج برسه فقط مدیری می خواهدکه دستش بازباشه ولی اگه دست تامین باشه بااین حمایت دولتی وزیرنظربودن تامین اجتماعی ازسوی نمایندگان مجلس به هرجوری هست تامین اززیرمجموعه هاش حمایت می کنه تابه اوج برسند ودهن نمایندگان روبسته نگه داره
نظر
-
در اصل توسط امیر حسین1 پست شده است View Postاین پست رو برای عزیزانی مینویسم که از روی دست دیگران معامله میکنند براساس شنیده ها و یا تحلیلهای دیگران و برای خود استراتژی ندارند برای دوست خوبمون احمد که انتظار 1000 تومنی از وپترو داشت . تو بازار سرمایه سود 8% سود بسیار زیادی محسوب میشه مخصوصا در شرایط حاظر از 100 تا 110 چند بار وپترو نوسان کرده واین برای یک سود سرشار عاری از ریسک ایده ال محسوب میشه از آنجائی که هنگام صعود سهم خانم پانی اظهار میکرد خیلی از این سهم داره و آقای درخشانی هم میگفتند 5 میل دارند و انتظار بازده 200% را میکشند برخی از دوستان تازه وارد
آقای سعید درخشانی
ببخشید گویا فراموش کرده بودیم ابتدا از شما کسب اجازه کنیم. :-&
شما فکر میکنید اگه کسی بطور کامل از سهمی خارج بشه هنوز هم روند اون سهم براش اینقدر با اهمیت باشه که چند روز رو تحلیلش وقت بذاره ؟؟!!
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postببخشید گویا فراموش کرده بودیم ابتدا از شما کسب اجازه کنیم. :-&
شما فکر میکنید اگه کسی بطور کامل از سهمی خارج بشه هنوز هم روند اون سهم براش اینقدر با اهمیت باشه که چند روز رو تحلیلش وقت بذاره ؟؟!!
چون خیلی برای شناسایی سهم انرژی صرف شده و حیفه که این انرژی هدر بره
من وپترو را تو قیمت 800 ریال شناسایی کردم و چند بار بطور کامل خالی و مجدداً خرید کردهام
آخرین بار تو قیمتهای 105 تا 108 خالی کردم و امیدوارم بتونم توقیمتها 98 تا 94 دوباره خرید کنم --البته تا خرخره.
پیدا کردن سهم خوب خیلی سخته اما اگه پیداش کنی نباید راحت بذاری از دستت در بره
نظر
-
آقای سعید درخشانی
نقل قول نوشته اصلی توسط امیر حسین1 نمایش ارسال ها
احمد و احمدهای محترم از روی دست کسی معامله نکنید برای خود برنامه داشته باشید
سعيد درخشاني
شماره عضويت: 7518
عضو شده در: پنجشنبه، 18 شهريور 1389-20:36
بنده مقداری بالای 110 فروختم و با فولاژ و حق کروی تعویض کردم تا پاینش رو دوباره بخرم . یک چیزی که خیلی از بنده میپرسند اینه که چرا سهم نمیره بالا ؟ سهم از 65 اومده شده 113 تومن یعنی نزدیک 80 درصد رشد کرده نباید یک اصلاح10-15 درصدی براش غیر قابل قبول باشه .
امیر حسین عزیز درود برتو
من خرید و فروشهام بر اساس تحلیل خودم و روند بازار است و البته از نظرات امثال آقا سعید در جهت عمق بخشی به تحلیل خود استفاده می کنم . وپترو امسال شگفتی ساز خواهد شد . ولی دلیل نمی شود وقتی به نقاط مقاومت می رسد بنشینیم نگاه کنیم تا اصلاح کند و دوباره برگردد و از مقاومت قبلی عبور کند .مسلما هر آدم عاقلی در وقت مناسب اگر بتواندنوسان گیری می کند . بنده هم با توجه به شرایط بازار تا کنون دو بار اقدام به این کار کرده ام و یقینا در پایان اصلاح سهم و یا حوالی ان خرید می کنم . در این روش انشاء الله تا پایان سال ممکن است چند برابر رشد نهایی سهم بازدهی داشته باشیم.
نظر
-
موجشماری حرکت صعودی 2 ماه اخیر وپترو
با احترام به نظر سایر دوستان
موجشماری حرکت صعودی 2 ماه اخیر وپترو رو اینطور میبینم :
*.اهداف پایان موج (4) در شکل مشخص شده اند
نظر
نظر